Parhaat iPhone 7- ja iPhone 7 Plus VR -kuulokkeet vuonna 2020

On uskomatonta elää näennäismaailmassa, jossa kaikki näyttää mielikuvituksen ulkopuolella. Virtuaalitodellisuus tarjoaa melkein kaikki mahdollisuudet saada asiat tapahtumaan; jota ei edes voi ajatella todellisessa maailmassa.Jotta saisit villin unelmasi eläväksi niin elävästi kuin ikinä haluat, olemme laatineet luettelon parhaista VR-kuulokkeista iPhone 7: lle ja iPhone 7 Plus: lle.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 / 6s -nahkakotelot vuonna 2021

Nahkakotelot ovat suosittuja pehmeän tekstuurisen kosketuksen ja iPhoneen tarjoaman rauhoittavan mukavuuden vuoksi. Sen lisäksi, että heillä on klassinen ulkonäkö sekä ammattimaisella että matalalla profiililla, niiden tiedetään tekevän räikeän parin iPhonen kanssa.

Lue lisää
Paras iPhone SE, 5 / 5s-telakointiasemat vuonna 2021

Siitä lähtien, kun Apple esitteli iPhone 5: n, telakointiteollisuudessa asiat eivät ole koskaan olleet samoja. Salamatelakka, massiivinen siirtyminen 30-napaisesta telakointiliittimestä, on johtanut useisiin uusiin tuotevalikoimiin. IPhone 5: n lanseerauksen myötä Apple siirtyi kohti uutta telakointijärjestelmää, ja tässä me olemme, yhdessä parhaiden iPhone 5: n ja iPhone 5: n telakointiasemien kanssa, jotka ovat myös yhteensopivia uusimman iPhone SE: n kanssa.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 / 6s -puukotelot vuonna 2021

IPhone 6 tai 6s on helpompi kääriä yksinkertaiselle, normaalille polykarbonaattikotelolle, mutta puukotelot antavat oman esteettisen tyylinsä. Puisissa iPhone 6 -koteloissa on jotain, joka lainaa iPhonelle selkeän, jäljittelemättömän tyylin. Meillä on joukko tässä lueteltuja iPhone 6 / iPhone 6s -puukoteloita.

Lue lisää
Kuinka synkronoida kirjoja Macin ja iPhonen tai iPadin välillä

Amazon pääsi sinne ensin, kyllä, mutta Apple onnistui naulaamaan sen oikein kirjoilla. Jobsin ja News Corp: n (joka ohjaa HarperCollinsia) välisten uusien sähköpostiviestien keskuudessa saamme tietää, että Apple aikoi nimenomaan tehdä kirjoista vallankumouksellisen tuotteen paitsi iOS: lle myös koko eBook-julkaisualalle.

Lue lisää
Spotify-paikallisia tiedostoja ei synkronoida iPhoneen? Sinun pitäisi kokeilla tätä

Spotify on loistava, kunhan et osu synkronointiongelmiin. Voi, tässä on kysymys siitä, että premium-tiliäsi ei aktivoida (tai tunnisteta matkapuhelimessa), mutta se on usein vain palvelimen häiriö.Jos Mac- tai PC-tietokoneesi paikallisia tiedostoja ei synkronoida Spotifyn kanssa, Spotify näyttää sen sijaan samanlaisia ​​kappaleita, jotka voit ladata, se on yksi suuri päänsärky. T&#

Lue lisää
Parhaat Sudoku-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Palapelit ovat hieno tapa terävöittää aivojasi. Ja jos rakastat itsellesi matematiikkaa, Sudoku voi parantaa älyäsi ja loogista voimaa. Lisäksi se on melko tuottava tapa kuluttaa aikaa. Olitpa alokas tai ammattilainen, parhaiden Sudoku-pelien yhteenveto iPhonelle ja iPadille auttaa kaikkia löytämään sopivan ottelun.

Lue lisää
Kuinka ladata Twitter-videoita iPhoneen ja Androidiin

Toisinaan haluat ehkä ladata Twitter-videon älypuhelimeesi, jotta voit jakaa sen jonkun kanssa, katsella sitä toistuvasti ilman Internetiä tai saada todisteita. Vaikka virallinen Twitter-sovellus ja verkkosivusto helpottavat kuvien tallentamista, ei ole virallista tapaa ladata videoita paikallisesti.

Lue lisää
Paras iPhone 7 Plus -panssarilasi

Vaikka iPhone 7 Plus on melko vankka, phablet tarvitsee suojapuvun naarmuilta tai iskuilta. Siksi on tarkoituksenmukaista tarjota puhelimelle välttämätön puolustus. Kallein älypuhelin ansaitsee tarvittavan hoidon, eikö niin? (Katso: Paras iPhone 8 Plus -panssarilasi)Pidämme mielessä halusi napata erittäin suuri 5,5 tuuman phablet, olemme jo luoneet kattavan luettelon parhaista iPhone 7 Plus -koteloista.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6/6 Plus -näppäimistöt vuonna 2021

Bluetooth-näppäimistöillä on erityinen apuohjelmansa. Ne paitsi parantavat kirjoittamista, mutta tekevät siitä myös hämmästyttävän yksinkertaisen. Ja siinä on ero. Jos olet etsimässä tyylikkäästi muotoiltua Bluetooth-näppäimistöä iPhone 6 Plus -puhelimeesi, olemme esittäneet sinulle joitain halutuimpia näppäimistöjä.

Lue lisää
Parhaat FPS-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Pelaaminen iPhonessa on kehittynyt omaksi alakulttuuriksi, jota puhelimen peräkkäiset versiot helpottavat kuin koskaan. Itse asiassa kannettava, tien päällä oleva pelaaminen iPhonellasi on nyt vakavaa liiketoimintaa, ja siinä on joukko jännittäviä, hienostuneita tyylilajeja ja vaihtoehtoja.

Lue lisää
iPhone-näyttö ei pyöri? Näin korjaat sen

Näytön kierto on yksi parhaista näyttöominaisuuksista iPhonessa tai iPadissa. Kun se on päällä, voit helposti kiertää laitteen näyttöä ja katsella videota tai kuvaa tarkassa asennossa. Sinun ei tarvitse säätää näytön suuntaa joka kerta, kun näyttö itse sopeutuu pysty- tai vaakasuuntaan, kun pidät laitetta vastaavasti.

Lue lisää
Kuinka korjata tiedosto iTunes Library.itl ei voi lukea Macissa

Korostaakseen enemmän musiikkia ja elokuvia Apple poisti App Storen iTunes 12.7: sta. Sovellusten hallintaominaisuus on niin hyödyllinen; En voinut estää itseäni saamasta App Storea takaisin iTunesiin asentamalla iTunes 12.6.3. Kuitenkin, kun käynnistin mediakirjaston edellisen version, sain Tiedosto “iTunes Library.it

Lue lisää
Parhaat iPad Air 2 -nahkakotelot vuonna 2021

Haluatko iPad Air 2: lle kotelon, joka vaatii vähän huoltoa eikä koskaan näytä tyylikkäältä? Jos etsit samalla tavalla, matkasi päättyy täältä, kun olemme listanneet parhaat iPad Air 2 -nahkakotelot. Nahka ei ole vain kestävä materiaali, vaan myös onnistuu näyttämään hyvältä pitkään.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

Käynnistä uusi vuosi selkeämmin. Peitä iPhone 6s Plus -puhelimesi kristallinkirkkailla koteloilla. Nämä tapaukset eivät vain suojaa iPhonea, vaan antavat myös mahdollisuuden näyttää puhelimesi todelliset värit. Laadukkaat materiaalit, selkeät kotelot ovat tunnettuja vaativille kuluttajille, jotka ovat kehittäneet makua yksinkertaisille ja siistille ulkonäölle.

Lue lisää
Kalenterin jakaminen iPhonesta tai iPadista

Olemme oppineet jakamaan yksittäisiä kalenteritapahtumia, mutta jos haluat tehdä yhteistyötä jonkun kanssa kalenterissa, sinun on jaettava koko kalenteri. ICloudin ja Kalenteri-sovelluksen avulla iPhone / iPad helpottaa kalenterien jakamista, jotta useita ihmisiä voidaan kutsua katsomaan (ja valinnaisesti muokkaamaan) kalenteritapahtumia.

Lue lisää
Parhaat panoraamasovellukset iPhonelle vuonna 2021

Panoraamavalokuvissa ja videoissa on jotain, mikä tekee niistä suosittuja suosikkeja monien ihmisten keskuudessa. Nautin panoraamakuvien napsauttamisesta parhailla iPhonen panoraamasovelluksilla ja haluan jakaa niitä paljon ystävieni kanssa. Entä sinä? Jotta panoraamakuvien kiehtovuutesi saataisiin aivan uudelle tasolle, olemme järjestäneet kymmenen parasta sovellusta, joiden avulla voit kaapata 360 asteen panoraamoja.

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 Plus -kuulokkeet vuonna 2021

Koska me kaikki tiedämme, että upouusissa iPhone 7: ssä ja iPhone 7 Plus: ssa ei ole kuulokeliitäntää, langattomista kuulokkeista tai Lightning-nappikuulokkeista on tullut tunnin tarve. Joten jos aiot ostaa iPhone 7: n tai iPhone 7 Plus: n, sinun on pakko ostaa uuden iän kuulokkeet, jotta voit jatkaa musiikin nauttimista.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 -näppäimistökotelot vuonna 2021

Näppäimistökuorien avulla voit käyttää iPhonea oikeudenmukaisesti. Kaikilla edistyneillä ominaisuuksilla ja monipuolisella mukavuudella he ovat mallintaneet itsensä uuden iPhoneen. Jos etsit laadukasta näppäimistökoteloa, tässä on luettelo parhaista iPhone 6 -näppäimistökoteloista, jotka haluat tarkistaa.

Lue lisää
Kuinka ottaa VoLTE käyttöön iPhonessa 6 ja 6 Plus

VoLTE on ollut valmisteilla jo jonkin aikaa. Verizon tukee nyt VoLTE: ta kaikilla iPhone 6: lla ja 6+: lla (ja toivomme, että useampi operaattori liittyy tähän klubiin). IPhonen VoLTE-palvelun avulla saat entistä paremman puhelun selkeyden / laadun. Ja voit myös soittaa puheluita dataa käyttäessäsi, koska puhelut reititetään data / LTE-verkon kautta.

Lue lisää
Parhaat värityssovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Onko mielestäsi vaikeaa poistaa stressiä tai haluatko saada jotain todella siistiä, jotta voit rentoutua rauhallisesti vapaa-ajallesi? Anna väritys mahdollisuus auttaa sinua pääsemään eroon ahdistuksesta helposti. Katso nopeasti iPhonen ja iPadin parhaita värityssovelluksia ja valitse erinomainen vaihtoehto, jonka avulla voit kohdata huolen matkatavarat sulavasti!

Lue lisää
Parhaat raaputuspelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Scrabble on klassinen sanapeli, joka ei koskaan vanhene ja on ihanteellinen kaikille ikäryhmille. Se on hauska tapa parantaa oikeinkirjoitustaitojasi ja laajentaa sanastoa. Sovellusten avulla Scrabble-pelaaminen on helppoa puhelimellasi tai tablet-laitteellasi ilman fyysistä alusta- ja kirjelevyjä.

Lue lisää
Kuinka käyttää iPhonea USB-muistitikuna?

Tämä ei ole järkevää. Koska Apple ei tuo sinulle mitään tiedostojen hallintaa iPhonellesi ja koska et voi vain käyttää iPhonea kuten mitä tahansa muuta älypuhelinta (erityisesti Androidia), iPhonen muuntaminen flash-asemaksi on käytännössä mahdotonta.

Lue lisää
Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -telineet [2021 Edition]

Seuraava tietokoneesi ei ole tietokone. Tämä oli Applen lausunto vuoden 2020 12,9-tuumaisesta iPad Prosta. Ja jotta siitä voisi tulla täysimittainen tietokone, tarvitset korkealaatuisia telineitä. Auttaaksemme sinua, olemme listanneet joitain parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -telineet.

Lue lisää
Parhaat 15 tuuman MacBook Pro -kotelot vuonna 2021

Varmistaaksesi, että MacBookillani on tarvittava hoito, otan muodon mukaisen kotelon. Tärkeät ominaisuudet, kuten uusin muotoilu, korkealaatuinen materiaali ja kestävyys, ovat tärkeimmät parametrit, joihin punnitsen peitän ennen niiden valitsemista. Vaikka matalan profiilin tapaukset ovat aina osumaluettelossani, pidän myös kovasti silmistä houkuttelevista tapauksista.

Lue lisää
iPadin mikrofoni ei toimi?

Kaikki toimii hyvin iPadissasi, paitsi mikrofoni, joka ei kuule mitään sanomastasi. Kokeilet Siriä, sanelua, Skypeä, äänimuistioita ja jopa kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka äänittävät ääntä. Mikään ei toimi. Kaikki mitä on staattinen.

Lue lisää
Parhaat iPad Mini 2 -näppäimistökotelot vuonna 2021

Jos kirjoitat sähköposteja, muistiinpanoja, luot asiakirjoja iPad minillä (1, 2), näppäimistö parantaa kokemusta huomattavasti verrattuna näytön napautukseen. iPad mini 2 -näppäimistökotelot ovat kaksikäyttöisiä: ne toimivat hyvänä Bluetooth-näppäimistönä ja suojaavat iPadiasi.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 -vyönkotelot vuonna 2021

Nyt on selvää, että iPhonen kantaminen taskuissa tulee olemaan hieman epämiellyttävämpää kuin ennen iPhone 6: n koon ansiosta. Jos olet joku, joka haluaa vyöpidikkeen kotelon iPhone 6: n kannettavaksi, olet jonkin verran hemmoteltu valinnalle. Markkinoilla on kiehtova valikoima iPhone 6 -vyöpidikekoteloita.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 / 6s -puskurikotelot vuonna 2021

IPhone 6 ja iPhone 6s varmasti innostavat toiveitasi kaikilla uusilla ominaisuuksillaan ja upealla muotoilullaan. Huipputeknologialla varustettu iPhone ansaitsee täydellisen suojan vahingossa tapahtuvilta kolhuilta. Vaikka täysimittaiset tapaukset tukahduttavat iPhonen ulkonäön, iPhone 6 / 6s -puskurikotelot voivat olla viileä, minimalistinen vaihtoehto.

Lue lisää
Parhaat iTunes-vaihtoehdot Macille ja Windowsille vuonna 2021

Sen lisäksi, että iTunes on merkittävä mediakirjasto, iTunes on tehokas iPhone- ja iPad-hallinta. Voit käyttää tätä ohjelmistoa median varmuuskopiointiin, palauttamiseen ja jopa hallintaan.Useat kolmannen osapuolen työkalut voivat kuitenkin antaa Applen mediakirjastolle pitkän aikavälin ja jopa ylittää sen useilla rintamilla.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

iPhone 6s Plus -laitteessa on 2750 mAh: n akku, mutta silloinkin se loppuu usein. Monet meistä kulkevat aina täällä ja siellä, tuskin saavat tarpeeksi aikaa ladata iPhone 6s Plus -laitettamme täydellä kapasiteetilla. Tällaisissa tilanteissa joko etsimme virtalähdettä tai kannamme virtapankkia.

Lue lisää
Paras suojakotelo iPhone 6: lle vuonna 2021

Folio-tapaukset ovat osuma iPhone-käyttäjien keskuudessa. Ensisijaiset syyt, miksi monet ihmiset pitävät heistä, ovat se, että he tarjoavat olennaisen mielenrauhan; varsinkin matkan aikana. Ottaen huomioon suunnittelun, kestävyyden ja suojan kaikki näkökohdat, olemme luoneet erinomaisen kokoelman parhaista iPhone 6-folio-koteloista.

Lue lisää
Parhaat zombipelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Saman listan keskellä on yksi rakastetuimmista peleistä, Zombie Killing. Zombeilla ei ehkä ole tilaa yhteiskunnassamme, mutta useimmat meistä haluavat antaa heille tilaa iPhonessa. Tosin tappamaan nämä kuolleet virtuaaliset viholliset. Jos sinäkin rakastat pelata Zombie-pelejä, tämän kappaleen seuraava luettelo saattaa tunkeutua mieltymyksiisi.

Lue lisää
Parhaat maksetut iPhone-pelit vuonna 2021

Pelaaminen on yksi harrastus, joka jokaisella on elämässään, ja jos sinulla on iPhone, se paranee entisestään. Jokainen meistä tekee jotain tai toista työmatkan aikana tai tappaa ikävystymisen. Pelit ovat osa elämäämme ja auttavat meitä rentoutumaan kiireisestä päivästä.

Lue lisää
Parhaat VR-pelit iPhonelle vuonna 2021

Virtuaalitodellisuuspelit aiheuttavat uskomattoman riippuvuutta. Mukaansatempaavan 3D-kokemuksen ja upean grafiikan avulla ne vievät sinut näennäismaailmaan, jossa kaikki näyttää poikkeukselliselta. Vaikka en ole hardcore-pelaaja, rakastan hemmotella itseäni kauniissa peleissä, joissa on hieno konsepti.

Lue lisää
Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot vuonna 2021

Aina kun olen liikkeellä, pidän mieluummin lompakkokoteloa pitämään luottokorttini, käteiseni ja iPhoneni turvallisesti paikallaan. Lisäksi se tarjoaa monipuolisen suojan kulumiselta ja iskuilta. Ottaen huomioon kaikki tarvittavat ominaisuudet, olen järjestänyt parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot.

Lue lisää
Parhaat iPhone X -kotelot vuonna 2021

iPhone X on upea muotoilu, jonka päällä on upea reunasta reunaan -näyttö. Niin vaikuttava älypuhelin ansaitsee kaiken tarvittavan hoidon ja suojauksen, jotta se pysyy turvassa ja pitää sen tyylikkyyden ennallaan pitkään, eikö olekin? Joten, mitä sinä odotat?

Lue lisää
Parhaat iPhone-sovellukset sarjakuvaan vuonna 2021

Siitä lähtien, kun iPhonet alkoivat toimittaa korkean resoluution kameroilla, iOS-laitteiden kuvankäsittelysovellukset ovat alkaneet löytää parempia tapoja parantaa valokuviasi. Yksi suosikkini tavoista muokata kuviani on sarjakuvata valokuvani. On olemassa tonnia sovelluksia, jotka tekevät työn hienosti, mutta olemme valinneet kaikkien joukosta parhaat Cartoon yourself -sovellukset iPhonelle.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 Plus -vyöklipit vuonna 2021

Vyöpidikkeillä on oma erikoisuutensa. Niiden avulla voit kantaa älypuhelinta turvallisesti ja tarjota tarvittavan suojan ei-toivotuilta vaurioilta. Joten jos olet valmis kokeilemaan seikkailunhaluista sydäntäsi, hauskaa rakastavaa vaellusta tai haluat yksinkertaisesti kantaa älypuhelinta tyylikkäästi, valitse yksi näistä parhaat iPhone 6 Plus -vyöpidikekotelot pitää sinut hyvässä asemassa.

Lue lisää
Kuinka avata "Slide to Unlock" iOS 10: ssä iPhonessa ja iPadissa

iOS 10 on ollut enemmän tai vähemmän beetatestaajien joukossa. Täynnä tonnia mahtavia ominaisuuksia, sillä on taalaa varastaa iPhonen käyttäjien sydän, eikö olekin?Huolimatta siitä, että olen vaikuttanut iOS 10: n ominaisuuksiin perusteellisesti, yksi asia, josta en pitänyt alun perin aivan kuten useimmat iPhonen käyttäjät, onLiu'uta avataksesi”-Ominaisuus.T&

Lue lisää
Kuinka ladata ja asentaa iOS 14.5: n julkinen beta 3 iPhoneen

Apple on julkaissut kolmannen julkisen beta-version iOS 14.5: lle. Se tuo uusia jännittäviä ominaisuuksia, kuten Käännä sovellus, Sovelluskirjasto, Takaisin napautus, kompakti puheluilmoitus ja paljon muuta. Jos olet innostunut antamaan tälle uudelle iOS-versiolle spin, anna minun opastaa sinut vaihe vaiheelta.

Lue lisää
Kuinka päivittää iOS 14 Beta iOS 13: ksi

WWDC 2020 oli vaikuttava, ja asennit innokkaasti iOS 14 -betan iPhonellesi! Mutta nyt huomaat, että se on buginen, mitkä kehittäjän betat ovat. Ehkä sovelluksia kaatuu usein ja muita ongelmia, joiden kanssa et voi elää. Tällaisissa tilanteissa kannattaa ehkä päivittää iOS 14 ja palata iOS 13: een.

Lue lisää
Kuinka ladata Facebook-videoita iPhoneen, iPadiin ja Maciin

Voitteko ladata Facebook-videoita iPhoneen? Olen törmännyt tähän kysymykseen monta kertaa eri käyttäjiltä. Olen vihdoin päättänyt suositella ratkaisuja ja ratkaista kyselyn lopullisesti. Pieni haku, jota seurasi kokeiluversi ja toimintatapa, auttoi minua valitsemaan joitain helpoimpia tapoja ladata Facebook-videoita iPhone-kamerarullaan ja Maciin.

Lue lisää
Eikö iPhone-kaiutin toimi? Kokeile näitä korjauksia

iPhone-käyttäjät ovat alkaneet kohdata outoa ongelmaa kaiuttimen toimimattomuudesta soittaessaan kenellekään. Vastakkainen osapuoli voi kuulla heidän äänensä, mutta käyttäjä ei voi kuunnella mitään vastineeksi. Lisäksi asiat toimivat sujuvasti, kun käyttäjä käynnistää kaiuttimen.

Lue lisää
Kuinka piilottaa aktiivinen tila Facebook Messengerissä

Aivan kuten ”Lue kuitti”, ”Viimeinen aktiivinen” on kaksiteräinen miekka. Kun se on käytössä, yksityisyytesi paljastuu verkossa. Ja kun se on kytketty pois päältä, et näe kavereidesi online-tilaa eikä he pysty tarkistamaan sinun.Yksityisyyden vuoksi haluan kuitenkin piilottaa aktiivisen tilani Facebook Messengerissä. Toisina

Lue lisää
Kuinka lukea kirjoja ilmaiseksi iPadissa ja iPhonessa

Kirjojen lukeminen iPadilla ja iPhonella on parasta tehdä sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä. Fyysisten kirjojen ostamisen tai kirjastoista lainaamisen sijaan e-kirjat takaavat rennomman kokemuksen. Voit lukea suosikkikirjojasi iOS-laitteilla käyttämällä ominaisuuksia, kuten kirjanmerkkiä, kirjasinta ja kirkkautta.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

Apple iPhone 6s Plus tarjoaa upean 5,5 tuuman näytön. Kyllä, on unohtumaton kokemus katsella videoita tai kuvia tällä upealla näytöllä. Mutta samalla voi olla todellista päänsärkyä kuljettaa tällaista suurta puhelinta paljaissa käsissä.

Lue lisää
Kuinka vaihtaa iPhone-varmuuskopion sijaintia Macissa ja Windowsissa?

Oletuksena iTunes tai Finder tekee iOS-laitteesta varmuuskopiot sisäisen aseman syvälle haudattuun kansioon. Ei ole mitään erityistä asetusta, jonka voit ottaa käyttöön ja valita toisen sijainnin. Nämä varmuuskopiot voivat ajaa useita gigatavuja. Siksi parempaan tallennuksen hallintaan saatat haluta vaihtaa iPhonen varmuuskopion sijainnin Macissa tai PC: ssä.

Lue lisää
Parhaat iPhone 5 / 5s -hihnat vuonna 2020

Kun mennä lenkkeilyyn / juoksuun, missä kiinnität iPhonea? Mikä on paras tapa pitää iPhone turvassa kuntoillessasi? On selvää, että iPhone-käsivarsinauha on yksi parhaista kuntosalin lisävarusteista älypuhelimelle.IPhone 5s / 5 -hihnan valinta on helppoa, mutta sinun on varmistettava, että se sopii tiettyihin kriteereihin: sen on oltava vesitiivis, jotta hiki ei pääse vaikuttamaan iPhoneen.

Lue lisää
Lataa uudet iPhone 11- ja iPhone 11 Pro -taustakuvat

Yksi parhaista osista vuosittaisessa iPhone-julkaisussa (uusia puhelimia lukuun ottamatta) on uusien taustakuvien saapuminen. IPhone 11 -tapahtuman aikana Apple esitteli joukon uusia taustakuvia. Pidämme todella uudesta "myrskyisestä" mallista. Nyt on mahdollista aloittaa taustakuvan käyttö jo ennen iPhone 11: n saapumista, kiitos hyödyllisen Twitter-käyttäjän AR72014.

Lue lisää
Parhaat MacBook Pron laukut vuonna 2021

Etsitpä sitten minimalistista ja hienostuneempaa kannettavan hihaa tai haluat erittäin kestävän MacBook Pro -laukun, löydät oikeat mahdollisuudet tiettyyn vaatimukseen. Kun otetaan huomioon erilaiset vaatimukset, olemme valinneet erilaisia ​​laukkuja. Sukella suoraan tutkimaan!Harb

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 -vyönkotelot vuonna 2021

Kun olet juuri ostanut iPhone 7: n; sinun on tutkittava erilaisia ​​tapauksia, kuten lompakko, puskuri tai jopa virtapakkauksia älypuhelimellesi. Onneksi vaihtoehdoista ei ole pulaa, koska lisävarustevalmistajat ovat tehneet taistelua tarjotakseen erilaisia ​​toivottuja puvuja. Onko sinulla taipumusta myös heihin? Tä

Lue lisää
Parhaat Apple Watch -sarjan 2 bändit vuonna 2021

Apple Watch Series 2 on suunniteltu hallitsemaan älykelloteollisuutta maailmanlaajuisesti. Viimeisimmän avatarinsa suosituin älykello on kerännyt ylistäviä arvosteluja, ja siinä on erinomaiset ominaisuudet, kuten vedenkestävä tekniikka, kaksiytiminen prosessori ja GPS.

Lue lisää
Parhaat iPad Mini 2 -kotelot vuodelta 2021

Suurimmalle osalle Applen SmartCase / SmartCover for iPad mini 2: n pitäisi riittää. Mutta jos etsit halvempia ja halvempia varastotarvikkeita, markkinat ovat täynnä monia iPad mini 2 -koteloita, joista voit valita. Olemme yrittäneet löytää kopioita Applen SmartCasesta, mukaan lukien etu- ja takakansi - jotka tarjoavat jotain ylimääräistä, ehkä paremman rakennuksen laadun, lisäominaisuuden / -toiminnon tai halvemman hintalappun muodossa.

Lue lisää
Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset näppäimistökuoret vuonna 2021

10,5 tuuman iPad Pro mainostetaan olevan kelvollinen korvaava tietokone tai kannettava tietokone. Ja katsomalla tabletin saamat tehokkaat ominaisuudet näyttää olevan totuuden (suuressa määrin). Jos olet ostanut iPadin ja haluat käyttää sitä täysimittaisena kannettavana, sinun on yhdistettävä se erittäin pätevään näppäimistökoteloon.

Lue lisää
Parhaat Instagram Collage Maker -sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Useiden mahtavien hetkien yhdistäminen yhteen kehykseen on miellyttävä kokemus. Aina kun minusta tuntuu nostalgiselta ajasta, jonka vietin ystävien ja läheisten kanssa tai haluan antaa useampia kuvia yhdestä erityisestä tapahtumasta enemmän valokeilassa, hyvännäköinen kollaasi osoittautuu tärkeimmäksi aseeni ilmaisua varten Instagramissa.

Lue lisää
Parhaat iPhone 7: n raskaat kotelot vuonna 2021

Kun kyseessä on king-kokoisen suojan tarjoaminen, mikään muu tapaus ei voi vastata raskaiden tapausten paremmuutta. Toisin kuin aikaisemmin, Armor-kotelot eivät ole enää isoja. Vielä parempi, jotkut heistä harjoittavat kadehdittavan ohutta ulkoasua. Kun menet kalliokiipeilyyn, pyöräilyyn tai muuhun seikkailunhaluiseen toimintaan, sinun on varmistettava, että iPhonellasi on kilpi, joka ylittää tahattoman putoamisen.

Lue lisää
Kuinka siirtää iTunes-kirjasto tietokoneelta toiselle

Jos kotona on useita tietokoneita tai jos päivität uuteen järjestelmään, sinun on siirrettävä iTunes-elokuvat ja kappaleet toiseen tietokoneeseen.Tiedostojen siirtäminen saattaa tuntua aluksi hämmentävältä, koska iTunes-ohjelma ei tee työkaluista kovin ilmeisiä, mutta tiedostojen siirtämiseen on oikeastaan ​​neljä eri tapaa ohjelmiston ja henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella. Sen

Lue lisää
Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

iPhone ja iPad ovat kaksi menestyvää digitaalilaitetta, joissa ihmiset nauttivat kilpa-peleistä. Tarjolla on useita ilmaisia ​​pelejä, jotka tyydyttävät intohimomme ylinopeuteen. Olemme listanneet sinulle parhaiten; lataa parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille ja polta kumi digitaalisella näytöllä.Real

Lue lisää
Parhaat blogisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Vanhoina hyvinä aikoina (ja jopa tänään) bloggaaminen oli pääasiassa kannettavan tietokoneen / kannettavan ilmiö. Muistikirja on useimmissa teksteissä ensisijainen laite luomiseen. Mutta sitten, kun palvelut, kuten Instagram, Pinterest jne., Ovat tulleet kaikilta puolilta, bloggaaminen on siirtynyt pääasiassa vain tekstiprosessista paljon mediaan.

Lue lisää
Ei saada tekstejä vaihdettuasi iPhonesta Androidiin

Nyt kun asia on tullut tuomioistuimiin, luulen, että nyt on aika ymmärtää Applen iMessage-järjestelmän merkittävä puute, jotta et päätyisi viestiin, jossa et saa mitään viestejä iPhone-toting-ystäviltäsi.Olet juuri siirtynyt vanhasta iPhonesta Android-puhelimeen (tai uuteen iPhoneen).

Lue lisää
Paras lyhyt salama-USB-kaapeli iPhonelle vuonna 2021

Kiertueella on parasta matkustaa kevyesti. Jos sinulla on tavallinen salamakaapeli, olet todennäköisesti tekemässä sitä väärin. Se on pitkä ja sen kelaaminen reppuun tai matkalaukkuun vahingoittaa sitä vain joskus. Siksi lyhyet salamakaapelit ovat yksi hienoimmista matkatarvikkeista iPhonelle (tai iPadille).

Lue lisää
Hidastetun videotallennusnopeuden muuttaminen iPhonessa

Kun näemme hidastettuja laukauksia musiikkivideoissa ja elokuvissa, pidämme niistä ja haluamme tallentaa ne. Onneksi taskuissasi olevan vankan iPhonen avulla voit kaapata slo-mo-videoita kuten minkä tahansa tavallisen videon Camera-sovelluksesta. Tämän lisäksi voit muuttaa FPS-tallennusnopeutta hidastetulle videolle iPhonessa ja saada ne korkealaatuisemmiksi tai korkeammiksi kuvataajuuksiksi.

Lue lisää
Parhaat iPhone 5s / SE -nahkakotelot vuonna 2021

Siellä on gazillion-lajikkeita iPhone SE, 5s ja iPhone 5 -koteloista. Jotkut on valmistettu muovista, jotkut piikumista, jotkut on valmistettu tasaisesta puusta, mutta nahkainen iPhone 5s -kuori tekee niistä erottuvan. Esteettisyys, tunnelma, ulkonäkö ja laatu ovat erilaista. Täydellisen nahkakotelon saaminen puhelimeesi ei ole niin helppoa!

Lue lisää
IMessage-keskusteluhistorian tyhjentäminen macOS: ssa

Toisin kuin MacOSin Viestit-sovellus, viestihistorian tyhjentäminen iOS Messages -sovelluksessa on melko yksinkertaista. Macin Viestit-sovelluksella ei ole sovelluksen sisäistä vaihtoehtoa keskusteluhistorian poistamiseksi.Koska se seuraa iMessagesin tai tekstiviestien, välimuistien, liitteiden ja muun koko keskusteluhistoriaa, chat-historia kasaantuu ajan myötä ja siitä tulee ongelmallista Macillesi.

Lue lisää
Kuinka palauttaa iPhone tai iPad varmuuskopiosta

Joskus iPhone ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Ja paras tai sanokaamme lopullinen ratkaisu tällaisiin hetkiin on palauttaa iPhone tai iPad varmuuskopiosta. Riippumatta siitä, onko tilassa tilaa, verkkoa tai asetuksia, voit tehdä sen vianetsinnän pitäen tiedot ja asetukset ennallaan.

Lue lisää
Parhaat esityssovellukset iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

Esitykset ovat uskomattoman hyödyllinen työkalu opiskelijoille, opettajille ja monenlaisille ammattilaisille. Lisäksi voit käyttää niitä juhlissa ja tapahtumissa, koska menneet ovat tylsien dioiden päivät, jotka eivät pidä yleisön huomiota. Tänään voit nopeasti luoda kiehtovia diaesityksiä, jotka välittävät viestisi tehokkaasti ja kiinnostavalla tavalla.

Lue lisää
Salaman ottaminen käyttöön etupuolella olevalle kameralle iPhonessa

Uusimmissa iPhoneissa, kuten iPhone 6s tai uudemmissa, on salama sieppaamaan lumoavia selfietä. Mutta entä jos sinulla ei ole uusimpia Apple-älypuhelimia ja haluat ottaa kiehtovia kuvia salamalla? Älä huoli kaverista! On olemassa useita sovelluksia, joiden avulla voit ottaa salaman käyttöön etukamerassa iPhonessa 6s / 6s plus, iPhone 5 / 5s (jopa iPhone 4 / 4s.

Lue lisää
Näyttökuvan ottaminen iPhonessa ja iPadissa (kaikki mallit)

On niin monia tapauksia, joissa joudut ehkä ottamaan kuvakaappauksen iPhonella tai iPadilla. Esimerkiksi, vaikka voit tallentaa kaikki viestikeskustelut, kuvakaappaus voi auttaa pitämään vain tietyn osan keskustelusta. Lisäksi se voi antaa sinun kaapata kohtaamasi virheilmoituksen tai jotain mielenkiintoista, jonka löydät verkossa.

Lue lisää