Parhaat esityssovellukset iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

Esitykset ovat uskomattoman hyödyllinen työkalu opiskelijoille, opettajille ja monenlaisille ammattilaisille. Lisäksi voit käyttää niitä juhlissa ja tapahtumissa, koska menneet ovat tylsien dioiden päivät, jotka eivät pidä yleisön huomiota. Tänään voit nopeasti luoda kiehtovia diaesityksiä, jotka välittävät viestisi tehokkaasti ja kiinnostavalla tavalla. Joten riippumatta siitä, millaista projektia työskentelet, tutustu näihin luokkahuoneessa tai kokoushuoneessa parhaat esityssovellukset iPadille ja iPhonelle.

 1. Canva
 2. Google Slides
 3. Microsoft PowerPoint
 4. Merkkihenkilö
 5. Kuvaesityksen luoja
 6. Keynote
 7. Adobe Spark Video
 8. Prezi Viewer
 9. LinkedIn SlideShare
 10. Liitä WeTransfer

1. Canva

Vaikka Canva tunnetaan graafisen suunnittelun sovelluksena, se voi myös auttaa sinua luomaan upeita dioja esitykseen, joka herättää yleisösi. On olemassa tonnia ammattimaisesti suunniteltuja malleja, joita voit mukauttaa tarpeidesi mukaan.

Lisäksi voit lisätä omia tuotemerkkielementtejäsi, kuten logoja ja kuvia, luoda yhtenäinen ilme. Parasta on, että sitä on uskomattoman helppo käyttää, mutta antaa sinulle moitteettomia tuloksia. Voit lisätä alkuperäisiä kuvia, piirroksia ja tekstiä tai valita sen tarjoamasta laajasta suunnitteluelementtien tietokannasta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Google Slides

Huippuluokan esitysten luominen Google Slidesilla on helppoa. Siinä on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee työstäsi helppoa. Reaaliaikaisen yhteistyöominaisuuden avulla voit työskennellä ystävien ja kollegoiden kanssa. Voit lisätä ja järjestellä dioja, muotoilla tekstiä ja muotoja helposti.

Lisäksi voit myös avata ja muokata PowerPoint-dioja suoraan tästä sovelluksesta. Toinen merkittävä piirre on, että sen avulla voit työskennellä myös offline-tilassa. Joten jos löydät itsesi ilman internetyhteyttä, työsi ei osu esteeseen. Viimeinkin Google Slides tukee useita kieliä, kuten englantia, saksaa, italiaa, japania ja muita.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Microsoft PowerPoint

PowerPoint on ollut synonyymi esityksille kaikkialla maailmassa vuosikymmenien ajan. Viime vuosina tämä työkalu on edennyt pitkälle. Joten mikä on parempi tapa olla luova kuin tällä Microsoftin virallisella sovelluksella. Siinä on joukko tehokkaita ja muokattavia dioja ja malleja, jotka saavat sinut erottumaan.

Lisäksi voit käyttää uutta tekoälytyökalua nimeltä Presenter Coach, jonka avulla voit harjoitella esitystäsi ja saada reaaliaikaisia ​​ehdotuksia tahdistuksen säätämiseksi, "ummien" välttämiseksi ja itsevarmaksi puhumiseksi. Lopuksi, saumaton synkronointi OneDriven kanssa varmistaa, että projektisi pysyvät yhtenäisinä kaikissa laitteissa.

Hinta:Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 6,99 dollaria)

ladata

4. Huomattavuus

Tämä on tunnettu muistiinpanosovellus iPadillesi, mutta se toimii myös erinomaisena tapana jakaa esityksiä muiden kanssa ja pitää yleisösi kiinnostuneina. Siinä on paljon hyödyllisiä työkaluja, kuten muste, korostuskynä, teksti ja ääni. Jos työskentelet yhteensopivan iPadin kanssa, voit jopa kirjoittaa käsin ja piirtää Apple Pencilillä saadaksesi projektisi eloon.

Lisäksi laserosoittimen avulla on helppo ohjata huomio työsi tiettyihin osiin. Siinä on myös monen nuotin ominaisuus, jonka avulla voit tarkastella laitteellasi toista muistiinpanoa, joka pysyy piilossa yleisöltä, jolle esität. Ei ole yllättävää, että tämä on myydyin maksettu sovellus iPad App Storessa

Hinta: $8.99

ladata

5. Diaesityksen luoja

Jos haluat tehdä rennomman esityksen perhejuhliin tai juhliin, tutustu tähän helppokäyttöiseen iPad- ja iPhone-esityssovellukseen. Se tarjoaa erilaisia ​​diaesitystyylejä kaikesta syntymäpäivistä ja valmistumisesta urheilutapahtumiin, kutsuihin ja muuhun.

Sinun tarvitsee vain valita haluamasi tyyli, valita lajiteltavat valokuvat, videot ja musiikki, lisätä tekstiä ja tekstitykset ja viedä se sitten videoon, jonka voit jakaa sosiaalisen median tai projisoida suurella näytöllä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

6. Keynote

Tässä on sovellus, jota Apple itse käyttää esittelemään loistavia luomuksia maailmalle. Se on tehokkain sovellus, jolla ideoita esitellään iPhonessa tai iPadissa. Kaikkien perusominaisuuksien lisäksi on lisäasetuksia, kuten animoituja kaavioita ja elokuvamuutoksia, jotka lisäävät ylimääräistä tunnelmaa helposti.

Lisäksi Keynote Live antaa sinun esittää diaesityksen, jota yleisösi voi seurata Apple-laitteillaan tai verkossa iCloud.comissa. Lopuksi sisäänrakennetun reaaliaikaisen yhteistyöominaisuuden avulla voit työskennellä tiimisi kanssa saumattomasti. ICloudin Keynote-sovelluksen ansiosta jopa Windows-tietokoneiden käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Adobe Spark Video

Tämä on videonmuokkaussovellus, jonka avulla voit myös luoda ammattimaisia ​​esityksiä. Muutamassa minuutissa voit koota kiinnostavia videotarinoita, jotka ovat täynnä ammattikuvia, jotka korostavat viestiäsi. Voit jopa valita ääniraidan, josta pidät eniten, ja sovellus kokoaa kaiken kauniilla elokuvaliikkeillä.

Haluatko tiedottaa, suostutella tai inspiroida, esityksesi voivat vaikuttaa tähän sovellukseen. Voit jopa käyttää, muokata ja jakaa videota selaimella Adobe Sparkin avulla. Kaikki tämä toiminto ilmaiseksi on melko suloinen kauppa.

Hinta: Ilmainen (Spark-tilaus kuukausittain - 9,99 dollaria)

ladata

8. Prezi Viewer

Tämä iOS-esityssovellus varmistaa, että ylität kaikki muut. Se on intuitiivinen ja innovatiivinen, upeilla animaatioilla, jotka kiinnittävät yleisönne huomion juuri sinne, missä haluat. Voit jopa käyttää ja esitellä työsi offline-tilassa tarvittaessa.

Esittäessäsi sinun ei tarvitse enää katsoa takanasi, koska näet työsi myös puhelimen näytöllä. Lisäksi iPhone tai iPad toimii napsauttimena! Tämä siisti sovellus tukee myös useita kieliä, mukaan lukien englanti, ranska, espanja, saksa, portugali, unkari, italia, korea ja japani.

Hinta: Vapaa

ladata

9. LinkedIn SlideShare

Maailman johtavalta ammatilliselta verkko-yhtiöltä tämä on sovellus, jonka avulla voit luoda ja löytää miljoonia upeita esityksiä, infografiikkaa ja videoita. Opi uusia asioita ja tallenna suosikkisi offline-lukemiseen.

Voit tutkia pääesityksiä maailman parhaista konferensseista ja seurata huippuyrityksiä, kuten Netflix ja NASA, pysyäksesi ajan tasalla alan asiantuntemuksesta. Ota lisäksi kiinni verkkosi trenditiedoista, jotta et koskaan menetä lyöntiä.

Hinta:Vapaa

ladata

10. Liitä WeTransfer

Katso Paste, tehokas diasuunnittelusovellus. Sisällön ja joukkuetovereidesi yhdenmukaistaminen tekee ihmeitä. Siinä on runsaasti ominaisuuksia ja moniajo-ominaisuuksia, joiden avulla voit välittää ideoitasi tehokkaasti.

Voit pudottaa mihin tahansa, ja sovellus käsittelee muotoilun yhtenäisen ilmeen varmistamiseksi. Yhteistyö on myös helppoa, ja voit määrittää dioja muille, jakaa palautetta kommenteilla ja ilmaista arvostusta reaktioilla. Kun olet hienosäätänyt projektisi, voit viedä sen PDF-tiedostona, esitellä kannen tai jakaa kätevän linkin.

Hinta:Vapaa

ladata

Yhteenvetona!

Joten milloin teet seuraavan esityksen jollakin näistä sovelluksista? Kerro meille suosikkisi alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat asiakirjaskannerin sovellukset
 • iPad-sovellukset kirjoittajille
 • Asiakirjan luomissovellukset
 • Parhaat projektinhallintasovellukset

Uusimmat viestit