Parhaat FPS-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Pelaaminen iPhonessa on kehittynyt omaksi alakulttuuriksi, jota puhelimen peräkkäiset versiot helpottavat kuin koskaan. Itse asiassa kannettava, tien päällä oleva pelaaminen iPhonellasi on nyt vakavaa liiketoimintaa, ja siinä on joukko jännittäviä, hienostuneita tyylilajeja ja vaihtoehtoja.

Kuten kuka tahansa suolansa arvoinen pelaaja kertoo, First-Person Shooter (FPS) -pelit ovat yksi tärkeimmistä pelityyleistä. Tämä nopea, toimintapaketti tarjoaa jatkuvaa jännitystä ja kuluttaa huomiosi joka pelihetkellä. Se ei eroa iOS-alustasta. IPhonessa on nyt tarjolla melko mahtavia FPS-pelivaihtoehtoja, jotka tarjoavat sinulle erinomaisen pelattavuuden upealla grafiikalla. Niin monen FPS-pelivalinnan ansiosta on järkevää tietää seuraavat parhaat joukosta ennen kuin menet ulos ostamaan.

1. Sniper 3D

Minulla on valtava taipumus ampua pelejä, ja minulla on ollut upea aika Sniper 3D: n kanssa. Ammuntapeli antaa kaiken lisenssin tuhota vihollisesi.

Lukuisilla tehtävillä täynnä peli pystyy säilyttämään arvaamattomuutensa koko ajan. Kun uusia tehtäviä lisätään silloin tällöin, saat aina kokeilla jotain valmiita. Joten, valitse aseet ja seiso kunnioitusta herättävässä ammunnassa.

Upea 3D-grafiikan ja animaatioiden erinomainen sekoitus tuo enemmän elämää siihen. Mutta minulle tämän pelin todellinen kauneus on sen siistissä konseptissa, joka saa sinut todella riippuvaiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Moderni taistelu 5: Pimennys

Modern Combat 5 on klassinen ensimmäisen persoonan ampujapeli, jolla on ylivertainen grafiikka. Se tarjoaa laajan tarinavetoisen yhden pelaajan tilan ja nautittavan moninpelitilan. Moninpelivaihtoehdossa pelaajien joukot pelaavat toisiaan vastaan ​​taistelussa.

On olemassa useita pelityylejä, kuten hyökkäys, raskas, taistelu, ampuja, tuki, palkkionmetsästäjä ja valitse. Yksinpelimoodissa on erilaisia ​​ympäristöjä, elokuvan temppuja, ampuminen helikopterista ja paljon muuta, kun taas moninpelitilassa on joukkuetaisteluita, globaaleja ja ryhmäkeskusteluja, tulostaulukoita ja niin edelleen. Siinä on joitain aseita, joiden avulla voit poistaa vihollisesi. Vielä parempaa, voit myös mukauttaa aseita roistojen tuhoamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Hirvieläinten metsästäjä

Innostaako metsästys sinua paljon? Jos kyllä, löydät Deer Hunterin ihmeelliseksi. Tämän FPS-pelin avulla saat mahdollisuuden mennä luontoon ja metsästää ympäri maailmaa. Seuraa eläimiä ja ammu ne ennen kuin he pakenevat.

Tapa nuo vaaralliset saalistajat ajoissa, muuten he metsästävät sinut. Rivi nähtävyyksiisi täydellisesti ja ammu; pitää mielessä, että jokaisella laukauksellasi on keskeinen rooli. Älä unohda kerätä ja räätälöidä ampuma-aseesi tähtäimillä, aikakauslehdillä, tynnyreillä ja varastoilla, jotta voit käyttää kaikkia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Selkeä visio 3

Clear Vision 3 on tarina miehestä nimeltä Tyler, joka oli nauttinut upeasta elämästä viime aikoihin asti. Mutta joku on taipuvainen tuhoamaan rakastavan perheensä. Hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa ase ja ampua heidät kaikki.

Pelissä on 55 tehtävää, jotka ovat strategisesti naisia ​​ja tarjoaa monia haasteita. Se tarjoaa paljon monia moderneja aseita, jotka ovat täysin muokattavissa.

Clear Vision 3: n ilmaisella versiolla on joitain rajoituksia, mutta voit käynnistää sen sovelluksen sisäisillä ostoksilla, jotta voit jatkaa pelaamista halutulla intensiteetillä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Blitz Brigade - Online-moninpeli ammunta

Jos etsit huippuluokan moninpeli FPS-pelikokemusta, Blitz Brigade olisi loistava vaihtoehto. Pelissä on kaksi joukkuetta; kun yksi edustaa paholaista, toinen edustaa hyvin. Jokainen joukkue koostuu hahmoista, joilla on ainutlaatuiset kyvyt.

Hahmot ovat sotilas, vakooja, lääkäri, konekivääri tai ampuja. Sinun täytyy valita ja olla yksi näistä hahmoista joukkueellesi. Käyttämällä näiden hahmojen erityisosaamista sinun täytyy voittaa vastustajasi. Enintään 12 ihmistä voi muodostaa yhteyden verkkoon ja pelata peliä. Voit myös mukauttaa taitosi hallitsevammaksi. On offline-harjoittelutila, jossa on monia tehtäviä, joiden avulla voit hioa taitojasi pelaamiseen. Lisäksi on yli 100 vaarallista, joista valita.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Sniper Fury

Kiinnitä vyö ja anna armeijasi mennä tappavaan ammuntaan, kun ylämäkeen haasteet odottavat sinua. Pakattu yli 130 leuan pudottamiseen, Sniper Fury ei koskaan anna sinulle mahdollisuutta levätä menneillä laakereillasi. Kun kohtaat valtavaa haastetta, sinun on oltava todellisessa tahdissasi todistaa sankarisi.

Vaikka henkeäsalpaava 3D-grafiikka hurmaa sinut ytimeen, hiekkamyrskyt, lumimyrskyt, sademyrskyt ja monet muut ilmakehän vaikutukset tekevät tästä FPS-pelistä kuuman mausteen. Ja kyllä, realistisen kokemuksen tarjoamiseksi on myös luodin vaikutuksia. Efektien ja grafiikan lisäksi voit myös liittyä erikoistapahtumiin saadaksesi paljon palkintoja.

Hinta: Vapaa

ladata

7. KUOLMA TRIGGER 2

Dead Trigger 2 on täynnä paljon haasteita ja erittäin nopeatempoinen. Sinun täytyy selviytyä ja suojella ihmisen olemassaoloa zombien valtamereltä, joka yrittää poistaa ihmisiä. Moninpelitila on suunniteltu saamaan kaiken irti sinusta.

Pelitilanteita on 600, mukaan lukien soolokampanja, maailmanlaajuinen tehtävä ja sivutehtävät, jotka ovat todella jännittäviä. Sinulla on valittavana 50 erilaista terävää ja voimakasta asetta: iso vasara, venemoottori ja machete. Tuhota zombeja ja kerää paljon kolikoita nousemaan joukkoon ja olemaan lopullinen pelaaja!

Hinta: Vapaa

ladata

8. Tapa ammuttu Bravo

Kill Shot Bravo -sovelluksessa eniten vetoaa minuun yli 2400 tehtävän kokoelma. Koska jokaisella tehtävällä on omat haasteensa, sinulla on täynnä aikaa kuvaamisen aikana.

Olet koulutettu erikoisjoukkojen sotilas, joka on aloittanut salaisia ​​tehtäviä ympäri maailmaa hävittämään terroristijärjestöt rauhan palauttamiseksi maailmassa. Varmistaaksesi, että pysyt vihollisten edessä, peli aseistaa sinut salamurhaaja-ampujaaseilla, rynnäkkökivääreillä, konekivääreillä ja kaikilla uusimmilla sotilaallisilla varusteilla.

Välimeren saarten virkamatkoista sissitaisteluun viidakon vuoristoalueilla, peli ei koskaan anna sinun hengittää. Varo tappavaa vihollisen hyökkäystä moninpelissä! Pelaa älykkäästi ohittaaksesi vastustajasi.

Mene kaikin puolin exo-puku sotilaita, mechejä, raskas-ampujia, vihollisen roolipelejä, ampuja-ampujaa, kivääriä ja komentopommittajia vastaan ​​tappamaan heidän paha muotoilunsa. Haluatko testata taitosi? Siirry PVP-tilaan lukitaksesi sarvet muiden pelaajien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Overkill

Mikä tekee Overkill 3: sta hyvän vaihtoehdon, on 60 valtavan tiukkaa taistelukenttää, jotka on jaettu 8 eri ympäristöön. Pelitiloja on neljä, ja ne kaikki ovat valmiita ottamaan parhaan hyödyn sinusta.

Peli tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita 30 asetta. Voit päivittää ja mukauttaa aseitasi vihollisten poistamiseksi. Yhdistä kädet muiden pelaajien kanssa ja hallitse tulostaulukoita yhdessä.

Karttoja on kuusitoista, mukaan lukien stimuloivat kaksi konekiväärikarttaa. Osallistu erikoistapahtumiin, esitä taitosi ja voita paljon palkintoja.

Hinta: Vapaa

ladata

10. République

République on hienostunut peli, joka tarjoaa sinulle korkealaatuisen varkainpelattavan pelin. Käyttämällä älykkäitä ja epätavallisia tekniikoita sinun on ohjattava puhelimia, kameroita ja muita laitteita ohjaamaan päähenkilö ohittavien vaarojen ohitse. Sitten sinun täytyy murtautua turvajärjestelmiin, hankkia esineitä ja tietoja. Taitavasti suunnitellussa dystooppisessa maailmassa sijaitsevassa Republiquessa on varsin houkutteleva tarina, uskomaton visuaalisuus ja elävä kuvaus futuristisesta maailmasta.

Hinta: Vapaa

ladata

Se siitä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten minkä näistä peleistä olet valinnut upeaan pelaamiseen? Olisi hienoa tietää sen nimi.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Tower Defense iPhone- ja iPad-pelit
  • Autokilpailupelit iPhonelle ja iPadille
  • Space Shooter iPhone- ja iPad-pelit
  • Strategiapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit