Parhaat iPhone 6 -näppäimistökotelot vuonna 2021

Näppäimistökuorien avulla voit käyttää iPhonea oikeudenmukaisesti. Kaikilla edistyneillä ominaisuuksilla ja monipuolisella mukavuudella he ovat mallintaneet itsensä uuden iPhoneen. Jos etsit laadukasta näppäimistökoteloa, tässä on luettelo parhaista iPhone 6 -näppäimistökoteloista, jotka haluat tarkistaa. Vaikka näppäimistökuoret eivät välttämättä ole ensimmäinen valinta, jos haluat puhelimesi kotelon, niillä on ainutlaatuinen apuohjelma, joka erottaa ne. Etenemme eteenpäin etsimään laadukas iPhone 6: lle!

1. BoxWave-näppäimistökotelo

BoxWave-näppäimistökotelossa on muotoiltu kuori ja napsautettava muotoilu. Liu'utettavassa QWERTY-näppäimistössä on neljä riviä korotettuja näppäimiä, joiden intuitiivinen asettelu auttaa kirjoittamisessa kätevästi. Taustavalaistut näppäimet varmistavat, ettei valosta tule este näppäimistön käytössä. Ladattava sisäinen akku varmistaa, että puhelimesi akku ei tyhjene.

Virtakytkimen avulla voit säästää akkua, kun sitä ei käytetä. Bluetooth antaa näppäimistölle pariliitoksen puhelimen kanssa helposti. Näppäimistö on suunniteltu antamaan sinun siirtyä kosketusnäytöltä fyysiselle näppäimistölle.

Näppäimistö, joka sisältää kaikki haluamasi ominaisuudet, voi olla komea valinta iPhone 6: lle.

ominaisuudet

  • Bluetooth-yhteys
  • Aluksella lataaminen
  • Taustavalaistu näppäimet
  • Qwerty-näppäimistö

Hinta: 89,95 dollaria (59,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.)

Osta se Amazon.comista

2. KORKEA

HIGHOT-näppäimistökotelo on tarkoitettu erityisesti käyttäjille, joilla on tiukka budjetti. Siinä on melkein kaikki mitä näppäimistökotelolla pitäisi olla. Se muodostaa yhteyden iPhone 6: eesi Bluetoothin avulla ja siinä on myös virtakytkin, joka voi olla hyödyllinen, kun näppäimistöä ei käytetä. Näppäimistössä on myös värillinen LED, joka näyttää toimintatilan. Se on kunnollinen näppäimistökotelo, kohtuulliseen hintaan.

Hinta: 19,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazon.comista

3. Brandon näppäimistökotelo

IPhone 6 -näppäimistökotelo on täynnä kaikkia haluamiasi ominaisuuksia. Taustavalon avaimella, ladattavalla akulla USB-portin kautta, helpolla ulosvedettävällä muotoilulla, Bluetooth-yhteydellä ja automaattisella lepotilassa se antaa sinun käyttää iPhoneasi monipuolisesti.

Näppäimistön avulla voit käyttää puhelinta monissa asennoissa. Sisäänrakennettu virranhallintaohjelmisto auttaa säästämään akkua. On värillinen LED, joka näyttää työtilan. Sitä voidaan käyttää useiden laitteiden kanssa, joissa on Bluetooth-ominaisuus.

Se on ohut ja urheilullinen houkutteleva ilme. Se sopii täydellisesti puhelimeesi ja tarjoaa perussuojan. Kaikki aukot mahdollistavat puhelimesi kätevän käytön. Vaikuttaa siltä, ​​että olisit juuri sitä tapaa, jota pyytäisit. Kokeile sitä erityisesti sen laadun suhteen.

ominaisuudet

  • Taustavalon avain
  • Automaattinen uni
  • Uudelleenladattava akku
  • Sisäänrakennettu virranhallintaohjelmisto

Hinta: $39.00

Osta se Brando.com-sivustolta

4. LIIKE

KOOTION-kotelo voi olla hyvä valinta sinulle, koska kotelon väri sopii täydellisesti iPhone 6: n kanssa. Se ei ole vain hyvännäköinen, vaan myös melko kestävä. Näppäimistöllä on taustavalaistu toiminto, mikä on hyödyllistä heikossa valaistuksessa. Näppäimistö on täydellinen, jos sinulla on paljon kirjoittamista koko ajan. Lopuksi, se ei ole niin iso myös lompakossa.

Hinta: 21,69 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazon.comista

5. TOP

TOP on 2-in-1-tapaus; siinä on näppäimistö ja nahkainen kotelo. Tapaus on tyylilausunto kaikin mahdollisin tavoin. Avaimet ovat nimellisesti nostettuja, mikä antaa sinulle erittäin mukavaa kirjoittaessasi. Kun näppäimistöä ei käytetä, nahkakotelo suojaa iPhonea. Pidän sitä yhtenä parhaimmista näppäimistötapauksista iPhone 6: lle. Lopuksi, se ei maksa omaisuuksia.

Hinta: Tämän kirjoitushetkellä Amazonissa 26,99 dollaria.

Osta se Amazon.comista

6. Yakamoz

Yakamoz-näppäimistökuori iPhone 6: lle on erittäin hyvännäköinen. Tätä kirjoitettaessa on käytettävissä kaksi värivaihtoehtoa - valkoinen ja musta. Voit valita jommankumman niistä iPhonen värin mukaan. Näppäimistö muodostaa yhteyden Bluetooth V3.0: lla ja sillä on myös erilaisia ​​ilmaisimia, kuten Bluetooth, lataus ja akku. Lopuksi näppäimistössä on myös taustavalaistu toiminto.

Hinta: 29,99 dollaria [22,78 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazon.comista

7. WONFAST

WONFAST-näppäimistökotelo on reilu sopimus kaikista ominaisuuksista, joita näppäimistökotelolla pitäisi olla. Siinä on taustavalaistu toiminto, akku, lataus ja Bluetooth-ilmaisimet. Näppäimistö muodostaa yhteyden Bluetooth-version 3.0 avulla keskeytymättömään yhteyteen. Voit käyttää näppäimistöä vähintään 6 tunnin ajan lataamisen jälkeen vain 2 tuntia. Viimeisenä on kaksi kirjoitusvaihtoehtoa kirjoituksen aikana: musta ja valkoinen.

Hinta: 75,99 dollaria [23,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazon.comista

8. Mogulit

Jos etsit kunnollista, business-luokan näppäimistökoteloa, Moguls olisi täydellinen valinta sinulle. Siinä on QWERTY-näppäimistö ja kotelo, joka on mielettömän ohut. Moguls-kotelo lisää varmasti ylimääräistä kipinää iPhone 6: n kauneuteen. Se voi olla täydellinen kumppanisi, jos sinulla on paljon kirjoitustöitä. Se on vähän kallista, mutta laadun arvoinen.

Hinta: 59,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazon.comista

Kumpi pidät eniten? Jaa palautteesi meille kommenttina.

Uusimmat viestit