Parhaat USB-C-keskittimet MacBook Prolle vuonna 2021

Jos olet työnarkomaani tai työskentelet useilla laitteilla MacBook Pron kanssa, tarvitset varmasti lisää portteja Macissa työskentelemään! Eikö olekin ?! Täällä suurin osa käyttäjistä haluaa USB-C-keskittimet MacBook Prolle, jossa on SD-kortinlukijat, USB 3.0, HDMI, Ethernet, Thunderbolt 3 ja paljon muuta portteja! Ulkoisen kiintolevyn liittämisestä SD-korttiin tai projektorista tulostimeen tarvitset USB-C-keskittimen näiden vanhempien oheislaitteiden liittämiseksi uuteen MacBook Proon. Siksi olemme tarkastelleet parhaat USB-C-monisovittimet, jotka voivat muuttaa työpöydän telakointiasemaksi.

Parhaat USB-C-monisovittimet MacBook Prolle

 1. Purgo 7-in-2 USB-C-keskitin
 2. CharJenPro MacBar
 3. TOTU
 4. TBI Pro
 5. Purefix
 6. GIKERSY
 7. iTeknic
 8. FALWEDI
 9. Andobil
 10. CharJenPro MacBar E
 11. Purgo Hub ilman Ethernet-porttia
 12. ALLEASA
 13. AUKEY
 14. Ansbell
 15. Intpw

1. Purgo 7-in-2 USB-C -keskus

Purgo on kaikkien aikojen paras ja pienin USB-C-keskitin! Väliharmaat ja hopeanväriset värit vastaavat tarkalleen myös MacBook Prota. Yhteensä 7 porttia voidaan käyttää samanaikaisesti useiden tehtävien suorittamiseen yhdellä silmäyksellä. Pääsy 4K HDMI -porttiin, 40 Gbps Thunderbolt 3: een, 2 USB 3.0 -porttiin, Micro- ja SD-kortinlukijapaikkaan ja Gigabit Ethernet -porttiin, joka nopeuttaa jopa 1000Mbps!

Moniporttisovitin tukee jopa 100 W: n virransyöttöä, joten voit ladata MacBook Pron hetkessä ja samalla käyttää muita keskittimen portteja keskeytyksettä. Siinä on 18 kuukauden takuu ja se toimii sekä MacBook Airin että MacBook Pron lisäksi.

USP: Tyylikäs ja kompakti 7 portilla!

Tutustu Amazoniin

2. CharJenPro

Tämä USB-C-monikeskitin on tarkoitettu vain MacBook Prolle ja MacBook Airille! Lähes samanlaisten porttien kanssa kuin Purgo, CharJenPro näyttää tukevammalta alumiinipinnoitteella, ja he kutsuvat sitä myös MacBariksi. Sitä on helppo käyttää ja se sopii sinne ilman liikkeitä tarvittaessa!

CharJen Pron paikkoja ovat HDMI-portti, 2 x USB 3.0 -porttia, 1 Thunderbolt 3 USB-C -portti, USB C -portti, SD- ja Micro SD-kortinlukijat. Ainoa asia puuttuu, että sillä ei ole Gigabit Ethernet -porttia. Tätä USB-C-keskitintä on saatavana hopean ja avaruusharmaana.

USP: Sopii erittäin tiukkaan MacBook Pron kanssa

Tutustu Amazoniin

3. TOTU

Yli 10 porttia käytettäessä TOTU olisi minun valintani, jos minun täytyisi valita huikea USB C -portti sovittimella kohtuulliseen hintaan. Olipa kyseessä kynäasema, kiintolevy, SD-kortti, näppäimistö tai Ethernet-kaapeli, TOTU on saanut sen katettua! Tämän keskittimen 4K HDMI -lähtö on kristallinkirkas kuin aina!

TOTU hud sisältää 11 porttia ja ne ovat Ethernet, 2 USB 3.0 -porttia, 2 USB 2.0 -porttia, tyypin C PD latauspiste, 4K HDMI, Vega, Micro SD & TF -kortinlukija. Tiedonsiirto tapahtuu salamannopeasti, kun käytät TOTU USB C -keskitintä MacBook Prolle.

USP: 11 porttia nopeimmalla tiedonsiirrolla

Tutustu Amazoniin

4. TBI Pro

TBI pro on ainoa USB C -keskitin, jolla on kaikki tähän mennessä peitetyt portit. Sen moniporttisovittimessa on yhteensä 12 porttia. Portit ovat seuraavat: SD- ja Micro SD-kortinlukija, RJ45 Gigabit -portti, 4 x USB 3.0 -porttia, HDMI 4K -portti, VGA 1080p -portti, 4K 30Hz MiniDP -portti, USB Type-C -portti.

Mielenkiintoisin portti, jonka löysin, on 3,5 mm: n ääniliitäntäportti. Se ei ole saatavana myös huippuluokan USB C -portteissa. Jos haluat tämän portin myös muiden lisäksi, TBI pro on oikea tapa edetä! Huomaa, että HDMI-portti ei voi toimia MiniDP-portin kanssa samanaikaisesti. Se on saatavana hopeanvärisenä!

USP: 3,5 mm: n ääniliitäntä

Tutustu Amazoniin

5. Purefix

Purefix on yksi hienoimmista MacBook pro -verkkosovittimista, jos etsit samaa. Purefix houkuttelee minua hankkimaan yhden MacBook Pro -laitteelleni, sillä se on yhteensä 7 porttia ja tyylikäs. Ohut, alumiinista valmistettu napa on suunniteltu erityisesti MacBook Prolle ja MacBook Airille. Se on saatavana avaruusharmaana ja hopeanvärisenä.

Vaikka Gigabit Ethernet -portti voi nopeuttaa jopa 1000Mbps, tyypin A portit tarjoavat tiedonsiirtonopeuden jopa 50Gbps. Saatavilla olevat portit ovat 2 x USB 3.0 -porttia, SD- ja mikrokortinlukija, Thunderbolt 3, Gigabit Ethernet ja 4K HDMI! Ja unohtamatta myös 100 W: n virransyöttökerrointa. Joten se on all-in-one-paketti!

USP:1 vuoden takuu *

Tutustu Amazoniin

6. GIKERSY

Tämä USB C -portti on keskittynyt MacBook Pro 2019-, 2018-, 2017- ja 2016-malleihin. Kahdella HDMI-portilla GIKERSY on luettelossa ensimmäinen, jolla se on. Sen mukana tulee 3 USB-C 3.0 -porttia, joista 2 on tarkoitettu tiedonsiirtoon ja yksi vain lataamiseen. USB-C PD -portti lataa MacBook Prota nopeasti.

Sovittimen mukana tulee myös 2 USB 3.0 -porttia tarvittavien oheislaitteiden liittämistä varten. Siinä on myös 3,5 mm: n liitäntä, jota voidaan käyttää soittamiseen tai myös suosikkimusiikin kuunteluun.

USP: 2 HDMI-porttia 3,5 mm: n liittimellä!

Tutustu Amazoniin

7. iTeknic

iTeknic ei muodosta yhteyttä suoraan porttiin, mutta se liitetään jatkettuun johtoon, jossa on USB C -tyyppinen paikka, MacBook Prohon. Se on kompakti, joten se on helppo kuljettaa tien päällä! Sen mukana tulee 6 porttia HDMI, Ethernet, PD-latauspiste ja 3 USB 3.0 -porttia. Siirrä tiedostosi muutamassa sekunnissa ja RJ45 Ethernetin avulla, saat jopa 1000 Gbps: n nopeuden.

Lyhyesti sanottuna se on käsitellyt kaikki perusasiat ja vain vähän kortinlukijaa. No, se on aivan hieno, kun saat iTeknic USB-C -portin sovittimen MacBook pro: lle kohtuuhintaan.

USP: Edullinen

Tutustu Amazoniin

8. FALWEDI

Pienikokoinen muotoilu ja rajoitettu porttimäärä houkuttelevat minua hankkimaan FALWEDIn USB C Hub MacBook Prolle. 2 USB 3.0 -porttia, 1 Thunderbolt-portti, 1 Ethernet-portti, 1 4K HDMI -portti, SD- ja TF-kortinlukijaportti ovat täydellinen valinta keskitason moniporttisovittimelle MacBook Prolle.

Ethernet-portti varmistaa, että Internet-nopeus voi nousta jopa 1 Gbps: iin, ja USB 3.0 -portit varmistavat, että tietosi siirretään keskeytyksettä kynäasemaan tai ulkoiselle kiintolevylle.

USP: Kompakti ja tukeva!

Tutustu Amazoniin

9. Andobil

Andobilin USB C -portti näyttää ainakin minulle klassiselta! Tyylikäs ja kompakti muotoilu sekä seitsemän tarvittavaa porttia, se erottuu parhaista MacBook Pro USB C -sovittimista tämän päivän luettelossa. Olipa kyseessä näppäimistö, älypuhelin, kiintolevy jne., Voit liittää kaiken MacBook Proon Andobil USB C -keskittimen avulla.

Keskittimessä on 1 HDMI-portti, 1 Thunderbolt 3 -portti, 2 USB 3.0 -porttia tiedonsiirtoa varten, 1 USB-C-portti vain dataa varten, Micro SD-korttiportti ja SD-korttiportti. Mielestäni nämä 7 perusporttia ovat riittäviä kaikille käyttäjille valita tuote, ainakin minulle. En tiedä miksi, mutta rakastin tätä henkilökohtaisesti. Sitä on saatavana hopean ja harmaan väreinä.

USP:Kompakti ja valmistettu alumiinista

Tutustu Amazoniin

10. CharJenPro MacBar E

CharJenPro on jälleen palannut toisella tuotteellaan tämän päivän listalla. Ainoa ero molempien välillä on Ethernet-portti. Tällä tuotteella on Gigabit Ethernet -portti, eikä edellisellä ole sitä. Tässä sinulla ei ole USB C -porttia.

Muut portit ovat samanlaisia ​​kuin tämän luettelon tuote # 2. Tuotteen nimessä E tarkoittaa tässä tapauksessa Ethernet-tekniikkaa. Tätä USB C -porttia on saatavana harmaana ja hopeanvärisenä.

USP: Nopein Ethernet-portti

Tutustu Amazoniin

11. Purgo USB C -keskus ilman Ethernet-porttia

Jos haluat ohittaa Ethernet-portin ja lisätä USB C -portin keskittimeen, tämä Purgo-moniporttisovitin on oikea tapa! Muut portit ovat melkein samat kuin mainittu tämän luettelon tuotteessa 1. Ainoa ero on, että tämä tuote tulee ilman Ethernet-porttia ja sillä on USB C -portti, jota ei ole saatavilla edellisessä tuotteessa.

Tämä on täydellinen USB C -keskus niille, jotka käyttävät Wi-Fi-yhteyttä ja haluavat käyttää USB C -porttia erilaisten tuettujen laitteiden liittämiseen. Lisäksi Purgo on saatavana kulta-, hopea- ja avaruusharmaina.

USP: Ylimääräinen USB C -portti (ei Ethernet-porttia)

Tutustu Amazoniin

12. ALLEASA

Tämä peto näytti voimapankilta, kun näin sen ensimmäisen kerran. Se antaa tehokkaan lausunnon, kun saat sen käsiisi. Alleasan USB C -portti MacBook Prolle näyttää tukevalta ja se liitetään kannettavaan tietokoneeseen kaapelilla suoran portin sijaan. Se on yhteensopiva Dellin, HP: n, Asuksen, Huawei Matebookin, Chromebookin ja monien muiden C-tyypin kannettavien tietokoneiden kanssa lukuun ottamatta MacBook Prota.

ALLEASA USB C -keskittimessä on 4K HDMI -portti, RJ45 Ethernet -portti, C-tyypin latausportti, 3 x USB 3.0 -portti, SD-kortinlukijaportti ja TF-kortinlukijapaikka. Kaiken kaikkiaan siinä on kaikki pohjat. Laitteella on 12 kuukauden takuu ja ilmainen tekninen Amazon-tuki.

USP: Yhteensopiva useiden kannettavien tuotemerkkien kanssa

Tutustu Amazoniin

13. AUKEY

Aukeyn USB-C-moniporttinen keskittimen muotoilu näyttää klassiselta ja sopii tiukasti MacBook Pro -tietokoneeseen. Olipa se sitten näytön tai iPhonen liittäminen. Tämä sovitin voi tehdä kaiken puolestasi. Keskittimessä on 1 4K HDMI -portti, 1 Thunderbolt 3 -portti, 2 x USB 3.0 -porttia, USB-C-dataportti, SD- ja Micro SD-kortinlukijaportit.

Tuotteen mukana tulee 24 kuukauden tuotteen korvaava takuukortti ja ilmainen tekninen tuki. AUKEY tulee vain avaruusharmaana.

USP: 24 kuukauden takuu

Tutustu Amazoniin

14. Ansbell

Jos etsit sovitinta, joka sopii MacBook Proon, jossa on kaikki perusportit edulliseen hintaan, Ansbell on oikea tapa! Olipa kyseessä tulostin, kiintolevy, projektori, näppäimistö tai kynäasema, voit liittää kaiken MacBook Prohon vain kuluttamalla kohtuullisen summan.

Ansbellin USB C -portti keskittimeen MacBook Prolle sisältää 1 HDMI-portin, 1 Thunderbolt 3 -portin, 2 x USB 3.0 -porttia, 1 USB-C-tyypin portin, 1 SD-korttiportin ja 1 Micro SD-korttiportin. Tuote on avaruusharmaa ja 12 kuukauden rahat takaisin -takuu.

USP: Ohut, kompakti ja edullinen!

Tutustu Amazoniin

15. Intpw

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Intpw: llä on 8 porttia. Tähän moniporttiseen keskittimeen kuuluu 3,5 mm: n liitäntäportti, 1 HDMI-portti, 1 Thunderbolt 3 -portti, 2 x USB 3.0 -porttia, 1 USB-C 2.0 -dataportti, 1 USB-C 3.0 -dataportti, 1 virransyöttöportti.

Jos portin ja MacBook Pron välillä on enintään 1,3 mm: n rako ilman koteloa, tämä ei vaikuta suorituskykyyn. Tuotteen mukana toimitetaan ilmainen nahkakotelo.

USP: 3,5 mm: n Jack-portti ja ilmainen nahkakotelo

Tutustu Amazoniin

Joten nämä ovat joitain parhaita USB-C-monisovittimia MacBook Prolle.

Yhteenvetona…

Jos kysyt minulta, menen TBI pro: n kanssa, koska sillä on 12 porttia ja se yhdistää paljon laitteita samanaikaisesti helposti. Kompaktin rakenteen ja perussatamien osalta haluaisin mennä Purgon kanssa.

Suositeltavia tuotteita ostettavaksi!

 • Paras USB-C-salama-sovitin
 • Parhaat USB-C-kortinlukijat Macille
 • MacBook Pro / Air-telineet
 • Paras seisova pöytä MacBook Prolle, Airille, iMacille ja työpöydälle

Joten mitä näistä USB-C-monikeskittimistä rakastit?

Uusimmat viestit