Eikö iPhone-kaiutin toimi? Kokeile näitä korjauksia

iPhone-käyttäjät ovat alkaneet kohdata outoa ongelmaa kaiuttimen toimimattomuudesta soittaessaan kenellekään. Vastakkainen osapuoli voi kuulla heidän äänensä, mutta käyttäjä ei voi kuunnella mitään vastineeksi. Lisäksi asiat toimivat sujuvasti, kun käyttäjä käynnistää kaiuttimen.

Kun olemme kaivaneet hieman syvälle asiaan, olemme vihdoin saapuneet muutamilla korjauksilla, jotka toimivat. Laitteisto-ongelman tapauksessa ainoa ratkaisu olisi korvata kaiutin Applelta. Hyppäämme korjauksiin tuhlaamatta kallisarvoista aikaa.

iPhone-kaiutin ei toimi: Vinkkejä ongelman korjaamiseen

Perustoimintojen vianmääritys

Tarkastellaan ensin perusasiat ennen paniikkitilaan siirtymistä. Varmista, että et ole ottanut äänettömää tilaa käyttöön iPhonessa. Tarkista sitä varten äänenvoimakkuuden säätöpainikkeiden yläpuolella oleva kytkin, jos siinä näkyy punainen merkki, se tarkoittaa, että hiljainen tila on päällä.

Toinen asia on tarkistaa, että jos äänenvoimakkuus on riittävällä tasolla. Pidä iPhonen "+" - äänenvoimakkuuspainiketta, jotta se saavuttaa maksimitason. Yritä nyt soittaa ja katso, kuuletko.

Tarkista, onko iPhone jumissa kuulokemoodissa

IPhonen jumittuminen kuulokemoodiin on hyvin yleinen ongelma, jota useimmat käyttäjät kohtaavat. Samalla sen ratkaiseminen on myös melko helppoa. Olemme jo julkaisseet yksityiskohtaisen oppaan iPhonen poistamisesta kuuloketilasta, voit viitata siihen. Tämä on yksi syy, miksi et kuule mitään.

Tarkista, lähetetäänkö iPhone-ääntäsi muihin Apple-laitteisiin

Aina kun pariliität iPhonen Bluetooth-kaiuttimien kanssa tai käytät AirPlayta muilla Apple-laitteilla, se muodostaa yhteyden automaattisesti uudelleen heti, kun olet kantaman sisällä. Olet ehkä unohtanut tämän ja kamppailet saadaksesi äänen kaiuttimiin. Joten varmista, että sitä ei ole yhdistetty muihin laitteisiin äänen toistamiseksi.

Tarkista iOS-päivitys

Jokainen virhe korjataan seuraavassa päivityksessä. Jos käytät vanhempaa iOS-versiota ja jos laitteesi on saanut uuden päivityksen, on parempi ladata ja asentaa se. On melko hyvät mahdollisuudet, että Applen pitäisi jo käsitellä ongelmaa. Jos mikään korjauksista ei ole auttanut sinua tähän asti, asiat tulevat tästä lähtien turhauttaviksi.

IPhonen palauttaminen varmuuskopiosta

Jos olet äskettäin alkanut kohdata tämän kaiutinongelman, siinä voi olla jonkinlainen ohjelmistovirhe. Yritä palauttaa iPhone aiemmasta varmuuskopiosta, kun asiat toimivat täysin hyvin. Vaikka tämä ei olisikaan ratkaissut ongelmaa, pelkään, että sinulla on vain vähän vaihtoehtoja.

Määritä iPhone uudeksi

Tämä on yksi asia, jota jokainen iPhone-käyttäjä vihaa tehdä se. Mutta sitä tarvitaan myös varmistaaksesi, että ohjelmistohäiriöitä ei ole. Nollaa ja asenna laite uudeksi. Mutta ennen tekemistä varmista, että otat uuden varmuuskopion, joten jos asiat eivät ratkea, et ainakaan menetä tietoja.

Hengenpelastaja Applen tuki

Jos mikään yllä olevista korjauksista ei ole johtanut, viimeinen toivosi on saada Applen tuki Genius-baarista.

Auttoiko jokin korjauksesta ongelman ratkaisemisessa? Jos kyllä, kumpi?

Uusimmat viestit