Parhaat PDF-editorit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021 [Arvosteltu]

PDF on yksi hyödyllisimmistä tiedostomuodoista, ja sen hyödyntämiseksi me kaikki tarvitsemme hyvän PDF-editorin iPhonellamme tai iPadillamme. Nimi itsessään - kannettava asiakirjamuoto - osoittaa sen suurimman edun - riippumatta siitä, mitä laitetta tai käyttöjärjestelmää käytät, tiedostot näyttävät samoilta. Se on siirtymisvaihtoehto alkuperäisten fonttien, asettelun, kuvien jne. Säilyttämiseksi asiakirjassa.

Vaikka PDF-tiedostoja ei luonnostaan ​​voida muokata, voit manipuloida niitä monella tapaa, esimerkiksi korostamalla tekstiä, lisäämällä kommentteja, sijoittamalla allekirjoituksesi jne. On myös edistyneempiä mahdollisuuksia, kuten sivujen tallentaminen tai tiettyjen elementtien järjestäminen uudelleen. Testasin yli kymmenen suosittua sovellusta valitsemaan ne, jotka ovat todella vaivan arvoisia. Säästä siis aikaa ja optimoi tuottavuutesi parhailla PDF-editorisovelluksilla iPhonelle ja iPadille.

Kriteerimme valita parhaat PDF-editorisovellukset iOS: lle

Voit todella tietää sovelluksen tarjoaman arvon vasta, kun käytät sitä toistuvasti ja kokeilet sen eri toimintoja. Tämä voi viedä paljon aikaa ja vaivaa, joten olemme tehneet jalkatyöt puolestasi ja valinneet kolme sovellusta, jotka sopivat kaikkiin PDF-tarpeisiisi. Päätöksemme perustuvat tähän:

  • Käyttöliittymä ja nopeus
  • Muokkaustyökalut
  • Tiedostonhallinta

Kolme parasta PDF-editoria iPhonelle ja iPadille

  1. PDF-asiantuntija
  2. PDFelement Pro
  3. Foxit

1. PDF-asiantuntija

PDF Expert on siirtymissovellus kaikkiin merkintätarpeisiisi, riippumatta siitä, onko kyseessä Mac tai mobiililaite. Se tekee erinomaisen työn tiedostojen näyttämisessä, sivujen lataamisessa nopeasti ja tekee siitä helppoa siirtyä edestakaisin sivujen välillä, jopa raskaampien asiakirjojen sisällä.

Voit valita jatkuvan vieritystilan (jossa jatkat selaamista ylös tai alas sivulle koko asiakirjan läpi), yhden sivun näkymän (jossa pyyhkäiset vasemmalle tai oikealle siirtyäksesi sivun välillä) tai näkymän, jossa on kaksi sivua vierekkäin ruudulla. Tämä kaksisivuinen tila on erityisen hyödyllinen, kun haluat selata asiakirjaa nopeasti.

Tässä on joitain tärkeimpiä ominaisuuksia:

Huomautus

Voit korostaa, alleviivata tai lisätä tekstiä missä tahansa muodossa tai värillä, jonka haluat merkinnässä. Sovellus antaa sinulle myös mahdollisuuden lisätä söpöjä tarroja useista luokista, kuten kissat, koulutus, kalenteri jne. Lisäksi voit lisätä linkkejä, kuvia, muotoja ja paljon muuta. Yksi kätevä vaihtoehto on kyky lisätä muokkaustyökalut Suosikit-sovellukseen helpottamiseksi.

Tiedostonhallinta

PDF Export ylpeilee luokkansa parhaasta organisaatiosta kilpailussa. Olipa kyse sitten suosikkitiedostojen lisäämisestä sivupalkkiin, tiedostojen merkitsemisestä ja merkinnästä tai tiedostojen katselemisesta luettelona tai pikkukuvina, lajittelemisesta päivämäärän / koon / nimen mukaan ja äskettäin käytettyjen asiakirjojen nopeasta tarkastelemisesta, sovelluksella on kaikki. Lisäksi voit muodostaa yhteyden pilvivarastopalveluihin, kuten Dropbox, iCloud Drive, Box, OneDrive, Google Drive ja muihin. Voit myös ottaa kaksisuuntaisen synkronoinnin käyttöön näiden tallennuspalveluiden kanssa toimiakseen saumattomasti kaikissa laitteissa.

Hyperlinkkituki

On helppoa linkittää mikä tahansa tekstin osa toiselle sivulle tai jopa verkkosivustolle. Lisäksi voit lisätä linkkejä kuviin, mikä tekee sisällöstäsi visuaalisen. Lisäksi Redact-toiminnolla voit poistaa tai piilottaa arkaluontoiset tiedot pysyvästi PDF-tiedostoistasi, mikä on turvallisuuden kannalta kiitettävää. Vaikka muunnat tiedostot ja asiakirjat PDF-muotoon, se tapahtuu laitteellasi paikallisesti estääksesi tietojen lähettämisen palvelimelle.

Kaiken kaikkiaan sen avulla voit luoda PDF-dokumentteja, joissa on kaikki niiden ominaisuudet, kuten hyperlinkkejä. Sovelluksella on käytännön ja suoraviivainen käyttöliittymä ja se toimii intuitiivisesti. Se tukee myös yötilaa, jotta näyttö on helposti silmissä, kun työskentelet yöhön.

Se on vieläkin parempi kokemus iPadista, koska PDF-tiedoston muuttaminen on yhtä helppoa kuin tekstinkäsittelyohjelman käyttäminen, pitäen alkuperäisen sisällön ennallaan. Lisäksi se tukee myös Apple Pencil -tekniikkaa, joka tekee prosessista intuitiivisemman.

PDF Expert tarjoaa kätevän mobiilitoimiston tien päällä oleville ammattilaisille ja tukee tiedostojen lukemista suosituista pilvitallennuspalveluista ja tuottavuuspaketeista.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa 9,99 dollaria)

ladata

2. PDFelement Pro

Tässä on all-in-one-PDF-sovellus, jonka avulla voit hallita tiedostojen muokkaamista haluamallasi tavalla. Se parantaa tuottavuuttasi kaikilla työkaluilla, joita tarvitset PDF-tiedostojen lukemiseen, muokkaamiseen ja merkitsemiseen tien päällä. Sovelluksen puhdas ja minimalistinen ilme on täydellinen auttamaan sinua tekemään asioita helposti.

Katsotaanpa joitain tärkeitä näkökohtia:

Nopeus

Aivan kuten PDF Expert, myös tämä sovellus on melko reipas ja sujuva navigoida. Vaikka täällä ja siellä on joitain pieniä aikaa vieviä toimintoja sovelluksessa suoritettavan työn mukaan, mikään ei kuitenkaan estä työtäsi.

Huomautus

Asiakirjan merkitseminen ja merkitseminen on helppoa lisäämällä tekstiruutu, tekstiviesti, postimerkit ja piirustukset. Tietenkin voit myös korostaa, alleviivata tai yliviivata tarpeen mukaan. Voit lisätä tekstiä ja muuttaa tyyliä, kokoa ja värejä, kun aloitat kirjoittamisen.

Lisäksi on mahdollista lisätä kuvia asiakirjaan. Saat täydellisen muokkausvapauden valitsemalla yksittäisiä rivejä tai kappaleita siirrettäväksi, leikattavaksi, kopioitavaksi, liitettäväksi tai poistettavaksi. Voit allekirjoittaa lomakkeet tarvittaessa käsinkirjoitetulla allekirjoituksella. Toinen mielenkiintoinen ominaisuus on lisätä postimerkkejä, kuten luonnos, lopullinen, valmis, yksityinen ja luottamuksellinen jne.

Tiedostonhallinta

PDFelementin avulla on helppo hallita PDF-tiedostoja vaivattomasti ja lajitella asiat mukautettuihin kansioihin. Voit käsitellä yksittäisiä tiedostoja purkamalla, järjestämällä, kiertämällä tai poistamalla PDF-sivuja, jotta saat paremman lukukokemuksen. Lisäksi voit merkitä tiedostoja kirjanmerkkeihin intuitiivista navigointia varten PDF-tiedostoissa. Tuo myös tiedostoja pilvipalveluista, kuten Dropbox, Google Drive ja OneDrive langattoman langattoman siirron avulla. Huomaa kuitenkin, että tämä sovellus tukee vain alkuperäisten PDF-tiedostojen muokkaamista eikä skannattuja. Lisäksi sinun on rekisteröidyttävä tili, jotta voit nauttia kaikista toiminnoista.

Katso lisätietoja PDF-element Pron perusteellisesta katsauksesta.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukausitilaukselle)

ladata

3. Foxit

Tämä iPhonen ja iPadin PDF-editori pystyy paljon, mutta mikä tärkeintä, se naulaa ydintoiminnot, jotka helpottavat elämääsi. Käyttöliittymä on puhdas ja helppo ymmärtää ilman häiritseviä mainoksia. Voit keskittyä tehtäviisi ja käyttää monia työkaluja haluamiesi tulosten saavuttamiseksi. Lisäksi se on kevyt ja toimii nopeasti.

Katsotaanpa, mitä voit saavuttaa sillä:

Huomautus

Foxit tekee äänen, videon ja hyperlinkkien lisäämisestä helppoa PDF-tiedostoihisi edellyttäen, että tilaat maksetun version. Voit myös lisätä tekstiä ja kuvia ja järjestää tiedostoja uudelleen lisäämällä, poistamalla, kiertämällä tai purkamalla yksittäisiä sivuja. Mainitsemisen arvoinen ominaisuus on, että se antaa sinulle mahdollisuuden luoda mukautettu työkalusarja nopeaa käyttöä varten.

Yhteistyö

Voit jakaa tiedostoja ja kuvakaappauksia nopeasti sovelluksesta saumattoman yhteistyön takaamiseksi. Lisäksi voit jakaa useita tiedostoja työpöydälle ja iOS-laitteelle WiFi-yhteyden kautta. Lisäksi voit käyttää PDF-tiedostoja pilvipalveluista, kuten Dropbox, Google Drive jne., Mutta siitä puuttuu täydellinen integrointi näiden kanssa, mikä saattaa olla hieman haittaa joillekin käyttäjille.

Muut ominaisuudet ovat kuitenkin niin hyödyllisiä, että tämä sovellus loistaa edelleen yhtenä parhaista PDF-editorista iPhonellesi tai iPadillesi.

Lomakkeet ja allekirjoitukset

Foxitin avulla voit täyttää ja tallentaa PDF-lomakkeita sekä tuoda ja viedä lomaketietoja. Maksullisen version avulla voit työskennellä jopa XFA-lomakkeilla *. Lisäksi voit lisätä käsinkirjoitettuja allekirjoituksia PDF-tiedostoihin ja suojata salasanalla tiedostoja luottamuksellisuuden vuoksi.

Näiden ja muiden ominaisuuksiensa ansiosta Foxit on erityisen hyvä PDF-pro-käyttäjille, koska kehittäjät kiinnittävät erityistä huomiota käyttäjien tarpeisiin. Se paranee jokaisen päivityksen myötä lisäämällä työkaluja ja lisäparannuksia, jotka parantavat kokemusta joka kerta.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa 10,99 dollaria)

ladata

Mikä on suosikki PDF-editori iPhonelle ja iPadille?

Joten nämä olivat kolme parasta sovellustamme PDF-tiedostojen kanssa työskentelyyn tien päällä. Oletko joku, joka työskentelee aina PDF-tiedostojen kanssa? Mitä muokkausominaisuuksia käytät eniten ja mitä sovellusta haluat mieluummin käyttää? Jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Saatat pitää lukemisesta:

  • Valokuvan muuntaminen PDF-muotoon iPhonessa ja iPadissa
  • Helppo tapa pienentää PDF-tiedostokokoa Macissa
  • iPhone- ja iPad-sovellukset yrittäjille

Uusimmat viestit