Parhaat iPhone 6 -vyönkotelot vuonna 2021

Nyt on selvää, että iPhonen kantaminen taskuissa tulee olemaan hieman epämiellyttävämpää kuin ennen iPhone 6: n koon ansiosta. Jos olet joku, joka haluaa vyöpidikkeen kotelon iPhone 6: n kannettavaksi, olet jonkin verran hemmoteltu valinnalle. Markkinoilla on kiehtova valikoima iPhone 6 -vyöpidikekoteloita.

# 1. SUPCASE Unicorn Beetle Pro

SUPCASE Unicorn Beetle Pro on lihaksikas profiili, joka on suojattu älypuhelimesi suojaamiseksi joka kulmasta. Kiinteän kaksikerroksisen rakenteen ansiosta vyöpidike suojaa vaivattomasti jopa ikäviä kolhuja. Rakennetta on edelleen vahvistettu ilmapehmustetuilla kulmilla iskun pudottamiseksi.

Ensiluokkainen TPU- ja PC-materiaali lisäävät sen kestävyyttä. Laadukas näytönsuoja varmistaa, että kosketusnäytöllä on luotettava suojaus naarmuuntumisen estämiseksi. Lopuksi, tämä kestävä vyöpidike kotelossa on viisi kiehtovaa väriyhdistelmää.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Debin

“Debinin” tulee sopia vaatimuksiisi, jos haluat yksinkertaisen vaakasuoran vyöpidikkeen. Se ei ole muodoltaan sopiva, ja siksi iPhonellasi on oltava tukeva suojus, jotta se pysyy täydellisesti sisällä.

Kahden lisähihnasilmukan liittäminen magneettisen sulkimen kanssa parantaa turvallisuutta. Lisäksi siinä on myös melko sileä sisävuori niin, että satunnaiset naarmut pysyvät poissa.

USP: Kaksi ylimääräistä hihnasilmukkaa sekä magneettinen suljin

Tutustu Amazoniin

# 3. Koteloitu SlimShield-sarja

Encasedin SlimShield-sarjan hihnaklipit ovat helposti hienoimpia. Ne tarjoavat toivotun suojauksen älypuhelimeesi lisäämättä laitteeseen paljon irtotavaraa.

Vankan PCR-rakenteen ansiosta se kestää täysin iskuja. Mikrokuitupinnan ansiosta se voi suojata laitettasi tyhjästä.

Pehmeä kosketuspinta tarjoaa paremman otteen, joka estää laitteen liukumasta käsistäsi. Kotelo pyörii 180 astetta ja antaa sinun myös pitää laitetta tukevasti.

USP: Kiinteä PCR-rakenne

Tutustu Amazoniin

# 4. Kultainen kevät

Käsityötaidon osalta antaisin Golden Spring -hihnapidekotelolle melko korkeat arvosanat. Synteettisen nahan rakennetta on parannettu kauniilla ompelemalla. Pussissa on yksi vyöpidike ja kaksi lisäsilmukkaa suojan lisäämiseksi.

Magneettisella sulkimella voit sulkea ja avata kannen mukavasti. Voit pitää luottokorttia turvallisesti korttipaikan sisällä. Tätä ammattimaista pussia on saatavana vain kahtena mustana ja ruskeana.

USP: Pehmeä sisävuori

Tutustu Amazoniin

# 5. Trianium

Trianium-hihnaklipsi on luotettava iskunvaimennus. Vankan PC-ulkopinnan ja pehmeän kumitetun sisätilan ansiosta se kestää jopa ikäviä kolhuja.

Kaikki neljä kulmaa on panssaroitu iskujen hajottamiseksi. Ulkokuori tarjoaa paremman otteen, jonka avulla voit pitää laitetta mukavammin.

Sisäänrakennettu näytönsuoja toimii luotettavana suojana kosketusnäytölle. Kaiken kaikkiaan Trianiumilla on elinikäinen takuu.

USP: Pehmeä kumitettu sisustus

Tutustu Amazoniin

# 6. Kingsource

Valmistettu korkealaatuisesta nahasta, Kingsource-vyöpidike on kiillotettu. Siisti käsityö parantaa sen ulkonäköä. Siinä on vahva magneettinen suljin, jonka avulla voit pitää laitteen turvallisesti sisällä. Pehmeä sisustus suojaa älypuhelinta tyhjästä. Voit helposti kiertää hihnapidikettä sekä pysty- että vaakasuuntaista sijoittamista varten.

USP: Korkealaatuista nahkaa

Tutustu Amazoniin

# 7. SaukkoBox

Olen todella vaikuttunut OtterBox-vyöpidikkeen muodosta. Se on erittäin kompakti ulkoasu. Sen mukana tulee erittäin toimiva kotelo, jonka avulla voit kiinnittää laitteen turvallisesti. Kotelo voi myös kaksinkertaistua toimimaan kätevänä jalustana, jotta voit nauttia median katselusta. Tätä korkealaatuista vyöpidikettä on kahta väriä - mustaa ja valkoista.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. Bomea

Bomea-vyöpidike on valmistettu huippulaadukkaasta nahasta. Hienostuneen muotoilunsa ansiosta sillä on ammattimainen ilme. Sen mukana tulee kaksi ylimääräistä hihnasilmukkaa lisäturvallisuuden takaamiseksi.

Magneettinen suljin varmistaa, että laite pysyy tukevasti pussin sisällä. Pehmeä sisävuori suojaa älypuhelinta tyhjästä. Siinä on erillinen paikka henkilökortille.

USP: Kaksi ylimääräistä hihnasilmukkaa

Tutustu Amazoniin

# 9. WizGear

WizGear-vyöpidike esittelee vankan muotoilun, joka suojaa älypuhelinta koko keholla. Iskuja vaimentava kerros lisää sen rakentamista; auttaa suojaamaan iPhoneasi iskuilta. Vankka rakenne on avain sen pitkäikäisyyteen.

Vyöpidike voidaan säätää helposti, jotta voit kiinnittää laitteen tukevasti. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit katsella suosikkivideoitasi sekä pysty- että vaakasuunnassa.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 10. BENTOBEN

“BENTOBEN” on suunnattu seikkailullisiin aikoihisi. Erittäin kestävä PC-rakenne on suojattu kulmilla, jotta iPhone 6 / 6s voidaan suojata kaikenlaisilta vaaroilta.

360 asteen käännettävän lonkkakotelon ansiosta tarvitset joustavuutta iPhonen kantamiseen helpommin. Lisäksi tässä raskaassa kotelossa on myös hyödyllinen tukijalka, jotta voit tukea iPhoneasi katsomaan suosikkiliikkeitäsi haluamassasi kulmassa.

USP: 360 asteen käännettävä lonkkakotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Paketoida…

Mikä vyöpidike pariutuu iPhone 6 / 6s -laitteeseesi? Olisi kiva tietää sen nimi ja laatu, josta olet pitänyt siinä.

Mikä tekee näistä vyöpidikkeistä niin hyödyllisiä, on mahdollisuus antaa sinun liittää älypuhelimesi mukavasti. Ne tarjoavat halutun suojan laitteellesi. Lisäksi ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja kestävät kauan.

Voit myös tarkistaa nämä lisävarusteluettelot;

  • Paras iPhone 6 -akku
  • iPhone 6 Lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -kotelot

Uusimmat viestit