Kuinka ottaa VoLTE käyttöön iPhonessa 6 ja 6 Plus

VoLTE on ollut valmisteilla jo jonkin aikaa. Verizon tukee nyt VoLTE: ta kaikilla iPhone 6: lla ja 6+: lla (ja toivomme, että useampi operaattori liittyy tähän klubiin). IPhonen VoLTE-palvelun avulla saat entistä paremman puhelun selkeyden / laadun. Ja voit myös soittaa puheluita dataa käyttäessäsi, koska puhelut reititetään data / LTE-verkon kautta.

Verizon on ottanut käyttöön VoLTEn osana aloitetta nimeltä Edistynyt soittaminen 1.0. Kuitenkin, palvelu on rajoitettu vain iPhone 6: een ja 6 Plus: iin.

Tässä on miten VoLTE otetaan käyttöön iPhonessa 6/6 Plus

# 1. Ota käyttöön Advanced Calling 1.0

Ota ensin käyttöön Advanced Calling 1.0 Verizon Wireless -tilissäsi. Se on pakollista; et voi ottaa VoLTE-palvelua käyttöön iPhonessa, ellet ole ottanut tätä käyttöön.

Vaihe 1. Kirjaudu sisään Verizon Wireless -tili

Vaihe # 2. Mene Hallinnoi tiliäni

Vaihe # 3. Näpäytä Muuta ominaisuuksia

Vaihe # 4. Vieritä alas ja ota käyttöön Edistynyt soittaminen 1.0 ja HD Voice

Varmista nyt, että iPhone on aktivoitu ja yhdistetty Verizonin LTE-verkkoon.

# 2. VoLTE: n ottaminen käyttöön iPhonessa 6/6 +

Vaihe 1. Avata asetukset

Vaihe # 2. Näpäytä Solu

Vaihe # 3.LTE-verkko

(Huomaa: jos et näe LTE-verkkoa Cellularissa, se tarkoittaa, että LTE: tä ei ole otettu käyttöön / aktivoitu puhelimellasi / operaattorillasi)

Vaihe # 4. Enable LTE -asetus on asetettu Tiedot oletuksena. Näpäytä Ääni ja data voidaksesi ottaa VoLTE: n käyttöön.

Siinä kaikki! VoLTE on otettu käyttöön onnistuneesti iPhonessa. Nyt saatat joutua odota jopa kolme minuuttia aloittaaksesi sen.

Kun VoLTE on otettu käyttöön, pystyt käyttämään mobiilidataa tehokkaasti puhelujen aikana. VoLTE-puhelun laatu ei ehkä ole yhtä hyvä kuin VoIP, mutta se on riittävän hyvä matalampaan taajuuteen verrattuna.

VoLTE: n käyttöönotto on Verizonin vastaus WiI-Fi-puheluihin. Advanced Calling 1.0 on todennäköisesti vain Verizonin osoitus siitä, mitä asiakkaille on tulossa.

Uusimmat viestit