Parhaat ilmaiset RFID-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Radiotaajuustunnistamisen avulla yritys voi etsiä ja löytää esineensä niissä olevien yksilöivien tunnisteiden avulla. Alueesta riippuen sovellus lukee ja antaa sinulle kaikki tiedot tietyn sovelluksen kontekstissa. Voit määritellä ja ajoittaa tuotteesi tehokkaasti, mikä saa yrityksesi kasvamaan. Voit jopa selvittää vyöhykkeen ja nähdä viimeisen kerran, kun nämä tuotteet / ihmiset olivat.

1. RFID AsReader -telakka

Tämä sovellus toimii yhdessä RFID AsReaderin (ASR-030D) kanssa. Se on koteloon kiinnitettävä lukija, joka on kytketty iOS-laitteeseen Lightning-liittimen kautta. Se toimii tahrattomasti antamalla lukea RFID-tunnisteita.

IOS-sovelluksen avulla voit seurata tunnisteitasi ja pystyä myös hallitsemaan niitä vaivattomasti. Helppokäyttöiset ominaisuudet ja puhdas käyttöliittymä tekevät siitä kätevän RFID-lukijan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Yksinkertainen RFID

"Yksinkertaisen RFID: n" avulla voit tehdä varastonlaskusta ja tilausvahvistuksesta vaivatonta kokemusta. Sen avulla voit siirtyä nopeasti tuotekirjastossasi ja ohjelmoida tunnisteen tarpeidesi mukaan.

Yksi tämän sovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on "Offline-tila", jonka avulla voit kerätä RFID-tietoja myös silloin, kun vastaanottoa ei ole. Siksi tärkeä työsi ei koskaan pysähdy.

Siinä on myös sisäänrakennettu viivakoodi / QR-koodiskanneri, jonka avulla voit tuplata tehtävän läpi. Ei siinä kaikki; Voit myös lähettää valokuvia ja ääniviestejä kommunikoida enemmän hohto!

Hinta: Vapaa

ladata

3. RFID-verkkokiila

Tämä sovellus on suunniteltu skannaamaan ja syöttämään tunnisteet eri verkkosivuille. Tämä sovellus on yhteensopiva 1128 Bluetooth UHF Rea 1128 Bluetooth UHF RFID: n ja TSL: n 1153 Bluetooth puettavien UHF RFID-lukijoiden kanssa.

Voit skannata ja kirjoittaa tunnisteen yhdellä otoksella. Sovellus voi muuntaa tiedot nopeasti ASCII-tekstimuodoksi koodauksesta.

Voit joko luoda tunnisteita EPC-muodossa tai käyttäjäystävällisessä muodossa teollisuuden tarpeiden mukaan. Skannaustoimintoa voidaan pidentää ja venyttää, jotta suuret tagitiedot voidaan lisätä helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

4. RFID Explorer

RFID Explorer tarjoaa nopeasti luettelon lähellä olevista tunnisteista. Sovellus toimii hyvin 1128 Bluetooth UHF Reader -laitteen kanssa. Voit luoda ja tehdä tunnisteita tämän sovelluksen avulla. Voit myös muokata tunnisteita sovelluksen muistipankissa.

Sen avulla voit luoda välittömästi luettelon ainutlaatuisista ja lähellä olevista transponderista (tunnisteet). Voit myös tarkastella yhteenvetoa skannaustoiminnoista varmistaaksesi, että kaikki on oikeassa järjestyksessä.

Sen mukana tulee ASCII-protokolla, joka tekee tietojen lukemisesta helppoa ja joustavaa. Voit tarkastella lähettämistä, vastaanottaa sovelluksen tietoja ja lisätä muita tukitietoja.

Hinta: Vapaa

ladata

5. TIPWeb

Kun haluat suorittaa tehokkaita RFID-varastotarkastuksia, todella kätevä on joustavuus. Ja TIPWebin avulla saat tarvittavan mukavuuden ja pystyt lukemaan useita RFID-tunnisteita yhdellä kertaa. Se paitsi säästää paljon aikaa, mutta myös lisää tuottavuutta.

Riippumatta siitä, luodaanko uusia omaisuuseriä vai sisällytetäänkö varastot huoneeseen, se varmistaa, että sinulla on haluamasi hallinta. Voit helposti liittää välttämättömät tunnisteet. Ja vain muutamalla askeleella, voit päästä eroon niistä, joita ei enää tarvita.

Hinta: Vapaa

ladata

6. RFID-tunnisteiden etsin

Jos haluat seurata tunnisteita helpommin, kannattaa pitää mielessä RFID-tunnisteiden hakulaite. Se on yhteensopiva SGTIN-96, GRAI-96, ASCII ja Hex kanssa. Voit syöttää kohdetunnistetunnuksen manuaalisesti tai skannata sen viivakoodista.

Reagoivan äänimerkin, signaalin voimakkuuden palautteen ja graafisen signaalimittarin, RFID Tag Finder, ansiosta voit nopeasti käyttää ja valvoa tunnisteita. Voit myös määrittää Tag Finderin havaitsemaan, kun sisältö on lähellä.

Mukavuutesi perusteella voit optimoida Tag Finderin vastaamaan tarpeitasi paremmin.

Hinta: Vapaa

ladata

7. RFID-skannauksen skannauskirjoitus

"RFID Scan Scan Write" -ominaisuus on erinomainen UHF-RFID-tunnisteiden käyttöönotossa paitsi alan standardien myös mukautettujen EPC-koodien avulla. Se on yhteensopiva TSL Bluetooth UHF RFID -lukijan kanssa. Se vie nopeasti GS1-viivakooditiedot ja koodaa sitten tunnisteet GS1 SGTIN-96-, GRAI-96- tai GIAI-96-yhteensopivilla EPC: llä.

Lisäksi sovellus voi myös käyttää skannattuja Hex / ASCII-tietoja suoraan mukautettujen EPC-arvojen luomiseen. Voit lukita tunnisteet tai käyttää salasanoja niiden suojaamiseksi.

SGTIN-96-tunnisteiden luomiseen tarvitaan valmiiksi painetut UHF RFID -tunnisteet, jotka ovat yhteensopivia Multi-vendor Chip-based Serialization -palvelun kanssa. Tällä hetkellä sovelluksella on Impinj Monza 4, 5, 6 ja Monza X -tagien tuki.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Seepra-RFID

Seepra RFID on valinnut kaikki olennaiset ruudut ja vaikuttanut minuun luotettavasti toiminnallisesti. Se on valmis toimimaan RFD8500 RFID-lukijan kanssa.

Tässä sovelluksessa olen todella arvostanut kahta tärkeää asiaa: Ensinnäkin nopea lukutaito, jonka avulla se voi laskea kaikki tunnisteet välittömästi. Toinen, sovellus tarjoaa yleiskuvan skannatuista RFID-tunnisteista ja antaa sinun etsiä tunnisteita helposti luettelosta.

Voit valita tunnisteen tai poistaa sen valinnan kuvion ehtojen perusteella ja määrittää tunnisteen vakiomuistipaikat. Sen avulla voit mukauttaa RFID-antennin tehoa ja linkkiprofiilia.

Hinta: Vapaa

ladata

9. CS108 RFID-lukija

“CS108” on kevyt RFID-lukusovellus, jonka avulla voit etsiä ja löytää esineitä, joilla on erityiset tunnisteet. Sen asentaminen on helppoa, koska se ei vaadi tarpeettomia vaiheita.

Voit vaivattomasti pitää silmällä varastoa ja hallita sitä. Älykkään suodattimen avulla voit löytää tunnisteet mukavasti. Lisäksi sinun on parasta määrittää asetukset toimittaa tavarat sinulle.

Hinta: Vapaa

ladata

10. LSCM-kämmenlaite RFID-lukija

Kuten nimestäkin voi päätellä, sovellus tukee "LSCM Handheld RFID Reader" -ohjelmaa. Minusta se on melko yksinkertainen, mutta varsin tehokas. Se tarjoaa yksinkertaisemman tagin luku- ja kirjoitusominaisuuden. Sovelluksen avulla tunnisteiden skannaus ja syöttö on helpompaa. Ja voit seurata kaikkia tunnisteitasi ilman vaivaa.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Trovan LID710 BLE RFID-lukija

Tämä toimii Trovan LID-710BLE Readerin kanssa, joka on edullinen mutta täysin varusteltu RFID-lukija. Lisävaruste soveltuu käytettäväksi varainhoidossa ja reittilaskennan sovelluksissa. Se on optimoitu lukemaan teräs- ja metallipinnoille asetettuja antureita.

Trovan LID-710BLE kommunikoi BLE: n (Bluetooth Low Energy) kautta, mikä tarjoaa helpon tiedonsiirron. Siinä on kaksi tilaa. Vaikka läpivientitila lähettää kukin tunnistenumerot BLE: n kautta, PUNAINEN luettelotila antaa käyttäjän tallentaa jopa 100 000 koodia muistiin.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat kotiautomaatio Apple Watch -sovellukset
  • Parhaat tietoturvasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit