Kuinka lukea kirjoja ilmaiseksi iPadissa ja iPhonessa

Kirjojen lukeminen iPadilla ja iPhonella on parasta tehdä sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä. Fyysisten kirjojen ostamisen tai kirjastoista lainaamisen sijaan e-kirjat takaavat rennomman kokemuksen. Voit lukea suosikkikirjojasi iOS-laitteilla käyttämällä ominaisuuksia, kuten kirjanmerkkiä, kirjasinta ja kirkkautta. Kaikkia e-kirjoja ei kuitenkaan anneta ilmaiseksi edes Applen kirjakaupassa; joissakin kirjoissa on hintalappuja. Jos haluat lukea kirjoja maksamatta senttiäkään Täältä löydät ilmaisia ​​e-kirjoja iPadista ja iPhonesta.

 • Kuinka löytää ilmaisia ​​kirjoja iPadista ja iPhonesta
 • Parhaat sovellukset ilmaisten kirjojen lataamiseen iPadille ja iPhoneen
 • Parhaat verkkosivustot lataamaan ilmaisia ​​kirjoja iPadiin ja iPhoneen

Kuinka löytää ilmaisia ​​kirjoja iPadista ja iPhonesta

 1. Käynnistä iPhone tai iPad Kirjat-sovellus.
 2. Oletuksena olet päälläLue nyt -näyttö
 3. Näpäytä Haku-välilehdellä alivalikosta.
 4. Nyt, etsi kirjan nimestä haluat lukea
 5. Napauta a kirja ja napauta sitten SAADA -painiketta.

Kun kirja on ladattu, voit käyttää sitä Kirjat-sovelluksen Kirjasto-osiossa.

Näpäytä KirjastoKokoelmatLadattu. Ole hyvä!

Löydät ladattavat ilmaiset kirjat.

Parhaat sovellukset ilmaisten kirjojen lataamiseen iPadille ja iPhoneen

IOS-laitteesi alkuperäisen Kirjasovelluksen lisäksi on useita verkkosivustoja ja kolmansien osapuolten sovelluksia, jotka tarjoavat ilmaisia ​​e-kirjoja luettavaksi.

 • Kindle Amazonista
 • Libby by OverDrive
 • Wattpad
 • NURKKA
 • Kobo

# 1. Kindle Amazonista

Vaikka kaikki kirjat eivät ole ilmaisia ​​Kindlessa, tällä erittäin suositulla Amazon-kirjojen lukulaitteella on valtava kirjasto ilmaisia ​​e-kirjoja.

Amazon Prime- tai Kindle Unlimited -tilisi avulla voit ladata monia e-kirjoja laitteellesi offline-lukemista varten. Kindlessa on sujuva käyttöliittymä, aivan kuten Applen Kirjasovelluksessa.

Se on jaettu neljään osaan: Koti, Kirjasto, Löydä ja paljon muuta. Selauksesi rajoittuu kuitenkin kolmeen ensimmäiseen painikkeeseen. Löydä kirjoja, lataa ja lue ne Kirjasto-osiossa. Sovellus lisää uusia nimikkeitä kotiin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Libby by OverDrive

Libby on ilmainen sovellus, joka yhdistää online- ja offline-kirjojen lukukokemukset. Kun olet ladannut sovelluksen, sinun on rekisteröitävä paikallinen kirjastokortti Libbyssä. Vaihtoehtoisesti Libby auttaisi sinua löytämään paikallisen kirjaston, johon sinulla on jäsenyys.

Muutaman helpon vaiheen avulla voit löytää ja lainata kirjoja. Nauti pääsystä paikallisessa kirjastossasi oleviin e-kirjoihin ja äänikirjoihin. Voit käyttää useita kirjastokortteja ja kirjautua sisään useampaan kirjastoon.

Kun olet lainannut kirjan (täysin ilmaiseksi), voit lukea sen offline-tilassa sisäänrakennetulla eBook-lukijalla. Parasta on, että voit lähettää kirjan laitteesi Kindle-sovellukseen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Wattpad

Tähän maailmanlaajuiseen Wattpad-alustaan ​​on kytketty 80 miljoonaa kirjoittajaa ja lukijaa. Lataamalla tämän sovelluksen sinusta tulee osa tätä kukoistavaa yhteisöä.

Tarinoiden lukemisen lisäksi voit jakaa oman alkuperäisen tarinasi Wattpadilla. Tämän sovelluksen jäsenet rohkaisevat sinua koko kirjoitusmatkasi ajan.

Valitse suosikkityylisi ja lue tarinoita yli 50 kielellä. Voit myös tukea muita aloittelevia kirjoittajia kirjoittamalla kommentteja suoraan lukemiisi tarinoihin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

# 4. NURKKA

Nookilla on suosittu Barnes & Noble -kirjakaupasta yli 130 vuoden perintö. Sovellus tarjoaa yli 75000 ilmaista nimikettä.

Voit ostaa virallisella Barnes & Noble -sivustolla ja lukea kyseisen otsikon iOS-laitteellasi. Kirjoiden lisäksi sovellus tarjoaa lehtiä ja sarjakuvia.

Mukautettavaa lukukokemusta varten Nook antaa sinun lisätä muistiinpanoja, käyttää päivä-, yö- ja iltateemoja ja luoda oman taustan.

Nookin merkittävä piirre on sovelluksen sisäinen sanakirja; voit etsiä sanoja ladattavan sanakirjan avulla. Tämä säästää aikaa, jonka olisit voinut käyttää sanojen tarkistamiseen Googlessa tai muissa ladatuissa sanakirjasovelluksissa iOS-laitteellasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Kobo

Kirjan ystävät mieluummin lukevat kirjoja yöllä, luultavasti tästä syystä Kobossa on yötila. Tämä tekee lukemisesta mukavampaa, ja voit nukkua rauhallisesti.

Jos kuuntelet äänikirjoja, voit ajastaa ajan. tietyn ajan kuluttua äänikirjan toisto lopetetaan automaattisesti.

Apple-laitteillasi voit aloittaa kirjan lukemisen ja jatkaa sitten samalla laitteella samalla sivulla. Sovellus muistaa, mistä jäit.

Hinta: Vapaa

ladata

Parhaat verkkosivustot lataamaan ilmaisia ​​kirjoja iPadiin ja iPhoneen

 • Gutenberg-projekti
 • Digitaaliset kirjastot
 • Avaa kirjasto
 • SmashWords
 • FreeiBooks

# 1. Gutenberg-projekti

Tämä on nimi, joka on laskettava ilmaisiin kirjoihin. Se on verkkokirjasto, jossa on yli 60000 ilmaista luettavaa kirjaa. Kirjallisuuden opiskelijoille se on aarrearkku, koska tällä verkkosivustolla on enimmäkseen ennen vuotta 1924 julkaistuja kirjoja.

Voit avata tämän verkkosivuston iOS-laitteellasi ja lukea kirjoja ilmaiseksi. Jos haluat lukea ne offline-tilassa, tallenna verkkosivut PDF-tiedostona iOS-laitteellesi.

Parasta Project Gutenbergissä on, että sinun ei tarvitse rekisteröidä nimeäsi tai puhelinnumeroitasi. Käytä tätä online-resurssia klassikoille maksamatta mitään maksua.

Käy Gutenbergissä

# 2. Digitaaliset kirjastot

Digitaalisissa kirjastoissa ei ole runsaasti e-kirjoja. Käyttäjät haluavat kuitenkin käydä tässä online-tilassa käyttöliittymänsä vuoksi. Kaikki kirjat on luokiteltu aakkosjärjestykseen. Tämän ansiosta kirjojen hakeminen on helppoa.

E-kirjojen lataaminen on melko yksinkertaista. Avaa lukemasi kirja ja valitse jokin kolmesta latausvaihtoehdosta: ePUB, PDF tai Kindle.

Tällä verkkosivustolla on kuitenkin haittapuoli. Sinun täytyy sietää joitain mainoksia, kun surffaat ja lataat e-kirjoja.

Käy digitaalisissa kirjastoissa

# 3. Avaa kirjasto

Kuten nimestä voi päätellä, tämä verkkosivusto kutsuu sinut osallistumaan millään tavalla. Olipa kyseessä kirjoitusvirheiden korjaaminen, kirjan lisääminen tai widgetin kirjoittaminen.

Sivusto on kerännyt yli 20 miljoonaa tietuetta ihmisiltä ja organisaatioilta. Ja he lisäävät jatkuvasti luetteloon.

Kaikki kirjat on luokiteltu eri aiheisiin, kuten taide, fantasia, elämäkerrat, reseptit, musiikki, lääketiede, historia jne. Vaihtoehtoisesti voit etsiä kirjasta sen nimen, tekijän tai tekstin perusteella.

Voit napsauttaa kutakin luokkaa ja valita suosikkikirjasi. Ja sitten joko lukea tai lainata kirja. Ennen kuin jatkat, sinun on kirjauduttava sisään. kirjaudu seuraavaksi sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tutkiaksesi avointa kirjastoa.

Lataa kirjoja viidessä eri muodossa: PDF, ePUB, Plain Text, DAISY ja Kindle.

Käy avoimessa kirjastossa

# 4. SmashWords

Toisin kuin Gutenberg ja Open Library, SmashWordsilla on yli 80 000 ilmaista kirjaa sinulle. Lisäksi verkkosivusto tarjoaa käytännöllisiä valintapainikkeita. Kirjan tyylilajien lisäksi SmashWords on luokitellut kirjat mihin tahansa hintaan ja mihin tahansa pituuteen.

Kuten kaikki muut verkkokauppasivustot, tämä tarjoaa sinulle vaihtoehtoja, kuten kirjat, joiden arvo on alle 0,99 dollaria tai vähemmän, 2,99 dollaria tai vähemmän, 5,99 dollaria tai vähemmän ja 9,99 dollaria tai vähemmän. Seuraavaksi voit valita useita sanoja, joita kirjat sisältävät.

Verkkosivustolla on merkitystä yli puolen miljoonan kirjan julkaisemisessa. Jos olet kirjailija, voit julkaista kirjojasi SmashWordsissa.

Käy Smashwordsissa

# 5. FreeiBooks

Suurin osa FreeiBooksissa olevista kirjoista on peräisin Project Gutenbergiltä. Siksi, jos käytät Gutenbergiä, et todennäköisesti tarvitse tätä. Tämä verkkosivusto tarjoaa kuitenkin kirjoja myös mielihyvään ja lukemiseen.

Verkkosivustolla on yli 44000 kirjaa. Kaikki kirjat on lueteltu aakkosjärjestyksessä. Voit myös etsiä kirjojen otsikoita tai kirjoittajia hakukentän avulla.

Käy FreeiBooks.com

Siinä kaikki lukijat!

Yhteenvetona…

Lue lisää, lue lisää! Tämän pitäisi olla mantraa luomaan osaamisyhteiskunta tähän maailmaan. Mitä sovellusta tai verkkosivustoa käytät lukemaan ilmaisia ​​kirjoja? Jaa palautteesi tai ehdotuksesi alla oleviin kommentteihin.

Haluat ehkä lukea kirjoja Applesta, Steve Jobsista, Tim Cookista ja Jony Ivestä

Uusimmat viestit