Parhaat iPhone 6 -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Tonnia iPhone 6: n vedenpitäviä koteloita antaa sinulle mahdollisuuden uida, veneellä, hiihtää tai ajautua huoletta iPhonen 6 kanssa koko ajan mukanasi. Vaikka sinulla on hauskaa hauskassa toiminnassa, nämä vedenpitävät kotelot pitävät iPhonen turvallisesti suojattuna. Etsitkö hyvännäköistä iPhone 6: n vedenpitävää koteloa? Olemme peittäneet sinut monilla vedenpitävillä koteloilla.

# 1. Tomplus

Tomplus esittelee täysin suljetun suojaavan vedenpitävän kotelon iPhone 6: lle. Vedenpitävän kotelon lisäksi se on myös lian-, iskunkestävä ja lumisuojattu. Voit avata ja sulkea tämän kotelon 1000 kertaa, ja silti se pysyy täysin suljettuna.

Kotelossa on naarmuuntumaton kosketusnäytönsuoja, jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa puhelimesi kanssa veden alla. Voit sukeltaa veteen ja mennä alle 6,6 jalkaan.

USP: Naarmuuntumiselta herkkä kosketusnäytön suoja

Tutustu Amazoniin

# 2. OUNNE

Vesiroiskeet voivat vahingoittaa iPhone 6 -laitettasi. Lisäksi kun hiekka pääsee puhelimeesi, se vahingoittaa puhelimesi laitteistoa ja ohjelmistoja. OUNNE tuo 100% geneerisen uuden ja laadukkaan vedenpitävän kotelon.

OUNNE on suunnitellut tämän kotelon pakkasenkestäväksi, pölyä ja hiekkaa kestäväksi. Monitoimikotelo on luotettava kumppanisi, kun käydään surffauksessa, kalastuksessa, hiihdossa, uimassa, kiipeilyssä, ajelehtimisessa, pyöräilyssä, patikoinnissa ja muissa ulkoilma-aktiviteeteissa.

USP: Monitoimikotelo

Tutustu Amazoniin

# 3. Temdan

Kiinteällä iskunkestävällä puskurilla varustettu Temdan on sellainen kotelo, joka tarjoaa älypuhelimellesi täydellisen suojan vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Kansi on saanut armeijan standardin 810G-516 luokituksen, joka tekee siitä iskunkestävän. IP68-vedenkestävä luokitus tekee siitä täysin kykenevän suojaamaan älypuhelinta veden alla.

Lisäksi etukansi tuntuu erittäin herkältä, jotta voit käyttää laitettasi mukavasti.

USP: Iskunkestävä puskurin muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Tethys

Tethysin vedenpitävä kotelo tarjoaa suojan iPhone 6: lle mutaa, vettä, lunta, likaa ja rasvaa vastaan. Kotelolle on tehty tiukka laatutesti, jossa iPhone 6 pidettiin 4 metriä veden alla. IPhonen lisäksi kotelo suojaa myös henkilöllisyystodistustasi, luottokorttejasi, käteistä jne.

Arvostettu huippuluokan kääntyvä lukkomalli, joka antaa sinulle käyttäjäystävällisen kokemuksen pussin avaamisen tai sulkemisen aikana. Suojaa iPhoneasi, mutta kotelo mahdollistaa myös täydellisen kosketusnäytön käytön sen erittäin kirkkaan kalvomateriaalin kautta.

Hinta: Erittäin kestävä TPU-materiaali

Tutustu Amazoniin

# 5. TETHYS

Mene minne tahansa iPhonen 6 kanssa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen suojauksesta. Tämä TETHYS-vedenpitävä kotelo voi suojata puhelinta vedeltä, lialta, hiekalta ja lumelta. Toisin kuin muut kuuden jalan syvyyteen testatut tapaukset, TETHYS-vesitiivis kotelo voi laskeutua kahdeksan jalan syvyyteen.

Tarkista erittäin mukava kehys ja ylimääräinen kulmasuoja, jotka pitävät iPhonen paljon turvallisemmana ja säilyttävät kuitenkin minimaalisen muodonsa. Kotelo on vain 0,6 tuumaa paksu.

USP: Pienin muotokerroin

Tutustu Amazoniin

# 6. Frieq vedenpitävä kotelo

Frieqin vedenpitävä kotelo tarjoaa kristallinkirkkaan ikkunan molemmilta puolilta, jotta voit ottaa kuvia tai videoita ja päästä kosketusnäyttöön. Kotelossa on yksinkertainen napsautus- ja lukitusmekanismi, joka tarjoaa puhelimeesi täydellisen suojan. IPhone 6 pysyy suojattuna, vaikka tutkisit meren ihmeitä 100 jalkaa veden alla - sen IPX 8 -sertifikaatin ansiosta. Se on täydellinen valinta, kun otetaan huomioon Frieqin vedenpitävän kotelon hinta.

ominaisuudet

  • Kristallinkirkas ikkuna
  • Kosketusnäytön täysi käyttöoikeus
  • Yksinkertainen napsautus- ja lukitusnäyttö

USP: IPX8 sertifioitu 100 jalkaan

Tutustu Amazoniin

# 7. CellEver

Jos haluat olla tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, CellEver voi olla oikea tapa edetä. Huolimatta ohuesta profiilistaan, tämä vedenpitävä kansi kestää pudotuksia.

Lisäksi siinä on vesitiivis standardi, joka suojaa älypuhelinta jopa 2 metriä tunnissa. Siinä on korkealaatuinen näytönsuoja naarmujen estämiseksi ja tarjoaa myös parannetun katselukulman.

Lisäksi CellEverissä on 11 elävää värivaihtoehtoa, kuten kirkas, jet-musta ja paljon muuta.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. ALOFOX

Voit viedä iPhonen veteen jopa 6,6 jalkaa tunnissa. Alofox on suunnitellut iskun- ja putoamisen estävän, vedenpitävän kotelon, joka on ohut ja läpinäkyvä. Kotelon selkeä takaosa paljastaa ja parantaa puhelimesi alkuperäistä väriä ja muotoilua.

Voit käyttää Touch ID: tä, kaiutinta, painikkeita, antureita ja kameroita puhelimessasi, vaikka olet asentanut kotelon iPhone 6: een. Asiakkaat ovat aina arvostaneet Alofoxin vedenpitävien koteloiden ammattitaitoa, koska tuotemerkki ei jätä kiveä käyttäjien tyydyttämiseksi.

USP: Selkeä selkä ja ohut profiili

Tutustu Amazoniin

# 9. JOTO

Joto on tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia lisävarusteita iPhonelle. Tämä vedenpitävä kotelo on itse asiassa pussi, joka voi tallentaa iPhone 6: n mukavasti. Kotelo suojaa iPhoneasi kaikissa tilanteissa; riippumatta siitä, mitä vesiurheilua pelaat, iPhone 6 on täysin suojattu tämän kuivapussin sisällä.

Kotelo on 100 jalan IP8-sertifioitu ja ylläpitää kosketusnäytön täydellisen yhteensopivuuden. Aseta iPhone vain koteloon ja lukitse se. IPhonen lisäksi tämä tapaus voi myös suojata luottokorttejasi ja käteistäsi.

USP: 100 jalkaa IP8-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

# 10. Punainen paprika

RedPepper on ottanut käyttöön erittäin suojaavan vedenpitävän kotelon. Kannessa on kestävä muotoilu, joka kestää jopa ikäviä iskuja. Ja IP68-luokituksen ansiosta se tarjoaa sinulle riittävän vapauden nauttia uinnista.

Reagoivien painikkeiden ja reagoivan etukannen avulla voit käyttää iPhonea 6 mukavasti. Kaiken kaikkiaan RedPepper-vedenpitävä kansi on saatavana kolmessa värissä, ja sen takaa luotettava elinikäinen takuu.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Otatko syöksyä?

Ihmiset harrastavat paljon vesiurheilua, ja he haluavat ampua nämä iloiset hetket iPhonessa. Vain paras vedenpitävä kotelo voi suojata iPhonea vedeltä ja roiskeilta. Voit valita minkä tahansa yllä luetelluista tapauksista ja pysyä huolettomana iPhonen turvallisuudesta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Elinkestävä iPhone 6 -vedenkestävä kotelo
  • Parhaat iPhone 6 -vyöklipit
  • Parhaat iPhone 6 -näytönsuojat

Uusimmat viestit