Parhaat baseball-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Anna intohimosi baseballiin valtava lisäys kokeilemalla näitä parhaita baseball-sovelluksia iPhonelle ja iPadille. Pysy ajan tasalla kaikista viimeisimmistä uutisista, tutustu pelaajien sijoitukseen ja ennusteisiin ja tutustu tunnettujen asiantuntijoiden analyysiin. Lisäksi voit myös osallistua peliin ja räjäyttää vastustajiasi. Voit luoda legendaarisen pelaajajoukkueen ja kouluttaa heitä voittamaan liigan. Voita paljon etuja ja palkintoja ollaksesi monien tähti. Hallitse kilpailua huipulle pääsemiseksi. Päätä tutustumaan kaikkiin upeisiin asioihin, joita voit tehdä näillä iPhonen parhailla baseball-sovelluksilla!

1. ESPN-fantasia

Tämän on oltava paitsi kiihkeille baseball-faneille myös niille, joilla on suuri intohimo jalkapalloon ja jääkiekkoon. Voit luoda eksklusiivisen liigan pelaamaan ystäviesi kanssa tai osallistua käytettävissä olevaan liigaan pelaamaan muiden kanssa.

Se antaa sinulle täydellisen vapauden valmistautua maailmanluokan joukkueeseen. Voit muokata tiimiäsi, muuttaa kokoonpanoa ja jopa vaihtaa pelaajia. Tutustu Matthew Berryn ja muiden merkittävien asiantuntijoiden pelaajien sijoituksiin, ennusteisiin ja analyyseihin.

Hinta: Ilmainen, (ESPN + (kuukausittain) - 4,99 dollaria)

ladata

2. CBS Sports Fantasia

CBS Sports Fantasy on erittäin suosittu sovellus, joka kattaa baseballin, jalkapallon ja koripallon kaikki yhdessä puhtaassa paketissa. Voit saada pelaajien sijoitukset ja ennusteet tunnetuilta asiantuntijoilta. Pysy ajan tasalla uusimmista pelaajauutisista. Käytä syvällistä analyysia saadaksesi paremman näkökulman. Helppo tiiminhallinta live- ja pilkka-luonnosten avulla tekee tästä sovelluksesta lataamisen arvoisen.

Hinta: Ilmainen, (Baseball - 179,99 dollaria)

ladata

3. MLB.com at Bat

Arvostettu live-baseballin ykkössovellukseksi, tämä sovellus on virallinen sovellus Major League Baseball. Voit pitää itsesi ajan tasalla uutisista, aikataulusta ja pelaajien / joukkueen tilastoista. Kuuntelet myös radiolähetystä kevään harjoituspeleistä.

On valtava videokirjaston arkisto, jota voit hakea pelaajan, joukkueen tai avainsanan mukaan. Voit tilata sen nauttimalla katsella suoria MLB-pelejä kevätharjoitteluista World Seriesin avajaisiin.

Hinta: Ilmainen, (Bat Premiumilla - 2,99 dollaria)

ladata

4. Yahoo Fantasia

Tätä baseball-sovellusta pidetään yhtenä parhaimmista ja kaikki yhdessä fantasiasovelluksessa. Voit vaihtaa nopeasti urheilulajisi ja liigasi välillä. Valitse joukkueesi taitavimmat pelaajat ja hallitse heitä älykkäästi.

Hanki uusimmat pisteytyspäivitykset ja rukousuutiset. Asiantuntija-analyysi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen. Se ei ole kaikki, voit laatia päivittäin uuden luettelon voittaaksesi rahaa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. MLB.com Home Run Derby 18

Se on Major League Baseballin ja MLBPA: n virallinen kotikäynnin derbipeli. Nautit konsolityyppisten ajastettujen kierrosten pelaamisesta yksinpelissä. On myös moninpelin derby-tila, joka perustuu viralliseen vuoden 2018 derby-muotoon.

Pelihallitila on yhtä tuikea kuin voit koskaan kuvitella. Osu enimmäiskotia, murskaa tavoitteet ja MLBuck-pallot. Ja kyllä, osallistu myös moninpelimerkkeihin ja päivittäisiin turnauksiin saadaksesi paljon palkintoja nousemaan tikkaiden yläosaan.

Hinta: Ilmainen, (MLBucks Pack: 100 - 5,99 dollaria)

ladata

6. MLB 9 sisävuoro 18

MLB 9 Innings 18 -puhelimessa on edistyksellinen simulointijärjestelmä, jonka avulla voit toistaa toimintaa automaattisesti. Live-soitinjärjestelmän avulla se tarjoaa todellisen kokemuksen.

Saat mahdollisuuden pelata kaikissa 30 MLB-pallopelissä. Tavoitteesi perusteella voit valita pelata aggressiivista tai puolustavaa krikettiä. Suorita haasteet saadaksesi paljon palkintoja.

Siinä on Live Player System, joka näyttää viimeisimmät pelaajatilastot ja aikataulut kaudelle 2018. Lisäksi voit myös kuunnella asiantuntijakohtaisia ​​kommentteja näytelmäkohtaisesti.

Hinta: Ilmainen, (Tähti - 1,99 dollaria)

ladata

7. Baseball-tähti

Baseball Star on herkku pelattavaksi! Aloittamiseksi voit rakentaa vankan joukkueen, jossa on hyviä pelaajia, ja johtaa heitä. Perimmäinen tavoitteesi on voittaa Legend Championship.

Pelin avulla voit valita sekä pelien määrän että pelivuorojen. Siinä on viisi liigaa, kuten Minor, Major, Master, Champion ja Legend.

Sillä on haastetila testata tahdikkuutta pelaajana. Lisäksi sovellus pitää sinut ladattuna ilmaisilla bonuksilla, kuten pelaajakortilla, esineillä, pelipisteillä ja muulla.

Hinta: Ilmainen, (CP 250 - $ 1.99)

ladata

8. Big Win Baseball

“Big Win Baseball” on loistava baseball-peli. Saat ehdottoman vapauden luoda unelmaryhmäsi, joka voi olla paras liiketoiminnassa.

Paranna pelaajan taitoa pysyä kilpailun edellä. Avaa pronssi-, hopea- ja kulta-korttipaketit saadaksesi uusia lahjakkaita pelaajia joukkueeseesi. Lukitse sarvet vastustajien kanssa saadaksesi tonnia kolikoita ja tuottoisia palkintoja. Jaa saavutuksesi ystäviesi kanssa Facebookin ja Twitterin kautta.

Hinta: Ilmainen, (salkku isoja taaloja - 9,99 dollaria)

ladata

9. Kilpailu viirille

Race to Pennant on super-sovellus, jolla voit nopeasti selata suosikkijoukkueesi asemaa. Se edustaa joukkueesi pysyvää asemaa liigassa muita pylväskaavion joukkueita vastaan. Tämän avulla on helpompi löytää, kuinka loistava tai huono suosikkijoukkueesi toimii muita joukkueita vastaan.

Sovellus on saatavilla ilmaiseksi perusominaisuuksilla, mutta jos päivität maksulliseen versioon; se tarjoaa sinulle paljon enemmän. Jos olet hardcore baseball-fani, tämä sovellus on jotain, jota sinun pitäisi todella tutkia.

Hinta: Ilmainen, (Premium: Baseball - 1,99 dollaria)

ladata

10. MLB-fani-tietokilpailu

 Asensin tämän pelin iPhoneen. Käynnistin sen ja napautin Toista nyt, valitsin tilan, valitsin avatarin ja kilpailin pelaajaa vastaan. Jokaisessa tietokilpailussa on kymmenen kysymystä. Jokaisella kysymyksellä on neljä vaihtoehtoa, ja sinun on valittava niistä oikea. Yhteensä on yli 1000 kysymystä, joihin lisätään päivittäin. Voit myös ehdottaa kysymyksiä.

Valittavana on kolme pelitilaa. Ensinnäkin on "Heads up", jossa pelaat yksi kerrallaan vastaan ​​satunnainen vastustaja. Seuraava on Normaali-tila, jolla on kymmenen kysymystä, ja voit yrittää voittaa korkeat pisteet täällä. Lopuksi, Survival-tila on mielenkiintoisin. Täällä voit jatkaa pelaamista niin kauan kuin jatkat vastaamista oikein.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

Käärimistä

On aika ottaa nämä parhaat baseball-sovellukset pyörimään. Olen varma, että ne sytyttävät pelikokemuksesi. Olenko unohtanut suosikkipelejäsi tässä luettelossa? Kerro minulle siitä kommenteissa.

Suosittelen sinua tarkistamaan nämä yhtä hienot sovellusluettelot:

  • Parhaat Pokemon Go -vaihtoehdot iPhonelle
  • Super Mario Run -vaihtoehdot iPhonelle
  • Parhaat iPhone- ja iPad-avaruusräiskintäpelit
  • Parhaat krikettisovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit