Parhaat Bluetooth-näppäimistöt Apple TV: lle vuonna 2021

Näppäimistö antaa minulle ylimääräisen mukavuuden käyttää Apple TV: täni huoneessani. Voin laittaa näppäimistön sylilleni tai pitää sen tuolini käsinojassa. Voit myös kokea tämän mukavuuden ostamalla yhden parhaista Apple TV: n Bluetooth-näppäimistöistä tästä luettelosta.

 1. iPazzPort
 2. Omena
 3. Logitech
 4. Macally
 5. Fosmon
 6. Arteck
 7. IKOS
 8. Vive kampa
 9. Hyytelökampa
 10. Rii

1. iPazzPort

iPazzPort on suunnitellut tämän langattoman näppäimistön, jota voidaan helposti käsitellä käsillä. Kun olet liittänyt tämän näppäimistön Apple TV: hen, voit nopeasti kirjoittaa painikkeita etsiäksesi sisältöä ja kirjautumalla sovelluksiin.

Parasta tässä Bluetooth-näppäimistö on, että voit käyttää myös Siri Remote -sovellusta, koska toinen puoli on äänihakuun ja toinen puoli näppäimistöhakuun. Tämä kompakti näppäimistö ei vie paljon tilaa, ja voit käyttää sitä mukavasti.

USP: Pienikokoinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Apple

Mitä tulee Applen tuotteisiin, sanominen tuotteen laadusta on merkityksetöntä; kaikki tietävät, kuinka korkealaatuista yritys tarjoaa. Sallikaa minun aloittaa kirjoittamisen tunne Magic-näppäimistöllä; se oli uskomattoman pehmeä ja sileä. Tietysti Applen tuotteet ovat vähän kalliita, mutta ne tarjoavat mukavuutta, kestävyyttä, laatua ja luokassaan parasta asiakastukea.

Applen Magic-näppäimistö voi kestää 30 päivää täyden latauksen jälkeen. Sisäänrakennettujen paristojen kanssa sinun ei tarvitse vaihtaa niitä kuten muillakin näppäimistöillä. Pakkauksessa on salama - USB-kaapeli, jota käytetään näppäimistön lataamiseen ja käyttämiseen perinteisenä langallisena näppäimistönä.

USP: 30 päivän akkuvarmuuskopio

Tutustu Amazoniin

3. Logitech

Logitech on johtava lisävarusteiden valmistaja, laadukkaita valmistustuotteita Applen ekosysteemille. Tämä langaton Bluetooth-näppäimistö on erittäin kannettava ja kevyt; voit mennä minne tahansa, koska tämä näppäimistö mahtuu taskuihisi, kukkaroosi tai salkkuusi.

Katsellessasi suosikkielokuviasi tai TV-ohjelmiasi, voit kaataa juomasi näppäimistölle. Tämä kestävä näppäimistö on valmistettu kankaan nahasta, joka suojaa sitä roiskeilta, lialta ja pudotuksilta.

USP: Roiskeenkestävä

Tutustu Amazoniin

4. Macally

Macally tuo multisynkronisen näppäimistön Apple TV: lle. Voit liittää tämän langattoman näppäimistön kolmeen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti parhaan tuottavuuden saavuttamiseksi kotona tai toimistossa. Tässä erittäin ohuessa näppäimistössä on 110 näppäintä, mukaan lukien 20 pikanäppäintä, esiasetukset ja numeronäppäimistö.

Vain 15 mm paksuinen näppäimistö on kätevä. Käytä tätä näppäimistöä kolme tuntia päivässä, ja voit käyttää sitä kolme kuukautta sisäänrakennetulla ladattavalla akulla. Nopeat saksisuuntajat antavat käyttäjille mahdollisuuden kirjoittaa hiljaa.

USP: Hiljainen kirjoittaminen

Tutustu Amazoniin

5. Fosmon

Tässä on innovatiivinen ja kompakti QWERTY-näppäimistö, jossa on kosketuslevy, joka tarjoaa mukavuutta yhdistettynä langattoman yhteyden vapauteen. Se on yhteensopiva paitsi Apple TV: n kanssa myös kaikkien muiden laitteidesi kanssa, kuten puhelimesi tai PlayStationin kanssa.

Sen toiminta-alue on noin 33 jalkaa / 10 m, ja ladattava akku tarjoaa jopa 10 päivän työajan ja jopa 50 päivän valmiusajan. Lisäksi se on taustavalaistu, jotta sitä voidaan käyttää myös pimeässä. Sen mukana tulee rajoitettu elinikäinen takuu.

USP: Hyvä kantama ja akkuvarmuus

Tutustu Amazoniin

6. Arteck

Tämä tyylikäs LED-näppäimistö, jossa on kaksi kirkkaustasoa ja automaattinen lepotila, on suunniteltu optimoimaan virrankulutus. Se on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa, ja ladattava akku antaa jopa kuuden kuukauden käyttöiän, kun sitä käytetään pari tuntia päivässä.

Lisäksi se on tyylikäs, erittäin ohut ja kevyt. Tämän pienikokoisen on helppo kuljettaa mukanasi missä tahansa. Lopuksi avaimet ovat uskomattoman reagoivia, mikä tekee siitä helppoa käyttää.

USP: Kauniit värit

Tutustu Amazoniin

7. IKOS

IKOS-näppäimistön kokoontaitettava muotoilu tekee vaikutuksen käyttäjiin. Kun aloitat sisällön kirjoittamisen, tunnet mukavuuden, koska kukin avain asetetaan erikseen. On vähän mahdollisuuksia painaa useita näppäimiä samanaikaisesti.

IKOS käyttää ainutlaatuista PlayXTend-akkua, jonka avulla voit käyttää näppäimistöä kahdeksankymmentä tuntia, kun lataat akkua kaksi tuntia. Sujuva näppäimen painallus kutsuu sinut kirjoittamaan enemmän sisältöä.

USP: Sujuva kirjoittaminen

Tutustu Amazoniin

8. Vive kampa

Vive Comb on suunnitellut taloudellisen ja tyylikkään Bluetooth-näppäimistö, joka ei vie paljon tilaa työpöydälläsi. Ilman donglea voit liittää näppäimistön Apple TV: hen sisäänrakennetulla Bluetoothilla. Muodosta näppäimistö älytelevisiosi kanssa ja olet valmis käyttämään sitä.

Kirjoita nopeasti ja mukavasti Vive Combin saksikytkinnäppäimillä, jotka tarjoavat nopean vastauksen avainta puuttumatta. Tämä näppäimistö pysyy tukevasti työpöydän kiiltävällä pinnalla; sen pohjassa olevat kumityynyt tarttuvat pintaan.

USP: Luistamaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Hyytelökampa

Jelly Comb esittelee a Bluetooth-näppäimistö käyttöetäisyydellä 10 metriä (noin 30 jalkaa). Saksikytkimen näppäimistö tarjoaa sujuvan ja matalan profiilikirjoituskokemuksen. Sinun ei tarvitse painostaa näppäimiä paljon; jopa lempeä viiva riittää sisällön kirjoittamiseen.

Älykäs automaattinen lepotila on tämän näppäimistön huomionarvoinen ominaisuus. Tämä säästää virtaa, kun voit kytkeä näppäimistön päälle / pois päältä. Kun näppäimistön akku on vähissä, voit ladata litiumioniakun kaksi tuntia ja käyttää sitä seuraavien 40 tunnin ajan.

USP: Matalaprofiilinen kirjoittaminen

Tutustu Amazoniin

10. Rii

Tämä on vähän pelaajan näppäimistö, kun sitä tarkastellaan ensimmäistä kertaa. Mutta sillä on kaikki ominaisuudet, joita saatat haluta käyttää sitä Apple TV: n kanssa. Siinä on ohjauslevy helppoon navigointiin monien muiden ominaisuuksien lisäksi. Ohjauslevy tukee myös sormien eleitä, jotta asiat voidaan tehdä nopeasti.

Näppäimistön akunkesto on pitkäikäinen, koska se nukkuu automaattisesti havaittuaan 3 minuutin käyttämättömyyden. Minkä tahansa näppäimen painaminen herättää sen. Näppäimissä on myös LED-taustavalo, mikä on hyödyllistä television katselun aikana pimeässä. Lopuksi, näppäimistö on saatavana muutamassa värissä sisustuksesi mukaan.

USP: Ohjauslevy sormella

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaveri!

Joten mitä näppäimistöä aiot ostaa!

Apple TV: tä käytetään enimmäkseen viihdetarkoituksiin, ja siksi älytelevisiosi Bluetooth-näppäimistön on oltava kompakti. Sinun pitäisi pystyä pitämään näppäimistö jalassa, yöpöydällä tai tuolin käsinojassa. Mikä Bluetooth-näppäimistö voi antaa sinulle kaikki mukavuudet?

Haluat ehkä tutkia lisää lisävarusteita:

 • Parhaat peliohjaimet iPhonelle, iPadille ja Apple TV: lle
 • Parhaat kolmannen osapuolen Apple TV -kaukosäätimet
 • Magic-näppäimistön liittäminen Maciin, iPhoneen ja iPaan
 • Typewise Custom Keyboard iOS -sovelluksen tarkistus

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found