Parhaat VR-pelit iPhonelle vuonna 2021

Virtuaalitodellisuuspelit aiheuttavat uskomattoman riippuvuutta. Mukaansatempaavan 3D-kokemuksen ja upean grafiikan avulla ne vievät sinut näennäismaailmaan, jossa kaikki näyttää poikkeukselliselta. Vaikka en ole hardcore-pelaaja, rakastan hemmotella itseäni kauniissa peleissä, joissa on hieno konsepti. Pelattuani monia jännittäviä pelejä ajattelin viedä rakkauteni pelaamiseen aivan uudelle tasolle. Jännittävän ja vertaansa vailla olevan konseptin perusteella näistä iPhone-peleistä on tullut suosikkini.

1. InCell VR

Nautitko toiminta- / kilpa-peleistä? InCell VR voi olla tyypillinen kattila sinulle, koska siinä on kaikki mitä haluaisit lisätä hauskaa pelaamiseen! Sinun on annettava parhaasi estääkseen maailman häviämisen. Mene mikromaailmaan, tutustu ihmissoluun ja tuo kaikki kokemuksesi ja huippuosaamisesi taistellaksesi viruksen aallon haasteesta.

Vaikka peli on suunniteltu VR: lle, voit pelata sitä myös ilman kuulokkeita. Lisäksi InCell on yhteensopiva View-Master-, Fibrum-, Homido-, Lakento-, Archos-, Durovis- ja monien muiden Cardboard-tyyppisten kuulokkeiden kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. VR XRacer

Valmistaudu nopeatempoiseen toimintaan, kun VR XRacer on täysin valmis lisäämään adrenaliiniasi! Sinun on johdettava joukkueesi suojelemaan maata UFO-avaruusalusten hyökkäyksiltä. Hyödynnä tuhoavia ohjuksia ja tappavia aseita parhaalla mahdollisella tavalla vihollisten tuhoamiseksi.

Koska hengitystiet ovat erittäin vaarallisia, sinun on aina käytettävä rahaa, jotta voit paitsi välttää kuolemasi myös taistella voimakkaita vihollisia vastaan. On olemassa kaksi tilaa: virtuaalitodellisuus ja kädet. Mahtavat 3D-visuaaliset tehosteet ja grafiikat takaavat, että et koskaan kyllästy pelaamiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Sisaret

“Sisaret” ei ole heikkosydämisille ihmisille, jotka pelkäävät kauhusisältöään. Tämä peli on VR Ghost Story, joka antaa sinulle selkärangan viilentävän kokemuksen, kun pelaat sitä iPhonellasi. Lisää pelkoon, että on mukaansatempaavaa 360 asteen grafiikkaa ja ääntä.

Voit hallita tätä peliä helposti sen yksinkertaisilla ulkoasupohjaisilla säätimillä. Digitaalisesti maalattu ympäristö luo pelottavampia vaikutuksia, kun pelaat Sistersia Apple-puhelimellasi. Virtuaalitodellisuuden pään seuranta tarjoaa enemmän todellista kokemusta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Fractal Combat X (FCX)

Oletko valmis ottelemaan taistelupeliä? Fractal Combat X voi olla ehdoton viihdyttäjä sinulle! Tämä VR-peli on puhdasta luokkaa rikastettu kunnioitusta herättävällä 3D-grafiikalla, uskomattomilla fraktaalimaisemilla. Tarinatilassa on paljon tehtäviä pitämään sinut koukussa pitkään.

Kiehtova ääniraita tuo todellisen mausteen näytelmään. Kun uusia tehtäviä lisätään säännöllisesti, sinulla on aina jotain todella hienoa mennä!

Hinta: Vapaa

ladata

5. Final Kick VR

Rakastatko todella rangaistuslaukauksien jännittyneitä hetkiä? "Final Kick VR": n on oltava huippuluokan valinta suurena jalkapallofanina.

Pelaa maailman parhaita joukkueita vastaan. Täydennä määrittävät laukauksesi ja murskaa vastustajasi erinomaisella taitollasi ja tule sitten maailmanmestariksi. Tämä VR-peli tarjoaa sinulle erinomaisen kokemuksen jalkapallofantasiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Roomalaiset Mars 360: stä

Oletko valmis nauttimaan upeasta sankaripelistä? Roomalaiset Mars 360 -sovelluksesta voivat olla yhtä riippuvaisia ​​kuin koskaan. Roomalaissotilaana joudut taistelemaan hyökkäävää Martin armeijaa vastaan. Hyödynnä parhaiten handsfree-liikettä hyökätäksesi vihollisiisi nuolilla. Olet riittävän voimakas käyttämään paitsi tulta, jäätä, salamaa, myös maata voittaaksesi sodan vihollisiasi vastaan.

Varmista, että hallitsevuutesi jatkuvasti vastustaa vastustajia, älä luo tappavia aseita!

Hinta: Vapaa

ladata

7. Zombie Shooter VR

Oletko valmis osallistumaan loputtomaan taisteluun verenhimoisia zombeja vastaan? "Zombie Shooter VR" voi olla kakku kakulle, jotta voit näyttää ylivaltaasi.

Selaa metroautoja, tunneleita ja aavemaisia ​​ympäristöjä ja taivuta lihaksiasi voittaaksesi mahdollisimman monta taistelua. Tässä pelissä on kyse vastustajien ampumisesta. Pelin konsepti voi olla yksinkertainen, mutta se voi viihdyttää sinua perusteellisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Google Cardboard VR -pelit

Sinun ei pitäisi unohtaa tätä pakettia, jos VR-pelien pelaaminen on sinun riippuvuutesi etkä koskaan näytä saavan tarpeeksi niitä.

Paketti sisältää neljä upeaa VR-peliä, kuten Rollercoaster, Jurassic, VR Moon ja Space Shooter. Parasta niistä on siististi kudottu konsepti ja lukemattomia haasteita, joita he tarjoavat. Ja puhumattakaan maailmanluokan grafiikasta, joka näyttää niin ajattomalta!

Hinta: $4.99

ladata

9. Vuoristorata VR

Haluatko kokea VR-unelmien merkittävän kauneuden? Vuoristorata VR ”on pohjustettu antamaan sinun matkustaa virtuaalitodellisuuden näytelmään.

Ota kaikki irti 360 asteen VR-simulaatiosta ja tutustu ihmemaa sydämeesi ja tunne sen kiehtova tunnelma. Houkuttelevat avaruusammuntalaiset, länsimaat, kolmiulotteiset kilpailut, henkeäsalpaavat ratsastukset, leuka pudottavat seikkailut houkuttelevat sinua enemmän.

Voi kyllä, zombie-apokalypsin kauhut ovat liian pelottavia, jotta et hajota suunnitelmiasi!

Hinta: Vapaa

ladata

10. Terrorin talo VR

Entä taistelu hirviöitä vastaan? House of Terror VR voi olla paras valinta ihmisille, jotka rakastavat ylittää tyypilliset tontit. Se on erittäin haastava ja täynnä kiehtovia pulmia.

Jokin on mennyt pieleen, ja sinun on löydettävä todellinen syy. Siirry perussyyn selvittääksesi vihjeet varmistaaksesi, että et jää kiinni. Pimeät ja pelottavat ympäristöt, jotka ovat täynnä ansoja ja hirviöitä, testaavat rohkeutesi. Ja palapelit estävät jatkuvasti polkua vapauteen!

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Mikä on sinun suosikkisi?

Nautitko kurkistaa näitä pelejä? Toivon, että olet jo tarttunut joihinkin heistä hauskaa varten, eikö olekin? Kerro meille valintasi?

Saatat myös pitää:

  • Parhaat VR-kuulokkeet iPhone X: lle, iPhone 8/8 Plus: lle
  • Tower Defense -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat korttipelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat AR-pulmapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit