Kuinka käyttää iPhonea kaukosäätimenä Macille ja PC: lle

Entä tietokoneesi sammuttaminen olematta sen lähellä? Tai herättää sen? Vai vaihdatko tällä hetkellä iTunesissa toistettavan raidan?

Tai parempi: entä tietokoneesi tai Macin ohjaaminen ystävän talosta? Latauksen ottaminen käyttöön, näytön vaihtaminen, sovellusten sulkeminen ... voit tehdä paljon etänä vain käyttämällä iPhonea PC: n ja Macin (ja jopa Linuxin) kaukosäätimenä.

Olemme tarkastelleet, kuinka tehokas iPhone voi olla kaukosäätimenä, antamalla sinun hallita tietokonetta, Macia, iTunesia, Apple TV: tä ja paljon muuta. Osoittautuu - ei aivan yllättävän -, että on olemassa kuorma-autoja sovelluksia, jotka voi tehdä asioita sinulle.

Seuraavassa on yhteenveto parhaista iPhone-sovelluksista, joiden avulla voit hallita tietokoneesi, Mac- tai Linux-koneesi etänä iPhonella. Nyt sitä mennään:

Sovellukset iPhonen käyttämiseksi kaukosäätimenä PC- tai Mac-tietokoneille

1. Kaukosäädin Macille

Kun kehosi ja mielesi ovat voimakkaassa letargian otteessa, et edes halua liikkua sohvalta. Todennäköisesti tästä syystä keksittiin kauko-ohjaimet. Samasta syystä Evgeny Cherpak on keksinyt kauko-ohjaimen Macille. Toisin kuin muut ohjaimet, tämä on itse asiassa sovellus, jonka voit ladata iPhonelle, iPadille ja Apple Watchille ja sitten ohjata Maciasi tuolissasi tai sohvallasi.

Voit hallita Maciasi siirtämällä ja napauttamalla sormiasi Apple-laitteiden herkällä kosketusnäytöllä. Sovelluksessa on viisi päävälilehteä: Media, Input, Apps, Menu ja System. Suunnittelijat, muusikot, kirjailijat ja melkein kaikki, jotka käyttävät Macia koko päivän, arvostavat tätä sovellusta.

Hinta: $9.99

ladata

2. Etähiiri

Jos haluat saada lisää mukautusvaihtoehtoja, sinun tulisi pitää "Etähiiri" tutkan alla. Työnkulkuun sopivien asioiden perusteella voit mukauttaa käyttöliittymän täydellisesti, jotta pääset kaiken sinulle tärkeän päälle.

Käytä tiedostojesi käsittelyä tehokkaammin käyttämällä nopeita eleitä ja äänenvoimakkuuspainikkeita. Siitä tulee melko hyödyllinen näppäimistö ja hiiri, joka tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta.

Haluatko käyttää ohjauslevyä? No, se tarjoaa myös pienen ohjauslevyn, joka toimii vain työn tekemisen kannalta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. iTunes Remote

Applen omistaman Remote-sovelluksen avulla voit hallita iTunesia PC- / Mac-tietokoneellasi iPhonella. Kaukosäätimen asentaminen on helppoa ja nopeaa, ja kun se on tehty, koko iTunes-kirjasto näkyy iPhonessa.

Mielenkiintoista on, että voit myös luoda Genius-soittolistoja, muokata kirjastoa ja tehdä siihen kaikenlaisia ​​muutoksia iPhonen kautta. Koska kaukosäädin on ilmainen sovellus, se toimii loistavasti.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Chrome-etätyöpöytä

Kun puhut suosituimmista etäsovelluksista, Chrome-etätyöpöytä on se, jota sinun ei koskaan pidä missata. No, sanon sen, koska olen käyttänyt tätä sovellusta ja löytänyt sen pirun hyvältä. Se toimii tehokkaasti antamalla sinun käyttää Macia tai PC: tä toiselta tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

Kun olet liittänyt sekä iPhonen että tietokoneen, voit käyttää tietokoneesi tiedostoja ja sovelluksia Internetin kautta Chrome-etätyöpöydällä. Mitä todella rakastan tästä sovelluksesta, on mahdollisuus antaa sinun hallita tietokonetta erittäin kätevillä eleillä, kuten pyyhkäisemällä kahdella sormella vierittääksesi ylös tai alas, puristamalla ja venyttämällä kahdella sormella zoomaamiseksi ja muille.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Etätiedostonhallinta

Mielestäni tämä sovellus on älykäs työkalu, jonka avulla voit hallita tärkeitä tiedostojasi etänä. Useiden pilvipalvelujen, kuten Dropbox, Google Drive, OneDrive ja Box, tuen avulla voit hallita kaikkia tiedostojasi helposti.

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on yhteensopivuus erilaisten tiedostomuotojen kanssa, kuten pelkkäteksti, RTF (Rich Text Format), HTML, MS Office ja muut.

Sovelluksen avulla voit myös suoratoistaa elokuvia ja musiikkia. Koska se toimii monien video- ja musiikkimuotojen kanssa, viihde-aika tuskin pysähtyy.

Hinta: $4.99

ladata

6. Pois päältä kaukosäädin

Oletko koskaan unohtanut sammuttaa tietokonetta ennen lähtöä? Nukkuvien Mac- ja PC-tietokoneiden kanssa on helppo unohtaa, ettet ole oikeastaan ​​sammuttanut tietokonetta. Mutta älä huoli. Sovellukset, kuten Off Remote, voivat saada sen sinulle.

Tämän sovelluksen avulla voit tarkistaa, onko kaikki tietokoneet sammutettu, voit käynnistää ne tai laittaa ne lepotilaan ja tuo myös hyvän salasanasuojauksen, mikä varmistaa, että vain sinä voit sammuttaa tietokoneet. Yhdistää nopeasti ja helposti automaattisen löytämisen ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. TeamViewer

Mikään ei voita TeamVieweria, kun on kyse upeasta VNC-asiakkaasta, joka tarjoaa täydellisen pääsyn tietokoneeseesi, vaikka olisit sohvalla iPhonen kanssa. TeamViewerin mukana tulee palvelinpuolen sovellus, jonka lataat tietokoneellesi / Mac-tietokoneellesi, ja sitten iPhone-sovellus, jonka asennat iDeviceen.

Kun olet valmis, linkität tietokoneen vain iPhoneen ja olet valmis - hallitset nyt täysin tietokonetta. Hanki iPhone vaakasuunnassa ja se viimeistelee sen.

Toisin kuin monet muut VNC-sovellukset, jotka muuttavat iPhonen kauko-ohjaimeksi PC: lle ja Macille, TeamViewer on rakennettu nopeaan käyttöönottoon ja helppokäyttöisyyteen melkein kaikille.

Hinta: Ilmainen (Lite)

ladata

8. MokkaVNC

MochaVNC on enemmän tai vähemmän TeamViewer steroideilla. Jos sinulla on MochaVNC tietokoneellasi tai Macillasi ja iPhonellasi, todennäköisesti vähennät Macin tai PC: n käyttöä huomattavasti.

Terävä käyttöliittymä, tyylikäs tapa sisällyttää näppäimistö sovelluksen näppäimistöön ja todella perusteellinen ja testattu ominaisuuksien sarja tekevät MochaVNC: stä tehokkaan kaukosäätösovelluksen.

Hinta: 5,99 dollaria (saatavilla lite-versio)

ladata

9. RealVNC (VNC Viewer)

Pidän "RealVNC": ssä siististä toiminnallisuudesta. Se on suunniteltu toimimaan paitsi Mac- ja Windows-tietokoneiden myös Linux-tietokoneiden kanssa. Tämän kätevän etäsovelluksen avulla voit tarkastella tietokoneen työpöytää ja jopa hallita näppäimistöä ja hiirtä.

Yksi tämän sovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee tietokoneen hallitsemisesta melko yksinkertaisen. Lisäksi voit varmuuskopioida yhteyden ja synkronoida sen laitteidesi kanssa saumattomaksi kokemukseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Rowmote

Rowmote on yksi yksinkertaisimmista sovelluksista, joita voit koskaan nähdä. Se on sovelluksen mukainen versio yksinkertaisesta kaukosäätimestä, joka tuli Macin mukana, joten se on melkein sama kuin kaukosäätimen käyttö. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneista kaukosäätimistä.

Rowmoten avulla voit avata telakointisovelluksia nopeasti ja helposti. Siinä on myös Apple TV: n erityisohjaimet.

Hinta: $0.99

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten mikä yllä olevista etäsovelluksista löytää paikan iOS-laitteellesi? Kerro meille palautteesi siitä.

Haluat saada kiinni myös näistä viesteistä:

  • Kuinka käyttää Apple Watchia iTunesin kaukosäätimenä

Haluatko tutkia lisää tällaisia ​​iPhone-sovellusten suosituimpia sovelluksia?

Uusimmat viestit