Parhaat viivakoodi- ja QR-koodinlukijaohjelmat iPhonelle vuonna 2021

QR-koodien ja viivakoodien skannaaminen iPhonessa on tullut erittäin helppoa, koska on tullut tonnia edistyneitä viivakoodi- ja QR-koodiskanneri-iOS-sovelluksia. Mikä tärkeintä, he voivat skannata kaikki QR-koodit, kuten tekstiviestit, kalenteritapahtuman, sähköpostin jne. Joten, jos etsit sovellusta, jonka avulla voit etsiä hintoja ja tarkastella tuotetietoja helposti kaikilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten Amazon, tai purkaa QR-koodit parhaalla mahdollisella tavalla tutustu tähän luetteloon parhaista viivakoodi- ja QR-koodinlukijaohjelmista iPhonelle.

 1. Scanner Unlimited: Skannaa ja kirjaudu
 2. MixerBox
 3. Viivakoodinlukija
 4. Quick Scan - QR-koodinlukija
 5. QR-koodinlukija - QrScan
 6. QR-koodi ja viivakoodilukija
 7. Viivakoodin lukija
 8. Viivakoodi
 9. QR Code Maker
 10. Yksinkertainen skannaus
 11. Taika-skanneri

1. Skanneri rajoittamaton: Skannaa ja allekirjoita

Scanner Unlimited on monipuolinen skannaussovellus iOS: lle. Sovelluksen käyttö on melko helppoa, ota vain valokuva dokumentistasi, lisää nimesi ja allekirjoituksesi ja voit lähettää sen kenellekään. Sovelluksen avulla voit skannata melkein kaikki asiakirjat, kuten käyntikortit, kuitit, kirjan sivut ja paljon muuta.

Sovelluksen muut merkittävät ominaisuudet ovat Cloud Sync, poimi teksti valokuvasta, lisää useita allekirjoituksia samaan asiakirjaan, skannaa minkä tahansa tuotteen viivakoodi. Voit jakaa skannatun asiakirjan useilla alustoilla Whatsapp, Slack, Facebook Messenger, Gmail, Google Drive, iCloud, Notes jne.

Hinta: Vapaa

ladata

2. MixerBox - Viivakoodi- ja QR-koodinlukijaohjelmat iPhonelle

Tämä erottuu skannaavasta QR-koodista ja viivakoodeista vaivattomasti. Sen avulla voit skannata kaikki tavalliset 1D- ja 2D-tyyppikoodit. Taskulamppu parhaalla mahdollisella tavalla on varustettu skannaamaan täydellisesti myös pimeässä.

Koska se tallentaa koko skannaushistorian, voit käyttää kaikkia skannauksia helposti. Lisäksi tämä QR-koodin skannaussovellus tukee useita kieliä, kuten englanti, arabia, hollanti, ranska, saksa, indonesia, italia, japani, korea, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja, thai, perinteinen kiina, turkki jne.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Viivakoodilukija

Viivakoodilukija on salamannopea ja skannaa kaikenlaisia ​​QR-koodeja moitteettomasti. Koska se tukee taskulamppua, voit skannata koodeja mukavasti myös pimeässä. Tallenna ne, jotta voit käyttää kaikkia skannauksiasi myöhemmin, ja jaa skannauksesi tekstiviestillä, sähköpostilla, Twitterissä ja Facebookissa.

Puhdas käyttöliittymä ja helppokäyttöinen ominaisuus tekevät tästä QR-koodinlukijasta erittäin kätevän. Lisäksi viivakoodilukija on yhteensopiva useiden kielten, kuten englannin, ranskan, liettuan, venäjän ja espanjan, kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Pikaskannaus - QR-koodinlukija

Quick Scan on erittäin pätevä QR-koodinlukijaohjelma. Se pystyy skannaamaan ja dekoodaamaan QR-koodit, kuten yhteystiedot, tiedot, verkkosivuston URL-osoitteet, kalenteritapahtuman, puhelinnumeron, tekstiviestit ja paljon muuta. Voit jakaa QR-koodin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Se pitää skannaushistoriaa, jotta kaikki skannatut QR-koodit ovat mukavasti käytettävissä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. QR-koodinlukija - QrScan

QrScan on vertaansa vailla viivakoodin ja QR-koodin tehokkaassa skannauksessa. Ja 4,4 tähteä viidestä viidestä yli 4.7K-luokituksista osoittavat myös, että se on täyttänyt tehtävän melko hyvin. Skannaamalla erilaisia ​​koodityyppejä, kuten AZTEC, CODE 128, CODE39MOD43 ja COD39, sovellus varmistaa, että et kohdistu yhteensopimattomuusongelmiin.

QrScan tallentaa kaikki skannatut koodisi historiaan, jotta voit käyttää sitä milloin tahansa. Siri-pikakuvakkeiden ansiosta voit päästä skannaukseen nopeasti tarvitsematta tavallisia reittejä. Lisäksi tämä QR-koodinlukijaohjelma tukee myös pimeää tilaa, joka ei vain suojaa silmiäsi, vaan myös säästää paljon akun kestoa iPhonessa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. QR-koodi ja viivakoodilukija

Korkea hyötysuhde erottaa QR-koodin ja viivakoodinlukijan tavallisesta QR-koodiskannerista. Sovellus käyttää Applen sisäänrakennettua skannaustekniikkaa tarkan tuloksen tuottamiseksi.

Toinen merkittävä piirre on useiden koodimuotojen tuki, mukaan lukien QR-koodi, EAN 13, EAN 8, UPC-A, UPC-E, Code 128, Data Matrix ja muut. Voit käyttää iCloudia pitämään koko datasi synkronoituna yhteensopivien laitteiden välillä.

Lisäksi sen avulla voit myös tallentaa tietosi Dropboxiin ja Google Driveen turvallisuuden lisäämiseksi. Vieläkin parempi: viet tietosi CSV-muodossa ja pystyt tuomaan sen Microsoft Excel- ja Applen Numbers-laskentataulukoihin.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Viivakoodinlukija

Tämä on toinen niistä skannauksista ja vertailutyyppisistä sovelluksista, mutta käyttöliittymä on hyvä. Melko hyvä. Sovellus sisältää ostamiesi / skannattujen kohteiden historian ja nostaa tuotetiedot melko nopeasti. Vaikka mikään ei ole kovin erilaista tai ainutlaatuista, kokemus on suoraviivainen ja mukava.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Viivakoodi

Yksinkertainen viivakoodi- ja QR-koodinlukija. Tämä on melko vanha sovellus, eikä niin suosittu, mutta se saa työn tehtyä. Vihaan mainoksia, mutta miksi pidän siitä kiinni, se johtuu siitä, että se poistaa kaiken sekaan, sillä sillä on hyvin vähän ominaisuuksia. Voit seurata skannattuja koodeja - mikä on kätevää - ja tietysti voit myös tallentaa kuvan skannatuista asioista. Kaksi ominaisuutta, jotka puuttuvat rutiininomaisesti muista skannereista.

Hinta: Vapaa

ladata

9. QR Code Maker

Entä jos haluat tehdä QR-koodin lukemisen sijaan? Vaikka pysyn poissa, kokeile myös tätä sovellusta. On todella hienoa tehdä QR-koodeja kaikesta ympärilläsi: nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, linkki verkkosivustoon, tuote - mikä tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Yksinkertainen skannaus

Simple Scan on täysin varustettu skannaamaan QR-koodi ja viivakoodi halutulla tuloksella. Joukkoskannaustilan avulla voit skannata useita QR-koodeja mukavasti. Se pystyy lukemaan QR-koodin ja viivakoodin valokuvista helposti. Kun olet onnistuneesti skannannut, se värisee / antaa äänimerkin vahvistamiseksi. Voit luottaa siihen, että se tuottaa parhaan tuloksen.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Taikaskanneri

Mikä tekee Magic Scannerista pakollisen sovelluksen, on kyky skannata kaikenlaisia ​​kaupallisia viivakoodeja, kuten UPC, EAN, ISBN jne. Sen avulla voit etsiä hintoja ja tuotetietoja melkein kaikilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten Amazon, BestBuy, Walmart ja paljon muuta. Voit tallentaa sen suosikkituotteisiisi. Sen avulla voit myös jakaa tuotelinkkejä Twitterin, Facebookin, sähköpostin jne. Kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Valintasi?

Mikä näistä sovelluksista on tehnyt sinuun vaikutuksen? Olisi hienoa tietää suosikkisovelluksesi nimi. Vielä yksi asia, jonka haluat tietää, ovat tärkeimmät syyt, miksi QR-koodit ovat parempia kuin RFID.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Etsi ja poista päällekkäisiä iPhone-yhteystietoja näiden sovellusten avulla
 • Parhaat projektinhallinnan iPhone-sovellukset
 • Parhaat tilausten hallinnan sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit