Parhaat iPad-myyntipisteet vuonna 2021

Kun on kyse iPadeista liiketoiminnassa, myyntipistesovellukset ovat luettelon kärjessä. Nämä ovat yksi hienoimmista ja kaikkein tarpeellisimmista apuohjelmista joukosta iPad-sovelluksia, jotka palvelevat yrityksiä. Ei ole väliä, pidätkö pientä kauppaa aivan nurkan takana vai harjoittelet vilkasta myyntiä SOHO: sta. Jos keräät maksuja, iPadin myyntipistesovellukset ovat todella käteviä. Myymäläsovellukset toimivat yksinkertaisella tavalla: hyväksy luottokorttimaksut, lasku asiakkaalle, talleta maksu pankkitilillesi. Ja kun teet tämän turvallisesti, veloita joko kuukausimaksu tai vuosimaksu tai tapahtumakohtainen maksu (joka on suositumpi).

1. Neliöpiste

Square Point on yksi parhaista ja laajalti käytetyistä maksusovelluksista. Vuosien mittaan se on muuttunut valtavan monipuoliseksi tuotteeksi, jossa melkein kaikki on otettu huomioon. Silti käyttöliittymä on yksinkertainen, kohdennettu ja saumaton. Vaikka iPhone-versiossa on joukko ominaisuuksia, iPadilla on vielä enemmän (tulostusvaihtoehdot, sovelluksen sisäinen raportointi jne.). Sovellus on ilmainen, samoin kuin kortinlukija.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Paypal täällä

PayPalilla on oma variantti luottokorttimaksuprosessoreista, jotka toimivat hyvinä PoS-järjestelminä. Jos sinulla on PayPal-tili ja käytät sitä mielellään laskutukseen ja maksuihin, ehkä PayPal Tässä on kaikki mitä tarvitset. Hanki heidän kortinlukijansa, ja olet valmis tapahtumiin. Tapahtumaa kohden peritään kiinteä maksu, eikä saaliita ole.

Hinta: Vapaa

ladata

3. GoPayment Intuitilta

GoPayment on melko samanlainen kuin Square. Jopa hinnoittelu on samanlainen (melkein). Intuit ei tarvitse esittelyä. He ovat tuottaneet upeita ohjelmistoja jo kauan. GoPayment on yksi heidän viimeaikaisista tulokkaistaan. Sovellus on ilmainen, kuten Square, ja mukana on kortinlukija.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Shopify POS

Shopify POS -palvelun avulla voit helposti myydä ja hyväksyä maksuja myös tien päällä. Koska se hyväksyy sekä käteistä että luottoja, sinulla ei ole mitään ongelmaa myydä tuotteitasi mihinkään. Voit myös tarjota lisää alennuksia yrityksesi parantamiseksi.

Tarpeestasi riippuen voit luoda uusia tuotteita tai synkronoida tuotteita verkkokauppasi kanssa. Se helpottaa verkkokaupan tai fyysisen myymälän varastojen tarkastelua ja jopa varoittaa, kun tuotteita ei ole varastossa. Sen avulla voit antaa hyvityksen heti. Sovellus asettaa myyntiverot sijaintisi mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

5. ShopKeep POS

ShopeKeep POS on suhteellisen alhainen yritys, joka tukee hiljaa POS-sovelluksellaan tuhansia yrityksiä. Siellä on koko paketti (jota myydään yhdessä iPad 2: n kanssa) hieman yli 1000 dollaria, mutta siellä on myös erillinen iPad-sovellus, jonka voit kokeilla. Koko pakettiin kuuluu myös 30 päivän ilmainen kokeilu. ShopKeep on jatkuvasti tarjonnut asiakkailleen upean tukijärjestelmän.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Ambur

Ambur on täysin toisin kuin GoPayment tai Square tai PayPal Here. Se on järjestelmä, jonka omistat kokonaan ja luonnollisesti, hinnat ovat korkeita. Mutta jos olet yritys, joka etsii täydellistä PoS-pakettia, tämä on yksi. Ambur on täydellinen paketti: se ei ole vain PoS-sovellus, vaan koko varastonhallintajärjestelmä. Jos pidät kauppaa ja etsit maksujen käsittelyratkaisuja, jotka hoitavat kaiken, Ambur on ratkaisusi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. SalesVu-myyntipiste

Tiedämme, että SalesVu on yksi markkinoiden täydellisimmistä pilvipainotteisista POS-järjestelmistä. Se on monipuolinen, täynnä melkein kaikkia POS: n vaatimia tarpeita. Sen perusteella, mitä olen nähnyt, SalesVu ymmärtää pilven paljon paremmin kuin useimmat muut paikalliset sovellukset. Voit seurata, muuttaa, säätää, lähettää automaattisia sähköpostiviestejä jne. Siellä on kiinteä prosenttimaksu, kuten PayPal Here ja Square.

Hinta: Vapaa

Lataa SalesVu

8. Kounta

Kounta POS on yksi kaupallisesti menestyneimmistä sovelluksista iPadissa, Kounta POS on täynnä monia mahtavia ominaisuuksia, kuten täysin muokattava POS-näyttö, vaivaton varastonhallinta, helpot asiakassuhteet, vieraanvaraisuuteen liittyvät ominaisuudet, offline-työskentely, edistynyt raportointi- ja analysointialusta lisää. Tämä pilvipohjainen sovellus toimii myös offline-tilassa, ja tämä poistaa joitain suurimmista IT-ongelmista.

Hinta: Vapaa

ladata

9. iConnect POS

Intuitiivisen käyttöliittymän ja helppokäyttöisten ominaisuuksien ansiosta iConnect POS on ihanteellinen sovellus pienyrityksille, kuten salonkeille, mekaanikoille, mobiilimyyjille ja muille. Voit mukauttaa sen yrityksesi tai erityistarpeesi mukaan.

Tämän POS-sovelluksen avulla voit hallita työntekijöitäsi, pitää välilehteä inventaariossa, luoda nopeita raportteja ja varata tapaamisia kätevästi. Sen avulla voit myös luoda vahvan suhteen asiakkaisiisi. Sen avulla voit hyväksyä käteistä, luottokortteja ja jopa lahjakortteja. Voit houkutella lisää yrityksiä luomalla lahjakortteja tarjoamaan ylellisiä tarjouksia. Lisäksi sen avulla voit myös ottaa digitaalisia allekirjoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

10. ERPLY-myyntipiste

Mikä tekee minusta vaikutelman ”ERPLY-myyntipisteessä”, on kyky tehdä tuotteiden myyntiprosessista ja maksujen hyväksymisestä paljon yksinkertaista. Muita käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät tästä sovelluksesta erittäin hyödyllisen, ovat monikauppatoiminnot ja täydellinen varastonhallinta.

POS-sovellus pitää asiakastietokantaa, jotta voit helposti löytää tarvittavat tiedot. Jos omistat pienen tai keskisuuren yrityksen, se voi olla täydellinen sovellus tuoda haluttu mukavuus tavallesi.

Hinta: Vapaa

ladata

Bottom Line

On hämmästyttävää, kuinka kätevästi näiden POS-sovellusten avulla voit myydä tuotteita, hyväksyä maksuja ja hallita varastoja. Joten, aloita yhdellä näistä sovelluksista ja ilmoita meille palautteesi kommentissa.

Uusimmat viestit