iTunes-varmuuskopiointi epäonnistui: Korjaa ongelma!

Älykäs iPhone-käyttäjä varmuuskopioi tietonsa aina iTunesin avulla. Tämä Applen ohjelmisto auttaa käyttäjiä ottamaan äänen varmuuskopion kappaleista, elokuvista, soittoäänistä, yhteystiedoista ja muusta sisällöstä.

Mutta joskus koko varmuuskopiointi romahtaa; varmuuskopioinnin epäonnistumiseen voi olla useita syitä: käyttäjän on ehkä päivitettävä iTunes-versio; tai hänen on tarkistettava iOS-versio iPhonessa / iPadissa. Kun olet tehnyt kaikki ponnistelut, joita käyttäjä voi ajatella, sinun tulee noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​ratkaisuja päästä eroon epäonnistuneista iTunes-varmuuskopioista.

iTunes-varmuuskopiointi epäonnistui

Yritä varmuuskopioida jokaisen ratkaisun jälkeen iPhone / iPad / iPod touch.

Käynnistä Mac / Windows-tietokone ja iPhone / iPad uudelleen

Varmista, että iOS-laite on irrotettava uudelleenkäynnistyksen aikana. Liitä laite uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Irrota muut USB-laitteet

Käyttäjät kytkevät yleensä flash-asemat tai kiintolevyt ja muut laitteet, kuten handsfree, Mac- tai Windows-tietokoneisiinsa. Irrota kaikki tällaiset laitteet paitsi iOS-laite, hiiri ja näppäimistö.

Oletko tarkistanut Windowsin suojausasetukset?

Joskus Windowsin iTunes ei reagoi tai varmuuskopiointi ei koskaan valmis; tässä tilanteessa sinun tulisi päivittää, määrittää, poistaa käytöstä tai poistaa suojausohjelmisto Windows-tietokoneelta.

Nollaa Lockdown-kansio

Ota varmuuskopio toisella Mac- tai Windows-tietokoneella.

Poista tarpeeton sisältö

Jos olet kerännyt paljon sisältöä Mac- tai Windows-tietokoneellesi, iTunes ei pysty varmuuskopioimaan iOS-laitteitasi. Yritä yrittää vaihtaa + poistaa roskapostia tietokoneesta. Noudata jälleen varmuuskopioinnin ohjeita.

Jos olet kokeillut jotain muuta tapaa varmuuskopioida iOS-laitteesi, jaa meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit