Parhaat iPhone 6 Plus -vyöklipit vuonna 2021

Vyöpidikkeillä on oma erikoisuutensa. Niiden avulla voit kantaa älypuhelinta turvallisesti ja tarjota tarvittavan suojan ei-toivotuilta vaurioilta. Joten jos olet valmis kokeilemaan seikkailunhaluista sydäntäsi, hauskaa rakastavaa vaellusta tai haluat yksinkertaisesti kantaa älypuhelinta tyylikkäästi, valitse yksi näistä parhaat iPhone 6 Plus -vyöpidikekotelot pitää sinut hyvässä asemassa.

Nopea pääsy:

 1. Debin
 2. Aduro
 3. MyNetDeals
 4. OtterBox Defender -sarja
 5. Rhidon
 6. Ptuna Defender
 7. SUPCASE Unicorn Beetle Pro
 8. E LV
 9. Koteloitu SlimShield
 10. Bomea

# 1. Debin

Tämä Debinin kotelo on valmistettu laadukkaasta nahasta. Pystysuorassa nahkakotelossa on pehmeä pinta, joka tarjoaa luistamattoman otteen. Siinä on pehmeä sisävuori, joka tarjoaa tarvittavan hoidon älypuhelimellesi ja suojaa sitä tyhjästä.

Vyöpidike varmistaa, että sinulla on haluttu mukavuus iPhonen kantamiseen. Magneettisen sulkimen avulla voit kiinnittää kotelon turvallisesti. Se sopii täydellisesti iPhoneen ohuella kotelolla, kuten Otterbox-työmatka. Pussi on erittäin kevyt ja saatavana vain mustana.

ominaisuudet

 • Magneettinen suljin
 • Pehmeä sisävuori
 • Kevyt, kestävä

USP: Kestävä vyöpidike

Tutustu Amazoniin

# 2. Aduro

Adurolla ei ehkä ole vankkaa rakennetta, kuten useimmilla tässä kokoonpanossa mainituilla kilpailijoilla, mutta kotelo voi tarjota iPhonelle luotettavan suojan. Se kiertyy tahrattomasti älypuhelimeen ja siinä on kumimainen rakenne. Siksi sinulla on parempi pito, kun pidät laitetta.

Kotelonpidike tarjoaa turvallisen lukitusmekanismin, jonka avulla älypuhelinta voi kantaa mukavasti. Se muuntuu myös jalustaksi laittaaksesi laitteen sekä vaaka- että pystytilaan. Lisäksi aukot ovat tarkkoja ja painikkeita on helppo napsauttaa.

USP: Kumipintainen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 3. MyNetDeals

MyNetDeals on veistetty laadukkaasta nahasta. Kaunin ompelun ja sileän pinnan ansiosta se näyttää melko ammattimaiselta.

Pehmeä sisävuori suojaa laitettasi tyhjästä. Magneettinen suljin pitää älypuhelimesi turvallisesti pussissa.

Vyöpidike ylimääräisillä hihnasilmukoilla tarjoaa juuri sen mukavuuden, jonka haluat kantaa laitettasi tyylikkäästi. Vielä parempi, siinä on myös paikka, jonka avulla voit pitää kortteja.

USP: Kortin haltija

Tutustu Amazoniin

# 4. OtterBox Defender -sarja

OtterBoxin Defender-sarjan kotelot on suunniteltu tarjoamaan tinkimätön suoja iPhone 6 Plus -puhelimelle. Lihaksikas runko voi vaivattomasti kaataa kolhuja ja antaa maksimaalisen vastuksen alusta alkaen.

Kaikki neljä kulmaa ovat saaneet ylimääräisen suojan iskun vaimentamiseksi. Hihnapidekotelo tarjoaa sinulle haluamasi joustavuuden, jolloin voit kantaa laitettasi turvallisesti.

Kaikki lausutut painikkeet ovat erittäin herkkiä, kun taas aukot ovat kohdakkain. Kestävän ulkopinnan ansiosta saat paljon paremman otteen, joka ei anna laitteen luisua kämmenestäsi.

USP: 360 asteen pyörivä vyöpidike

Tutustu Amazoniin

# 5. Rhidon

Rhidon-tapaus on tyylikkyys. Kova polykarbonaattimateriaali on erittäin tukeva ja tarjoaa laitteellesi tarvittavan suojan ei-toivotuilta putoamisilta.

Huolimatta niin kestävästä, se on kevyt ja näyttää hyvältä iPhone 6 Plus -laitteessa. Voit poistaa kotelon kotelosta, jos haluat laitteen näyttävän hieman ohuelta.

Kotelo voidaan muuntaa jalustakoteloksi viileän katselukokemuksen takaamiseksi. Vielä parempi, se antaa Apple-logon loistaa läpi.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

# 6. Ptuna Defender

Ptuna Defender -tapauksessa erottuu vankan suojan neljä kerrosta. Kova muovinen sisustus ja pehmeä kumi silikonipinta tekevät tästä kotelosta pudotuksen kestävän, pölytiivisen, naarmuuntumisen ja vedenkestävän. Se suojaa myös kosketusnäyttöä ruma naarmuilta.

Voit kiertää vyöpidikkeen koteloa 360 astetta ja ripustaa sen helposti vyötärölle. Se toimii myös saumattomasti jalustana.

Vaikka kotelo näyttää hieman painavalta laitteellasi, kannattaa tarkastella, jos suojaus on esityslistallasi.

USP: 4 suojakerrosta

Tutustu Amazoniin

# 7. SUPCASE Unicorn Beetle Pro

SUPCASE Unicorn Beetle Pro on vaikuttava tasapaino tinkimättömän suojauksen ja kompaktin muotoilun välillä. Se on yksi hienoimmista raskaista iPhone 6 Plus -koteloista. Se on valmistettu kestävästä tietokoneesta ja pehmeästä TPU: sta ja kykenee täysin kestämään ikäviä putoamisia.

Kaksikerroksisen rakenteen ansiosta se ei anna kaapimisen vahingoittaa laitettasi. Tarkista ilmatyynyn kaikki neljä kulmaa, jotka auttavat hajottamaan iskuja.

Sisäänrakennettu näytönsuoja tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle. Lisäksi Beetle Pro on saatavana viidessä värivaihtoehdossa, kuten musta, sininen / harmaa, vihreä / harmaa jne.

USP: Kaksikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 8. E LV

E LV: llä on erittäin suojaava ilme. Kaksikerroksinen hybridirakenne antaa sille vankan ulkonäön. Sen kova ulkokuori on tehty vastustamaan iskuja.

Pehmeä silikoninen sisustus estää naarmuuntumisen. Neljä kulmasuojusta lisäävät voimaa sen asevarastoon. Hihnan kääntyvällä pidikkeellä voit kantaa laitetta mukavasti. Ja telineominaisuus on aina olemassa elävöittääksesi videosi aikaa.

ominaisuudet

 • Sisäänrakennettu jalusta
 • Vyön solki
 • Vyön kääntyvä pidike
 • Kaksikerroksinen muotoilu

USP: Kaksikerroksinen hybridisuunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 9. Koteloitu SlimShield

Huolimatta erittäin suojaavasta, ”Encased SlimShield” on erittäin ohut. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista yhdistettynä sileään pintaan, tämä kotelo on saanut vaikuttavan profiilin. Se on tarpeeksi vahva estämään älypuhelimesi kolhuista ja naarmuista.

Korotettu huuli tarjoaa välttämättömän suojan iPhone 6 Plus -kosketusnäytölle. Voit helposti säätää pyörivää hihnapidikettä varmistaaksesi, että se tarjoaa enemmän mukavuutta laitetta kannettaessa. Tätä kiinteää koteloa on saatavana kolmessa värissä - syvän sininen, musta ja harmaa.

ominaisuudet

 • Tärkeä suoja pudotuksilta ja naarmuilta
 • Korkealaatuinen PCR-materiaali
 • Luistamaton pito
 • Sileä pinta

USP: Korkealaatuinen PCR-rakenne

Tutustu Amazoniin

# 10. Bomea

Haluatko mennä klassiseen vyöpidikkeeseen? Bomea on saanut laadun elää odotuksesi mukaan. Siinä on matalan profiilin muotoilu ja pehmeä vuori, joka tarjoaa älypuhelimen lisähoitoa.

Voit luottaa tähän tapaukseen kestämään iskuja ja pitämään naarmuja poissa. Sileän ulkopinnan ansiosta saat ylimääräisen otteen, joka on kätevä laitetta pidettäessä. Lisäksi vyöpidike kahdella lisähihnasilmukalla tarjoaa paremman turvallisuuden.

USP: Kaksi ylimääräistä hihnasilmukkaa

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Minkä vyöpidikkeen kotelon olet valinnut älypuhelimellesi? Olisi todella mukavaa tietää sen nimi ja laatu, joka on vaikuttanut sinuun.

Ominaisuudet, jotka minulla on mieluummin jokaisessa vyöpidikkeessä, ovat suojaus ja kyky muuntaa kotelo erinomaiseksi jalustakoteloksi. Kaikilla näillä tapauksilla on nämä ominaisuudet.

Haluat mennä osoitteeseen:

 • Parhaat iPhone 6 Plus -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 6 Plus -näytönsuojat
 • iPhone 6 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 6 Plus -jalustakotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit