Parhaat panoraamasovellukset iPhonelle vuonna 2021

Panoraamavalokuvissa ja videoissa on jotain, mikä tekee niistä suosittuja suosikkeja monien ihmisten keskuudessa. Nautin panoraamakuvien napsauttamisesta parhailla iPhonen panoraamasovelluksilla ja haluan jakaa niitä paljon ystävieni kanssa. Entä sinä? Jotta panoraamakuvien kiehtovuutesi saataisiin aivan uudelle tasolle, olemme järjestäneet kymmenen parasta sovellusta, joiden avulla voit kaapata 360 asteen panoraamoja. Mikä tärkeintä, niiden avulla voit ottaa panoraamat erittäin helposti. Sukelletaan sisään ja löydetään ne kaikki!

1. Ruudukot: Tee jättiläinen valokuvaneliö

Jos haluat mennä melko kevyeen mutta suloiseen panoraamasovellukseen, suosittelen sinua kokeilemaan Gridsiä. Mikä tekee tästä sovelluksesta niin kätevän, on mahdollisuus jakaa mikä tahansa kuva täydellisen kokoisiksi neliöiksi, jotka voit jakaa useimmissa sosiaalisen verkostoitumisen sivustoissa.

Jos haluat olla luovempi, voit myös luoda huomiota herättäviä panoraamaviestejä, jotka voivat saada paljon pitoa sosiaalisessa mediassa. Puhumattakaan siitä, että suuri ruudukko voi olla erittäin tehokas profiilisi korostamisessa.

Kun käytettävissä on useita ruudukoita, sinulla on paljon vaihtoehtoja kokeilla. Muista kuitenkin, että sinun on käytettävä 0,99 dollaria viikossa rajoittamattomaan pääsyyn verkkoihin.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Unsquared Instagramille

Kuten nimestä itsestään käy ilmi, “Unsquared For Instagram” on tarkoitettu ensisijaisesti Instagram-käyttäjille, jotka haluavat lähettää dynaamisia valokuvia sosiaalisen verkostoitumisen sivustolle. Sovelluksella on melko yksinkertainen suunnittelukieli ja sen avulla voit julkaista panoraamakuvia helposti.

Ota vain kuva tai valitse kiva kuvaruudusta. Sen jälkeen voit jakaa kuvan haluttuun kappalemäärään. Sitä paitsi. on myös mahdollisuus hienosäätää rajausikkunaa päästäksesi eroon ei-toivotuista paikoista. Kun se on tehty, voit jakaa sen Instagramissa tai missä tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. PanoraSplit Instagramille

Jälleen "PanoraSplit" ei ole tyypillinen panoraamasovellus, mutta jos haluat sovelluksen, joka voi piristää 360 asteen valokuvien jakamista Instagramissa, kannattaa tarkistaa. Joten miten tämä sovellus toimii?

No, mikä tekee siitä niin kätevän, on kyky jakaa kuva 9 ruutuun tinkimättä resoluutiosta. Siksi sinun ei tarvitse poistaa tärkeitä yksityiskohtia panoraamakuvista Instagramissa. Lisäksi voit tallentaa luovuutesi kameran rullalle ja pystyä jakamaan sen muilla tuetuilla alustoilla.

Hinta: Vapaa

ladata

4. DMD-panoraama

DMD Panorama voi viedä rakkautesi 360-valokuviin ja videoihin uudelle tasolle. Sovellus on suunniteltu toimimaan etukameran kanssa, jotta voit napata hienoja selfietä. Siinä on erittäin edistyneet salamatilat ja kolme erilaista asetusta, ja se on tarkoitettu upeiden panoraamojen kaappaamiseen. Tarpeestasi riippuen voit muokata tunnisteita, maantieteellistä sijaintia ja tietosuoja-asetuksia. Muodosta yhteys Flickr-tiliisi ja tuo 3D-katseluohjelma elämään valokuviisi.

Hinta: $4.99

ladata

5. Jaettu kuva - valokuvaruudukon esikatselu

Vielä yksi sovellus, joka voi houkutella useimpia Instagrammereita siellä! Split Pic -toiminnon avulla voit jakaa valokuvia helposti useisiin neliöihin. Lisäksi se tarjoaa myös nopean tavan järjestää ja muokata kuvia tunnisteilla, kuvauksilla ja otsikoilla.

Split Pic tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä henkilökohtaista brändäystä. Joten olitpa markkinoija tai liikemies, voit käyttää tätä sovellusta brändin mainostamiseen viileällä tavalla.

Varmistaaksesi, että luovuudellasi on tarvittava suoja verkossa, voit lisätä vesileimoja myös. Mutta pidä mielessä, että Split Picin freemium-versio on melko rajallinen, ja sinun on valittava sovelluksen sisäiset ostot, jotta voit avata ominaisuuksia, kuten moniruudukko, pystysuora näyttö ja vesileimat.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Panorama 360

Tämän sovelluksen myötä kiehtovien panoraamakuvien ottaminen on sinulle melko yksinkertaista. Sovelluksessa on puhdas käyttöliittymä ja mukana tulee erittäin kätevä panoraamakatseluohjelma.

Voit säätää valotusta täydellisesti, jotta kuvasi näyttävät terävämmiltä ja tyylikkäimmiltä. Gallerian avulla voit hallita kuviasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi voit myös jakaa houkuttelevat panoraamasi Twitterissä suoraan tästä sovelluksesta.

Hinta: $0.99

ladata

7. PanoPano - panoraamat Installe

Tässä on nopea ja helppo = käyttää -sovellus Insta-arvoisten panoraamojen luomiseen. Lisää vain valokuvasi, jaa ne PanoPano-sovelluksella, ja ne ovat valmiita julkaisemaan Instagramissa, jotta seuraajasi houkuttelevat. Lisäksi laatu säilyy pitäen alkuperäiset tiedostosi ennallaan.

Tämä sovellus voi jakaa minkä tahansa panoraamavalokuvan enintään 10 ruutuun, joka lähetetään monivalokuvatarusellipostina IG: lle.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Insta360 ONE-360 ° valokuva ja video

Voit lyödä kauniisti näyttäviä 360 ° valokuvia ja videoita, kun lyöt vetoa Insta360 ONE: sta, jotta se täyttää tehtävänsä - ellei se naulaa sitä alas. Tämä on Insta360 ONE -sovellussovellus, joka toimii luotettavasti 4K 360 ° -video- ja 24-megapikselisten kuvien kuvauksessa.

Insta360 ONE: sta olen huomannut olevan hyvä kokoelma suodattimia, joita haluan aina kokeilla kuvien koko ulkonäön muuttamiseksi. Voi kyllä, sillä on myös vankka valikoima hulluja tarroja, jotka haluat varmasti kokeilla vain lisätäksesi hauskoja elementtejä laukauksiisi.

Tämän lisäksi voit käyttää tätä sovellusta elämään 360 °: ssa suosikki sosiaalisen verkostoitumisen sivustoissasi (tietysti tukevat tätä ominaisuutta), kuten Facebook, YouTube, Twitter ja paljon muuta. Tallenna se hetkeksi, jolloin haluat olla sosiaalisen median trendiluettelon kärjessä!

Hinta: Vapaa

ladata

Se siitä!

Valintasi?

Nyt on aika elävöittää kiehtovuuttasi panoraamavalokuvilla ja -videoilla. En vain voi odottaa, että saan tietää arvokkaasta palautteestasi näistä sovelluksista ja siitä, kuinka mukavia ne todella ovat.

Olet varma, että haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone-videonmuokkaussovellukset
  • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kollaasi Sovellusten tekeminen iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat videokeskustelusovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit