Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset näppäimistökuoret vuonna 2021

10,5 tuuman iPad Pro mainostetaan olevan kelvollinen korvaava tietokone tai kannettava tietokone. Ja katsomalla tabletin saamat tehokkaat ominaisuudet näyttää olevan totuuden (suuressa määrin). Jos olet ostanut iPadin ja haluat käyttää sitä täysimittaisena kannettavana, sinun on yhdistettävä se erittäin pätevään näppäimistökoteloon. Ensiluokkaisen toiminnallisuuden ja suunnittelun perusteella nämä ovat parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot jotka ansaitsevat vakavan harkinnan.

 1. IVSO
 2. Logitech
 3. Mangotek
 4. Applen älykäs näppäimistö
 5. Boriyuan
 6. ZAGG
 7. Fintie
 8. Greenlaw
 9. ONHI
 10. Earto
 11. VVVV AZOLT

# 1. IVSO

Mikä tekee IVSO: sta erottuvan on kannettavan tietokoneen näppäimistö, joka tarjoaa paremman kirjoituskokemuksen. Näppäimillä on parempi napsautus ja ne tarjoavat tuntopalautetta, jotta voit kirjoittaa sujuvasti. Huippuluokan PU-nahalla rakennettu näppäimistö on poikkeuksellisen kevyt ja siinä on ohut profiili.

Pehmeä mikrokuituliina ei anna naarmuuntumisen vahingoittaa tablettiasi absorboimalla iskuja. Tämän kätevän näppäimistön toinen tärkeä näkökohta on, että se kestää jopa 60 tuntia yhdellä latauksella.

Jalustatoiminnon ansiosta kotelon käyttö on erittäin kätevää haluamassasi kulmassa. Haluatko katsella elokuvaa tai haluat kirjoittaa mukavammin, se sopii parhaiten tarpeisiisi. Lopuksi sitä on saatavana jopa viidessä hyvännäköisessä värissä.

USP: Kannettavan tietokoneen näppäimistö

Tutustu Amazoniin

# 2. Logitech

Logitech on valmistanut kestäviä näppäimistöjä vuosia, ja tämä iPad Pro 10.5 -näppäimistökotelo on valmistettu yhteistyössä Applen kanssa. Näppäimistö tukee neljää tilaa - tyyppi, näkymä vaakasuunnassa, näkymä pystyasennossa ja lukeminen.

Näppäimistö muodostaa yhteyden iPad Pron salamaliittimellä, joten se ei tarvitse Bluetoothia eikä paristoja. Lopuksi kotelo suojaa myös iPadia pölyltä, lialta ja tavallisilta kolhuilta.

USP: Paristoja tai Bluetoothia ei tarvita

Tutustu Amazoniin

# 3. Mangotek

Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja se näyttää hyvältä, kun makaa tyhjäkäynnillä pöydällä. Kun kirjoitat, näppäimet ovat sujuvia ja tarkkoja kirjoittaessasi nopeutta. Sen lisäksi se ei käytä paristoja; sinun on muodostettava yhteys älyliittimellä. Tämä poistaa näppäimistön lataamisen tarpeen.

Tämän lisäksi näppäimistö on irrotettava ja voit kuljettaa iPad Prota vain siinä tapauksessa, että et tarvitse näppäimistöä. Lopuksi, se on saatavana vain mustana.

USP: Irrotettava näppäimistö

Tutustu Amazoniin

# 4. Applen älykäs näppäimistö

Applen älykäs näppäimistö on todella kallis, mutta kannattaa katsoa. varsinkin jos et halua tinkiä laadusta. Avaimet ovat erittäin reagoivia ja antavat sinun kirjoittaa niin sujuvasti kuin haluat. Seisontatoiminnon avulla se kestää tehtävän ihailtavasti elävöittää median katselua ja kirjoittamista.

Ensiluokkaisesta materiaalista valmistettu älykäs näppäimistö kestää kauan. Parannettu pito varmistaa, että sinulla on tarvittava mukavuus tabletin kantamiseen. Näppäimistökotelo on kompakti ja täysin aseistettu kyky suojata laitettasi pudotuksilta.

USP: Applen virallinen tapaus

Tarkista Apple

# 5. Boriyuan

Yksi tämän näppäimistökotelon vaikuttavimmista ominaisuuksista on se, että siinä on seitsemän väriä taustavalaistu, mikä näyttää sateenkaarelta pimeässä. Sen lisäksi kotelo muuttaa iPad Pro -kokemuksen kannettavaksi. Se mahdollistaa laitteen kallistamisen useisiin kulmiin, aivan kuten kannettava tietokone.

Näppäimistö toimii myös Bluetooth-yhteyden kautta, ja akku voi kestää 30 päivää ilman taustavalaistusta täyden latauksen jälkeen. Lisäksi on olemassa useita värivaihtoehtoja.

USP: 7 väriä taustavalaistu

Tutustu Amazoniin

# 6. ZAGG

Yli 1500 luokituksella Zagg-näppäimistökuori iPad Prolle on voittanut monien luottamuksen. Se on kestävä ja suojaa iPad Prota täydellisesti. Parasta näppäimistössä on, että se voi muodostaa yhteyden kahteen laitteeseen samanaikaisesti ja vaihtaa helposti niiden välillä. Kotelon yleinen muotoilu on sellainen, että se muuttaa iPadin tavallaan kannettavaksi.

USP: Yhdistä kahteen laitteeseen samanaikaisesti

Tutustu Amazoniin

# 7. Fintie

Fintie on ponnistellut tämän näppäimistökotelon suunnittelussa. Se on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta sekä liukastumista estävistä kumipäällysteisistä sisätiloista. Näppäimistö on valmistettu korkealaatuisesta ABS-materiaalista eikä silikonista tai muovista. Kotelossa on myös erillinen pidike Apple Pencilille.

Näppäimistö käyttää Bluetoothia yhteyden muodostustapana, ja se on irrotettavissa. Voit poistaa sen, kun et tarvitse, ja vähentää irtotavaraa. Lisäksi sitä on saatavana eri väreinä ja malleina.

USP: Erinomainen laadunlaatu

Tutustu Amazoniin

# 8. Greenlaw

Greenlaw-näppäimistökotelo tarjoaa 360 asteen kiertämisen ja 180 asteen kääntämisen. Molempien avulla voit katsella iPad Prossa haluamallasi tavalla. Sen lisäksi näppäimistössä on seitsemän väriä taustavalaistu ja kolme eri tilaa. Lisäksi kotelo on kova kuori, joka suojaa iPad Prota pölyltä, lialta ja naarmuilta.

Kun avaat näppäimistökotelon, iPad Pro herää automaattisesti ja päinvastoin. Loppuhuomautuksena asia on täydellinen päivittäiseen käyttöön ja sen hinta on myös kilpailukykyinen.

USP: Kova kotelo

Tutustu Amazoniin

# 9. ONHI

ONHI-näppäimistökotelo on valmistettu korkealaatuisella alumiiniseosmateriaalilla. Kiinteän rakenteensa ansiosta se on riittävän vahva kestämään iskuja ja pitämään naarmut poissa tabletin vahingoittumisesta.

Näppäimet on optimoitu tuntemaan jokainen napsautus ja nopeuttamaan kirjoittamista. Nautit kirjoittamisesta aivan kuten muistikirjassa. Koska kotelo on tyylikäs, voit kantaa sitä ilman vaivaa. Lisäksi sinulla on kolme viehättävän näköistä väriä, kuten musta, kulta ja hopea.

USP: Alumiiniseostettu kotelo

Tutustu Amazoniin

# 10. Earto

Earto tuo älykkään automaattisen lepo- / herätysnäppäimistökotelon 10,5 tuuman iPad Prolle. 360 asteen kiertämisen ja 180 asteen kääntämisen ansiosta tämä näppäimistökotelo täyttää kaikki katselukulmat kirjoittaessasi, katsellessasi videoita / elokuvia ja pelatessasi pelejä. Näppäimistökotelon avulla voit myös muuttaa iPad Pron pieneksi MacBookiksi.

Saatavana seitsemän värillisenä taustavalona, ​​voit käyttää iPad Prota pimeänä aikana häiritsemättä muita kotona. Voit säätää kirkkautta kolmella tasolla ja nauttia erilaisista visuaalisista kokemuksista.

USP: Seitsemän väriä taustavalo

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Sinulle

Mikä näppäimistökotelo tulee vihdoin pariksi iPad Pron kanssa? Onko se kallein vai edullinen mutta erittäin käyttäjäystävällinen? Ammu arvokas palautteesi alla oleviin kommentteihin.

Et halua jättää väliin näitä viestejä:

 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Nahkakotelot 10,5 tuuman iPad Prolle
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -suojat

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit