Parhaat zombipelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Saman listan keskellä on yksi rakastetuimmista peleistä, Zombie Killing. Zombeilla ei ehkä ole tilaa yhteiskunnassamme, mutta useimmat meistä haluavat antaa heille tilaa iPhonessa. Tosin tappamaan nämä kuolleet virtuaaliset viholliset. Jos sinäkin rakastat pelata Zombie-pelejä, tämän kappaleen seuraava luettelo saattaa tunkeutua mieltymyksiisi. Katsotaanpa joitain parhaita Zombie-pelejä iPhonelle ja iPadille.

  1. Kasvit vs zombit
  2. Selviytymisen tila: Zombie War
  3. Kuolleisiin 2
  4. Dead Trigger 2 Zombie Survival -tapahtuma
  5. Viimeinen päivä maan päällä: Kuolleen sodan
  6. Vasen hengissä: Zombie Game
  7. Zombeja, juokse!
  8. Dead Target: Ammuntapelit 3D
  9. Kuolemaan
  10. Tapa laukaistu virus

1. Kasvit vs zombit - Toimittajan valinta

Varsinaisen lanseerauksensa jälkeen vuonna 2014 peli on kerännyt yli 30 Vuoden peli -palkintoa useissa tapahtumissa. Luotto menee sen ainutlaatuiseen konseptiin. Toisin kuin muut App Storen zombipelit, tässä tapat zombit zombi-zapping-kasveilla. Se tarjoaa helposti ymmärrettävän pelattavuuden 50 hauskalla pelitasolla, joka tuo joka kerta uutta kokemusta. App Storessa on yli 3,4 miljoonaa luokitusta ja 4,8 tähteä, joten näyttää siltä, ​​että käyttäjät rakastavat sitä yhtä paljon kuin me.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Selviytymistila: Zombie War

Zombeja on kaikkialla, ja selviytyminen voi olla haastavaa. Pelin avulla voit kuitenkin kutsua ystäviäsi tai pelata muiden verkossa selviytyneiden kanssa. Sinun on oltava vaikea ylittääksesi eri tasot. Selviydy läpi rakentamalla uudelleen asutuksesi, pelastamalla ihmisiä, tekemällä tutkimusta leviämisen hallitsemiseksi ja seurustelemalla vahvuutesi kasvattamiseksi. Kiinnostavan grafiikan ja vahvan tarinan tarjoava peli ansaitsee kaiken huomion, jonka se ansaitsi yli 153 000 arvostelun ja keskimääräisen arvosanan ollessa 4,7 tähteä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Kuolleisiin 2

Palaa metsistä jäätyviin vuoriin, selviydy zombien maailmanloppun ja kilpailun kautta pelastaaksesi perheesi. Ole aseistettu moderneilla ja tehokkailla aseilla, ettet jätä edes yksittäistä kuollutta elossa. Pelin mukana tulee kehittyvä tarina ja useita mukaansatempaavia ympäristöjä, jotka pitävät sinut mukana koko ajan. Sinun on taisteltava panssaroitujen ja juoksevien zombien kanssa seitsemässä luvussa, 60 tasossa ja sadoissa haasteissa. Pelin arvosana on 4,7 tähteä yli 61 000 arvostelijaa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Dead Trigger 2 Zombie Survival

Dead Triggerillä on yli 100 miljoonaa latausta ja se on palkinnut parhaan FPS-toiminnon parhaan zombie-ampujapelin. Pelin avulla voit rakentaa piilopaikkasi ja olla vuorovaikutuksessa Gunsmithin, Scientistin, Smugglerin, Medicin ja Engineerin kanssa luodaksesi erillisen selviytymisstrategian. Se tarjoaa sinulle yli 600 sodan skenaariota pelattavaksi 33 eri taistelukentällä ja kymmenellä alueella. Ei vain tämän, sinun on selviydyttävä läpi kaikki läpi valitsemalla oikea ase 70 vaihtoehdosta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

5. Viimeinen päivä maan päällä: Kuolleen sota

Mene post-apokalyptiseen maailmaan vuonna 2027. Luit sen oikein. Kaikki meni hyvin vuoteen 2027 asti, jolloin tuntematon infektio tuhosi koko ihmiskunnan. Vain sinä ja harvat muut selviytyjät ovat jäljellä. Jos haluat ylläpitää haastavassa ympäristössä, anna tarvittava ruokavalio itsellesi ja älä missaa veden tarvetta kehossasi. Marssi tiesi eteenpäin kukistamalla tunkeilijoita ja luomalla aseita. Ei vain tätä, varotoimenpiteitä ei voida sivuuttaa. Rakenna turvattu linnake, jolla on vahvat seinät, ja pelaa hieman ovelasti eri taktiikoilla ylittääksesi haastavat tasot.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. Vasen hengissä: Zombie Game

Pelissä on kaikki mitä tyydyttää adrenaliini. Vaara on jokaisessa vaiheessa, ole varovainen rakentaessasi tukikohtaasi. Lisäksi saat erilaisia ​​aseita, kuten kiväärit, haulikot, kranaatit ja paljon muuta. Älä unohda pitää silmää taivaalta. Helikopteri voi olla suuri apu tappaa zombikarjoja. Pelin avulla voit myös testata taitojasi pelaamalla muita live-pelaajia vastaan. Ja kyllä, älä ota pomo zombeja kevyesti. He voivat hypätä, käyttää panssareita tai räjähtää vapauttaen myrkyllisiä kaasuja ympärilläsi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Zombeja, juokse!

Haluatko luoda rauhan Zombien kanssa? No, sitä ei voida tehdä, mutta et ehkä halua valita asetta ja tappaa heitä. Äärimmäisen mukaansatempaava juoksupeli ei ehkä tarjoa sinulle iloa tappaa virtuaalihirviöitä, mutta se pitää sinut sitoutuneena sen intuitiiviseen käyttöliittymään ja käyttöliittymään. Kun peliä on pelannut yli 5 miljoonaa käyttäjää (kuten luoja on jakanut), ainoa tapa selviytyä tässä pelissä on ajaa. Pelivirran lisäksi toinen näkökohta, joka tekee siitä rakastavan, on terveys- ja kunto-osa. Voit juosta missä tahansa jatkaaksesi pelaamista. Se voi olla puisto, ranta, kävely polkua pitkin tai jopa juoksumatto. Tärkein motiivi on, että pysyt kunnossa nauttien.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

8. Dead Target: Ammuntapelit 3D

Pelin avulla voit käynnistää adrenaliinin kiire haastavista taistelupeleistä seisomaan- ja puolustustilaan. Peli tarjoaa sinulle useita klassisia ja vastenmielisiä aseita selviytyäkseen zombi-iskujen kautta. Pelattavuudella ei ole vain erilaisia ​​aseita. Sillä on vastaava määrä zombilajeja, joilla on erilliset immuniteetit ja voimanpiirteet. Kun lisäät nämä kaikki, pääset pelaamaan kasinoa. Viihteen lisäksi voit ansaita lisäparannuksia ja bonustuotteita vahvistaaksesi sinua.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Kuolleisiin

Noin 7000 käyttäjän keskimääräinen luokitus on 4,7 tähteä, joten et voi missään tapauksessa ohittaa tämän pelin asentamista ensi silmäyksellä. Entä sen jälkeen? No, peli siirtyy kammottavaan maailmaan, jossa zombit ympäri. Tämän sanottuaan intensiivinen pelattavuus pitää sinut mukana koko ajan. Siinä on huippuluokan grafiikkaa ja ääntä, jotka lisäävät kokonaiskokemustasi. Sinulla on myös useita ohjausjärjestelmiä, joihin liittyy 3D ouch -tuki. Tiimi on melko aktiivinen ja lisää jatkuvasti uusia päivityksiä uusien tilojen, ominaisuuksien ja sisällön esittelemiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. Tapa laukaistu virus

Peli tarjoaa yli 100 FPS-tehtävää Zombien leviämisen lopettamiseksi, ja siinä on vaikuttava grafiikka ja äänet, jotka pitävät sinut mukana. Tapaa myrsky pelaamisen aikana käytetyillä voimilla ja tappaa undead julmimmin. Ole maailman pelastaja ja liity muiden selviytyjien joukkoon zombie-tappajapelissä. Älä unohda käyttää uusimpia vaihteita ja mukauttaa ulkonäköäsi tappaessasi zombeja.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

Se siitä!

Vaikka jotkut saattavat kutsua näitä outoja pelejä, mutta Zombie-tappaminen on yksi suosikkiajastin lukuisille iPhone-käyttäjille. Jos olet pelannut näitä pelejä aiemmin, jaa palautteesi kanssamme kommenttiosassa. Ennen kuin lähdet pelaamaan mitään näistä peleistä, älä unohda tarkistaa parhaiden MMORPG-pelien luetteloamme. Jos ei ole täällä, luettelon tulisi vastata hakuasi.

Uusimmat viestit