Parhaat USB-C-ulkoiset SSD-asemat MacBookille vuonna 2021

Mitä tapahtuu, kun huomaat, että MacBook on täynnä tilaa tai sen varastotila on liian alhainen? No, sinun on löydettävä tapa lisätä tallennustilaa, jotta työsi ei kärsi. Olen ollut tällä polulla monta kertaa, ja minä olen järjestänyt joitain parhaita USB-C-ulkoisia SSD-asemia MacBookille, jotta voit helposti kaataa kaaoksen. Nämä SSD-asemat sisältävät huippuluokan teknisiä tietoja ja antavat sinun hallita suuria tiedostoja taitavasti.

Kiintolevyihin verrattuna SSD-asemat ovat nopeampia ja paremmin varusteltuja käsittelemään korkean resoluution videoita, elokuvia ja muita raskaita tiedostoja, koska ne hyödyntävät NAND-muistisiruja täysimääräisesti. SSD-asemat ovat kuitenkin kalliimpia. Jos et halua kuluttaa hieman ylimääräistä taalaa halutun suorituskyvyn ja paremman turvallisuuden hyväksi, sukella valitsemaan täydellinen Mac-muistitikku juuri nyt!

1. Samsung T5

Jos huippuluokan suorituskyky on ensisijainen prioriteettisi, sinun on vaikea löytää tehokkaampi ulkoinen USB-C-SSD kuin Samsung T5.

T5 on paha nopea ja tukee jopa 540 MB / s luku- ja kirjoitusnopeuksia. Joten pystyt siirtämään paljon tietoja nopeammin.

Turvallisuudesta puhuen siinä on AES 256-bittinen laitteistosalaus, joka pitää tietosi täysin turvassa. Lisäksi melko vaikuttava kompakti muotoilu ja iskunkestävä rakenne tekevät siitä todellisen.

Lopuksi, T5 on saatavana useina muunnoksina, 250 Gt: n mallin hinta on 79,99 dollaria ja 2TV-muunnos on saatavana 427, 99 dollaria.

USP: Paha nopea tiedonsiirto

Tutustu Amazoniin

2. SanDisk Extreme

Tämä SanDisk Extreme -tarjous voi antaa Samsung T5: lle pitkän aikavälin. 550 Mt / s lukunopeuden ansiosta se voi auttaa siirtämään tarkkoja elokuvia, videoita ja muita suuria tiedostoja nopeasti.

Äärimmäisen kannettava SSD on kestävä ja IP55-luokiteltu. Voit siis luottaa siihen, että se kestää pieniä putoamisia ja vastustaa veden virtausta.

Tämä flash-asema tukee sekä Macia että Windowsia, ja voit valita sen useina tallennusmuunnelmina, kuten 250 Gt (79,39 dollaria), 2TV (379,99 dollaria).

USP: 550 Mt / s lukunopeus

Tutustu Amazoniin

3. G-tekniikka

G-Technology on tunnettu huipputason SSD-asemien tuottamisesta. Ja tämä on varustettu kaikilla ominaisuuksilla, jotka ovat suosittuja tehokäyttäjiä.

Yksi laatu, joka asettaa tämän SSD: n monien kollegoidensa edelle, on 560 Mt / s. Jos salamannopea nopeus on sinun juttusi, on todennäköistä, että löydät sen suoraan rahastasi omaan makuun.

Suunnittelun osalta G-tekniikka on varmistanut, että USB-C SSD on vankka ja kestää selviytymisen. Lisäksi IP67-vedenkestävyys lisää sen pitkäikäisyyttä.

USP: Verraton tiedonsiirtonopeus

Tutustu Amazoniin

4. Western Digital

“Western Digital” on ottanut käyttöön erittäin toimivan USB-C SSD -aseman, joka tarkistaa useimmat ruudut. Ensinnäkin pidän sen siirtonopeudesta, joka pyörii jopa 540 Mt / s. Siksi voit siirtää tietojasi paljon nopeammin ja pystyä muokkaamaan videoita halutulla tunnelmalla.

Toinen laatu, joka tekee siitä hienon vaihtoehdon, on salasanasuojaus laitteistosalauksella. Tämän seurauksena tiedoillasi on ylimääräinen suojaustaso.

Kestävyyden suhteen Western Digital SSD kestää iskuja. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita neljästä mallista, joissa on alin 250 Gt: n versio, hinta on 79,99 dollaria ja 2TV-malli on saatavana 350,90 dollariin.

USP: Laitteiston salaus parantaa turvallisuutta

Tutustu Amazoniin

5. Seagate Fast SSD

Luotettavan suorituskyvyn tarjoamiseksi Seagate Fast SSD on yksi alan parhaista.

Olen löytänyt merkin kaikkiin näkökohtiin. Ensinnäkin, sen avulla voit siirtää tiedostoja jopa 540 / 500MB / s luku- / kirjoitusnopeudella, mikä on hieno kaikissa standardeissa. Siksi riippumatta siitä, muokataanko suuria videoita tai käsitellään suuria tiedostoja, se voi kestää laskutustasi tehokkaasti.

Siinä on kansioiden synkronointitoiminto, joka auttaa sinua hallitsemaan tiedostoja mukavammin. Tiedostojen hallinnan lisäksi Fast SSD: n hinta on 87,10 dollaria 250 Gt: lle ja 389,99 dollaria 2 Tt: n mallille.

USP: Erittäin tehokas

Tutustu Amazoniin

6. U32 Shadow Oyen Digitalilta

Jos haluat ajatella taitavaa SSD: tä kilpailukykyiseen hintaan, U32 Shadow olisi syytä tarkastella.

Se tarjoaa jopa 10Gbps siirtonopeuden, joka olisi enemmän kuin tarpeeksi, jotta saat työnne tehokkaasti. Siten pystyt käsittelemään 4K-videoita ja massiivisia tiedostojasi kätevämmin.

Tämä kiinteän tilan käyttö on kevyt muotoilu. Se voi kuitenkin kestää pudotuksia pääasiassa vahvistetun alumiinikotelon ja parantuneen lämmöntuoton ansiosta.

Lisäksi voit valita U32 Shadow -mallin kuudessa mallissa (aloitushinta: 128 Gt 85 dollaria), jolle on myönnetty luotettava kolmen vuoden takuu.

USP: Vahvistettu alumiinikotelo

Tutustu Amazoniin

7. TEYADI

TEYADIn flash-asema näyttää olevan edullisempi verrattuna moniin muihin tarjouksiin. Taskukokoinen SSD tarjoaa kuitenkin jopa 540 Mt / s siirtonopeuden, mikä tuo sen mukavasti kauas markkinoiden erittäin arvostettujen vaihtoehtojen kanssa.

Puolijohdeasemassa on vahvistettu alumiinipinta ja kaarevat kulmat, jotka antavat sille modernin ilmeen. Hyvin rakennettu muotoilu antaa sille mahdollisuuden hajottaa pienet vaikutukset.

Lisäksi TEYADI on saatavana kolmessa variantissa, kuten 128 Gt (42,99 dollaria), 250 Gt (65,99 dollaria) ja 512 Gt (96,99 dollaria). Ja voit käyttää sitä sekä Mac- että Windows-tietokoneiden kanssa.

USP: Edullinen vaihtoehto

Tutustu Amazoniin

8. ADATA SE730H

Jos haluat käyttää kestävintä SSD-asemaa, valitse ADATA SE730H. Syy, miksi sanon sen, koska se on iskunkestävä (sotilastason sertifioitu). Lisäksi tämä flash-asema on IP68-vesitiivis.

Suojauksen lisäksi SE730H: lla on kohtuullisen hyvä 500 MB / s luku- / kirjoitusnopeus. Jos et välitä salamannopeasta nopeudesta, sen pitäisi olla sinulle sopivaa.

Vielä parempi, se on suunniteltu toimimaan Windows-, macOS-, Linux- ja Android-laitteiden kanssa.

USP: IP68 vedenpitävä

Tutustu Amazoniin

9. OYUNKEY M9

“OYUNKEY M9” voi osoittautua turvalliseksi vaihtoehdoksi kaikesta näkökulmasta. 77,99 dollaria (500 Gt tallennustilaa), se hinnoitellaan kilpailukykyisesti. Lisäksi 540 Mt / s luku- / kirjoitusnopeus asettaa sen markkinoiden arvostetuimpiin ulkoisiin SSD-levyihin.

M9: ssä on iskunkestävä metallikotelo, joka vahvistaa kestävyyttä. Toinen plus on yhteensopivuus, joka auttaa sitä saumattomasti työskentelemään paitsi Mac- ja Windows-tietokoneidesi myös iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

USP: Laaja yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

10. SHINESTAR

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, SHINESTAR ei välttämättä ole tunnettu nimi, mutta sen SSD on luotettava veto. Ja se, mikä mahdollistaa sen paremman suorituskyvyn, on 6 Gb / s tiedonsiirtonopeus. Tällä tehokkuustasolla pystyt suorittamaan työsi taitavasti.

SHINESTAR on kevyt ja taskuystävällinen muotoilu. Korkealaatuisen alumiinin ansiosta se näyttää vaikuttavalta.

Lisäksi se pystyy myös vastustamaan naarmuja ja torjumaan kolhuja. Kaiken lisäksi valmistaja tarjoaa luotettavan kolmen vuoden rajoitetun takuun. Tämä ulkoinen SSD (512 Gt) ei ole kallis myöskään hintaan 69,99 dollaria.

USP: Vaikuttava rakennuslaatu

Tutustu Amazoniin

Ole hyvä! Joten, nämä ovat hienoimpia SSD-levyjä. Toivottavasti löysit heidät tehtävään.

Mikä on valinta?

Onko erityisvaatimuksesi löytänyt oikean SSD-aseman MacOS-laitteellesi? Jos kyllä, mikä se on ja mitkä ovat piirteet, jotka ovat olleet kiitettäviä siinä? Älä heitä palautettasi alla.

Haluat vilkaista seuraavaa:

  • Parhaat pöytätyynyt ja matot
  • Näppäimistöt Mac Mini 2018: lle
  • Parhaat telineet MacBook Prolle
  • Parhaat näppäimistökotelot 12 tuuman iPad Pro 2018: lle

Uusimmat viestit