Paras lyhyt salama-USB-kaapeli iPhonelle vuonna 2021

Kiertueella on parasta matkustaa kevyesti. Jos sinulla on tavallinen salamakaapeli, olet todennäköisesti tekemässä sitä väärin. Se on pitkä ja sen kelaaminen reppuun tai matkalaukkuun vahingoittaa sitä vain joskus. Siksi lyhyet salamakaapelit ovat yksi hienoimmista matkatarvikkeista iPhonelle (tai iPadille). Toisin kuin pitkät salamakaapelit, lyhyet valokaapelit iPhonelle ovat erittäin käteviä eivätkä vie melkein mitään tilaa. Mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse huolehtia kaapelin kelaamisesta pieneksi kokonaisuudeksi.

 1. BSTOEM
 2. Anker
 3. Mixit
 4. iXCC
 5. FosPower
 6. CableCreation
 7. HomeSpot
 8. SMALLEsähköinen
 9. Pantom
 10. AmazonBasics

1. BSTOEM

Tässä on kestävä lyhyt kaapeli, joka on taitettu yli 9000 kertaa ilman vaurioita tai suorituskyvyn heikkenemistä. Se tarjoaa turvallisen, nopean ja tehokkaan latauksen.

Lisäksi se näyttää hyvältä ja kiinnittyy tiukasti laitteeseesi vaivatonta kokemusta varten. Se on paljon, koska se toimitetaan kahden pakkauksessa ja saat kuusi kuukautta ystävällistä asiakaspalvelua.

USP: Tyylikäs ilme

Tutustu Amazoniin

2. Anker Powerline

Anker on yksi luotetuimmista iPhonen latauslaitteiden valmistajista. Ja sen “Powerline” on saanut kaikki ominaisuudet olemaan huippuluokan salama USB-kaapelille.

Aramidikuidun ansiosta kaapeli on tukeva ja kykenevä täysin vastustamaan hankautumista. Siksi se pystyy säilyttämään toiminnallisuutensa pitkään.

Apple Mfi -yhteensopivuus tekee siitä täysin laivalla sulautettavan iOS-laitteesi. Viimeinkin Powerlinen takuu on 18 kuukautta.

USP: Aramidikuitumateriaali

Tutustu Amazoniin

3. Belkin-kaapeli

Belkinin Mixit-salamakaapelivalikoima on paljon kysytty. Pidemmät kaapelit ovat suosittuja, mutta Mixit-sarjassa on myös tämä 6 tuuman minikaapeli, joka on kätevä.

Koska puhumme Belkin-tuotteesta, voit odottaa korkealaatuista rakennusta, joka kestää pitkään. Apple MFi -sertifikaatin avulla se lataa iPhonea turvallisesti. Lisäksi voit valita MIXITin seitsemässä houkuttelevassa värissä.

USP: Turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

4. iXCC Element -sarja

Arvostan iXCC Lightning -kaapeleita erittäin hyvin. Se johtuu siitä, että ne ovat poikkeuksellisen vahvoja ja tarjoavat turvallisen latauksen. Ja ”Element Series 4” ei ole erilainen.

Tämä kaapeli on Applen sertifioima ja täysin yhteensopiva iOS-laitteidesi parantamiseksi. Siksi et saa "Tätä lisävarustetta ei ehkä tueta" -virhettä laitetta ladattaessa.

TPE-takilla ja suojaverkolla se saa tarvittavan voiman selviytyä tiukasta ajan koetuksesta. Pitkäikäisyyden lisäksi iXCC: tä tukee luotettava kahden vuoden takuu.

USP: TPE-takki

Tutustu Amazoniin

5. FosPower

FosPower tuo lyhyen salaman USB-kaapeliin, jossa on laaja halkaisija. Se voi ladata laitteesi nopeasti pienemmällä johdinvastuksella. Hanki parempi lujuus ja joustavuus korkean vetolujuuden omaavilla materiaaleilla.

Voit käyttää tätä kaapelia kannettavien laturien tai latausasemien kanssa. FosPowerin lyhyitä kaapeleita käytetään parhaiten, kun matkustat lentokoneella, koska sinulla on vähän tilaa kannettavan tietokoneen käyttämiseen. Sen laaja yhteensopivuus antaa sinun käyttää tätä kaapelia useiden iOS-laitteiden kanssa. Lopuksi kaapeli on Apple MFi -sertifioitu.

USP: Korkean vetolujuuden omaava materiaali

Tutustu Amazoniin

6. CableCreation

CableCreation ei voi mennä pieleen nopean lataamisen ja iPhonen suojaamisen yleisiltä uhilta, kuten oikosululta. Puuvillatakki on suunniteltu kestämään kulumista.

Se tukee Applen latausstandardia käynnistääksesi iOS-laitteesi tarvittavalla tehokkuudella. Voit valita tämän kaapelin kolmessa koossa, kuten 0,5, 4 ja 6 jalkaa.

Lisäksi CableCreation on saatavana useina väreinä, kuten ruusukulta, avaruusharmaa, musta / valkoinen ja paljon muuta.

USP: Puuvillatakki

Tutustu Amazoniin

7. HomeSpot

HomeSpotin salamakaapelit ovat Apple MFI -sertifioituja, ja niiden mukana toimitetaan kaksi määrää laatikossa. Pituudesta puhuen, ne ovat vain 5 tuumaa ja riittävän mukavat kantaa myös taskuissasi. Sen lisäksi valmistajalta on saatavana erikokoisia komboja kirjoittaessasi tätä.

USP: Huippuluokan kuparilanka

Tutustu Amazoniin

8. SMALLEsähköinen

Laatu, joka tekee "SMALLElectricistä" yhden paremmista vaihtoehdoista, on siisti sisäänrakennettu. Se on valmistettu korkealaatuisista TPE- ja PVC-materiaaleista.

Se voi ladata laitteesi 2,1 ampeerilla. Älykkäällä IC-sirulla varustettu kaapeli suojaa iPhonea oikosululta ja ylikuormitukselta.

Lisäksi SMALLElectric on saatavana useita kokoja. 7,99 dollaria, se tulee viiteen pakkaukseen.

USP: Älykäs IC-siru

Tutustu Amazoniin

9. Pantom

Pantom tarjoaa erittäin pienikokoisen salama - USB-kaapelin. Laadukas puuvillapunoslanka antaa sen ladata iPhonesi nopeammin. Sillä on myös Apple MFi -sertifikaatti, jotta laitteesi voidaan käynnistää mahdollisimman turvallisesti.

Haluatko käyttää muutama ylimääräinen kaapeli käytettävissänne? Pantom on saatavana jopa viidessä pakkauksessa, joten sinulla on aina ylimääräisiä kaapeleita myymälässä. Lisäksi kaapelilla on myös yhden vuoden takuu.

USP: Apple MFi -sertifioitu

Tutustu Amazoniin

10. AmazonBasics

Luotettavan ja tehokkaan latausratkaisun tarjoamisessa voit luottaa AmazonBasicsin tarjoukseen tavaroiden toimittamisessa. Se on melko lyhyt (4 tuumaa) ja hyvin rakennettu. Siksi voit helposti vetää sen jopa pieneen taskuusi.

Koska MFi-sertifioitu, AmazonBasicsilla on mahdollisuus tarjota paitsi nopea, myös täysin turvallinen lataus. Sekä salaman että USB: n ylimääräisen suojauksen ansiosta se voi selviytyä ajan koetuksesta. Kestävyyden lisäksi sitä on myös useita kokoja ja joitain kauniita värejä.

USP: Lisäsuoja Lightning- ja USB-päille

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Oletetaan, että hakusi tehokkaasta Lightning-USB-kaapelista on päättynyt. Haluatko kertoa sen nimen?

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat salamakaapelit iPhonelle ja iPadille
 • Autolaturit iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat virtapankit iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat langattomat laturit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit