Parhaat iPhone-sovellukset sarjakuvaan vuonna 2021

Siitä lähtien, kun iPhonet alkoivat toimittaa korkean resoluution kameroilla, iOS-laitteiden kuvankäsittelysovellukset ovat alkaneet löytää parempia tapoja parantaa valokuviasi. Yksi suosikkini tavoista muokata kuviani on sarjakuvata valokuvani. On olemassa tonnia sovelluksia, jotka tekevät työn hienosti, mutta olemme valinneet kaikkien joukosta parhaat Cartoon yourself -sovellukset iPhonelle.

Instagram-kelvollisten kuvien muokkaaminen on vähintään taidetta sinänsä. Sinun on hoidettava useita asioita kylläisyydestä sen kontrastiin ja mihin tahansa. Mutta sinun ei tarvitse erityistä taitojoukkoa, jotta voit muuttaa kuvasi sarjakuviksi. Lisäksi sarjakuvista näyttävät kuvat ovat sitä hauskempia ja niissä on paljon pirteää. Joten jatka lukemista, jos haluat tietää, mitkä ovat parhaat iOS-sovellukset, jotka muuttavat tavalliset kuvasi omituisiksi sarjakuviksi.

1. Prisma

Nyt oli aika, kun Age-sovellus tuli esiin, 'Prisma' oli sovellus, joka oli keskustelu kaupungin sovelluksesta. Kaikki halusivat kokeilla tätä sovellusta sen 'Cartoon Yourself' -ominaisuuden vuoksi. Ja tämän sovelluksen jälkeen joukko muita sovelluksia tuli samoilla ominaisuuksilla, mutta Prisma on onnistunut ylittämään listat tähän asti.

Siinä on laaja valikoima suodattimia, joista valita, ja unohtaa, että voit ladata ne myös Prisma-yhteisöön ja inspiroida muita. Voit myös seurata muita yhteisön jäseniä saadaksesi inspiraatiota ja olla yhteydessä muihin jäseniin.

Hinta: Vapaa

ladata

2. FlipaClip

Älä luo vain hauskoja sarjakuvakuvia itsestäsi, vaan tee hauskoja animaatioita sarjakuvista. Tämän ilmaisen iPhone-sovelluksen avulla kuvasi ja videosi sarjakuva on täydellinen sovellus hauskojen animaatioiden ja videoiden tekemiseen.

Se tekee hauskoista, ruutukohtaiset animaatiot luovuuden ilmaisemiseksi. Paitsi että voit myös lisätä hienoja SFX (äänitehosteet) ja VFX (videoefektit). Voit myös osallistua erilaisiin kilpailuihin vetääksesi sarjakuvaa ja animaatiotaitojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Clip2Comic

Suoran esikatselun ja kameran integrointiominaisuuksien lisäksi tämän sovelluksen avulla voit luoda karikatyyri. Nyt pilapiirrokset ovat levinneet kuloina, eikä niitä ole pysäytetty. Se on kuin askel edellä piirrettyjen kuvien muokkaamisesta, vaikka se onkin edelleen osa sitä.

Luo kuvistasi ainutlaatuisia karikatyyrejä ja sarjakuvia ja tee upea näköinen kuva. Lisää valokuviin useita sarjakuvatehosteita muutamassa sekunnissa. Ja käytä samoja vaikutuksia myös videoihisi viedäksesi ja jakaa korkean resoluution sarjakuvavideoita itsestäsi. tämä on yksi parhaista iOS-sovelluksista sarjakuva itsellesi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. ToonCamera

Jos olet koskaan miettinyt, miltä Disneyn maailma näyttää sisältä? No, tämä sovellus voi olla ratkaisu uteliaisuuteesi. Toon Camera ei ole toinen kuvankäsittelyohjelma, jolla on itse sarjakuvapiirros. Sen sijaan se integroi sarjakuvakuvan suoraan kameraan ja näyttää ympäröivän maailman piirrettyinä reaaliajassa.

Käytä reaaliaikaisia ​​sarjakuva- ja taideefektejä kamerallesi ja sieppaa kauniita kuvia ja videoita tai muunna ennalta tallennetut tai kaapatut videosi ja valokuvat epäkeskeisiksi taideteoksiksi.

Hinta: $1.99

ladata

5. Kuva sarjakuvaan itsellesi

Tee itsestäsi osa toonmaailmaa tällä ilmaisella sarjakuva itse -sovelluksella iPhonelle. Yksinkertainen käyttöliittymä ja helposti saatavilla olevat esiasetukset auttaisivat sinua luomaan hauskoja sarjakuvia muutamassa minuutissa. Rajoitetuilla esiasetuksilla et ole paljon hämmentynyt niiden valitsemisessa, mikä, jos voin sanoa, on melko hyvä asia. Koska sitä enemmän, sitä parempi ei ole aina hyvä asia.

Sovellus vie ja tallentaa valokuvasi erittäin tarkalla formaatilla, joka estää kuvien venyttämisen, rakeistamisen ja kutistumisen. Melkein unohdin mainita, että voit myös kaapata kuvia suoraan sovelluksen kameran integrointiominaisuudesta.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Cartoon Yourself -tehosteet

Tee ystäväsi nauramaan muuttamalla tavallinen selfiesi sarjakuvaksi. Muuta tylsä ​​selfie hauskaksi sarjakuvaksi piristämällä tavallinen hymy tai torkku hassuksi ilmeeksi. Leveästä hymystä surulliseen hymyyn, hupsesta silmäniskuun ja hartioihin, nimit sen ja sanot sen.

Tule trolliksi, muukalaiseksi, marsilaiseksi, sipulipäiseksi tai vain friikaksi sarjakuvaksi. Sillä on huomattavan helppo käyttöliittymä; Sinun tarvitsee vain valita kuva tai ottaa yksi ja soveltaa lisättävä tehoste, lisätä outoja kasvonpiirteitä ja tarroja, jos haluat, ja sinulla on se.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Piirrä minua

Tämä on helppokäyttöinen iOS-sovellus, joka voi muuttaa kuvasi sarjakuvaksi, maalaukseksi tai luonnokseksi muutamassa sekunnissa. Sovelluksessa on useita käyttäjäystävällisiä esiasetuksia tarvittavien elementtien lisäämiseksi jokapäiväisiin valokuviin.

Lataa muokattava kuva, käytä haluamaasi vaikutusta, säädä värejä, tee muita tarvittavia muutoksia ja puomi, että sinulla on upea valokuva käytettävissäsi. Jaa se ystävien ja perheen kesken ja vertaa sarjakuvataitojasi.

Hinta: $1.99

ladata

8. MomentCam-sarjakuvia

Tämä ilmainen iOS-sovellus kuviesi sarjakuvaan on kaikki mitä ei-teknohenkilö tarvitsee. Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla tämä sovellus antaa sinun ilmaista tunteitasi luomalla hauskoja sarjakuvia ja hymiöitä.

Lisää chat-kuplia ja tekstiä hauskoihin sarjakuviin ja hymiöihin ja nauraa ystäväsi ja perheesi. Sen avulla voit muuttaa myös sarjakuviesi kasvojen ilmeitä, jotta kuvasta tulee hauska ja hep.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Painnt

Oletko koskaan halunnut saada muotokuvaa itsestäsi, mutta se on kallista? No, tällä hienolla sovelluksella voit täyttää toiveesi paljon pienemmillä kustannuksilla. Painnt-sovelluksen avulla voit luoda kauniita taiteen mestariteoksia olemassa olevista kuvistasi.

Sovellus tarjoaa yli 2000 suodatinta, joista voit valita luoda kauniita mestariteoksia tai mieleenpainuvia sarjakuvakuvia itsestäsi. Ei pidä unohtaa, että voit myös luoda mukautettuja esiasetuksia tehdäksesi kauniita kuvia, jotka puhuvat sinusta ja yksilöllisyydestäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Cartoon Sketch Camera PRO

Cartoon Sketch Camera -sovellus on innovatiivinen ja tehokas tapa muuntaa mikä tahansa esine sarjakuva-tyyliseksi kuvaksi. Osoita vain kameraa kaapataksesi jotain, ja se muuttuu automaattisesti käsin piirretyksi luonnokseksi näytöllä.

Tämä tekee siitä erittäin helpon ja hauskan tavan sarjata itseäsi tai muita sekunneissa. Voit hyödyntää 8 hämmästyttävää tehosetta / suodatinta ja jakaa kuvasi sosiaaliseen mediaan tai tulostaa ne.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona!

Se oli siitä kaverit. Toivottavasti pidät tätä viestiä hyödyllisenä. Jaa hassuja sarjakuvakuvia alla oleviin kommentteihin, ja hauskin kuva voittaa meiltä huuto.

Haluat lukea myös nämä sovelluskokonaisuudet:

  • Parhaat iPhonen valokuvasuodatinsovellukset
  • Instagram Collage Maker -sovellukset iPhonelle
  • Parhaat raakojen valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Ensi kertaan…

Uusimmat viestit