Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

Apple iPhone 6s Plus tarjoaa upean 5,5 tuuman näytön. Kyllä, on unohtumaton kokemus katsella videoita tai kuvia tällä upealla näytöllä. Mutta samalla voi olla todellista päänsärkyä kuljettaa tällaista suurta puhelinta paljaissa käsissä. Jos tämä kuulostaa turhauttavalta, kuvittele, mitä tapahtuisi, kun sinulla on lompakko täynnä kortteja ja käteistä sekä iPhone 6s Plus taskussa. Kuulostaa isolta oikein? Siksi olemme valinneet iPhone 6s Plus -puhelimen parhaista lompakkokoteloista, jotka suojaavat iPhonea normaaleilta iskuilta ja huolehtivat myös korteistasi ja käteisestä.

# 1. KIHUWEY

Lompakkosi on nyt historiaa. Tuo kotiin tämä älykäs lompakkokotelo plus-kokoiselle iPhonellesi. KIHUWEY on saanut hyvän pistemäärän useilla mitoilla: sen muotoilu toimii naamiointina, joka esittelee tuotetta puskurikotelona. Mutta kun käännät sen ympäri, löydät kortinhaltijan kotelon, johon voi tallentaa luottokortteja ja henkilötodistuksiasi.

KIHUWEY tarjoaa kaksi taskua kannessa; voit käyttää lompakon kantta jalustana katsella videoita ja lukea e-kirjoja. Lompakon kannessa on magneetteja, jotka pitävät kantta tiukasti kotelon takana.

USP: Piilotettu magneettisuljin

Tutustu Amazoniin

# 2. AceAbove

AceAbove on yksi luotetuimmista tuotemerkeistä, kun on kyse iPhone-koteloista. Tämä iPhone 6s Plus -kotelon lompakkokotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta. Kuten Versus, neljä reunaa on nimellisesti nostettu suojaamaan iPhone 6s Plus -laitettasi normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Jos puhumme lompakosta, siinä voi olla enintään kolme korttia käteisen kanssa. Lopuksi on kaksi värivaihtoehtoa, joista voit valita punaisen ja mustan. Tämä lompakkokotelo on täydellinen, jos etsit jotain yksinkertaista mutta tyylikästä.

USP: Ensiluokkainen PU-nahka

Tutustu Amazoniin

# 3. Dreem

Dreemin Fibonnaci on yksi henkilökohtaisista suosikeistani, koska se on tyylikäs ja ylellinen ulkonäkö sekä kaikki hienot ominaisuudet. Vaikuttava on ensimmäinen sana, joka mieleeni tulee. Se on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta vegaanisesta nahasta.

Lompakossa on kolme kortinhaltijaa, ja se voi kuljettaa noin 5–10 laskua. Lisäksi sillä on jalusta ja FaceTime-ominaisuudet; voit katsella videoita tai kuvaa vaaka- tai pystysuunnassa. Viimeinkin se on yhteensopiva lähes kaikkien magneettisten autotelineiden, selfie-kepien ja näytönsuojusten kanssa.

USP: Irrotettava ohut kotelo

Tutustu Amazoniin

# 4. Silkki

Silkki yksinkertaistaa elämääsi. Tuotemerkki on kiinnittänyt erityistä huomiota tämän lompakkokotelon suunnitteluun ja hyödyllisyyteen. Tämän kortinhaltijakotelon tarkoituksena on käyttää muovirahojasi tehokkaasti. Mukavuutesi vuoksi Silk on kaiverranut aukon korttiin työntääkseen korttisi helposti ulos.

Erittäin kevyt ja kestävä rakenne tekee siitä erittäin hyödyllisen kaikissa olosuhteissa - olitpa liikkeellä tai ei-aktiivinen. Tämän tapauksen mukana saat myös näytönsuojan iPhonen kosketusnäytön suojaamiseksi.

USP: Kevyt ja kestävä

Tutustu Amazoniin

# 5. Vofolen

Ensinnäkin se on puskurikotelo, joka on muotoiltu älykkäästi, jotta käyttäjät voivat käyttää tätä koteloa lompakkokotelona. Takana on liukusäädin, jonka alle voit tallentaa luotto- tai maksukorttisi. Tämä lompakkokotelo on tarpeeksi tilava säästääksesi yhdestä kolmeen korttia ja laskuja.

Vofolen on käyttänyt kovaa ja pehmeää päällystä, jotka on valmistettu PC- ja TPU-materiaaleista. Molemmat suojat takaavat iPhonen täyden suojan vahingoilta.

USP: Ergonominen liukuva muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. LUPA

LUPA on luonut ohuen lompakkokotelon tekonahasta. Tämä viininpunainen kotelo auttaa sinua matkustamaan kevyesti. Kaikkien maapallo-ohjaajien valinta, LUPAn kortinhaltijakotelo on kauniissa lahjapakkauksessa. Irrotettavan puskurin avulla voit käyttää iPhonea erittäin kätevästi. Tässä kestävässä kotelossa on 3-4 luotto- tai maksukorttia ja henkilötodistusta; voit myös tallentaa enintään 4 laskua.

Kotelo on valmistettu kevyestä PU-nahasta, joka voi kestää vaurioita, venytyksiä ja haalistumista. Tämä lompakkokotelo on kestävä ja ympäristöystävällinen, joten se voi täyttää odotuksesi kaikissa tilanteissa.

USP: Vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. AILUN

Jos etsit yksinkertaista ja järkevää muotoilua, AILUN miellyttää sinua. Ei funky-muotoilua tai kirkkaita värejä, yksinkertainen mutta tyylikäs. Se on antanut kaikki leikkaukset tarkasti, mikä helpottaa kaikkien iPhone 6s Plus -porttien ja -toimintojen käyttöä. Valittavana on kolme värivaihtoehtoa: Bird-black, bird-blue ja bird-brown. Lompakossa on kolme kortinhaltijaa ja pieni tasku käteistä varten.

USP: Iskunkestävä ja naarmuuntumaton

Tutustu Amazoniin

# 8. ARAE

ARAE: lla on vaikuttava kokoelma lompakkokoteloita iPhonellesi. Värikkäästä valikoimasta olen noutanut tämän yksinkertaisen ruusukultaisen kotelon. Väri itse julistaa sen olevan naisten seuralainen. Pidän monien merkittävien ominaisuuksien joukosta narua, joka voidaan irrottaa ja kiinnittää helposti. Hihnalla voit pitää iPhonea tukevasti käsissäsi tai ranteesi ympärillä.

Kotelon sisäpinta on valmistettu pehmeästä TPU: sta, joka suojaa puhelinta naarmuilta. Koska ARAE on muotoillut tämän kotelon tarkasti, voit helposti käyttää kaikkia iPhonen portteja ja painikkeita ja ladata sen poistamatta koteloa.

USP: Irrotettava kaulanauha

Tutustu Amazoniin

# 9. ZVE

Jos etsit iPhonen ja suojan helppokäyttöisyyttä, sinun kannattaa valita ZVE-lompakkokotelo iPhonellesi. ZVE: n lompakkokotelo, jota on saatavana kahdeksan elävää mallia ja väriä, sopii kuvaamaan perinteistä lompakkoasi. Siinä on kuitenkin niin monia erinomaisia ​​ominaisuuksia, että unohdat vanhan lompakon.

Vetoketjullinen lompakon taskussa oleva kukkaro tekee kaiken eron. Kaikki muovirahasi ja kovasi valuuttasi on suojattu vetoketjutaskussa. Toisin kuin muut folio-lompakkokotelot, tämä näyttää puskurilta.

USP: Vetoketjullinen pussi

Tutustu Amazoniin

# 10. Dovesail

Naisilla on erityinen mieltymys kukkasuunnitteluun. Dovesailin suunnittelijat tietävät tämän, ja siksi he ovat luoneet tämän kauniin lompakkokotelon iPhone 6s Plus -puhelimelle. Vaaleanpunaisen ja kullan yhdistelmä erottaa tämän tapauksen muista naisista. Katso yläkannen käyrää; käyrän kukkakuvio ja korkealaatuinen ruusukultainen materiaali rinnastetaan tarkoituksellisesti visuaalisen herkun luomiseksi.

Dovesail tarjoaa sinulle kolme korttipaikkaa luotto- / maksukorttien ja henkilötodistusten tallentamiseen. Suojaamiseksi kulmat peitetään ja reunat nostetaan. TPU-huuli nostaa kosketusnäyttöä suojaamaan sitä naarmuilta.

USP: Monipuolinen suoja

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit