Paras iPhone SE, 5 / 5s-telakointiasemat vuonna 2021

Siitä lähtien, kun Apple esitteli iPhone 5: n, telakointiteollisuudessa asiat eivät ole koskaan olleet samoja. Salamatelakka, massiivinen siirtyminen 30-napaisesta telakointiliittimestä, on johtanut useisiin uusiin tuotevalikoimiin. IPhone 5: n lanseerauksen myötä Apple siirtyi kohti uutta telakointijärjestelmää, ja tässä me olemme, yhdessä parhaiden iPhone 5: n ja iPhone 5: n telakointiasemien kanssa, jotka ovat myös yhteensopivia uusimman iPhone SE: n kanssa. Budjettisi mukaan etsit valikoimaa minimalistisia telakoita Philipsistä Bosen upeisiin.

1. Sincetop

Sincetop on suunnitellut tämän iPhone-telakan suurella yksinkertaisuudella, joka kiinnittää huomiosi. Mukavan muotoilun ansiosta voit asentaa ja poistaa iPhonen nopeasti. IPhonen lisäksi voit myös ladata AirPod-laitteesi tällä lataustelakalla.

Tämän telakan ominaisuudet ja laatu huomioon ottaen tuote näyttää alihinnoitellulta, ja sinun on tartuttava tähän telakointiasemaan nyt.

USP: Vakaa ja luotettava

Tutustu Amazoniin

2. iHome iPL8XHG

Haluatko monipuolisen telakointiaseman iPhonellesi? iHome iPL8XHG voi olla yksi paremmista vaihtoehdoista.

Sen lisäksi, että lataat iPhonen, se myös elävöittää musiikkiaikaa. Reson8-kaiutinkammioilla se tuottaa huippulaatuisen äänen.

On myös FM-radio, jossa on 6 esiasetettua muistia, jotta voit virittää jonkin hienon radio-ohjelman. Lisäksi kaksoishälytys auttaa sinua pysymään jatkuvasti muuttuvassa rutiinissasi.

Säädettävä uniajastin erillisellä äänenvoimakkuudella on kätevä, jos haluat nukahtaa musiikin kanssa.

USP: Reson8-kaiutinkammio

Tutustu Amazoniin

3. BEACOO

BEACOOn määrittelee kompakti ja kestävä rakenne. Se on suunniteltu tehokkaaksi laturiksi paitsi iPhonellesi myös Apple Watchille.

Koteloystävällisen muotoilun ansiosta voit pitää iPhonea mukavasti myös ilman kantta. Saat mukavamman katselukokemuksen handsfree-katselupuheluiden aikana.

Pehmeän alustan ansiosta älypuhelimella on tarvittava hoito naarmuuntumisen estämiseksi. Lopuksi, “BEACOO” on saatavana kahtena värivaihtoehtona, kuten musta ja upea vaaleanpunainen.

USP: Kestävä rakennettu

4. Paina Toista yksi telakka

Kun puhut parhaista iPhonen lataustelineistä, et voi pitää Press Playn ONE Dockia näkyvissä. Se on niin vaikuttava telakointiasema, joka poimii ihanteellisesti kaikki välttämättömät laatikot.

Ensinnäkin se on Apple MFi -sertifioitu ja tarjoaa nopean ja turvallisen latauksen. Siksi et tule virheilmoitukseen, kuten "Tätä lisävarustetta ei ehkä tueta" -virhe toistuvasti. Lisäksi se on erinomainen virtaa Apple Watchiin tarvittavalla tehokkuudella.

Säädettävällä salamaportilla se toimii useimmissa tapauksissa. Lisäksi vankka alumiinirakenne tekee siitä iPhonen pitkäaikaisen kumppanin.

USP: Säädettävä salamaportti

5. Pezin ja Hulin

Entä täydellinen telakointiasemaorganisaatio paitsi iPhonelle tai Apple Watchille myös tabletille ja kannettavalle tietokoneelle? Tapaa puinen Pezin & Hulin -telakointiasema, jonka avulla voit ladata useita laitteita erittäin tehokkaasti.

Se on valmistettu luonnollisesta bambusta ja siinä on vankka rakenne. Se pitää laitteesi mukavasti turvallista lataamista varten.

Siistin kaapelihallinnan ansiosta se ei anna kaapelin sotkua häiritä työpöydän ulkonäköä. Lisäksi on myös säilytyslokero, jonka avulla voit pitää kaapelit ja adapterit turvallisesti.

USP: Lataa useita laitteita

Tutustu Amazoniin

6. DPNAO

DPNAO antaa sinulle täydellisen paketin telakointiasemaansa. Suoritettuaan ensisijaisen tehtävänsä telakoida iPhone, telakka tarjoaa sinulle herätyskellon, Bluetooth-kaiuttimet, kaukosäätimen kaiuttimen ohjaamiseksi, FM-radion, USB-latausliittimen ja Aux-liittimen. Kun niin monta asiaa on pakattu yhteen laatikkoon, sinun ei pitäisi odottaa minuutti napata tätä mahdollisuutta.

IPhonen lisäksi voit liittää muita laitteita tähän Bluetooth-kaiuttimeen. Haluatko katsella videoita iPhonella, kun sitä ladataan? Kierrä vain alustaa 90 astetta ja nauti suosikkielokuvistasi.

USP: Bluetooth-kaukosäädin

Tutustu Amazoniin

7. iHome iPL23

Tämä iHomen telakointiasema on melko samanlainen kuin edellä mainitsimme. Reson8 (R) -kaiutinjärjestelmä tarjoaa erinomaisen äänenlaadun. Ja FM-radio, jossa on 6 aseman esiasetettua muistia, antaa sinun seurata suosikki radio-ohjelmiasi.

Voit hyödyntää uniajastinta kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi yöllä ja sammuttaaksesi kaiuttimen ennalta määritettynä aikana. Mitä tulee lataamiseen, se on merkkiin asti ja antaa sinun käynnistää laitteen turvallisesti. Lisäksi iPL23 on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja valkoisena.

USP: FM-radio, jossa on 6 esiasetettua muistia

Tutustu Amazoniin

8. Comsoon

Yksinkertaisuus on ”Comsoonin” suurin kohokohta. Siinä on toimivampi muotoilu, joka pitää iPhonen vakaana.

Voit säätää telakkaa haluamaasi kulmaan, jotta katselukokemus on mukava. Siksi voit nauttia FaceTimestasi tai olla hieman helpompi olla vuorovaikutuksessa laitteen kanssa latauksen aikana.

Korkealaatuinen alumiini antaa sille tarvittavan lujuuden kestämään kolhuja. Lisäksi pehmeä silikonityyny suojaa laitetta naarmuilta.

USP: Pehmeä silikonipehmuste

Tutustu Amazoniin

9. TOBSON

TOBSON on yhdistänyt telakointiaseman ja jatkojohdon yhteen tuotteeseen. Tämä ainutlaatuinen USB-laturi järjestää työpöydän siististi, kun voit ladata neljä laitetta tähän telakkaan. Lisäksi voit käyttää virtaliitäntää Macin tai muiden tietokoneiden liittämiseen.

TOBSON on käyttänyt tulenkestävää muovikuorta ja 100% kuparilangkaa suojaamaan laitteitasi ylijännitteeltä ja ylilataukselta. Kätevän rakenteen ansiosta telakointiasema voidaan irrottaa jatkojohdosta ja USB-portista.

USP: Irrotettava telakka

Tutustu Amazoniin

10. Avantree

Jos minimalistinen muotoilu on prioriteettiluettelosi kärjessä, anna laukaus "Avantree": lle. Tämä Lightning-telakka on erittäin kannettava ja siinä on koteloystävällinen muotoilu. Joten sinulla ei ole ongelmia ladata iPhonea edes kotelon ollessa päällä.

Toinen tärkeä mainitsemisen arvoinen ominaisuus on Apple MFi -sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että se on täysin yhteensopiva iOS-laitteen virran kanssa. Lisäksi Avantree-lataustelineessä on neljä värivaihtoehtoa, joihin kuuluu 24 kuukauden rajoitettu takuu.

USP: Erittäin kannettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Minkä yllä olevista telakointiasemista olet valinnut laitteellesi? Onko se yksinkertainen vai moniajo?

Haluat myös tarkistaa:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s -pankit
  • iPhone 5 / 5s Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 5 / 5s -autolaturit
  • Parhaat iPhone 5 / 5s -hihnat

Uusimmat viestit