Kuinka vaihtaa iPhone-varmuuskopion sijaintia Macissa ja Windowsissa?

Oletuksena iTunes tai Finder tekee iOS-laitteesta varmuuskopiot sisäisen aseman syvälle haudattuun kansioon. Ei ole mitään erityistä asetusta, jonka voit ottaa käyttöön ja valita toisen sijainnin. Nämä varmuuskopiot voivat ajaa useita gigatavuja. Siksi parempaan tallennuksen hallintaan saatat haluta vaihtaa iPhonen varmuuskopion sijainnin Macissa tai PC: ssä. Haluan näyttää, kuinka voit siirtää oletusarvoisen iOS-varmuuskopiointipaikan.

 • Vaihda iPhone-varmuuskopion sijainti Macissa, jossa on käynnissä macOS Catalina tai uudempi
 • Palauta iPhone-varmuuskopiokansio alkuperäiseen sijaintiinsa Macissa
 • Muuta iTunes-varmuuskopioinnin sijaintia iPhone Backup Extractor -sovelluksella
 • Oletko jo vaihtanut iTunes-varmuuskopioinnin sijaintia, mutta et näe varmuuskopiota?
 • Kuinka vaihtaa iTunesin iOS-varmuuskopioinnin sijaintia Windows-tietokoneella

Vaihda iPhone-varmuuskopion sijainti Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi

 1. Napsauta ylävalikkoriviltä MennäSiirry kansioon ... Kirjoita tai kopioi-liitä tämä tarkka osoite ~ / Kirjasto / Sovellustuki / MobileSync.

 2. Olet nyt paikassa, jossa Mac tekee oletuksena varmuuskopiot. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Varmuuskopiointi-kansiota ja valitse Kopioi "Varmuuskopio".
 3. (Avaa toinen Finder-ikkuna ja) siirry kohtaan, johon haluat uuden iPhone-varmuuskopiokansion. Se voi olla työpöytä, asiakirjat, uusi kansio jonnekin. Kun olet siinä paikassa, oikealla painikkeella ja valitse Liitä kohde. Anna nykyisen varmuuskopiokansion kopiointi uuteen sijaintiin loppuun. Pidä tämä Finder-ikkuna auki. Tarvitset tämän alla olevassa vaiheessa 6.
 4. Palaa kopioinnin jälkeen takaisin ensimmäiseen Finder-ikkunaan (~ / Library / Application Support / MobileSync), napsauta hiiren kakkospainikkeella Backup-kansiota ja valitse Nimeä uudelleen (tai valitse kansio ja paina Enter-näppäintä). Lisää nyt .vanha tiedostonimeen. Tämän seurauksena tämän kansion nimi näyttää Backup.old
 5. Napsauta vasemmassa yläkulmassa Apple-logoJärjestelmäasetuksetTurvallisuus ja yksityisyysYksityisyys välilehti → napsauta lukkokuvakeja kirjoita Macin salasana jatkaaksesi. Napsauta nyt vasemmasta sivupalkista Täysi levyn käyttö → napsauta pientä plusmerkkiä (+) -kuvaketta. Valitse sovellus → Lisäohjelmat-kansiosta → Terminaali ja napsauta Avata. Tämän jälkeen voit napsauttaa lukituskuvaketta uudelleen ja sulkea tämän ikkunan.

 6. Nyt sinun on tiedettävä uuden Varmuuskopio-kansion tarkka sijainti. Napsauta tätä varten Finder-ikkunassa Näytä yläpalkista ja valitse Näytä polkupalkki. Alareunassa näkyy ohut rivi, joka kertoo uuden varmuuskopiokansion tarkan sijainnin. Pidä tämä ikkuna auki.

 7. Lehdistö Komento + välilyönti, etsiä Terminaali, ja avaa se. Seuraavaksi joudut muokkaamaan seuraavaa komentoa tietokoneellesi sopivaksi ja kirjoittamaan / liittämään sen sitten Pääte-ikkunaan.

  ln -s / Volyymit / Drive / Varmuuskopiointi / ~ / Kirjasto / Sovellus \ Tuki / MobileSync /

 8. Hyvin tärkeä: Yllä olevan komennon muokkaaminen: Avaa tavallinen muistilehtisovellus tai sivusto kuten editpad.org. Kopioi nyt yllä oleva komento ja liitä se sinne. Seuraavaksi sinun on vaihdettava / Volyymit / Drive / Varmuuskopiointi / varmuuskopiokansion sijainnin kanssa.

  Katso esimerkiksi yllä oleva kuvakaappaus. Varmuuskopiokansioni sijainti on Macintosh HD → Käyttäjät → Varmuuskopiointi. Joten komento näyttää tältä:

  ln -s / Volyymit / Macintosh \ HD / Käyttäjät / Varmuuskopiointi / ~ / Kirjasto / Sovellus \ Tuki / MobileSync /

  Jos sijaintinimessä on vähintään kaksi osaa / sanaa, kuten Macintosh HD, sinun on lisättävä vinoviiva ja yksi välilyönti. Esimerkiksi, Macintosh \ HD

  ln -s / Volyymit / Donald / Varmuuskopiointi / ~ / Kirjasto / Sovellus \ Tuki / MobileSync /

  ln -s / Volyymit / Donald / iPhone / Varmuuskopiointi / ~ / Kirjasto / Sovellus \ Tuki / MobileSync /

  Nyt tiedät kuinka muuttaa polun osoite komennossa. Hyödynnetään seuraavaksi sitä.

 9. Kopioi viimeinen komento, liitä se päätelaitteeseen ja paina Enter-näppäintä.Kärki: Nyt kun siirryt alkuperäiseen Backup.old Finder -ikkunaan, näet uuden Varmuuskopio-kansion, jossa on pieni nuoli.
 10. Avaa lopuksi Finder Macissa, liitä iPhone, luota siihen ja napsauta Varmuuskopioi nyt. Varmuuskopio tehdään ja tallennetaan uuteen sijaintiin.

Huomautuksia:

 • Valinnainen: Kun olet tehnyt ensimmäisen varmuuskopion uudesta sijainnista, voit halutessasi poistaa Backup.old-kansion. Tämä saattaa vapauttaa huomattavaa tilaa Mac-tietokoneellasi.
 • Jos päätit varmuuskopioida iPhonen ulkoiseen asemaan, muista liittää se Maciin, ennen kuin napsautat Back Up Now -ohjelmaa jatkossa.

Palauta iPhone-varmuuskopiokansio alkuperäiseen sijaintiinsa Macissa

 1. Napsauta Finder-ikkunassa MennäSiirry kansioon → ja kirjoita tämä sijainti ~ / Kirjasto / Sovellustuki / MobileSync
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella nuolikuvaketta ja valitse Siirrä roskakoriin.
 3. Vedä turvallisuuden vuoksi nykyinen Varmuuskopio-kansio tähän paikkaan (tai kopioi ja liitä). Kaikki tulevat iPhone-varmuuskopiot tallennetaan tähän, kuten aiemmin. Vaikka et seuraa tätä vaihetta, seuraavan kerran, kun varmuuskopioit laitteen, uusi kansio nimeltä Varmuuskopiointi luodaan automaattisesti.

Etkö halua seurata yllä olevaa pitkää prosessia? No, tässä on yksinkertaisin tapa muuttaa iTunes / Finder iPhone -varmuuskopiointisijainti Macissa.

Kuinka vaihtaa iTunes-varmuuskopioinnin sijaintia iPhone Backup Extractor -sovelluksella

 1. Lataa iPhone Backup Extractor ilmaiseksi ja suorita asennus loppuun.
 2. Tärkeä: Ensimmäistä kertaa joudut ehkä avaamaan JärjestelmäasetuksetTurvallisuus ja yksityisyysYksityisyys välilehti → napsauta riippulukko-kuvakettaja kirjoita Macin salasana. Napsauta nyt Täysi levyn käyttö ja sitten plusmerkki (+). Valitse seuraavaksi iPhone Backup Extractor ja napsauta Avata.
 3. Palaa nyt takaisin iPhone Backup Extractor -sovelluksen ikkunaan. (Napsauta tarvittaessa 'OK, olen tehnyt tämän muutoksen. Jatka käynnistämällä sovellus uudelleen!') Napsauta ylävalikkoriviltä iPhone Backup ExtractorAsetuksetVarmuuskopiotMuuttaa. Nyt saatat nähdä ponnahdusikkunan, jossa sanotaan, että varmuuskopiointi sisältää tietoja. Napsauta Avaa.

 4. Vedä täältä kansio, jolla on pitkä nimi, kuten 149652….. muualle, kuten työpöydälle.
 5. Sen jälkeen, napsauta iPhone Backup Extractor -sovelluksen sisällä Muuttaa ja Valitse haluamasi kansion.

Tehty! Olet vaihtanut onnistuneesti iPhonen varmuuskopiokansion muutamassa vaiheessa. Kumoa tämä muutos napsauttamalla Palaa.

Oletko jo vaihtanut iTunes-varmuuskopion sijaintia, mutta et näe varmuuskopiota?

Vaikka olet noudattanut yllä olevia vaiheita oikein etkä löydä varmuuskopiota, meillä on erillinen opas, jonka olet katsonut.

Suurimman osan ajasta, jos noudatat ensimmäistä manuaalista vaihetta, ongelma syntyy uuden varmuuskopiokansion väärästä sijaintiosoitteesta. Sinun täytyy saada se oikea. Jos tämä on väärin, siirry osoitteeseen ~ / Library / Application Support / MobileSync ja näet valkoisen Varmuuskopiointi-symbolilinkin sinisen nuolella nimeltä Varmuuskopiointi sijasta.

Kuinka vaihtaa iTunes-varmuuskopion sijainti Windows-tietokoneessa

Koska iTunes ei anna sinun muuttaa sitä, sinun on päästävä läpi symbolinen linkki. Se tunnetaan myös nimellä symlink, se on silta, joka yhdistää kaksi kansiota samalla nimellä. Symbolin avulla voit ohjata iTunesin varmuuskopioimaan tiedot nuken kansioon, joka sinun on luotava. Sinun on kuitenkin annettava joitain komentoja Suorita järjestelmänvalvojana -ikkunassa. Varmista vain, että luot nukkekansion asemaan, jossa on riittävästi tallennustilaa. Kuten, loimme sen D: \. Aloitetaan luomalla ensin kansio.

 1. Luo kansio nimeltä MobileSync tietokoneen D: \ (d tarkoittaa asemaa) -kansioon.
 2. Voit tarkastella oletussijaintia siirtymällä kohtaan C: \ Käyttäjät \ Käyttäjänimi \ Apple \ MobileSync jos olet ladannut iTunesin Windows 10 Storesta. Vanhaa työpöytäversiota varten sinun on mentävä osoitteeseen C: \ Users \ UserName \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync
 3. Leikkaa ja liitä Varmuuskopio-kansio uuteen MobileSync-kansioon, jonka olet luonut kansiossa D: \
 4. Suorita nyt CMD järjestelmänvalvojana. Tee se painamalla Windows + R näppäimet yhteen ja kirjoita sitten cmd hakukentässä.
 5. Lehdistö Ctrl + Vaihto + Enter suorittaa se kuten järjestelmänvalvojalla.
 6. Kirjoita alla mainittu komento.

Jos olet ladannut iTunesin Microsoft-kaupasta. MkLink / J "C: \ Käyttäjät \ Käyttäjätunnus \ Apple \ MobileSync \ Varmuuskopiointi" "D: \ MobileSync \ Varmuuskopiointi

Syötä tämä koodi MkLink / J “C: \ Users \ UserName \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup" "D: \ MobileSync \ Backup" jos käytät vanhempaa versiota.

Nyt kun varmuuskopioit iPhonen iTunesin avulla, tiedot tallennetaan D: \ MobileSync \ Varmuuskopiointi kansio. Yritä varmuuskopioida iPhone ja tarkistaa, onko D: \: n Varmuuskopio-kansio määritetty oikein.

iPhone-varmuuskopion sijainti muuttui onnistuneesti!

Näin voit saada uusia iOS- tai iPadOS-varmuuskopioita toiseen sijaintiin. Siirtyminen johonkin toiseen kansioon samalla sisäisellä levyllä ei ole juurikaan järkeä. Mutta samalla tavalla ulkoisella levyllä vapautetaan tilaa sisäisellä levylläsi.

Toivon, että yllä oleva opas oli hyödyllinen. Jos sinulla on vaikeuksia jossakin vaiheessa, ota rohkeasti yhteyttä alla olevan kommenttiosan kautta.

Voit myös lukea:

 • Etsi iPhonen varmuuskopiointipaikka Macista ja Windows PC: stä
 • 3 tapaa tarkistaa kansion koko Macissa
 • Ohjauskeskuksen käyttö macOS Big Surissa
 • Kuinka varmuuskopioida ja asentaa iPhone-sovelluksia Macista / Windowsista ilman iTunesia

Uusimmat viestit