Parhaat iPhone 7 -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Vesiaktiviteetit ovat ehdottoman hauskoja. Vaikka jotkut ihmiset menevät sukeltamaan etsimään iloa, jotkut syventyvät pysyäkseen kunnossa ja terveinä. En koskaan unohda ottaa iPhoneani mukaan aina, kun päätän uida sateessa tai lähteä joelle ystävien kanssa loman aikana. Loppujen lopuksi on mahtavaa kuunnella musiikkia ja vangita noita upeita hetkiä, kun vedellä pelaaminen on keskeisessä asemassa.

1. OTBBA

OTBBA esittelee sekä iskun- että vedenkestäviä koteloita iPhone 7: lle. Kotelo on panssaroitu tukevalla kehyksellä ja selkeällä selällä. Huippuluokan näytönsuojan ansiosta kosketusnäytöllä on maksimaalinen suojaus iskuilta ja naarmuilta.

Joustava TPU-materiaali tarjoaa kumitetun otteen, joten älypuhelimen pitäminen on melko mukavaa. IP68-luokituksen perusteella OTBBA voidaan upottaa 2 m syvyyteen kahden tunnin ajan. Lisäksi voit valita tämän kestävän kotelon muutamassa värissä, kuten kirkas ja selkä.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

2. Henkikestävä FRĒ-SARJA

Vedenpitävä ”Lifeproof FRĒ SERIES” -kotelo määrittelee sekä laadun että suorituskyvyn. IP68-suojausluokan ansiosta se on upotettavissa 6,6 '/ 2 m: n tunniksi.

Vankka rakenne ylittää armeijan standardin. Sisäänrakennettu näytönsuoja on erittäin herkkä. Nautit älypuhelimesi käytöstä. Se tarjoaa täydellisen pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Voit ladata ja synkronoida helposti USB-portin kautta.

USP: Vaikuttava kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Fansteck

Fansteck on hieman ohut muotoilu, jotta älypuhelimessa ei ole ylimääräistä irtotavaraa. Kestävä ulkopuoli saa aikaan iskunvaimentimen.

Mitä painikkeisiin tulee, ne todella napsauttavat ja ovat paljon helpommin painettavissa. Siksi voit säätää äänenvoimakkuutta tai sammuttaa / kytkeä laitteen päälle ongelmitta.

Kun näytönsuoja on niin herkkä, voit käyttää iPhoneasi sujuvasti. Ja kyllä, vedenalaisten kuvien sieppaaminen ei myöskään ole iso juttu.

USP: Hieman ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. OUNNE

Kun nautit ulkoiluun, kuten patikointiin, pyöräilyyn tai hiihtoon, haluat älypuhelimesi tinkimättömän puolustuksen. Ja OUNNE on saanut kaikki ominaisuudet ollakseen huippuluokan kansi älypuhelimelle.

Ulkokuoressa on iskuja vaimentava muotoilu estääkseen jopa ikävät kuoppat. Kannen avulla Apple-logo paljastaa edelleen läsnäolonsa.

Reagoivien painikkeiden ja selkeän näytönsuojan ansiosta voit käyttää älypuhelinta ongelmitta. Liukastumisen estävät sivut auttavat pitämään laitetta kätevästi.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

5. Meritcase

Meritcase-vedenpitävä kotelo on erinomainen uimiseen. IP68-vedenpitävä standardi tekee siitä upotettavan 6,6 jalan syvyyteen jopa kahdeksi tunniksi.

Herkkä näytönsuoja tarjoaa haluamasi selkeyden älypuhelimesi käyttöön. Vahva sisäänrakennettu rakenne antaa sen vastustaa iskuja ja vaimentaa iskuja. Minimalistinen muotoilu varmistaa, että iPhone näyttää edelleen ohuelta.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

6. Temdan

Entä toimivan vedenpitävän kotelon valitseminen? Sen lisäksi, että suojaat älypuhelinta sekä vedeltä että kolhuilta, Temdan tukee myös handsfree-kokemustasi.

Voit hyödyntää jalustaa videoiden katselemiseksi vaakatilassa. Ja jos sinun ei tarvitse käyttää jalustaa, voit myös poistaa sen.

Kotelossa on kosketuspainikkeet ja liukastumattomat sivut piton parantamiseksi. Siksi älypuhelimellasi on vähemmän mahdollisuuksia liukastua. Vielä parempi, Temdanilla on myös joitain hyvännäköisiä värejä, kuten vaaleanpunainen, musta ja sininen.

USP: Irrotettava jalusta

Tutustu Amazoniin

7. LifeProof NUUD -sarja

Yksi vesitiivis kotelo LifeProofilta! Toisin kuin FRĒ SERIES, NUUD SERIES -tapahtumat loistavat läpinäkyvällä takaosalla, jotta älypuhelin esittelee muotoilua.

Muotoon sopiva ohut muotoilu yrittää pitää älypuhelimen tyylikkyyden elossa. Suojus on kuitenkin riittävän tukeva iskujen torjumiseksi.

Lähinnä reagoivan näytönsuojan ja napsautettavien painikkeiden takia aika älypuhelimen kanssa pysyy purjehdus. Ei siinä kaikki; NUUD-SARJAN vedenpitävissä koteloissa on viisi ihastuttavaa värivaihtoehtoa.

USP: Suloinen selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. iThrough

Tämä on fiksu valinta. Vaikka IP68-standardi tarjoaa täydellisen vapauden antaa sinulle kaiken irti uinti- tai sukellusaikastasi, laadukas materiaali lisää kestävyyttä.

Koska iPhone on iskunkestävä, se ei vahingoitu, jos se törmää ikäviin pudotuksiin. Laadukas näytönsuoja tarjoaa täydellisen selkeyden. Painikkeiden ja porttien tarkka leikkaus antaa sinun käyttää laitettasi mukavasti. iThrough-vedenpitävä kotelo on saatavana neljänä värinä.

USP: Kristallinkirkas näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

9. Pelican Marine

Pelican Marine -vedenkestävä kotelo on tehty erinomaiseksi. Mikä tekee siitä ylivoimaisen valinnan, on täydellinen varmuus siitä, että iPhone pysyy turvassa vedessä ja kohtelevat edelleen kaikkia liikkeitäsi.

Edistyneen iskun ansiosta suojaus suojaa laitetta kolhuilta. Tyylikäs muotoilu sopii hienosti älypuhelimen kanssa. Naarmuuntumaton näytönsuoja siistillä akustisella äänensiirrolla varmistaa, että laitteesi ääni pysyy parhaimmillaan.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

10. Singdo

Singdon kanssa ei voi mennä pieleen, koska iPhone 7 tarjoaa luotettavan suojan vedeltä ja ikäviltä kolhuilta. Tämä vedenpitävä kotelo näyttää todella kompaktilta ja sopii tiukasti reunojen ympäri. Kiinteä runko auttaa sitä torjumaan iskuja helposti, kun taas tarttuvat sivut varmistavat, että älypuhelin ei liu'u käsistä.

Laadukas näytönsuoja parantaa katselukokemusta ja tarjoaa myös paremman herkkyyden. Tämän seurauksena voit käyttää älypuhelinta sujuvasti, vaikka kansi olisi päällä. Lopuksi Singdo on saatavana muutamassa värissä, kuten mustana ja sinisenä.

USP: Laadukas näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Millä näistä tapauksista on laatu parittaa iPhonen kanssa uima-maratonia varten? Olisi mukavaa tietää valinta.

Uusimmat viestit