Paras suojakotelo iPhone 6: lle vuonna 2021

Folio-tapaukset ovat osuma iPhone-käyttäjien keskuudessa. Ensisijaiset syyt, miksi monet ihmiset pitävät heistä, ovat se, että he tarjoavat olennaisen mielenrauhan; varsinkin matkan aikana. Ottaen huomioon suunnittelun, kestävyyden ja suojan kaikki näkökohdat, olemme luoneet erinomaisen kokoelman parhaista iPhone 6-folio-koteloista. Nämä korkealaatuisesta nahasta veistetyt iPhone 6 -kotelot ovat erittäin kestäviä ja siunattuja vaikuttavalla muotoilulla. Ne voivat suojata laitettasi ei-toivotuilta vaurioilta. Lisäksi voit kuljettaa joitain kortteja ja käteistä. Tutkitaan luetteloa!

1. MOLLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE on valmistanut yhtenäisesti valmistettuja iPhone folio -koteloita, joissa on kukkakuvio eri väreillä. Löydät tämän kukkakuvion kaikista iPhonen 6-folio-koteloista täältä. Tämä sininen kotelo on ainutlaatuinen muotoilu ja dynaaminen hohto. Tapauksen merkittävä piirre on, että sen kauneus ei haalistu ajan myötä.

Suojaamiseksi MOLLYCOOCLE on käyttänyt PU-nahkaa, joka estää pudotusten ja iskujen aiheuttamat vauriot. Suojauksen lisäksi kotelo takaa täydellisen pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin.

USP: Kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

2. Zover

Ole ylpeä käyttämällä ympäristöystävällistä nahkaa, joka on ommeltu tämän kauniin folio-kotelon tekemiseen. Zover on tehnyt tämän vaivattomasti allekirjoituksellaan ja erinomaisella ammattitaidollaan. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta pintanahasta, joka on edelleen kaksinkertaisesti parkittu kullalla luokiteltujen LWG-protokollien mukaisesti.

Minimalistisella muotoilullaan Zover on asettanut kolme paikkaa luottokorttien ja henkilötodistusten tallentamiseen; Älä missaa sitä taskua käteisen säilyttämiseen. Kotelo ei pysähdy tässä yllätykseksi, sillä voit kääntää kannen muuntamalla kotelon jalustaksi.

USP: Ympäristösertifioitu nahka

Tutustu Amazoniin

3. SINIANL

Käsintehdyt korkealaatuisesta PU-nahasta, tämä iPhone 6: n folio-kotelo on saanut ammattimaisen ilmeen. Siinä on kolme korttipaikkaa ja iso tasku käteistä varten. Puskuri, joka pitää iPhonea, on tarpeeksi vahva kiinnittämään laitteesi tukevasti ja suojaamaan sitä myös normaaleilla putoamisilla ja kolhuilla.

Sitä voidaan käyttää myös jalustana useilla katselukulmilla. Kaiken kaikkiaan se on loistava folio-kotelo kohtuuhintaisessa hintaluokassa. Viimeisenä on myös lukuisia värivaihtoehtoja.

USP: Käsityönä korkealaatuista PU-nahkaa

Tutustu Amazoniin

4. FYY

FYY on kaiverranut kapealla muodikkaiden koteloiden ja kuorien valmistuksen iPhonelle ja iPadille. Tämä vaaleanpunainen folio-kotelo iPhone 6: lle on otettu FYY: n laajasta silmiinpistävien koteloiden valikoimasta. Kaiken kaikkiaan voimakas muotoilu on vaikuttava ja kiinnittää huomiosi nopeasti.

Erottaakseen joukosta FYY on suunnitellut tämän folio-kotelon merkkijonolla, joka antaa paremman otteen, kun pidät puhelinta. Ohjaa vain kätesi merkkijonon läpi ja pidä puhelinta mukavasti, vaikka puhuisit jonkun kanssa.

USP: Ensiluokkainen PU-nahka

Tutustu Amazoniin

5. Labato

Tämä ruskea värinen aito nahka luo upean persoonallisuutesi iPhone 6: een. Kääri tämä nahkakotelo iPhoneen, ja olet mukava mennä minne tahansa. Laboto on kiinnittänyt erityistä huomiota suojaukseen, ja tätä varten tuotemerkki käytti aitoa nahkaa ja käsintehtyä tekniikkaa.

IPhonen turvallisuuden vuoksi Labato on vahvistanut kotelon kulmat, jossa on magneettinen suljin. Tämä magneettinen suljin tarjoaa yleisen suojan iPhonellesi.

USP: Magneettinen suljin

Tutustu Amazoniin

6. Dreem

Dreem folio -kotelo iPhone 6: lle on valmistettu ylellisestä vegaanisesta nahasta, ja sillä on vahva ja kestävä laatu. Kuten monissa muissakin, myös tässä on kolme korttipaikkaa ja tasku käteistä varten. Mikä erottaa tämän tapauksen, on tuotteen laatu. TPU-puskuri suojaa iPhonea normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta, kun taas folio-suojus kestää pölyä ja likaa.

Tämän lisäksi korttipaikoissa on RFID-suojaus, mikä ei anna kenenkään hakkeroida korttiasi etäältä. Lopuksi, siinä on myös jalusta tukiasemaan handsfree-katseluun.

USP: RFID-varkaussuoja

Tutustu Amazoniin

7. Vofolen

Jos haluat kuljettaa paljon kortteja, Vofolen folio -kotelo olisi ihanteellinen valinta. Sen avulla voit pitää jopa 9 korttia. Valmistettu korkealaatuisista magneeteista, PC: stä ja PU-nahasta, se ei koskaan petä älypuhelinta; varsinkin kun kohtaat vahingossa tapahtuvia kolhuja.

Folio-kotelossa on rannehihna, jonka avulla voit kuljettaa iPhonea ilman vaikeuksia. Kuuden silmiinpistävän värin saatavuus antaa sinulle mahdollisuuden valita sopiva pari laitteelle.

USP: Myrkytön materiaali

Tutustu Amazoniin

8. TUCCH

Urheilullinen matalaprofiilinen TUCCH-folio-kotelo voi olla arvokas vaihtoehto iPhonellesi, jos haluat sen näyttävän ammattimaiselta. Synteettinen nahka on erittäin pehmeä.

Kolme korttipaikkaa ja käteisosasto tekevät siitä täydellisen lompakkokotelon. Voit taittaa sen ylös saadaksesi optimaalisen katselukulman. Se on riittävän tehokas torjumaan naarmuuntumisen ja kaatumisen haasteet. TUCCH Folio -koteloa on saatavana kuudessa värissä, kuten musta, vaaleanpunainen, ruskea, musta ja punainen, vaaleanpunainen ja hopea, ruskea ja sininen.

USP: Vintage-ilme

Tutustu Amazoniin

9. WenBelle

WenBelle on lisännyt voimaa tähän tapaukseen eri tavalla. Tuotemerkki on turvautunut kaksinkertaiseen iskuja vaimentavaan PU-materiaaliin tuottaakseen suojakuoren iPhone 6: lle. Pysyäkseen tyylikkäänä, WenBell on käyttänyt kahta raittiista väriä - sinistä ja ruskeaa. Tämä yhdistelmä tekee siitä ammattilaisten ensimmäisen valinnan.

WenBellen folio-kotelo on miehille ja naisille, jotka ovat valinnaisia. Kotelo tarjoaa käyttäjille tarpeeksi tilaa pitää henkilötodistuksensa ja luotto- / maksukorttinsa turvallisesti omissa paikoissaan. Käteistaskun avulla voit tallentaa valuuttasi.

USP: Ammattimainen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

10. SHIELDON

SHIELDON folio -kotelo on saanut klassisen ilmeen. Korkealaatuinen lehmännahka ja kauniisti muotoiltu muotoilu antavat tälle tapaukselle hyvän vaikutuksen.

Korttipaikkoja on kolme ja iso lokero, jossa voit pitää käteistä turvallisesti. Magneettisuljin pitää arvoesineesi turvallisesti sisällä. Voit luottaa tähän lompakkokoteloon tarjotaksesi älypuhelimellesi tarvittavan suojan putoamisilta ja naarmuilta. Tätä folio-koteloa on saatavana kahtena värinä - mustana ja ruskeana.

USP: Kaikkien aikojen muodikas muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. Nouske

Jos pidät yksinkertaisista, tyylikkäistä ja ammattimaisista koteloista, tämä on täydellinen. Se on valmistettu käyttämällä korkealaatuista PU-nahkaa ulkopuolella, kun taas pehmeää mikrokuitua. Folio ei naarmuta iPhonen näyttöä. IPhone-teline on valmistettu pehmeästä mutta kestävästä TPU: sta, joka suojaa laitettasi normaaleilta putoamisilta.

Foliossa on vain yksi korttipaikka eikä käteistaskua. Tämä tekee siitä ohuemman kuljettaa ilman irtotavaraa taskuihisi. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto, joista valita.

USP: Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Käärimistä!

Joten nämä ovat iPhone 6: n suosituimmat folio-kotelot. Ottaen huomioon erilaiset tarpeet varmistin, että luettelo koostuu koteloista, joissa on erilainen muotoilu. Voit olla varma, aion päivittää tätä viestiä varmistaakseni, että siinä on hienoimmat tapaukset.

Haluaisit katsoa

  • Parhaat iPhone 6 -puskurin kotelot
  • Lompakkokotelot iPhone 6: lle
  • Parhaat iPhone 6 -tukikotelot

Uusimmat viestit