Parhaat langattomat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

Monissa Android-älypuhelimissa on langaton latausratkaisu. Kuitenkin juuri iPhone odottaa edelleen siivillä omaksumaan tämän tekniikan. Mutta se ei tarkoita, ettet voi päästä yli linjan. Valitse yksi näistä parhaista langattomista iPhone 7 Plus -latauskoteloista käynnistääksesi laitteen nopeasti ja mukavammin. Ohut muotoilu, nämä langattomat latauskannet voivat antaa pitkäkestoisen itsenäisen kotelon. He ovat valmiita kestämään shokkia ja tarjous vaati iPhonen suojaa tyhjästä. Edistyneellä langattomalla QI-vastaanottimella nämä tapaukset eivät vain lataa laitettasi huippunopeudella, vaan tarjoavat myös olennaisen suojan oikosululta.

1. Nillkin Magic Case -sarja

Tämä Nillkin Magic Case -sarjan langaton latauskotelo on ohut ja kompakti. Siisti rakenne ja pehmeäpintainen pinta lisäävät sen ulkonäköä. Dian liukuliuskan muotoilun ansiosta kotelo sopii tiukasti iPhoneen. Induktiokelan takaosassa oleva korkealaatuinen materiaali voi absorboida sähkömagneettisen aallon energiaa, jonka avulla se voi käynnistää laitteen nopeasti ja turvallisesti.

Monipistemagneetin suuntaus tukee sekä rakennetta että kykyä tarjota tehokkaampi latausratkaisu. Vielä parempi, tämä langaton iPhone 7 Plus -vastaanottimen kotelo on yhteensopiva magneettisen pidikkeen kanssa parantaakseen handsfree-kokemustasi.

USP: Sisäänrakennetut neljä magneettia

Tutustu Amazoniin

2. Gorilla-gadgetit

Gorilla Gadgetsin langaton kotelo on valmistettu pehmeästä TPU: sta yhdessä alan johtavan langattoman vastaanottimen sirun kanssa. Alareunassa oleva salamaliitin voidaan irrottaa lataamaan iPhone 7 Plus vanhanaikaisella tavalla ilman, että sinun on poistettava koteloa. Kotelon muotoilu on ohut ja tyylikäs, lisäämällä nollan irtotavaraa.

Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa, jotka sopivat iPhone 7 Plus -laitteeseesi: Musta, Ruusukulta ja Hopea.

USP: TPU-kehys lisää suojaa

Tutustu Amazoniin

3. MobilePal

Jos haluat ostaa langattoman latauskotelon, joka ei voi vain käynnistää laitetta tehokkaasti, vaan myös tehdä räikeän ottelun iPhonen kanssa, sinun ei pitäisi katsoa MobilePalin ulkopuolelle. Kristallinkirkkaan puskurin ja tyylikkään muotoilun ansiosta kotelo on saanut viehätyksen pysäyttää silmät heti alusta alkaen. Linnoitetut kulmat antavat sen rakenteen kestää vahingossa tapahtuvia putoamisia.

Siinä on kohotettu huuli suojaamaan iPhonen kosketusnäyttöä tyhjästä. 1A: n latausnopeus on riittävä, jotta voit ladata laitteen tehokkaasti. Apple-logon aukko takana antaa tuotemerkille loistaa. Ennen kaikkea sinulla on neljä viehättävää väriä, joista valita.

USP: Kristallinkirkas puskuri

Tutustu Amazoniin

4. Mophie-mehupakkaus

Esitä iPhonesi luotettavin langaton latausratkaisu. Kotelossa on sisäänrakennetut magneetit, jotka pitävät laitteen ehjänä ja mahdollistavat laitteen lataamisen heti, kun pudotat sen latausalustalle. Langattomat latausvoiman kiinnikkeet pitävät iPhonesta tukevasti kiinni; tarjoaa paremman katselukulman.

Mitä tulee nopeaan lataamiseen, se tekee työtä vertaansa vailla olevalla tehokkuudella. Kumirakenne kestää iskuja ja tarjoaa tarvittavan suojan tyhjästä. Reagoivat painikkeet ja tarkat aukot tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin iPhonen toimintoihin.

USP: Erittäin tehokas

Tutustu Amazoniin

5. ANGELIOX

Tämä Angelioxin tuote on täydellinen paketti; se sisältää langattoman laturin sekä langattoman latauksen kanssa yhteensopivan iPhone 7 Plus -kotelon. Langaton laturi on FCC: n, CE: n ja ROHS: n sertifioima, mikä tekee siitä täysin turvallisen. Kotelon osalta se on valmistettu korkealaatuisella TPU: lla, mikä suojaa iPhonea normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Värivaihtoehtoja ei ole käytettävissä, mutta nipun ja sen laadun vuoksi värivalintoja ei tarvitse olla.

USP: Mukana langaton lataussarja sekä langattoman latauksen kanssa yhteensopiva kotelo

Tutustu Amazoniin

6. Ytech

Langaton Ytech-latauskotelo on ohut, tyylikäs ja kaunis. Voit jopa hohtaa Apple-logoa iPhone 7 Plus -laitteen takana. Kotelo on yhteensopiva lähes kaikkien langattomien Qi-laturien kanssa, ja se tukee myös nopeaa latausta. Jos haluat ladata iPhonen kaapelilla, irrota salamaliitin kotelosta, koko koteloa ei tarvitse poistaa.

Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa: musta, hopea ja kulta. Kilpailukykyisen hinnan vuoksi on syytä etsiä.

USP: Taloudellinen lompakossasi

Tutustu Amazoniin

7. Alpatronix

Alpatronix on yksi maineikkaimmista nimistä voimapankissa, ja tämä iPhone 7 Plus: n langaton latauskotelo on myös merkin mukainen. Se ei ole vain langaton kotelo; se on myös 5000 mAh: n akkukotelo. Voit ladata akkukotelon ja jopa iPhone 7 Plus -laitteesi langattomasti. Lataa laite kaapelilla vain kytkemällä mikro-USB-laturi irrottamatta koteloa.

Kotelo on hieman hintaluokan korkeammalla puolella, mutta kun otetaan huomioon laatu, 5000 mAh: n akku ja mielentila, se on ehdottomasti rahan arvoinen. Viimeisenä on myös kaksi värivaihtoehtoa.

USP: 5000mAh paristo kotelossa

Tutustu Amazoniin

8. Hanende

Jos etsit minimalistista muotoilua, tämä hanenden tapaus kiinnostaa sinua. Sisäänrakennetun Qi-vastaanottimen avulla voit ladata iPhone 7 Plus -laitteesi langattomasti melkein kaikilla Qi-latureilla. Tämän lisäksi alareunassa oleva salamaliitin voidaan irrottaa lataamaan tai synkronoimaan iPhonea johdolla; poistamatta koteloa.

Lopuksi on saatavana myös neljä värivaihtoehtoa: Musta, Jet-musta, kulta ja hopea.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. JinQiu

Tässä iPhone 7 Plus: n langattomassa latauskotelossa on joustava liitin, joka voidaan helposti irrottaa tukemaan laitteen synkronointia tai lataamista kaapelilla. Latauksen lisäksi vahva tietokone ja pehmeä TPU-yhdistelmä suojaavat laitettasi normaaleilta putoamisilta, kolhuilta, pölyltä ja lialta.

Se on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien langattomien latausalustojen kanssa. Optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi on kuitenkin suositeltavaa käyttää vähintään 1 ampeerin tehoa. Viimeisenä on myös neljä värivaihtoehtoa.

USP: Joustava liitin

Tutustu Amazoniin

10. Antye

Antyen langaton latauskotelo iPhone 7 Plus: lle on todellinen kauneus. Lisäämällä tarpeetonta irtotavaraa, sillä on yksinkertainen ja kiiltävä pinta. Alareunassa oleva salamaliitin voidaan helposti irrottaa, jotta voit ladata iPhonen perinteisellä tavalla kaapelilla. Sinun ei tarvitse poistaa koteloa synkronoidaksesi iPhonen Macin tai PC: n kanssa.

Se on yhteensopiva melkein kaikkien markkinoilla olevien Qi-vakiolaturien kanssa. Pehmeä TPU ja kiinteä tietokone suojaavat laitettasi naarmuilta, pölyltä ja lialta. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto.

USP: Tyylikäs ja kestävä

Tutustu Amazoniin

Valintasi?

Nämä langattomat latauskannet ovat trendikkään muotoilun ja erittäin tehokkaan latausratkaisun arvoisia. Mikä on vaikuttanut minusta eniten heistä, on heidän ohut muotoilunsa, joka sopii ihastuttavasti iPhoneen. Lisäksi ne ovat riittävän vahvoja torjumaan vaikutuksia ja kaatamaan naarmuja. Koska niitä on saatavana useina väreinä, niiden avulla voit valita käsin oikean puvun phabletillesi.

Minkä olet valinnut antamaan sinulle mehua älypuhelimeesi? Onko se täydellinen paketti vai lataako laite nopeasti? Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa.

Haluat viitata:

  • Parhaat langattomat iPhone 7 Plus -laturit
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • Nahkakotelot iPhone 7 Plus -puhelimelle
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit