Parhaat lähtölaskennan sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Syntymäpäivät, vuosipäivät, juhlapäivät, konsertit tai kokoukset riippumatta siitä, mihin aikaan oikea suunnittelu voi auttaa sinua tekemään siitä erityisen ja onnistuneen. Kiireiset aikataulut voivat kuitenkin asettaa tärkeät päivämäärät aivojemme takapolttimelle. Pidä tämä mielessä, olemme listanneet joitain parhaita lähtölaskentaohjelmia iPhonelle ja iPadille. Katsotaan.

 1. Countdown-tähti
 2. Lähtölaskenta
 3. DayCount
 4. Laskuri °
 5. Tapahtumalaskuri - Kalenterisovellus
 6. Lähtölaskenta
 7. Loma-lähtölaskenta-sovellus
 8. Ajastin + kalenteri (Lite)
 9. Päivät • Tapahtumalaskuri
 10. Laskurit - Seuraa tapahtumia

1. Countdown-tähti

Ajan kuluminen tapahtumaan asti voi olla melko ahdistunutta, Countdown Star tekee siitä hieman paremman. Sen avulla voit muokata jokaisen tapahtuman taustaa taustakuvilla tai valokuvilla, sekoittamalla hauskaa ja motivaatiota sekoitukseen.

Lisäksi ei ole rajoituksia. Lisää minkä tahansa tyyppisiä tapahtumia syntymäpäivistä prom-tapahtumiin helposti ja näytä ne Apple Watchissa tai Today Widgetissä. Sovellus tukee myös tapahtumien jakamista viestin, sähköpostin tai sosiaalisen median kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Ajastin

Hieno sovellus pitää kirjaa kaikista tulevista tapahtumista ja lähettää ajankohtaisia ​​muistutuksia, päivä tai viikko etukäteen. Se käyttää myös kätevää iOS 14 -aloitusnäyttö-widgetiä tärkeimpien tapahtumien näyttämiseen.

Voit luoda rajoittamattomia tapahtumia ja valita minkä tahansa mukautetun taustalaskurin. Määritä heidät myös toistamaan tarvittaessa vuosittain ja jopa näkemään menneiden tapahtumien lukumäärä. Löydä helposti tulevat tapahtumat järjestämällä ne lähimpänä kauimpia.

Hinta: Ilmainen (Countdown-widget - 4,99 dollaria)

ladata

3. DayCount

Täysin varusteltu lähtölaskentaohjelma, joka sisältää useita kauniita teemoja vastaamaan tilaisuuden tunnelmaa. Uudet DayCount-widgetit mahdollistavat nopeamman pääsyn huipputapahtumiin ja ne voidaan mukauttaa makusi mukaan.

Se muistaa kaikki tilaisuudet ja tapaamiset ja hälyttää, kun haluat, ja seuraa aikaa moitteettomasti. Lisäksi voit käyttää sitä tapana muodostavana sovelluksena asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi ja positiivisten tapojen luomiseksi.

Hinta: Ilmainen (DayCount Premier - 8,99 dollaria)

ladata

4. Ajastin °

IPadin, Apple Watchin, macOS- ja iMessage-sovelluksen arsenaalissa Countdown ° pitää kaikki laitteesi vaivattomasti mukana. Se on loistava sovellus kaikille organisaatiofanaatikoille, koska voit luoda mukautettuja luokkia ja lajitella muistutuksia vastaavasti.

Voit toistaa tapahtumasyklejä, saada päivittäisiä ilmoituksia, mukauttaa muistutuksia ja tuoda tapahtumia helposti iOS-kalenterisovelluksesta. Tässä on myös kuviolukko tai biometrinen suoja, joka pitää tietosi turvassa uteliailta katseilta.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio - 0,99 dollaria)

ladata

5. Tapahtumalaskuri - Kalenterisovellus

Monipuolinen sovellus, joka toimii hienona muistutussovelluksena ja voi laskea ylös tai alas viimeiseen sekuntiin asti. Lisäksi voit lisätä muistiinpanoja ja värikoodata tapahtumiasi niiden tärkeyden mukaan.

Jaa tärkeät tapahtumat helposti Instagramissa, Facebookissa, WhatsAppissa, Twitterissä, tekstiviestissä tai sähköpostissa. Jos sinulla on premium-versio, voit jopa määrittää tapahtumalle kuvakkeen yli 450 hauskasta vaihtoehdosta.

Hinta: Ilmainen (Premium-vuotuinen tilaus - 2,49 dollaria)

ladata

6. Ajastin

Joskus ei riitä mittaamaan aikaa kuukausina tai minuutteina, tarvitset sydämenlyöntejä! Se on totta, ja se tarjoaa joukon lähtölaskureita, mutta tämä sovellus voi myös ylläpitää ajastinta keskimääräisissä sykkeissään.

Mukauttaminen ei lopu tähän. Voit käyttää henkilökohtaisia ​​valokuvia, muokata fontteja ja kirjasimen värejä ja jopa muuttaa musiikkia jokaiselle lähtölaskennalle. Aseta muistutus laitteellesi tai jaa live-lähtölaskenta sosiaalisessa mediassa, sovelluksella on kaikki tarvitsemasi vaihtoehdot.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Loma-lähtölaskenta-sovellus

Kuten nimestä melko ilmeinen, sovellus on suunniteltu erityisesti odottamaan seuraavaa siedettävää lomaa. Se seuraa tarkkaa päivämäärää ja aikaa, kunnes aloitat seikkailunhaluiselle matkallesi.

Hanki uraan mukautettu tausta tai erityinen lähtölaskenta tyyliin söpö matkalaukkukuvake. Ja jopa käytä erityistä päivittäistä lomalainausta inspiroimaan sinua ja ystäviäsi matkalle.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 2,99 dollaria)

ladata

8. Ajastin + kalenteri (Lite)

Tämän sovelluksen silmiinpistävä piirre on sisäänrakennettu kalenterisuunnittelija, joka synkronoi ja lisää tärkeät tapahtumat suoraan iOS: n ja Facebookin kalenterista. Se auttaa myös loma-suunnitelmissasi, kun luetat kansalliset juhlapäivät maista ympäri maailmaa.

Kun tapahtuma lähestyy, älykäs muistutushälytysominaisuus pistoaa sinua useammin, joten et unohda sitä. Sovelluksissa on myös laaja kokoelma kuvapaketteja ja Instagram-tyyppisiä suodattimia, jotta laskurit ovat visuaalisesti houkuttelevampia.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Päivät • Tapahtumalaskuri

Suunniteltu äärimmäisen huolellisesti ja huolellisesti, Days on minimaalinen, helppokäyttöinen ja intuitiivinen sovellus. Sen avulla voit selata Unsplashin galleriaa löytääksesi täydellisen taustan lähtölaskelmallesi.

Lisäksi tämä kauneus voidaan havaita uudestaan ​​ja uudestaan ​​kätevällä widgetillä ja koko näytön tapahtumilla. Eikä vain vuosittain toistuvat tapahtumat, voit asettaa ne toistumaan kuukausittain tai jopa viikoittain.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. Ajastimet - Seuraa tapahtumia

Mielenkiintoinen hyöty tämän sovelluksen kanssa on, että saat loputtomat määritysvaihtoehdot. Olipa lähtölaskenta tyyli tai suuntavalojen kytkeminen päälle / pois, kaikki voidaan asettaa haluamasi makuun.

Lisäksi sovelluksen avulla voit jopa asettaa mukautetun sisäisen kaiken toistuvalle lähtölaskennalle. Yhdessä widgetin kanssa sovellus tukee pienikokoista näyttötilaa ja mukautettuja ilmoituksia, jotka tekevät asioista käteviä ja yksinkertaisia ​​käyttäjille.

Hinta: Ilmainen (Pro-Upgrade - 1,99 dollaria)

ladata

On aika tehdä tarjous!

Olitpa kiireinen tai et vain voi seurata päivämääriä, on yksinkertainen ratkaisu synkronoida kaikki tulevat tapahtumat. Mikä tahansa näistä lähtölaskennan sovelluksista pystyy käsittelemään kaiken ilman hikkaa.

Kerro meille, minkä valitsit, ja jaa kokemuksesi alla olevassa kommenttiosassa.

Lue seuraava:

 • Matkasovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Terveyssovellukset iPhonelle
 • Meditaatio-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit