Salaman ottaminen käyttöön etukameralle iPhonessa

Uusimmissa iPhoneissa, kuten iPhone 6s tai uudemmissa, on salama sieppaamaan lumoavia selfietä. Mutta entä jos sinulla ei ole uusimpia Apple-älypuhelimia ja haluat ottaa kiehtovia kuvia salamalla? Älä huoli kaverista! On olemassa useita sovelluksia, joiden avulla voit ottaa salaman käyttöön etukamerassa iPhonessa 6s / 6s plus, iPhone 5 / 5s (jopa iPhone 4 / 4s.)

Joten sillä ei ole väliä, käytätkö edelleen iPhone 5: tä, voit ottaa kiehtovia valokuvia myös heikossa valaistuksessa. Näiden sovellusten avulla voit säätää kirkkautta haluamallasi tavalla. Voit myös hienosäätää valkotasapainoa ja suodattaa otokset kaunistaaksesi ulkonäön välittömästi. Haluatko löytää ne kaikki? Käydään läpi luettelo kanssani!

Ota Flash käyttöön vanhemmissa iPhoneissa näillä sovelluksilla

1. Palaa peili

Valaistu peili on enemmän kuin hieno, kun voit napauttaa hyvännäköisiä selfietä pimeässä. Voit napauttaa näyttöä sytyttääksesi valot ottaessasi kuvia.

Sovelluksella on puhdas käyttöliittymä ja se toimii jatkuvasti. Sovelluksen ilmainen versio sisältää mainoksia, mutta on olemassa pro-versio (1,99 dollaria), jonka avulla voit käyttää sitä ilman mainoksia. Yhteensopivuuden osalta Lit Mirror vaatii iOS 8: n tai uudemman ja tukee iPhonea, iPadia ja iPodia.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Selfie Cam -sovellus

"Selfie Cam -sovellus" on paikalla, kun haluat napauttaa kiehtovia laukauksia. Voit hyödyntää salamatilaa hyödyntämällä lumoavia valokuvia myös heikossa valaistuksessa.

Etäsalaman lisäksi sovellus tarjoaa sinulle valtavan kokoelman tarroja ja kehyksiä, joiden avulla voit koristella kuviasi. Joten, jos haluat antaa laukauksillesi luovuutta, tämä voi olla kokeilun arvoinen. Rakastatko räjäyttää valokuviasi sosiaalisissa sovelluksissa? Selfie voi antaa sinun tehdä niin.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Omaehtoinen

Tämä on todellinen tarjous liikkuville valokuvaajille. Selfree tarjoaa salamalennon, jonka avulla voit ottaa valokuvia pimeissä ympäristöissä. Se tarjoaa etuosan taskulampun eri väreille ja tehosteille.

On myös pikakuvasuodattimia, joiden avulla voit lisätä kuviesi ulkoasua. Voit myös tallentaa hienoja selfieitä Camera Roll -ruutuun ja jakaa niitä sosiaalisten sovellusten kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kuunvalo

”Kuuvalo” on erinomainen kuva upeista selfieistä heikossa valaistuksessa. Kamerasovellus ottaa neljä kuvaa kerralla ja yhdistää ne mahtaviksi kuviksi.

Optimaalisen melunvaimennuksen ja vähäisimmän viljan määrän ansiosta laukauksesi ovat huomiota herättäviä. Voit kirkastaa laukauksia manuaalisesti yöllä tai hämärässä varmistaaksesi, että ne houkuttelevat silmämunia heti, kun ne jaetaan Instagramissa ja Twitterissä. Sanoinko, että on olemassa myös erilaisia ​​suodattimia, joiden avulla voit sisustaa kuvia.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Itsekuva - Edessä oleva salamakamera

Itsekuva on loistava ottamaan kuvia heikossa valaistuksessa. Siinä on itselaukaisin, jonka avulla voit siepata kuvia helposti. On myös sarjakuvaustila, jonka avulla voit ottaa kymmenen kuvaa kerralla.

Siistin käyttöliittymän ja hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta Selfshot on erittäin luotettava toiminnallisuuden suhteen. Sovelluksen sisäisten ostosten avulla teet tämän sovelluksen tehokkaammaksi. Esimerkiksi premium-versiossa on kehyksiä, suodattimia ja tarroja, ja se tulee myös ilman mainoksia. Se on yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod Touchin kanssa, jossa on iOS 7 tai uudempi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Edessä oleva salamakamera HD

Yksi sana, joka kuvaa parhaiten Front Flash Camera HD: tä, on "mahtava!" Se on nopeatempoinen ja kerää mielenkiintoisia valokuvia. Voit lisätä valkotasapainon ottaaksesi parempia kuvia.

Säädät näytön kirkkautta varmistaaksesi, että pimeys ei pääse kuviin. On monia valokuvasuodattimia, joiden avulla voit muuttaa kuviesi ulkoasua välittömästi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. 6Selfie, jossa etusalama

"6Selfie with front flash" -ominaisuuden tekee niin kätevästä erittäin toimiva käyttöliittymä. Kameran avulla voit ottaa teräviä valokuvia myös pimeässä säätämällä näytön kirkkautta. Suljinta ei ole lainkaan. Sovellus tarjoaa tasaisen suorituskyvyn, jonka avulla voit tehdä kiehtovia selfiejä vaivattomasti. Ja tämä tekee siitä niin ainutlaatuisen.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Selfie - hehku

Tämä erottuu muista monista syistä. Sen lisäksi, että voit tallentaa upeita kuvia heikossa valaistuksessa, voit muokata selfietäsi sydämesi mieleiseksesi. Usean muokkaustyökalun ansiosta voit sisustaa kuvasi helposti. Voit käyttää ajastinta parempien kuvien ottamiseen. Sen avulla voit myös tallentaa valokuvia ja jakaa niitä rakkaillesi sosiaalisen median kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Yö-selfie

Kahdella salamatilalla varustettu Night Selfie on pakollinen kamerasovellus, jolla voit ottaa upeita kuvia hämärässä. Sovelluksessa on useita suodattimia, joiden avulla voit kaunistaa kuviasi hetkessä. Vaikka et pystyisi sieppaamaan parempia kuvia, suodattimet auttaisivat sinua poistamaan virheet ilman vaivaa. Erinomaisia ​​valotehosteita varten on jopa 8 erilaista salaman väriä. Monen laukauksen äänimerkki lisää vielä yhden höyhen korkkiinssa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Kamera +

Epäilemättä yksi iOS: n parhaista kamerasovelluksista, Camera + on oltava luotettavin kuvasi, jotta voit tallentaa kaikki erityiset hetket huolimatta pimeistä ympäristöistä. Olen käyttänyt sen etusalamaa ja rakastanut sitä paikalla!

Sovellus tarjoaa jopa 6x digitaalisen zoomauksen. Käyttämällä horisontitasoa voit minimoida virheet ja ottaa täydelliset kuvat.

Voit valita useita kohtaustiloja, kuten Ruoka, Auringonlasku, Yö, Muotokuva, Ranta. Valitse se, joka houkuttelee sinua ja antaa kuvalle haluamasi asetukset kuten ammattilainen! Ja käytettävissäsi on runsaasti 3D-syvyyssuodattimia ja säätöjä, sinulla on paljon vaihtoehtoja kokeiluun.

Hinta: $2.99

ladata

Sinulle

Joten oletko valmis ottamaan iPhonen maraton-selfie-hauskaa varten heikosti valaistussa ympäristössä? Tiedän, että olet kaikki valmis tekemään niistä erityisistä hetkistä mieleenpainuvia, vai mitä? Minkä sovelluksen olet valinnut tuoda elämään kuvasi? Olisin iloinen tietäessäni sen.

Voit katsoa nopeasti näitä upeita sovellusluetteloita:

  • Parhaat kollaasien valmistussovellukset
  • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit