"Eikö postia voi saada" -virhe iPhonessa tai iPadissa?

Olitpa henkilökohtainen vai ammattimainen, postitunnuksesi on se, mitä tarkistat usein päivässä. Sähköposti ei ole koskaan menettänyt viehätystään ja merkitystään, vaikka WhatsAppin ja muiden kaltaisten viestisovellusten lakkaamaton hyökkäys on tapahtunut. Tärkeää viestintää varten ihmiset pitävät tätä sähköpostisovellusta mieluummin kuin muita sovelluksia.

On varsin hyväksyttävää, että olet ahdistunut, kun iPhonen postisovelluksessa tapahtuu jotain vikaa. Nyt on aivan normaalia, että ihmiset ovat asettaneet sähköpostitunnuksensa iPhoneen, jotta he voivat lähettää ja vastaanottaa nopeasti tärkeitä sähköposteja. Mutta kun he kohtaavat tämän "Ei voi saada sähköpostia" -virheen iPhonessa ja iPadissa, he ovat eniten ärsyttäviä.

Ärsytyksesi ei auta sinua. Tämän virheen taustalla voi olla joitain syitä. Sähköpostipalvelin on saattanut kohdata teknisiä häiriöitä; tai sinun on tarkistettava internetyhteytesi, joka saattaa olla keskeytyksissä. Sähköpostiasetuksissa voi olla joitain ongelmia. Joka tapauksessa tarvitset jonkinlaisen ratkaisun. Tarvitset näiden tietojen noudattamisen.

Kuinka ei korjata sähköpostia-virheitä iPhonessa ja iPadissa

Päivitä postilaatikkosi

Jos Wi-Fi-yhteys lähettää heikkoja signaaleja, sähköpostisovelluksesi saattaa joutua seisokkeihin, ja siksi saat tämän virheen. Paras ratkaisu on pyyhkäistä alas näytöllä, kun olet avannut postilaatikon. Voit myös sammuttaa Wi-Fi-yhteyden ja käynnistää sen uudelleen. Jos käytät mobiilidataa, vaihda Mobiilidata POIS ja sitten PÄÄLLE (Asetukset → Mobiilidata).

Sulje Mail-sovellus

Jos postilaatikon päivittäminen ei auta, sulje Mail-sovellus voimakkaasti. Se on melko yksinkertainen käynnistämällä sovelluskytkin ja pyyhkäisemällä sovellusta ylöspäin. Avaa Mail-sovellus uudelleen ja tarkista sähköpostit postilaatikossa.

Toimiiko internetyhteytesi oikein?

Kun olet kellarissa tai hississä, mobiilidata ei toimi oikein. Kun olet auki, tarkista sähköpostisovellus päivittämällä postilaatikko. Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä, sinun on mentävä lähelle reititintä tarkistamaan, saako laitteellesi täydellisiä signaaleja.

Poista sähköpostitilisi ja lisää se uudelleen

Palvelinpuolella saattaa olla joitain ongelmia; sähköpostipalvelin ei ehkä hyväksy saapuvia ja lähteviä palvelintietoja. Tässä tapauksessa sinun on poistettava sähköpostitilisi iPhonesta ja lisättävä se uudelleen. Anna Mail-sovelluksen määrittää asetukset automaattisesti; tämä päivittää sähköpostisi postilaatikon.

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus iPhonessa → Vieritä alas ja napauta Salasanat ja tilit.

Vaihe # 2. Napauta poistettavaa sähköpostitiliä.

Sinua pyydetään vahvistamaan toimintasi.

Vaihe # 3. Näpäytä "Poista iPhonesta."

Sähköpostitilisi poistetaan lopullisesti. Nyt voit lisätä saman sähköpostitilin iPhoneen.

Seuraa kahta ensimmäistä vaihetta yllä mainitulla tavalla.

Vaihe # 4. Näpäytä Lisää tili vaihtoehto. Valita mikä tili jonka haluat lisätä sähköpostipalveluntarjoajien luettelosta.

Vaihe # 5. Kirjaudu sisään sähköposti tunnus ja Salasana.

Tarkista nyt sähköpostitilisi postilaatikko, jonka pitäisi nyt toimia hyvin.

Määritä palvelimen, portin ja todennuksen asetukset manuaalisesti

Joskus on huomattu, että sähköpostipalvelin ei anna sinulle pääsyä kahdesta syystä: Internet-palveluntarjoajasi estää joitain portteja tai saapuvan ja lähtevän palvelimen asetukset ovat virheelliset.

Tässä tilanteessa voit korjata ongelman määrittämällä palvelimen, portin ja todennusasetukset manuaalisesti. Seuraa alla mainittuja vaiheita:

Vaihe 1. Avaa iPhonen Asetukset-sovellus → Vieritä alas ja napauta Salasanat ja tilit.

Vaihe # 2. Napauta nyt sähköpostitiliä, jolla on ongelmia → Seuraava, napauta Tili-vaihtoehto → Napauta SMTP, joka on oikeassa OUTGOING MAIL SERVER -osiossa → Napauta nyt Gmail SMTP Server.

Vaihe # 3. Sammuta se, jos haluat täyttää tiedot manuaalisesti.

Vaihe # 4. Täytä OUTGOING MAIL SERVER -osiossa tarvittavat tiedot ennen isäntänimeä (palvelimen osoite), käyttäjänimeä (sähköpostiosoite), salasana, SSL, todennus ja palvelinportti.

Kun olet täyttänyt OUTGOING MAIL SERVER -palvelimen tiedot, on aika täyttää yksityiskohdat TULEVAT ASETUKSET.

Seuraa kolmea ensimmäistä vaihetta yllä mainitulla tavalla.

Vaihe # 5. Napauta Lisäasetukset. Ruudulta löydät nyt neljä pääosaa. Sinun on kiinnitettävä huomiota Tulevien asetusten osioon. Säädä SSL, IMAP-polun etuliite ja palvelinportin numero.

Kun kaikki on valmis, sulje vain Asetukset-sovellus sovelluskytkimestä ja avaa iPhonen Mail-sovellus tarkistaaksesi postilaatikon, jonka pitäisi toimia nyt oikein.

Lue lisää:

  • Korjaa vahvistus epäonnistui, yhteyden muodostamisessa Apple ID -palvelimeen tapahtui virhe

Uusimmat viestit