Parhaat iPad Mini 2 -näppäimistökotelot vuonna 2021

Jos kirjoitat sähköposteja, muistiinpanoja, luot asiakirjoja iPad minillä (1, 2), näppäimistö parantaa kokemusta huomattavasti verrattuna näytön napautukseen. iPad mini 2 -näppäimistökotelot ovat kaksikäyttöisiä: ne toimivat hyvänä Bluetooth-näppäimistönä ja suojaavat iPadiasi. Vielä tärkeämpää on, että jokainen näistä on suunniteltu tukemaan iPad mini 2: ta, joten se on helppo kirjoittaa ja työskennellä iPad minilla.

Markkinat ovat melko täynnä paljon pudotuksia ja heikkolaatuisia iPad mini 2 -näppäimistökoteloita. Tärkeää ei ole vain näppäimistön laatu, vaan varmuuskopio (akku), yleinen muotoilu, kotelon kansi ja sen laatu. Useimmilla näppäimistöillä on Apple-asettelu (Mac) ja niissä on tarpeeksi painikkeita, jotka helpottavat yhteydenpitoa iPad minin (verkkokalvon) kanssa. Valitsimme muutaman iPad Mini 2 Bluetooth-näppäimistökotelon / kannen. Tarkista se:

1. BoriYuan

BoriYuan-näppäimistökotelo on saanut tyylikkään ilmeen. Muotoon sopiva muotoilu sopii hienosti iPad Miniin. Alumiiniseoksen pohjan ja ABS-muoviavainten ansiosta kansi on erittäin kestävä.

Voit luottaa simpukan kestämään iskuja. Suojauksen lisäksi näppäimet tarjoavat reagoivan tuntuman ja varmistavat, että kirjoittaminen on helppoa.

On joitain erikoisnäppäimiä, joiden avulla voit suorittaa tehtävänsä nopeammin. Jos pidät värikkäästä profiilista, arvostat kuutta värivaihtoehtoa.

USP: Kestävä simpukka

Tutustu Amazoniin

2. elecfan

Totuuden puhuminen; se on houkutteleva muotoilu, joka on saanut minut haluamaan "elecfania". Kova kuorikotelo parittuu tiiviisti iPadin kanssa. Sen takana on erityinen aukko Apple-logolle, mikä varmistaa, että brändi voi loistaa tyylikkäästi.

130 asteen kääntämällä voit hienosäätää katselukulmaa. Voit hyödyntää seitsemän väristä LED-taustavalaistusta työskennellessäsi iPadillasi mukavasti jopa yöllä.

Lisäksi elecfania on saatavana nelivärimuunnelmina, mukaan lukien musta, ruusukulta, hopea ja kulta.

USP: Seitsemän väriä LED-taustavalaistu

Tutustu Amazoniin

3. Snugg

Snugg-näppäimistökotelo on urheilullinen ja tyylikäs. Pidän siitä 360 asteen kääntymisestä ja monen kulman säädöistä, jotka tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen.

Koska näppäimistökotelo on erittäin kevyt, voit kantaa sitä mukavasti. Kaiuttimien, porttien ja painikkeiden tarkat aukot takaavat, että sinulla on hauskaa käyttää niitä. Lisäksi sitä on saatavana kuudessa kauniissa värissä, kuten violetti, kuuma vaaleanpunainen jne. (Toimii iPhone Mini 1/2/3: n kanssa)

USP: 360 asteen pyörivä jalusta

Tutustu Amazoniin

4. Arteck

Suuremman avainkoon ansiosta Arteck-näppäimistökuori on suunniteltu tarjoamaan sujuvan purjehduskokemuksen. Se muodostaa nopeasti yhteyden iPadiin Bluetoothin kautta.

Näppäimistökotelossa on sisäänrakennetut saranat, jotka antavat iPadin kallistua jopa 130 astetta parempaan katselupaikkaan. Voit ladata sen kokonaan tunnissa ja käyttää sitä jopa 50 tuntia. Se tukee iPad Mini 1/2/3.

USP: Suuri avainkoko sujuvaa kirjoittamista varten

Tutustu Amazoniin

5. LUCKYDIY

LUCKYDIY on yksinkertainen muotoilu ja siinä on irrotettava Bluetooth-näppäimistö. Se tarjoaa sinulle haluamasi joustavuuden näppäimistön poistamiseksi, kun et käytä sitä.

Pehmeä, pehmeä PU-nahka tarjoaa tarttuvan tunnelman, kun taas mikrokuituliina tarjoaa tarvittavan tyynyn selviytymään pienistä putoamisista.

Avaimissa on jousimekanismi, joka auttaa heitä tarjoamaan kosketuspalautetta. Tämän seurauksena voit kirjoittaa näppäimistöllä. Lisäksi vahva akku kestää jopa 60-90 tuntia työaikaa normaalikäytössä.

USP: Jopa 90 tuntia työaikaa

Tutustu Amazoniin

6. Fintie

Fintie-näppäimistökotelo on kiehtova. Valmistettu laadukkaasta PU-nahasta ja pehmeästä mikrokuituliinasta, se on varustettu suojaamaan tablettiasi pieniltä pudotuksilta.

Hienoimmalla ABS-materiaalilla varustettu näppäimistö tekee kirjoittamisesta helppoa. Jokaisen avaimen alapuolella olevan jousimekanismin avulla tuntumainen vaste nopeuttaa kirjoittamista. Bluetooth-näppäimistön kotelo on jopa 14 kirkasta väriä.

USP: Kumipäällysteinen sisustus parantaa iskunvaimennusta

Tutustu Amazoniin

7. CWNOTBHY

Pidän CWNOTBHYn pienestä rakenteesta. Se on alumiiniseoksen ja ABS-muovin hybridi. Pääasiassa kiinteän simpukkarakenteen ansiosta se kestää iskuja.

Avaimista puhuttaessa ne tarjoavat napsautettavaa palautetta. Lisäksi sen mukana tulee joitain pikanäppäimiä, joiden avulla voit nopeuttaa tehtävääsi.

Voit hyödyntää akselin pyörimissuunnittelua parantaaksesi katselukokemustasi. Lisäksi automaattisen lepo- / herätystoiminnon tuki tekee siitä erittäin tehokkaan.

USP: Akselin pyörimissuunnittelu

Tutustu Amazoniin

8. Alpatronix KX101

“Alpatronix KX101” Bluetooth-näppäimistökotelo on erittäin suojaava. Valmistettu laadukkaasta PU-nahasta, se voi suojata iPadiasi pudotuksilta ja naarmuilta. Intuitiivinen QWERTY-näppäimistö tarjoaa täydellisen kirjoituskokemuksen.

ABS-chiclet-avaimet ovat erittäin herkkiä. Mikä tärkeintä, se on varustettu toimittamaan 120 tuntia työaikaa ja 800 tuntia pitkää valmiusaikaa. Langatonta näppäimistökoteloa on vain kaksi väriä - musta ja vaaleanpunainen.

USP: Laadukas vegaaninen nahka

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Toivon, että nämä Bluetooth-näppäimistökuoret ovat onnistuneet läpäisemään testisi hyvillä pisteillä. Jos jokin näistä tapauksista on mielestäsi erityinen, ilmoita siitä minulle. Jos listassa on näppäimistökotelo, muista mainita se.

Uusimmat viestit