iGeeksBlog - Parhaat Apple Watch -sarjan 2 bändit vuonna 2021

Apple Watch Series 2 on suunniteltu hallitsemaan älykelloteollisuutta maailmanlaajuisesti. Viimeisimmän avatarinsa suosituin älykello on kerännyt ylistäviä arvosteluja, ja siinä on erinomaiset ominaisuudet, kuten vedenkestävä tekniikka, kaksiytiminen prosessori ja GPS. Houkuttelevan bändin ostaminen uudelle Apple Watch S2: lle olisi hieno idea. Onneksi siellä on runsaasti ongelmaa. Jokainen valinta ja tarve pitää mielessä, että kellonauhat on pohjustettu ottamaan älykellosi hämmästyttävälle kyydille.

1. Yearscase

Jos haluat antaa mahdollisuuden nahkakotelolle, "Yearscase" voi olla yksi parhaista poiminnoista. No, sanon sen sen melko hienostuneen ammattitaidon takia. Huippulaatuinen nahka lisää rikkautta profiiliinsa, kun taas metallilukko tarjoaa paremman turvallisuuden.

Pääasiassa sileäpintaisen pinnan ansiosta saat haluamasi mukavan tunnelman. Haluatko saada enemmän värivaihtoehtoja? Yli kymmenen värivaihtoehdon avulla voit valita paremman parin älykellollesi.

USP: Vintage-muotoilu

Saatavilla: 42 mm ja 38 mm

Tutustu Amazoniin

2. Katalysaattori

Mikä erottaa Catalystin kilpailijoistaan, on sotilaallisen tason iskunkestävyys. IP68-luokituksen ansiosta tämä kelloranneke antaa sinulle mahdollisuuden uida enemmän vapautta. Tarkemmin sanottuna voit sukeltaa 100 metriä syvälle veteen huolimatta älykellosi turvallisuudesta.

Pääasiassa vankan rakenteen vuoksi se voi kestää kauemmin. Tämä iskunkestävä kello tulee vain 42 mm: n kelloon. Alpine White ja Stealth Black ovat ainoat kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Tekee Apple Watchista vedenpitävän

Saatavilla: 42 mm

Tutustu Amazoniin

3. Top4cus

Pidä kiinni tästä Top4cusin aidosta nahasta valmistetusta rannekkeesta, jotta älykellosi näyttää ammattimaisemmalta. Koska se on hengittävä, saat haluamasi mukavuuden, kun pidät sitä ranteessasi.

Metallisolki antaa enemmän mukavuutta ja turvallisuutta. Voit säätää sen helposti ranteesi koon mukaan. Tämä ammattimainen kelloranneke on saatavana sekä 38 mm: n että 42 mm: n Apple Watchille, ja sitä on saatavana yli 15 värivaihtoehtona, kuten ruskea, sininen, musta ja enemmän.

USP: Aitoa nahkaa

Saatavilla: 42 mm ja 38 mm

Tutustu Amazoniin

4. Marge Plus

Etsitkö huippuluokan nahkahihnaa upouudelle Apple Watchillesi? Marge Plus -nauhahihna voi olla sinulle hyvä valinta. Valmistettu korkealaatuisesta nahasta, tällä kellorannekkeella on tyylikkyys näyttää poikkeuksellisen muodilta.

Silmiinpistävä ammattitaito antaa sille edun. Sen mukana tulee ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiillotettu hopeanvärinen solki. Kellohihna on liukastumista estävä ja hikeä absorboiva. Viimeisenä voit valita Marge Plus -tuotteen kahdeksasta hienostuneesta väristä, kuten mustana, ruskeana, tummansinisenä ja muuna.

USP: Laadukas nahka

Saatavilla: 42 mm ja 38 mm

Tutustu Amazoniin

5. KYISGOS

KYISGOS on valmistanut korkealaatuista 100% aitoa nahkaranneketta Apple Watch Series 2 -laitteellesi. Tämän hihnan merkittävimpiä ominaisuuksia ovat muodikas käsityötaito, tyylikäs muotoilu, ihoystävällinen materiaali ja mukava kosketus.

Voit asentaa tämän nauhan helposti kelloosi, koska siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut adapterit molemmissa päissä; voit lukita kelloon tarkasti ja tukevasti. KYISGOS on luonut ainutlaatuisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun soljen, joka on kätevä ja helppo vaihtaa.

USP: Helppo asennus

Saatavilla: 38mm ja 42mm

Tutustu Amazoniin

6. Benuo Vintage -sarja

Benuo Apple Watch Series 2 -nauha on erittäin mukava käyttää. Laadukas viljanahka hienostuneella ammattitaidolla tekee siitä näyttävän tyylikkäältä. Pehmeä mikrokuituvuori lisää mukavuutta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu solki ja lukitustappi antavat sinun säätää nauhaa turvallisesti.

Koska useita reikiä on helposti saatavilla, nauhan säätämisessä mukavuutesi mukaan ei ole vaikeuksia. Lisäksi Vintage-sarjan bändejä on kolme värivaihtoehtoa, kuten musta, ruskea ja tummanruskea.

USP: Laadukasta viljanahkaa hienostuneella ammattitaidolla

Saatavilla: 38mm ja 42mm

Tutustu Amazoniin

7. Sidonta

Tämä Apple Watch -nauha sisältää ensiluokkaista pehmeää silikonia, jossa on kiinnityssolki, joka estää ihoärsytystä. Se on helppo kuivua ja pysyy mukavana koko päivän. Se on joustava, vedenpitävä, liankestävä, kestävä ja sileä parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Samanaikaisesti se näyttää tyylikkäältä ja siinä on tyylikäs muotoilu. Voit myös saada ilmaisen korvauksen tai täyden hyvityksen kahdentoista kuukauden ostolla, jos kohtaat laatuongelmia. Valitse tyyliisi sopivista väreistä.

USP: Mukava istuvuus

Saatavilla: 38mm ja 42mm

Tutustu Amazoniin

8. PUGO-TOP

PUGO TOP -kellonauhalla on komea ulkonäkö. Laadukas ruostumaton teräsmateriaali antaa sille sekä pitkäikäisyyden että luokan. Pystyt säätämään kätevästi sen pituutta.

Kaksinkertaisen kokoontaitettavan muotoilun avulla voit helposti ottaa tai poistaa sen. Lopuksi on 14 korostusväriä, jotta voit valita oikean ottelun kellollesi. Bändi on saatavana sekä 42 mm: n että 38 mm: n Apple Watch -malleihin.

USP: Kaksinkertainen taitettava lukko

Saatavilla: 38mm ja 42mm

Tutustu Amazoniin

9. MKEKE

MKEKE-ranneke on valmistettu hienoimmasta hevosen nahasta. Rikas käsityötaito lisää sekä kestävyyttä että muotoilua. Koska olet liukastumista estävä ja hikeä absorboiva, voit käyttää sitä pidempään ja tärkeämpää; nauti sen käyttämisestä koko harjoittelun ajan.

Suurikokoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu solki lisää siihen vakautta. Usean reiän avulla voit säätää nauhaa haluamallasi tavalla.

USP: Rikas käsityötaito

Saatavilla: 38mm

Tutustu Amazoniin

10. GOSETH

Eri väreinä saatavana GOSETH voi vaivattomasti kävellä erityisessä nahkaisten rannekellojen kokoelmassa. Pääasiassa huippuluokan materiaalin ansiosta sekä ihastuttava muotoilu että pitkäikäisyys ovat kellon premium-yhtye.

Turvallinen lukitusmekanismi auttaa sitä istumaan saumattomasti älykelloon. Pehmeä nahka tuntuu melko mukavalta. Koska se pystyy imemään hikeä, jatkat sen heiluttamista koko päivän.

USP: Kiinnitä lukitusmekanismi

Saatavilla: 38 mm ja 42 mm

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Toiminnallisuuteen perustuen nämä kellorannekkeet vastaavat tarpeitasi täydellisesti. Laadukas materiaali, edullisuus ja hyvännäköinen ammattitaito tekevät näistä rannekkeista niin käyttäjäystävällisiä.

Kumpi näistä kelloryhmistä on saanut eniten pisteitä jokaisesta näkökulmasta näkökulmastasi? Haluamme tietää kommenteista.

Et halua jättää väliin:

  • Apple Watch -nauhat ruostumattomasta teräksestä
  • Bluetooth-kuulokkeet Apple Watchille

Uusimmat viestit