Parhaat auton huoltosovellukset iPhonelle vuonna 2021

Kiireisillä aikatauluillamme on helppo jättää huomiotta vilkkuva moottorin tarkistusvalo tai unohtaa öljynvaihto. Mutta entä jos meillä on joku, joka muistuttaa meitä säännöllisesti auton huollosta? No, parhaat iPhone-autojen huoltosovellukset tulevat auttamaan!

Voit oppia paljon siitä, mitkä osat tarvitsevat säännöllistä huomiota, mitä hoitoa tarvitset auton pitämiseksi sujuvana ilman ongelmia ja seuraamaan talouttasi. Tässä on kokoelma parhaista iPhone-autojen huoltosovelluksista sinulle.

 1. CARFAX Autonhoito
 2. Ajoneuvojen kunnossapidon seuranta
 3. Yksinkertaisesti automaattinen
 4. Drivvo
 5. AUTOsist
 6. Openbay
 7. Polttoainemittari Pro

1. CARFAX Car Care - Useita autoja, yksi sovellus!

Minkä sovelluksen avulla voit seurata jopa 8 auton huoltoa ja korjausta samanaikaisesti? CARFAX Car Care on nimi, ystäväni. Sovellus muistuttaa sinua autosi huoltoajoista ajoituksesta, renkaista ja jarruista aina tarkastuksiin ja suodattimiin. Se on ihanteellinen sovellus, jos sinulla on laaja perhe tai omistat pienen autokannan.

CARFAX Car Car -sovelluksen avulla voit myös selvittää paikalliset autokorjaamot ja arvioida korjauskustannuksesi. Lisäksi? Sovellus muistuttaa sinua suorittamaan tehtävät ajoissa, mikä tekee palveluaikataulun unohtamisen melkein vaikeaksi!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Ajoneuvohuolto Tracker - Sano ei fyysisille asiakirjoille!

Yksinkertainen mutta hyödyllinen apuohjelma, Vehicle Maintenance Tracker, pitää kirjaa tehokkaasti kaikkien ajoneuvojesi historiallisesta kunnossapidosta. Pidä sovellus ajan tasalla vähäisillä mutta välttämättömillä tiedoilla, kuten VIN, rekisterikilpi, vuosi, merkki, malli, renkaan koko, öljynsuodattimen tyyppi, nykyinen matkamittari, kunkin ajoneuvon vuotuiset ylläpitokustannukset jne.

Ajoneuvohuolto Trackerin paras ominaisuus on antaa sinun asettaa / tarkastella / nollata eräpäivä ajoneuvossa tai sen eri osissa, jotka tarvitsevat huoltoa. Älä unohda pitää huoltokuitiasi päivitettynä autotietoihisi. Pitkällä aikavälillä haluaisin nähdä nopean hakuvaihtoehdon tietojen löytämiseksi nopeammin.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Yksinkertaisesti automaattinen: mittarilukema - Autosi kestää pitkään!

Tuhannet käyttäjät ympäri maailmaa luottavat Simply Auto on autojen, moottoripyörien, kuorma-autojen ja laivastojen ajoneuvojen hallintasovellus. Sovellus auttaa seuraamaan polttoaineen hallintaa, ilmoittamaan tulevasta huollosta ja seuraamaan muita ajoneuvokustannuksiasi, kuten verovähennyskelpoista tai palautettavaa mittarilukemaasi. Kyllä, se voi tehdä sen!

Ei vain sitä, että voit myös suojata tietosi varmuuskopioimalla ne pilveen ja palauttamalla ne tarvittaessa. Lisäksi voit ajoittaa viikoittaiset tai kuukausittaiset raportit sekä viedä lokitiedostot CSV-muodossa laitteellesi tai Google Driveen. Polttoaineen seuranta on riittävä, mutta entä sähköautojen omistajat? Ei hätää, voit seurata ajoneuvosi huoltoa kilowattitunnissa.

Parasta tässä sovelluksessa on, että se tukee äänisyöttöä. Sinun tarvitsee vain puhua ja sovellus syöttää arvot täytöille.

Hinta: Vapaa. Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,49 dollarista.

ladata

4. Drivvo: Autonhallinta - sovellus jokaiselle autolle!

Drivvo on ainutlaatuinen auton huoltosovellus iPhonelle. Se tarjoaa täydellisen hallinnan ja hallinnan antamalla sinun tallentaa kaikki ajoneuvosi tiedot yhteen paikkaan verojen, vakuutusten, sakkojen ja rahoituksen rekisteröinnistä, polttoainekustannusten, huoltokustannusten, kuten öljynvaihto, tarkasteluun. Varmuuskopioi kaikki tietosi pilveen ja palauta se sinulle sopivaksi.

Sovellus toimii sujuvasti paitsi autosi lisäksi myös moottoripyörän, bussin tai kuorma-auton kanssa. Voit hallita polttoaineenkulutuksen tai huoltokustannuksia tahattomasti Drivvolla. Saat myös yksityiskohtaisia ​​kustannuksia, kuten kustannukset / etäisyys, kustannukset / vuosi, kustannukset / kuukausi, kustannukset / päivä säännöllisin väliajoin ja synkronoida tietoja eri laitteiden välillä. Lisäksi se tarjoaa mainoksettoman kokemuksen!

Hinta: Vapaa. Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollarista

ladata

5. AUTOsist - Kaikki yksityiskohtaiset tiedot taskussa!

Sovelluksen, jolla on rajoittamaton määrä autoja, AUTOsist antaa sinun seurata mitä tahansa ajoneuvojen määrää. Muistuta huollosta (asettamalla päivämäärä tai mittarilukema) ja pidä kirjaa helposti AUTOsistin avulla.

Jokaisen ajoneuvon korjauslokin, polttoaineseurannan ja kaasulokin avulla se tarjoaa tarvittavan hallinnan. Voit ylläpitää täydellistä palveluhistoriaa ja jakaa sen PDF-tiedostona. Ja kyllä, mukautetut muistutukset pitävät sinut ajan tasalla tärkeistä tehtävistäsi. Voit myös viedä tietosi Excelin kautta ja varmuuskopioida ne verkkoportaalin kautta osoitteessa autosist.com/portal.

Lisäksi? Sovellus tarjoaa räätälöityjä tarkistuslistoja tehokkaaseen laivastotarkastukseen laadunvarmistamiseksi. Siisti!

Hinta: Vapaa. Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria

ladata

6. Openbay - paras raskaille ajoneuvoille!

Openbay on markkinajohtaja online-lähteissäsi autoihin, kuorma-autoihin, maastoautoihin ja jopa MiniVans-ajoneuvojen korjauksiin ja palveluihin. Sovellusta käytetään huoltopalvelujen varaamiseen ja maksamiseen luotettavilla autopalvelukeskuksilla valtakunnallisesti.

Kirjoita palvelupyyntö ja saat useita kilpailukykyisiä palveluarvioita. Valitse alueellesi, alueellesi ja budjetillesi sopiva ja valitse heidän palvelunsa. Openbay tukee nyt myös Apple Payta, mikä lisää käyttömukavuuttasi. Ajoneuvopalvelun varaamisen helppouden lisäksi ansaitset myös Openbay-palkintoja, jotka viime kädessä voidaan lunastaa ilmaista palvelua vastaan. Tarpeeksi houkutteleva?

Hinta: Vapaa.

ladata

7. Fuel Monitor Pro - henkilökohtainen virtuaaliautoassistentti!

Olen aina halunnut avustajan hoitamaan autoni huoltoa ja muita vähäpätöisiä asioita. Ja Fuel Monitor Pro on avustava ystäväni seuratakseni autoon liittyviä kulujani. Auton kustannusten laskemisesta, kuten polttoaineesta, latauksesta, palveluista, korjauksista, muihin maksuihin, kuten pysäköintiin, pesuun tai vakuutuksiin, sovellus huolehtii kaikesta.

Laske polttoainekustannuksesi ja seuraa myös sähköautosi kulutusta; käsittele paitsi autosi myös taloutesi sovelluksella. Määritä palvelut eri aikaväleillä ja listaa älykkäästi eräpäivä tai matkamittari, joka auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Ei vain sitä, että voit myös suojata tietosi varmuuskopioimalla ne iCloudiin tai Dropboxiin ja palauttamalla sen tarvittaessa, vaikka vaihdat uuteen puhelimeen. Sen lisäksi voit myös tuoda ajoneuvosi tiedot .pdf-, .csv- ja HTML-muodossa.

Hinta: $1.99

ladata

Minkä iPhonen auton huoltosovelluksen olet valinnut?

Olen yrityksen uskollinen käyttäjä Openbay jo jonkin aikaa. Käyttöliittymä on liian helppokäyttöinen ja toimii minulle poikkeuksellisen hyvin. Muistutukset ovat myös täydellisiä. Mikä sovellus auttaa sinua ratsastamaan petosi sujuvasti? Kerro minulle alla olevasta kommenttiosasta.

Voit myös lukea:

 • Paras auto ostaa iPhone-sovelluksia
 • Parhaat matkustussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat iPhone-autolisävarusteet
 • Suosituimmat viinisovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit