Ei saada tekstejä vaihdettuasi iPhonesta Androidiin

Nyt kun asia on tullut tuomioistuimiin, luulen, että nyt on aika ymmärtää Applen iMessage-järjestelmän merkittävä puute, jotta et päätyisi viestiin, jossa et saa mitään viestejä iPhone-toting-ystäviltäsi.

Olet juuri siirtynyt vanhasta iPhonesta Android-puhelimeen (tai uuteen iPhoneen). Ja yhtäkkiä kukaan iPhonea käyttävistä ystävistäsi ei pysty lähettämään sinulle sähköpostia. Tai he voivat lähettää viestin, joka lähetetään vain iMessagena. Kuinka korjata tämä?

On selvää, että tämä on valtava ongelma kaikille ihmisille, jotka siirtyvät iPhonesta Android-laitteeseen. Mitä tapahtuu, on tämä: sinulla on iMessage aktivoitu iPhonessa, joten vaikka vaihdat muuhun kuin iPhoneen, Apple uskoo silti, että numerosi käyttää iMessagea. Joten kuka tahansa, joka yrittää lähettää sinulle viestin iPhonesta / iPod touchista / iPadista / Macista, lähettää viestin iMessagen kautta. Ellei lähettäjä sammuta iMessagea ja pakottaa viestin lähettämään tekstiviestinä, et koskaan saa viestiä.

Kolme tapaa korjata tekstiviestien vastaanottamatta jättäminen Androidissa, kun olet vaihtanut iPhonesta

Ratkaisu # 1. Sammuta iMessage iPhonessa tai iPadissa

Jos sinulla on vanha iPhone, voit korjata ongelman melkein välittömästi. Ongelma on siinä, että iPhonessa on edelleen iMessage-kytkin PÄÄLLÄ. Tämä yhdistää numerosi ja Apple-tunnuksesi iMessageen.

 • Mene asetukset
 • Näpäytä Viestit
 • Sammuttaa iMessage

Tämän pitäisi sammuttaa iMessage muutamassa tunnissa. Kun olet poistanut iMessagen käytöstä, ystäväsi (jotka käyttävät iPhonea) voivat lähettää viestejä normaalina tekstiviestinä (SMS). Huomaa, että tämä voi kestää muutamasta tunnista pariin päivään.

Ratkaisu # 2. Poista FaceTime käytöstä iPhonessa tai iPadissa

 • Avaa asetukset
 • Napauta FaceTime
 • Poista FaceTime käytöstä

Ratkaisu # 3. Poista iMessagen rekisteröinti

Jos sinulla ei ole iPhonea, voit poistaa iMessagen rekisteröinnin käymällä tällä SelfSolve Apple -sivulla. Syötä puhelinnumerosi ja sitten kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka lähetetään numeroon.

 

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

iMessage on yksi luotettavista ja turvallisista tavoista kommunikoida ihmisten kanssa. Kun siirryt iOS: stä Androidiin, sinun on kirjauduttava ulos Apple ID: stä ennen laitteen myyntiä. Koska matkapuhelinnumerosi on jaettu pankkien ja muiden organisaatioiden kanssa, sinun on varmistettava, että saat puhelinnumerosi viestejä myös Androidiin siirtymisen jälkeen.

Sillä välin voit myös tutkia:

  • Lukukuittausten poistaminen käytöstä iMessagessa iPhonessa
  • Lähetä iMessage with Bubble Effect iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka estää iMessage-toimitus iPadiin ja Maciin (tai muihin laitteisiin)
 • Käyttäjän poistaminen iMessage-ryhmästä iPhonessa

Mikä yllä olevista menetelmistä on paras poistaa ja poistaa iMessage käytöstä iPhonessa ja iPadissa? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit