Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -telineet vuonna 2020

Seuraava tietokoneesi ei ole tietokone. Tämä oli Applen lausunto vuoden 2020 12,9-tuumaisesta iPad Prosta. Ja jotta siitä voisi tulla täysimittainen tietokone, tarvitset korkealaatuisia telineitä. Auttaaksemme sinua, olemme listanneet joitain parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -telineet. Vaikka näppäimistökuoret ovat parhaita muuntamaan iPad kannettavaksi, säädettävät jalustat voivat myös palvella tarkoitusta. Katsotaanpa!

 1. Kaksitoista etelää
 2. Stouch
 3. Lebbest
 4. Comsoon
 5. Viozon
 6. YlläTEK
 7. MoKo
 8. Lamicall
 9. Omoton
 10. Portefeuille
 11. Levo G2
 12. TechMatte
 13. Tablift
 14. iKross
 15. Belkin

# 1. Kaksitoista eteläinen ParcSlope

ParcSlope tarjoaa matalan profiilin; jalusta kallistaa tablettiasi täydellisesti tarkan katselukulman aikaansaamiseksi. Siinä on ylimääräinen silikoniharja, jonka avulla voit pitää Applen lyijykynää.

Valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, tämä tablettiteline voi kestää kauan. Avoin kiilamalli parantaa jäähdytystä ja ilmavirtaa.

Siisti kaapelihallinta parantaa käyttökokemusta. Twelve South ParcSlope -tuotteessa on kaksi värivaihtoehtoa, kuten hopea ja musta.

USP: Kaula-ystävällinen

Osta se Amazonilta


LUE MYÖS: Parhaat lattiatelineet iPadille


# 2. Stouch

Tämän jalustan ergonominen muotoilu tekee siitä suositun käyttäjien keskuudessa. Korkealaatuinen alumiinirakenne tarjoaa enemmän kestävyyttä.

Luistamaton tyyny varmistaa, että jalusta pysyy vakaana pitäen samalla iPad Prota.

270 asteen kiertäminen laivalla tarjoaa sinulle mukavamman katselukulman. Siksi silmäsi eivät kipu edes pitkään katsottuasi elokuvia.

USP: Korkealaatuinen alumiinirakenne

Osta se Amazonilta

# 3. Lebbest

Lebbest on saanut kaikki tarvitsemasi ominaisuudet suloiselta tablet-telineeltä. Laadukkaat asiantuntijat ihailevat tässä osastossa 360 asteen katselukulmaa. Tämä tarkoittaa, että voit säätää iPadiasi mihin tahansa kulmaan median aikaistamiseksi.

Sisäänrakennettu korkealaatuinen alumiini, sillä on hienostunut muotoilu, joka voi geeliytyä hyvin kaikilla koristeilla. Teline voidaan helposti laajentaa suurelle tablet-laitteellesi sopivaksi. Turvallisella lukitusmekanismilla se pitää laitetta virheettömästi.

USP: Ergonominen muotoilu

Osta se Amazonilta

# 4. Comsoon

Comsoon tuo pienen budjetin mutta erittäin käyttäjäystävällisen tablet-telineen. Ilmailu- ja avaruusalumiini on antanut sille kestävyyden kestää pitkään, kun taas sileä pinta on parantanut sen muotoilua.

Silikoni-tyyny varmistaa, että iPadilla on tarvittava suoja naarmuilta. Pehmeä tyyny ei myöskään anna tabletin liukua. Voit sijoittaa iPadin sekä vaaka- että pystysuoraan, jotta voit nauttia videoista.

USP: Silikoni tyyny tyyny

Osta se Amazonilta

# 5. Viozon

Pro-käyttäjät ovat nopeasti vaikuttuneita tämän Viozonin iPad Pron jalustan 360 asteen kääntämisestä. Täydellisiin katselukulmiin suunniteltu tablet-teline on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta.

CNC-tarkkuustyöstö yhdistettynä helmipuhallettuun pintaan ja sillä on vankka profiili. Silikoniset jalat pitävät jalustan tukevana. Ihanteellinen kaapelien hallinta parantaa sen ulkonäköä entisestään.

USP: 360 asteen käännettävä

Osta se Amazonilta

# 6. YlläTEK

AboveTEK on yksi hienoimmista iPad Pro -telineistä, joita olen koskaan törmännyt. Siinä on tyylikäs muotoilu ja vaikuttava viimeistely. Urbaanin näköisen muotoilun ansiosta haluat käyttää tätä tablettia toimistossasi.

Voit ihanteellisesti säätää taulutietokoneesi haluamaasi kulmaan parantaaksesi katselukokemusta. Edistyksellinen lukitusjärjestelmä pitää iPad Pron tukevasti. Lisäksi on siisti aukko kaapelin häiriöiden estämiseksi.

USP: Tyylikäs muotoilu

Osta se Amazonilta

# 7. MoKo

Yksinkertaisuus on MoKon keskeinen piirre. Koska tämä tablet-teline on taitettava, voit kantaa sitä mukavasti. Voit asettaa iPadisi sekä pysty- että vaakasuunnassa. Tämä piristää median katselukokemustasi.

Sen molemmilla puolilla on ruuvit, joiden avulla laitetta voidaan pitää täydellisesti. Kumipäällysteinen teräsputki suojaa laitettasi tyhjästä.

USP: Minimaalinen muotoilu

Osta se Amazonilta

# 8. Lamicall

Useita katselukulmia on merkittävä ominaisuus Lamicall iPad Pro -telineessä. Mukavuutesi mukaan voit säätää taulutietokonetta vaivattomasti nauttimaan videoiden katselemisesta haluamissasi kulmissa.

Vankka rakenne kestää pudotuksia eikä salli naarmujen vahingoittaa sen ulkonäköä. Kumityynyt tuovat peliin vakautta. Lisäksi tämä kiinteä tablet-teline on saatavana kolmella kauniilla värillä, kuten harmaa, musta ja hopea.

USP: Useita katselukulmia

Osta se Amazonilta

# 9. Omoton

Omoton iPad Pro -telineen avulla voit hoitaa kaikki tärkeät tehtävät. Käyttäjäystävällinen muotoilu ja useat katselukulmat parantavat peliä. Voit kiertää taulutietokonetta 225 asteeseen, mikä on melko kunnollista.

Tahmea pohja pitää jalustan tukevana, kun taas naarmuuntumaton silikonityyny tarjoaa keskeisen mukavuuden iPadillesi. Koska sitä on kuusi väriä, sinulla on tarpeeksi vaihtoehtoja valita parempi ottelu.

USP: Nanoabsorptiomateriaali

Osta se Amazonilta

# 10. Portefeuille

Yksinkertaisuus on Portefeuillen pääkohde. Jalusta huolehtii kaikista tarpeistasi, koska sillä on kyky tarjota paremmat katselukulmat ja pitää iPadisi virheettömästi.

Siinä on pyöreä sivuaukko, jonka avulla voit hallita kaapelia siististi. Kumityynyt suojaavat tablettia naarmuilta, kun taas luistamattomat jalat pitävät sitä vakaana. Lisäksi Portefeuille on yhteensopiva laitteiden kanssa, joiden koko on 4-13 tuumaa.

USP: Kumilevyt suojaavat naarmuilta

Osta se Amazonilta

# 11. Levo G2

Yksi Levo-perheestä. Toisin kuin aiemmin keskustelimme, Levo G2: lla ei ole pyöriä. Se on erittäin kevyt, mikä mahdollistaa liikkumisen talossa tai toimistossa.

Sinun ei tarvitse katsoa alaspäin iPad Prosi, mikä saattaa aiheuttaa kipua piireissä. Levo G2 antaa levätä selälle ja kaulalle.

Ominaisuuksista puhuttaessa voit säätää sen korkeutta, kulmia ja sijainteja helposti. Lopuksi, se on paljon halvempi verrattuna muihin malleihin.

USP: Säädettävä korkeus

Osta se Amazonilta

# 12. TechMatte

TechMatte pitää tablettiasi vaaka- ja pystytilassa. Voit kääntää laitettasi mukavasti, jotta katselukulma olisi mukavampi. Vankan alumiinirungon päällä on mattapinta.

Luistonestopohja pysyy vakaana pitäessäsi iPadia. Lisäksi tässä kestävässä jalustassa on kaksi värivaihtoehtoa: ruusukulta ja hopea.

USP: 270 kierrosta

Osta se Amazonilta

# 13. Tablift

Tabliftia voidaan käyttää melkein millä tahansa pinnalla. Ja tämä erottaa sen ylätelineistä, jotka tarvitsevat tasaisen pinnan.

Se mahtuu helposti iPad Proon vain yhdellä ehdolla: sillä ei pitäisi olla mitään koteloa.

Voit taittaa jalustan jalat, jotta se olisi kompakti ja helppo säilyttää. Se ei ole halpaa, mutta sen arvoista.

USP: Joustavat jalat

Osta se Amazonilta

# 14. iKross

Jos haluat saada erittäin kätevän reseptitelineen iPadille, älä missaa iKrossia. Voit pidentää sen säädettävää kiinnikettä 6: sta 8,7 tuumaan. Nyt voit asentaa useita tabletteja, joissa on 7-13 tuumaa.

Useilla kiinnitysvaihtoehdoilla jalusta on erittäin käyttäjäystävällinen. Ja kyllä, on myös 360 asteen kierto optimaalisen katselukokemuksen tarjoamiseksi. Lisäksi voit asentaa ja poistaa iPadin ongelmitta.

USP: Täysin säädettävä kiinnike

Osta se Amazonilta

# 15. Belkin

Belkin ei tarvitse esittelyä. Tämä Belkinin jalusta on yksi parhaista iPad Pro -telineistä. Se voidaan säätää sujuvasti optimaalisen katselukulman saavuttamiseksi.

Voit taittaa jalustan pienempään pakkaukseen sen kannattamiseksi. Vielä parempi, muunnat sen käteväksi vaiheeksi esityksen elävöittämiseksi. Merkittävämmin tämä jalusta toimii useimpien tablettien ja älypuhelinten kanssa.

USP: Yhteensopiva useimpien tablettien kanssa

Osta se Amazonilta

Valintasi?

Mikä näistä tablet-telineistä on iPadin luotettu kumppani? Kerro meille sen nimi ja laatu, joka on kiinnittänyt silmäsi.

Näiden osastojen suurin kohokohta on vankka rakentaminen ja runsas ammattitaito. Valmistettu huippuluokan alumiinimateriaalista, ne on suunniteltu kestämään kauan. Lisäksi ne kallistavat iPadiasi täydellisesti, jotta voit katsella mediaa haluamassasi kulmassa.

Haluat tarkistaa:

 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -telineet
 • Parhaat MacBook Pro -telineet
 • 10 parasta 12,9 tuuman iPad Pro -koteloa
 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -nahkakotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit