Parhaat iPhone SE: n vedenpitävät kotelot vuonna 2021

Vedenpitävät iPhone SE -kotelot ovat välttämättömiä, etenkin sellaisessa maassa kuin Yhdysvallat, jossa ilmastonmuutokset tapahtuvat milloin tahansa. Nyt kuiva, nyt pilvinen, se on edelleen jatkuva uhka ihmisille mennä ulos sateenvarjojen ja sadevaatteiden kanssa. Vaikka välität paljon itsestäsi, sinun pitäisi olla yhtä huolissasi iPhone SE: n terveydestä. Pieni elektroninen ihme, iPhone SE, tarvitsee suojaa hikiä ja vettä vastaan. Tämä luettelo parhaista iPhone SE: n vedenpitävistä koteloista on sinulle; jokainen tapaus sisältää korkealaatuisia materiaaleja, jotta vesi tai hiki eivät vahingoita iPhonea.

1. iThrough

Hyvin harvat lisävarusteiden valmistajat pyytävät sinua testaamaan tuotteitaan ennen kuin asennat ne todella rakkaisiin iPhoneisi. iThrough tekee sen vaivattomasti, koska brändi on luottavainen korkealaatuiseen vedenpitävään iPhone SE -koteloonsa. iThrough käyttää huippuluokan TPU: ta materiaalina, mikä tekee kaikesta eron, koska puhelimesi pysyy suojattuna naarmuilta.

Vaikka se on vedenpitävä kotelo, se on erittäin ohut ja kevyt. Se painaa vain 42 g, ja silti se on yksi markkinoiden ohuimmista ja kestävimmistä koteloista.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Spidercase

Voitteko odottaa vedenpitävän kotelon olevan yhteensopiva iPhone touch ID -biometrisen skannerin kanssa? Spidercase on tehnyt tämän tehokkaasti iPhone SE: n koko kehon suojakotelossa. Spidercasein vedenpitävä kotelo on täysin yhteensopiva iPhonen Touch ID -anturin kanssa.

Voit upottaa iPhone SE: n 16 jalkaa veden alle Spidercasein testatun IP68-sertifioidun vedenpitävän kotelon ansiosta, joka kestää myös vahingossa tapahtuvia pudotuksia kahden metrin korkeudesta. Normaalisti vedenpitävien koteloiden ei odoteta olevan kauniita, mutta Spidercase on hajonnut tämän myytin ja muotoillut ohuen ja tyylikkään kotelon.

USP: 100% yhteensopiva Touch ID: n kanssa

Tutustu Amazoniin

3. AceTeah

Pidä iPhone SE yhtä kuivana kuin luu AceTeah-vedenpitävällä kotelolla, jossa on kaksoisnivellukko ja suljettava suljinpidike. Jos osallistut usein ulkoiluun, tämä tapaus on pakollinen hankinta sinulle, koska se suojaa iPhone SE: täsi sekä henkilöllisyystodistustasi, luottokorttejasi, käteistäsi jne.

Kotelo on valmistettu ympäristölle myrkyttömästä elintarvikekäyttöisestä polyvinyylikloridista ja tukevasta ABS-materiaalista. AceTeah on saanut IPX8-sertifikaatin; se kestää helposti lämpöä, kylmää ja painetta. Se voi suojata iPhone SE: täsi 15 metriä veden alla.

USP: Vesitiivis 100 jalkaa veden alla

Tutustu Amazoniin

4. Effun

Jos rakastat seikkailuja ja haluat tutustua uusiin maastoihin maailmassa, voit luottaa Effunin vedenpitävään koteloon iPhone SE: n suojaamiseksi. Vaikka olet kaikki valmis syöksymään kuumiin lähteisiin, sinun ei pitäisi olla huolissasi roiskeista, jotka voivat vahingoittaa laitettasi.

Effun on suunnitellut tämän kotelon tarkalla aukolla, jotta voit käyttää kaikkia painikkeita ja hallintalaitteita, kuten Touch ID, kamerat, kaiuttimet, virtapainike, mykistysnäppäin, latausportit ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

USP: Tarkat aukot

Tutustu Amazoniin

5. LifeProof

LifeProof on yksi ensiluokkaisista tuotemerkeistä, jotka valmistavat huippuluokan lisävarusteita kallisarvoiselle iPhone SE: lle. Yksi tämän tapauksen tärkeimmistä ominaisuuksista on sisäänrakennettu näytönsuoja, joka on lähes näkymätön silmillesi ja kosketuksillesi.

Tämä kotelo ei ole vain vedenpitävä, vaan myös lumi- ja iskunkestävä. Voit sukeltaa veteen ja pelata vesipelejä tunnin ajan; Et kuitenkaan voi mennä alle kahden metrin alle veden alle.

USP: Näkymätön näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

6. Saukkolaatikko

Vahvuuden ja turvallisuuden suhteen kaikki luottavat OtterBox-tuotemerkkiin, joka valmistaa poikkeuksellisen tukevia koteloita älypuhelimille. Tämä tapaus on otettu OtterBoxin suositusta Armor-sarjasta. Kotelo on niin vahva, että puhelimesi on turvallinen, vaikka se pudotettaisiin 10 jalan korkeudelta.

Antaa sinun elää äärimmäistä elämää, tämä näytönsuoja on valmistettu murskaamattomasta jopa kahteen tonniin. Pölytiivis kotelo ei salli pölyhiukkasten pääsyä puhelimeesi.

USP: Ehdoton suoja äärimmäisissä olosuhteissa

Tutustu Amazoniin

7. CarterLily

CarterLily iPhone SE -vedenkestävä kotelo on rakennettu tukevasti alumiinisella metallikehyksellä, joka suojaa puhelinta vahingoilta ja vaurioilta. Katso sen kumipainike, jolla on kaksi roolia puhelimesi suojaamisessa ja sormenjälkitoiminnon tukemisessa.

Voit paljastaa kumipainikkeen, kun joudut käyttämään sormenjälkitunnistinta. Gorilla-lasisuoja suojaa puhelimesi kosketusnäyttöä iskuilta ja iskuilta. Vedenpitävä kotelo suojaa puhelinta sadevedeltä ja jokapäiväisen elämän vedeltä.

USP: Alumiininen metallirunko

Tutustu Amazoniin

8. HESGI

HESGI: llä on hyvä suoja ja vedenpitävä vaikutus. Näytön suojakalvo on valmistettu PET-materiaalista, joka kestää vettä ja lumisäätä tai muuta vastaavaa ympäristöä.

Vedenpitävässä kotelossa on IP68-standardi, jonka avulla voit upottaa iPhone SE 6,6 -jalkaisen veden alla. Nauti kaikista avaintoiminnoista, kuten äänenvoimakkuudesta, latauksesta, kuulokeliitännästä, kotipainikkeesta, mykistyksestä, virrasta jne. Kaappaa laadukkaita valokuvia ja videoita etu- ja takalinsseillä.

USP: PET-näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Vedenpitävät kotelot ovat tunnin tarpeita, varsinkin kun asut maassa, jossa ilmasto on arvaamaton. Kattavaan suojaukseen voit luottaa vain iPhone SE: n vedenpitäviin koteloihin.

Haluat ehkä lukea:

  • Parhaat iPhone SE -kotelot
  • Parhaat iPhone SE -puskurikotelot
  • iPhone SE Glass -näytönsuojat
  • Parhaat iPhone 12 Pro Max -vedenkestävät kotelot

Joten, minkä tapauksen olet valinnut suojaamaan iPhone SE: täsi vesivahinkoilta? Älä jaa valintasi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit