Parhaat iTunes-vaihtoehdot Macille ja Windowsille vuonna 2021

Sen lisäksi, että iTunes on merkittävä mediakirjasto, iTunes on tehokas iPhone- ja iPad-hallinta. Voit käyttää tätä ohjelmistoa median varmuuskopiointiin, palauttamiseen ja jopa hallintaan.

Useat kolmannen osapuolen työkalut voivat kuitenkin antaa Applen mediakirjastolle pitkän aikavälin ja jopa ylittää sen useilla rintamilla. Ja tämä on vakuuttanut minut tarkistamaan iTunesin parhaat vaihtoehdot Macille ja Windowsille.

On olemassa monia tapoja, joilla nämä kolmannen osapuolen työkalut voivat parantaa kokemustasi. Esimerkiksi ne voivat auttaa sinua löytämään vialliset kappaleet nopeasti ja korjaamaan ne. Pääasiassa useiden tiedostomuotojen tuen takia ne tarjoavat sinulle välttämättömän mukavuuden käsitellä mediaasi ilman esteitä. Haluatko avustajan vianetsinnän tavallisissa iOS-ongelmissa? Siellä on myös työkalu, jolla työsi voidaan tehdä luotettavasti.

# 1. WinX MediaTrans

WinX MediaTrans on täysin varusteltu iTunes-vaihtoehto. Kun tämä ohjelmisto on käytettävissäsi, median hallinta ei enää ole vaivaa.

Se tarjoaa nopean tiedostonsiirtonopeuden ja väittää lähettävänsä jopa 100 4K-kuvaa vain 8 sekunnissa. Erityisvaatimiesi perusteella voit mukauttaa musiikkikirjastosi pitämään kaikki oikeassa synkronoinnissa.

Ohjelmisto muuntaa videosi automaattisesti siten, että sinulla on sujuva videon katselukokemus. Parempi vielä, se antaa sinun leikata videotiedoston kokoa jopa 50% ilman laadun heikkenemistä. Jos haluat lisätietoja tästä ohjelmistosta, siirry täydelliseen arvosteluun.

# 2. DearMob iPhone Manager

Pitäisikö sinun olla hieman hankalaa käsitellä iOS-laitettasi? DearMob voi tarjota sinulle tarvittavan tunnelman hallita iPhoneasi vaivattomasti.

Ohjelmiston avulla on varsin yksinkertaista varmuuskopioida ja palauttaa iPhone. Tarjoamaan ylimääräisen suojaustason tietojesi avulla voit salata myös varmuuskopion.

DearMobin avulla voit pienentää suuren videon tiedostokokoa jopa 50%. Muuntamalla automaattisesti useita tukemattomia tiedostomuotoja, kuten OGG, FLAC, WMA, WAV ja MP3 / AAC, toisto pysyy sujuvana.

Lisäksi voit muuntaa HEIC-valokuvat JPEG-tiedostoiksi. Jos haluat tietää enemmän tästä ohjelmistosta, tutustu yksityiskohtaiseen katsaukseen.

Hinta: $59.95

ladata

# 3. dr.fone siirto

Kun puhut hienoimmista iTunes-vaihtoehdoista, et voi jättää huomiotta "dr.fone Transfer" -ohjelmaa. Mitä olen henkilökohtaisesti pitänyt tässä ohjelmistossa on monipuolisuus ja kyky tarjota virtaviivaisempi ratkaisu tiedostojen hallintaan.

Tämän työkalun avulla voit hallita musiikkia, videoita, sovelluksia ja muuta helposti. Sen avulla voit siirtää mediaa mukavasti tietokoneesta iPhoneen tai päinvastoin.

Yli 30 tiedostomuodon tuki varmistaa, että vaihtoehdot eivät koskaan loppu. Lisäksi voit pitää kaikki mediasi täysin järjestäytyneenä ja synkronoituna erityistarpeisiisi.

Yksi tämän ohjelmiston merkittävistä ominaisuuksista on mahdollisuus antaa sinun käyttää Android-laitettasi iTunesin kanssa. Lopuksi se toimii sekä macOS: n että Windowsin kanssa.

Hinta: 49,95 dollaria henkilökohtainen ja 69,93 dollaria perhelisenssi

ladata

# 4. SynciOS

SynciOS on melko yksinkertainen mutta poikkeuksellisen toimiva ohjelmisto. Valokuvien, videoiden ja musiikin synkronointi tietokoneesta iOS-laitteeseen tai päinvastoin on merkin tasalla.

Yksi ominaisuus, joka on kiinnittänyt silmäni tässä työkalussa, on taito muuntaa yhteensopimattomat tiedostot automaattisesti tuettuihin muotoihin. Siksi ne siirtyvät helposti laitteesta toiseen. Siirtonopeuden osalta se on epäilemättä yksi nopeimmista.

Lisäksi voit käyttää sitä myös varmuuskopioida mediatiedostosi turvallisuuden lisäämiseksi. Se tukee sekä Windows PC: tä että macOS: ää. Vielä parempi, sen avulla voit hallita myös Android-puhelimesi.

SynciOS on saatavilla ilmaiseksi. Sinun on kuitenkin päivitettävä premium-versioon (39,95 dollaria), jos haluat käyttää kaikkia ominaisuuksia ilman rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. MediaMonkey

Jos haluat edistyneen medianhallintatyökalun, MediaMonkey voi olla vakavan harkinnan arvoinen. Tämän työkalun avulla voit tallentaa CD-levyjä aplombilla. Se on myös kätevä työkalu musiikin, elokuvien ja podcastien nopeaan lataamiseen.

Se on tarpeeksi älykäs selvittämään puuttuvat raidatiedot ja täyttämään ne automaattisesti. Joten se voi säästää paljon aikaa.

Voit hallita mediaa ja pitää sen täysin järjestyksessä. Sen avulla voit muuntaa MP3-, M4A-, OGG-, FLAC-, WMA-, MP4-, AVI- ja WMV-tiedostoja tukemaan useimpia laitteita. Lisäksi MediaMonkey on suunniteltu toimimaan sekä Macin että Windowsin kanssa.

Hinta: 4 lisenssi 24,95 dollaria ja käyttöikä 49,95 dollaria

ladata

# 6. Wondershare TunesGo

Etkö halua enää viettää tunteja korjattavien kappaleiden selvittämisessä? Wondershare TunesGo voi olla ihanteellinen vastaus vaatimuksiisi.

TunesGo skannaa koko kirjastosi löytääksesi korjattavat kappaleet. Kun olet löytänyt vialliset, voit nopeasti korjata puuttuvat asiat, kuten tagit ja kannen.

Yli 30 tiedostomuodon tuki tekee tästä iTunes-vaihtoehdosta yhden kannattavimmista vaihtoehdoista. Vielä parempi, se muuntaa yhteensopimattoman musiikkitiedoston automaattisesti laitteen tukemaan muotoon, jotta yhteensopimattomuusongelma pysyy poissa.

Hinta: 39,95 dollarin vuositilaus

ladata

# 7. iMobie AnyTrans

iMobien AnyTrans pyrkii tarjoamaan all-in-one-ratkaisun. Ja se on onnistunut yrityksessään suuressa määrin.

Yhteensopivuus monien tiedostomuotojen kanssa tekee tiedonhallinnasta helppoa. Sen mediahallinta on melko älykäs ja antaa sinun järjestää tiedostosi sen mukaan, mikä sopii sinulle parhaiten.

AnyTransin avulla voit varmuuskopioida iPhonen nopeasti, jotta kaikki tietosi voidaan suojata. Se tekee myös laitteen palauttamisesta kivuttoman kokemuksen.

Tämän kätevän työkalun avulla voit lisäksi siirtää tietojasi saumattomasti iPhonen ja Android-puhelimen välillä. Lopuksi AnyTrans on yhteensopiva sekä macOS: n että Windowsin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. iMyFone TunesMate

Olen huomannut, että “iMyFone TunesMate” on intuitiivisempi. Tämän ohjelmiston kohokohta on kyky hallita monenlaisia ​​mediatiedostotyyppejä. Joten riippumatta siitä, haluatko käsitellä videoitasi täydellisesti tai hallita soittoääniäsi, tämä ohjelmisto voi täyttää odotuksesi ihailtavasti.

Asiat, joita en halua nähdä kirjastossani, ovat kopioita, kun ne sekoittavat koko kokoelmaa. Yritin kokeilla tätä työkalua yhdistääksesi useita iTunes-kirjastojani, ja se toimi hyvin poistamalla kaikki kaksoiskappaleet.

Sen lisäksi voit myös jakaa ainutlaatuisen kirjastosi ystävillesi ja rakkaillesi. (Yhteensopiva sekä macOS: n että Windowsin kanssa)

Hinta: 39,95 dollaria (1 PC: n elinikäinen lisenssi)

ladata

# 9. Tenoshare ReiBoot

Niin paljon median hallinnasta? Jos haluat saada edistyneen työkalun useiden iPhone-ongelmien korjaamiseen, sinun ei pitäisi katsoa ReiBootin ulkopuolelle.

Tämän ohjelmiston tiedetään selvittävän jopa 50 iOS jumissa olevaa ongelmaa. Joten näyttää siltä, ​​että iPhone ei käynnisty, on juuttunut käynnistysnäyttöön, se voi auttaa ratkaisemaan esteen helposti.

Lisäksi voit siirtyä palautustilaan iPhonessa yhdellä napin painalluksella. Jos haluat lisätietoja tästä työkalusta, siirry tämän viestin yli.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Nyt kun olet tarkastellut tarkasti huippuvetoja; kerro meille, mikä niistä on tehnyt sinulle eniten vaikutuksen. Lisäksi kerro meille ohjelmistosta, joka on syytä sisällyttää yllä olevaan kokoonpanoon.

Älä missaa:

  • Paras Mac-puhdistusohjelmisto
  • Kalenterisovellukset Macille
  • Parhaat Task Manager -sovellukset Macille

Uusimmat viestit