Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

iPhone 6s Plus -laitteessa on 2750 mAh: n akku, mutta silloinkin se loppuu usein. Monet meistä kulkevat aina täällä ja siellä, tuskin saavat tarpeeksi aikaa ladata iPhone 6s Plus -laitettamme täydellä kapasiteetilla. Tällaisissa tilanteissa joko etsimme virtalähdettä tai kannamme virtapankkia. Ei ole mahdollista huolehtia iPhonen akusta koko ajan. Tämän virranhimoisen laitteen ongelman ratkaisemiseksi olemme valinneet joitain parhaita akkukoteloita iPhone 6s Plus -laitteelle.

1. Lonlif

Koska akkukotelot ovat vankat ja isot rungossa, monet käyttäjät ajattelevat, että he eivät pysty käyttämään Touch ID: tä iPhonessa, ja välttävät siten latauskoteloiden käyttöä. Lonlif on hajonnut tämän myytin ja suunnitellut akkukotelon, jonka avulla voit käyttää Touch ID: tä iPhone 6s Plus -laitteessasi.

5500 litiumpolymeeriakku lisää 120% enemmän virtaa iPhoneen ja voit nauttia videoista, elokuvista, musiikista ja peleistä tien päällä. Sitä on saatavana kolmessa kirkkaassa värissä.

USP: Tyylikäs ulkoasu

Tutustu Amazoniin

2. Smtqa

Smtqa-kotelon massiivisella 8000 mAh: n akulla saat yli 200% virtaa nauttimaan laitteestasi milloin tahansa. Lisäksi sen takana on jalusta, jonka avulla voit nauttia videoista ja elokuvista handsfree-tilassa.

Voit synkronoida ja ladata laitteesi tarvitsematta poistaa koteloa. Yksi parhaista ominaisuuksista on sen kyky tukea langallisia ja Bluetooth-kuulokkeita. Viimeiseksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja, paitsi musta.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

3. HETP

Katson HETP: tä suuritehoisena akkukotelona (6000mAh) ja vankana virtapankkina, jonka pitäisi olla tarpeeksi hyvä iPhone 6s Plus -laitteellesi myös pitkällä kiertueella.

Vankka akku sulauttaa phabletisi nopeammin ja vaaditulla turvallisuudella. Joten ei ole mitään mahdollisuutta onnettomuuksiin, kuten ylikuumenemiseen ja oikosulkuun.

Mitä lisää lihaksia sen asevarastoon, ovat kaksikerroksinen kotelo ja 360 ° naarmuuntuva suoja. Pääasiassa kestävän rakenteen ansiosta phabletillasi on tarvittava suoja normaalia kolhuja vastaan. Jos pidät tummista väreistä, arvostat kuumaa punaista ja aina loistavaa ruusukullan värivaihtoehtoa.

USP: Mammoth 6000mAh -akku

Tutustu Amazoniin

4. i-Blason

Kun kyseessä on nopea ja turvallinen latausratkaisu, tämä i-Blasonin ratkaisu on yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on ohut muotoilu, joka näyttää hyvältä iPhonessa. Hieman ohuesta huolimatta sillä on kestävyys kestää pieniä kolhuja.

Kotelossa on 3200 mAh: n akku, joka on tarpeeksi hyvä tuottamaan älypuhelimelle yli 100% ylimääräistä virtaa. Lisäksi se tukee tietojen synkronointia ja lataamista kerralla.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Alpatronix

Tämä iPhone-latauskotelo sisältää tehokkaan, ladattavan 4000mAh UL-sertifioidun sisäisen akun, joka pitää puhelimesi latautuneena koko päivän. Samanaikaisesti siinä on 360 asteen naarmuuntumissuoja ja kompakti muotoilu, joka minimoi irtotavaran.

Lisäksi erillinen puskurikehys lisää turvallisuutta. Sen mukana tulee lasinen näytönsuoja täydellistä etusuojaa varten. Ja korotetut etukehykset pitävät naarmuja loitolla. Viimeisenä voit valita kauniista kulta- ja ruusukullan väreistä.

USP: Ainutlaatuiset värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

6. Feob

Tämä 8500 mAh: n akkukotelo on poimittu sen tehokkaasta suorituskyvystä. Vaikka se ei ole yhteensopiva salamakuulokkeiden tai perinteisten 3,5 mm: n kuulokkeiden kanssa, ihmiset valitsevat tämän vahvan akunsa vuoksi, joka voi ladata iPhonen nopeasti. Voit aina käyttää Applen AirPod-laitteita tai muita langattomia Bluetooth-kuulokkeita äänen kuunteluun.

Tämä akku lisää 200% enemmän akun käyttöikää iPhoneen. Pelaajille tämä on hieno siunaus, koska he voivat pelata 3D-pelejä kolme tuntia iPhone 6s Plus -laitteellaan. Älä koskaan lopeta ja pelaa suosikkipelejäsi iOS-laitteellasi.

USP: 200% akun käyttöikä

Tutustu Amazoniin

7. Pxwaxpy

Mitä tulee tehokkuuteen, Pxwaxpy on huippuveto. Sen mukana tulee jättimäinen 8500 mAh ladattava akku. Siksi saat runsaasti ylimääräistä mehua kissassasi voidaksesi nälkäisen iPhonen.

Älykäs siru ei tavallisesti epäile, että ylikuormitus vahingoittaa laitetta. Pääasiassa tukevan puskurirakenteen ansiosta se kestää myös iskuja. Lisäksi Pxwaxpy -laitteella on rajoitettu yhden vuoden takuu.

USP: Yli 200 ylimääräistä akun käyttöikää

Tutustu Amazoniin

8. Elzle

Elzle on keksinyt kunnollisen akkukotelon, jonka avulla käyttäjät voivat ladata iPhonensa, vaikka laitteet kuuluvat tähän tapaukseen. Tämä korkealaatuinen akkukotelo kestää kauan, kun se on valmistettu litiumpolymeeriakuista ja sillä on CE / FCC / PSE- ja ROHS-sertifikaatti.

Käynnistä iPhone iPhonessa 5000mAh: n akkukapasiteetilla. Puhelimesi akku ei koskaan loppu ja nautit ylimääräisistä tunteista videoiden katselemisesta, Internet-surffauksesta, puhumisesta jne. Elzle on käyttänyt korkealaatuista materiaalia kestävän akkukotelon valmistamiseen laitteellesi.

USP: Teollisuuden laatuinen materiaali

Tutustu Amazoniin

9. Swaller

Aikoina, kun haluat käyttää iPhonea laajasti, ilman että sinun tarvitsee vaivautua akun käyttöikään, Swallerin kaltainen akkukotelo voi olla erittäin kätevä. 5500 mAh: n akku lupaa tuottaa 150% ylimääräistä virtaa phabletillesi. Siksi pelaat hardcore-pelejäsi tai katsot musiikkivideoita hieman enemmän vapautta.

Sen lisäksi, että tarjotaan tonnia ylimääräistä mehua, se pitää myös ylikuumenemisen ja ylivirran kaltaiset vaarat poissa. Neljän LED-merkkivalon avulla voit seurata virran tilaa helposti.

Suunnittelusta puhuttaessa Swaller on ohut ja siinä on iskuja vaimentava ulkopinta. Lisäksi tämä suurikapasiteettinen akkukotelo on saatavana kolmella kauniilla värillä.

USP: Suurikapasiteettinen akku

Tutustu Amazoniin

10. HARDTOAST

Pumppaa 150% enemmän akun kestoa iPhone 6s Plus -laitteellesi tällä HARDTOASTin ladattavalla li-polymeerillä. Suurikapasiteettinen 4000 mAh: n kotelo tarjoaa sinulle 24 tuntia puheaikaa, 63 tuntia musiikkia, 16 tuntia videotoistoa ja 15 tuntia Internetin käyttöä.

Käytä alkuperäistä salamakaapelia ja voit ladata akkukotelon ja iPhonen samanaikaisesti. Lisäksi voit synkronoida iPhonen Mac- tai Windows-tietokoneen kanssa poistamatta koteloa.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Oletetaan, että korkealaatuisen akkukotelon haku on saavuttanut toivotun tuloksen. Saanko tietää sen nimen ja ominaisuudet, jotka ovat saaneet huomionne.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus-käsivarsikotelot

Uusimmat viestit