Parhaat iPhone 6 / 6s -puukotelot vuonna 2021

IPhone 6 tai 6s on helpompi kääriä yksinkertaiselle, normaalille polykarbonaattikotelolle, mutta puukotelot antavat oman esteettisen tyylinsä. Puisissa iPhone 6 -koteloissa on jotain, joka lainaa iPhonelle selkeän, jäljittelemättömän tyylin. Meillä on joukko tässä lueteltuja iPhone 6 / iPhone 6s -puukoteloita. Ne ovat arvostetuilta, suosituilta kotelovalmistajilta, jotka ovat erikoistuneet käsityönä valmistettuihin puukankaisiin Applen uusimmalle laitteelle.

1. Joylink

Toisin kuin Slicoo, Joylink-puukotelo on käsintehty Oakwoodilta. Sisäkuori on valmistettu polykarbonaatista ja tiiviisti istuva takaa täydellisen turvallisuuden normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Oakwood-luonto on sellainen, ettei kahta tapausta ole identtinen.

Jokaisella tapauksella on erilainen sävy. Ulkonäön lisäksi kaikki iPhone 6/6: n perustoiminnot ovat täysin käytettävissä.

USP: Polykarbonaattipuskuri

Tutustu Amazoniin

2. JuBeCo

JuBeCo-puukotelossa on ihailtavaa ammattitaitoa. Vankalla bambupuurakenteella, joka on rikastettu kiehtovalla kuviolla, kotelolla on muotoilu sydämen pysäyttämiseksi. TPU-puskuri lisää siihen voimaa; taistelemalla pisaroiden haasteesta.

Siinä on myös etuhuuli, joka estää näytön koskettamasta pintaa. Lisäksi tämä kaunis puukotelo on saatavana 19 suloisessa värivaihtoehdossa, joissa on eri kuviot.

USP: Suloinen käsintehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. TabPow

TabPow on valmistettu korkealaatuisesta ruusupuusta ja TPU: sta. Pehmeä TPU-sisustus sallii tämän puukotelon absorboida iskuja. Kohotettu kehys varmistaa, että kosketusnäyttö pysyy suojattuna, jos laite putoaa tasaisesti.

Kotelo on erittäin kevyt ja sopii hyvin iPhone 6: een. Painikkeet reagoivat hyvin napsautukseen. Tässä puukotelossa on kolme värivaihtoehtoa.

USP: Iskunkestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

4. BELK

Tämä Belkin puukotelo on erittäin ohut. Laadukkaasta puusta ja TPU: sta valmistettu hybridikotelo tarjoaa täydellisen suojan laitteellesi. Napsautettavan muotoilun ansiosta se on helppo asentaa laitteeseesi.

Pehmeän sisustuksen ansiosta puukotelo kestää iskuja. Ylimääräisen otteen ansiosta se tuntuu melko mukavalta kämmenissä. Lopuksi on valittavissa viisi värivaihtoehtoa.

USP: Kumipuskuri

Tutustu Amazoniin

5. moottorikelkka

Ympäristöystävällinen materiaali tekee kaiken eron tässä. Tämä puinen kwmobile-kotelo suojaa älypuhelinta kauniilla tummanruskealla ulkonäöltään. Katsokaa sen sisäistä muovimateriaalia, joka pitää iPhone 6/6 -laitteesi tukevasti kiinni kotelossa.

Kwmobile on käyttänyt vahvaa takakantta, joka kestää kestäviä putoamisia, putoamisia, iskuja, kolhuja ja naarmuja vankalla iskuja vaimentavalla materiaalillaan. Koska kotelo on valmistettu luonnonpuusta, saatat saada erilaisen puun syyn kuin tässä kuvassa mainittu.

USP: Ympäristöystävällinen materiaali

Tutustu Amazoniin

6. NeWisdom

NeWisdom on luotu huippulaatuisella santelipuulla. Tukeva rakenne on riittävän tehokas puolustamaan älypuhelinta vahingossa tapahtuvilta putoamisilta. Pääasiassa korkealaatuisen TPU-kumin takia kotelo ei anna iskujen vahingoittaa älypuhelinta.

Luistamaton muotoilu tarjoaa tarvittavan otteen pitää iPhone mukavasti. Tämä suojaava puukotelo on saatavana muutamassa värivaihtoehdossa.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

7. OTOOLWORLD

Mikä asettaa sävyn OTOOLWORLDille, on kaunis kuvio. Se on veistetty aidosta puusta ja tarpeeksi vahva tarjoamaan vaaditun suojan iPhonelle.

Mukana pehmeä TPU, tämä puinen kotelo voi myös vastustaa naarmuja. Tarkat aukot lisäävät käyttökokemusta tarjoamalla vaivattoman pääsyn kaikkiin toimintoihin.

Luistamattoman ulkopinnan ansiosta saat paljon parannetun otteen, joka estää älypuhelimen liukastumisen. Lisäksi OTOOLWORLD on saatavana yhdeksässä värivaihtoehdossa.

USP: Kauniit kuviot

Tutustu Amazoniin

# 8. FXYRAIN

FXYRAINin puukotelo tuo tyyliä ja luokkaa iPhoneen. Tämä kova kotelo on valmistettu luonnonpuusta ja muusta kovasta PC-materiaalista. Tämä yhdistelmä antaa kotelolle valtavan lujuuden, joka voidaan asentaa ja irrottaa helposti.

Kotelon etuosa on todellinen luonnonpuinen lauta ja reuna on PC-muovia. Hajuton kotelo antaa sinulle sileän kosketuksen tunteen.

USP: Hajuton kotelo

Tutustu Amazoniin

# 9. Veistetty

CARVED puukotelo on puhdasta luokkaa. Se on pakollinen ihmisille, jotka haluavat laadukkaan puukotelon, joka sopii kauniisti iPhone 6: n eleganssiin. Viljakuvio ei vain paranna sen ulkonäköä, vaan tarjoaa myös turvallisen otteen.

Kotelo sopii tiukasti älypuhelimeesi; tarjoaa mukavan pääsyn kaikkiin laitteen ominaisuuksiin. Lisäksi voit valita tämän tyylikkään puukotelon 13 värissä.

USP: Viljakuvio

Tutustu Amazoniin

# 10. iCASEIT

iCASEIT on suunnitellut tämän tapauksen 100% luonnollisesti kasvatetusta puusta. Tämä korkealaatuinen puukotelo on todella ainutlaatuinen, koska siinä on luonnollista puurakeita; et löydä muuta sellaista tapausta maailmasta.

Tarkkaa aukkoa on vaikea pitää, kun kotelo on valmistettu puusta. Mutta iCASEIT on saavuttanut tämän tarkkuuden vaivattomasti, ja koet tämän täydellisyyden pääsemällä helposti kaikkiin iPhone 6: n tai iPhone 6: n portteihin ja painikkeisiin.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 11. Native Union CLIC

Kun puhut parhaista puukoteloista iPhonelle, et voi pitää Native Unionin tarjouksia poissa. Ja “CLIC” kuuluu epäilemättä eliittiliigaan.

Kotelo on siististi käsityönä valmistettu ja siinä on huippuluokan ilme. Kaksisävyiset värit lisäävät profiilin hohtoa.

Kaikille, jotka ovat ohuita, se voi vastustaa iskuja ja taistella myös naarmuilta. Lopuksi, Native Union CLIC on saatavana kahtena värivaihtoehtona, kuten koralli / kirsikka ja oliivi / pähkinä.

USP: Kaksisävyinen muotoilu

Tutustu NativeUnioniin

Tässä kaikki tältä erää!

Käärimistä…

Minkä puukotelon olet valinnut näistä kelvollisista kilpailijoista antamaan iPhone 6: lle luonnollisen tunnelman? Olisi todella hienoa tietää huomionne kiinnittäneen tapauksen nimi. Kerro meille myös haluamasi laatu puukotelossa.

Nämä kotelot on valmistettu ympäristöystävällisestä puusta. Ne ovat erittäin pienikokoisia ja pystyvät suojaamaan älypuhelinta vahingossa tapahtuvilta vaurioilta. Lisäksi ne sopivat tiiviisti laitteeseesi, tarjoavat häiriöttömän pääsyn laitteen kaikkiin ominaisuuksiin.

Viitteellämme olemme listanneet joitain parhaita veistettyjä satelliittisarjoja puukotelosta iPhone 6s / 6s Plus -puhelimelle.

Saatat pitää myös:

  • Parhaat iPhone 6 -vedenkestävät kotelot
  • Tukijalat iPhone 6: lle
  • Parhaat iPhone 6 -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 -kotelot

Uusimmat viestit