Parhaat raaputuspelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Scrabble on klassinen sanapeli, joka ei koskaan vanhene ja on ihanteellinen kaikille ikäryhmille. Se on hauska tapa parantaa oikeinkirjoitustaitojasi ja laajentaa sanastoa. Sovellusten avulla Scrabble-pelaaminen on helppoa puhelimellasi tai tablet-laitteellasi ilman fyysistä alusta- ja kirjelevyjä. Lisäksi ne tarjoavat paljon muita vaihtoehtoja, kuten haastetilat, satunnaistetut levyt, lisäpalapelit jne. Joten mene eteenpäin ja hukkaa itseäsi sanamaailmassa näiden parhaiden scrabble-pelien avulla iPhonelle ja iPadille.

 1. Scrabble GO - Toimittajan valinta
 2. Sanamaisemia
 3. Sanat ystävien kanssa 2
 4. Sanan ylivalta
 5. Klassiset sanat
 6. Sana Blitz
 7. Wordfeud
 8. UPWORDS
 9. Lexulous Word Game Lite
 10. Sana palapeli!
 11. Word Master Pro

1. Scrabble GO - Toimittajan valinta

Tämä on lopullinen klassinen Scrabble-peli, jossa on virallinen lauta, laatat ja sanakirjat. Pelitiloja on neljä mielialalle sopivaa. Esimerkiksi Duelsissa sinua verrataan pelaajiin, joilla on samanlaiset taidot ajastetuilla liikkeillä.

Sitten on Word Drop -sanahaku, Tumbler, joka on kuin anagrammit, ja lopuksi Rush, joka on nopeatempoinen soolo-scrabble-tila. Tarjolla on myös paljon turnauksia ja liigoja, jotka pitävät sinut haastavana ja kilpailukykyisenä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

2. Sanamaisemat

Haasta aivosi tällä hauskalla escapadella, joka yhdistää parhaat Scrabble-tyyppiset ristisanatehtävät ja sanahaut. Siinä on yli 6000 palapeliä, jotka alkavat helposti, mutta haastavat vähitellen.

Voit tehdä sanoja täydentämään palapelejä, hankkimaan kolikoita tai höpöttää kirjainten kanssa, kunnes teet joitain sanoja. Siinä on kaunis grafiikka upeilla maisemilla, joka kiehtoo sinua ja parantaa kokemusta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Sanat ystävien kanssa 2

Nauti lukuisista sana- ja pulmapeleistä, joita voit pelata ystävien kanssa, samalla kun laajennat sanastoa. Mitä enemmän pelaat, sitä kovemmista haasteista tulee pitämään sinut sitoutuneina ja jatkuvasti ylittämällä rajoja.

Se on erinomainen tapa olla yhteydessä muihin tai pelata yksin ja parantaa sanataitojasi. Voit suorittaa päivittäiset tavoitteet kouluttaaksesi aivojasi ja ansaita palkkioita matkan varrella edistymisestäsi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Sanan ylivalta

Tässä on toinen koukuttava ja nopeatempoinen sanapeli, joka ei enää odota vastustajasi liikkumista. Live-otteluiden avulla näet laattojen pelaamisen suunnitellessasi seuraavaa siirtoa.

Lisäksi voit aloittaa samanaikaisia ​​pelejä useiden ihmisten kanssa ja vastata omaan aikaansi, jolloin siirtojen välillä voi olla jopa 72 tuntia. Sitä on helppo pelata, ja voit saada edun keräämällä yli 45 vahvistinta ainutlaatuisilla ominaisuuksilla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

5. Klassiset sanat (soolopeli)

Katso yksi näistä scrabble-peleistä, jotta voit pelata yksin iPhonea tai iPadia vastaan. Siinä on sisäänrakennetut sanamääritelmät, jotka voivat auttaa rikastamaan sanastoa. Lisäksi se tukee kuutta kieltä: englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa, saksaa ja hollantia.

Englanninkieliset sanaluettelot perustuvat Scrabble-turnauksissa käytettyihin virallisiin luetteloihin. Voit valita vaikeustason aloittelijasta asiantuntijaan, valita sanaluettelon ja käyttää taitojasi tietokoneen vastustajan voittamiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Sana Blitz

On aika kohdata muita logofiilejä tässä vauhdikkaassa pelissä, jossa on kyse sanojen muodostamisesta satunnaisesti järjestetyistä kirjaimista pelikentällä. Löydä niin monta sanaa kuin mahdollista ja paljasta bonuksia pisteidesi lisäämiseksi!

Pelattavuuteen kuuluu pyyhkäisy kaikkiin suuntiin vierekkäisten kirjainten linkittämiseksi ja sanojen luomiseksi. Se saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta ajastin tekee asioista haastavampia. Lisäksi pelikenttä muuttuu aina, ja lukemattomia sanoja on löydettävissä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Wordfeud

Tämä on enemmän perinteistä raaputuspeliä, jonka avulla voit sijoittaa kirjainruutuja 15 x 15 -taululle. Ansaitse pisteitä luovuudesta ja saa bonuksia Double Letter-, Double Word-, Triple Letter- ja Triple Word -ruutujen käytöstä.

Voit etsiä ystäviä pelaamaan vastaan ​​tai antaa pelin sovittaa sinut vastustajan kanssa. Sisäänrakennettu chat tekee asioista vieläkin hauskempia, kun voit kehua tai maistaa puhetta.

Hinta: Ilmainen (Päivitä Premiumiin - 4,99 dollaria)

ladata

8. SANASTO

Tässä on indie-peli Scrabble-ystäville. Tavoitteena on rakentaa sanoja toistamalla kirjaimia poikki, alaspäin ja pinota olemassa olevien kirjaimien päälle, jotta jo muodostetut sanat voidaan muuttaa uusiksi.

Voit pelata tietokonevastustajaa vastaan ​​neljällä taitotasolla tai kilpailla online-moninpelitilassa ystäviä tai tuntemattomia vastaan. Pelin sisäinen chat lisää hauskaa, ja tilastot ja sijoitukset pitävät sinut kilpailukykyisenä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Hurmaava Word Game Lite

Uppoudu virtuaaliseen raaputuskokemukseen tällä minimalistisella pelillä, joka koskee kirjainruutujen käyttöä sanojen tekemiseen 15 × 15 -taululle. Voit testata taitojasi ja tarkistaa sisäänrakennetun sanakirjan avulla sanan oikeellisuuden.

Lisäksi pelissä on ainutlaatuinen analysaattoritila, jossa pelin päättämisen jälkeen tekoäly näyttää sinulle, mitkä parhaiten pisteytetyt sanat jäit väliin. Tämä auttaa laajentamaan sanastoa, jotta voit tehdä paremmin tulevissa peleissä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. Sana palapeli!

Tässä on toinen sanapeli, jolla voit harjoittaa aivojasi ja rakentaa suullista ja spatiaalista päättelyäsi. Voit työskennellä kuuden tason kanssa, joten se sopii sekä aloittelijoille että vakavaa haastetta etsiville.

Palapelejä on rajattomasti, ja niissä käytetään yli kolmekymmentätuhatta sanaa, joten ne sopivat erinomaisesti sanavarastoon ja oikeinkirjoitustaitoon. Sovellus seuraa myös keskiarvoja, aikoja ja merkittäviä tietueita edistymisen esittelemiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

11. Word Master Pro

Tämä on tarkoitettu kaikille vakavimmille scrabble-ammattilaisille. Siinä on seitsemän lisälevyasettelua, ja voit jopa satunnaistaa taulun siirtääksesi korkeimpien pisteiden laatat.

Tukee myös useita kieliä ja sitä voidaan toistaa ilman Internet-yhteyttä. Se käyttää nopeita tekoälyresursseja, jotka auttavat parantamaan sanataitojasi ja päättelyäsi.

Hinta: $3.99

ladata

Yhteenvetona!

Joten rakastatko Scrabble-pelien pelaamista iPhonessa tai iPadissa vai pidätkö mieluummin perinteistä tapaa käyttää fyysistä alusta? Jaa mielipiteesi alla olevissa kommenteissa. Älä unohda tarkistaa lisää parhaista lautapeleistä, jotka viihdyttävät sinua.

Voit myös lukea nämä

 • Apple Arcade -palapelit iPhonelle
 • Kahden pelaajan pelit iPhonelle ja iPadille
 • Skeittilautapelit iPhonelle
 • Parhaat indie-pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit