Parhaat Bluetooth-kuulokkeet iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle vuonna 2021

Koska kuulokeliitäntä on iPhonen historia, langattomista kuulokkeista on tullut tunnin tarve. Vaikka myös iPhone 7/7 Plus Lightning -kuulokkeet ovat joutuneet taisteluun, ne eivät välttämättä ole yhtä helppokäyttöisiä kuin langattomat kuulokkeet. Mitä mieltä sinä olet? Pidä mielessä halu saada parhaat langattomat iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -kuulokkeet, olemme pyrkineet tekemään ihastuttavan luettelon hienoimmista langattomista kuulokkeista. Poikkeuksellisen äänenlaadun ja erittäin vieraanvaraisen muotoilun ansiosta he ovat valmiita tuomaan sinut tanssilattialle missä ja milloin tahansa.

1. TREBLAB xGo todella langaton

Bluetooth 5.0: n ansiosta TREBLAB xGo toimii saumattomasti jopa 33 jalan etäisyydellä. Ergonominen muotoilu ja muunneltavat silikonikorvatyynyt takaavat mukavan mutta tiukan istuvuuden. Se on täydellinen kumppani, kun olet menossa ulos tai vain pysyt siellä.

3 tunnin keskeytymättömän peliajan ja lisäksi 12 tunnin ajan kannettavasta kevyemmästä kotelosta xGo pitää sinut ajan tasalla koko päivän. Tasapainoisen tonaalisuuden ja syvän basson lisäksi nappikuulokkeet mahdollistavat myös puhelujen vastaanottamisen, Sirin aktivoinnin, musiikin toistamisen tai keskeyttämisen yhdellä monitoimipainikkeella.

USP: Jopa 15 tuntia soittoaikaa

Tutustu Amazoniin

2. SENSO-hikoilevat korvanapit

Kuinka voit ottaa silmäsi pois kuulokkeista, jotka ovat saaneet neljä tähteä yli 27700 asiakasarvostelusta? SENSO tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa huippuluokan Bluetooth-kuulokkeista.

Mutta se, joka on saanut minut haluamaan SENSOa, on vaikuttava urheilullinen muotoilu. Korvakoukun muotoilun ansiosta kuulokkeet sopivat tiukasti eivätkä putoa. Lisäksi silikonikuulokkeet tuntuvat melko mukavilta varmistaen, että nautit niiden käytöstä pitkään.

Jopa kahdeksan tunnin akunkesto tekee siitä hyvin ajastetun jännittävän musiikkiajan. Lisäksi voit valita SENSOn kolmessa tyylikkäässä värissä, kuten sininen, harmaa ja punainen.

USP: Korvan koukku

Tutustu Amazoniin

3. MultiTed urheilu- ja kuntosaliystävällinen

Jos olet urheilija tai harrastelija, nämä kuulokkeet ovat juuri sinulle sopivia. Se ei koskaan putoa korvistasi, sillä on erinomainen melunvaimennus, ja mikä tärkeintä, äänenlaatu on kristallinkirkas. Nauti rytmistä juoksemisen, nostamisen tai urheilun harjoittamisen aikana, tämä langaton kuuloke pysyy mukanasi koko ajan.

Niitä on mukava käyttää tuntikausia, ja akku tukee myös jopa 10 tunnin toistoaikaa. Se on hieman korkeammalla hintaluokalla, mutta tuotteen laatu on rahan arvoinen.

USP: Mukavuus

Tutustu Amazoniin

4. Mixcderin monipuoliset langattomat kuulokkeet

Mixcder HD901 langattomat Bluetooth-kuulokkeet, jotka on varustettu 40 mm: n Deluxe-ohjaimilla, ovat taitavia tuottamaan upeaa ääntä. Voimakas basso ja diskantin syvyys tekevät musiikista puhtaan ilon. Lisäksi over-ear-kuulokkeet tukevat myös TF-korttia ja 3,5 mm: n AUX-kaapelia all-inclusive-kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

Ergonominen ja taitettava muotoilu tarjoaa halutun mukavuuden. Se on vain 5,0 OZ, ja siinä on huippuluokan muistiproteiiniset korvakupit, sienitäyteaine ja ihon pintakuvioinen lainaus, kevyt, pehmeä ja mukava käyttää.

USP: Tukee langallista ja langatonta kuuntelua

Tutustu Amazoniin

5. iJoy taitettavat korvan kuulokkeet

iJoylla on korvakuulokkeet, jotka ovat hyödyllisiä elokuvien katseluun kotona tai toimistossa. Vaikka siinä on melunvaimennusmekanismi, korvakaiuttimet eivät ole siinä niin tehokkaita. Niin kauan kuin äänenlaatu koskee, sillä on syvä basso ja kirkas ääni. Koska se on korvanappikuulokkeiden yli, ei väliä kuinka kauan sitä käytät.

Se on mattapintainen ja ulkonäkö on melko tyylikäs, vaikka se lepää työtilassa pöydällä. Tämän lisäksi käytettävissä on kahdeksan erilaista värivaihtoehtoa, jotka sopivat työpöydällesi tai iPhonellesi.

USP: Erinomainen äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

6. TaoTronicsin magneettikuulokkeet

Minusta "TaoTronics" on kohtuullisen hyvä vaihtoehto. Siinä on ergonominen muotoilu, jonka avulla kuulokkeet sopivat korviin täydellisesti. Se on melko kevyt ja siinä on upotetut magneetit. Siksi voit liittää kuulokkeet, kun niitä ei käytetä.

AptX-koodekilla Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat upean äänen. Jopa viisi tuntia toistoaikaa on hieno säännölliseen käyttöön. Ja uusin melunvaimennusjärjestelmä ei salli taustamelun häiritä handsfree-puheluita.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Hussar Magicbuds

Olisi turhaa olla antamatta ”Hussar Magicbudsille” vakavaa ulkoasua. Näiden kuulokkeiden kohokohta on tyylikkään näköinen muotoilu. Pääasiassa pehmeän silikonipinnan ansiosta sinulla on haluttu mukavuus kuulokkeita käytettäessä.

APTX-tekniikan avulla Hussar tarjoaa huippuluokan äänenlaadun. Monipistejärjestelmän avulla voit liittää kuulokkeet kahteen iPhoneen kerralla. Lisäksi yhdeksän tunnin soittoaika tekee siitä erinomaisen hyödykkeen laajennetulle musiikkikokoukselle.

USP: APTX-tekniikka

Tutustu Amazoniin

8. ELECITIZON Comfort Fit

Erinomaisella HD-äänenlaadulla varustetut ELECITIZON Bluetooth -kuulokkeet on valmistettu elävöittämään musiikkikokemustasi. Mukavan istuvuuden ansiosta korvanapit eivät irtoa, vaikka olisit harjoittelun kärjessä. Parasta on, että se on IPX7-sertifioitu, joten se on täydellinen kumppani sateesta nauttien.

Sen lisäksi langattomissa kuulokkeissa on CVC-tekniikka, jolla on asiantuntemusta melun vähentämisessä. Sisäänrakennettu mikrofoni on hämmästyttävän selkeä puheluissa. Laadukkaat materiaalit auttavat sitä selviytymään helposti kulumisesta.

USP: IPX7-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

9. COWIN aktiiviset melua vaimentavat kuulokkeet

Cowin on jälleen yksi korvakuulokkeista, jossa on aktiivinen melunvaimennus. Siinä on valtava 30 tunnin toistoaika sekä proteiinikorvatyynyt, jotka eivät satuta niin kauan. Musiikin lisäksi siinä on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jolla voit soittaa tai vastaanottaa puheluita.

Äänenlaatu on kristallinkirkas ja syvä basso tuntea jokaisen lyönnin. Lopuksi on saatavana viisi kirkasta ja yhtenäistä väriä, jotka sopivat persoonallisuuteesi.

USP: Sisäänrakennettu mikrofoni puhelujen soittamiseen tai vastaanottamiseen

Tutustu Amazoniin

10. Mpow Pitkäkestoiset korvanapit

Mpow on kattanut kaikki olennaiset ominaisuudet. Nanopäällystyskäsittelyllä se on suunniteltu täysin hikoilemattomaksi. Ja vesitiivis IPX7-luokitus tarjoaa sinulle luvan nauttia musiikista samalla kun sinulla on pallo uima-altaassa.

In-ear-mukavan muotoilun ansiosta se pysyy sisällä. Sisäänrakennettu HD-mikrofoni on upea keskusteluun. Ominaisuuksien lisäksi parannettu muotoilu sopii täydellisesti korviin. Viimeisenä on myös monia värivaihtoehtoja.

USP: Nanopinnoitekäsittely

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Joten mitkä Bluetooth-nappikuulokkeet valitset musiikkikokemuksesi elävöittämiseksi. Kun sinulla on niin paljon erinomaisia ​​kilpailijoita, sinulla on paljon ongelmia. Ergonomisen muotoilun ja huomattavan äänenlaadun ansiosta nämä kuulokkeet ovat valmiita tekemään musiikista mielenkiintoisempaa.

Olisin iloinen, jos ehdotat joidenkin korkealaatuisten kuulokkeiden nimiä, jotka kannattaa sisällyttää tähän luetteloon. Voit vapaasti jakaa mielipiteesi ja kertoa meille palautteesi.

Haluat ehkä selata tätä yksinoikeusluetteloa:

  • Parhaat AirPod-vaihtoehdot
  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autotelineet
  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -virtapankit
  • Mixcder ShareMe Pro Bluetooth-kuulokkeet iPhone 7/7 Plus -puhelimelle

Uusimmat viestit