Kuinka ladata ilmaista musiikkia iPhoneen tai iPod Touchiin

Musiikki on se, mikä saa minut liikkumaan ja rokkaamaan! Se on olennainen osa elämää siitä, että pidän minut ajan tasalla työaikana henkeni virkistämiseen pitkän liikenteen aikana juhlien aikaistamiseen. Varmistaakseni, että romanssillani mahtavilla kappaleilla ei koskaan ole mitään keskeytyksiä, olen luonut valtavan soittolistan kappaleista, joita nautin kuunnella.

Lue lisää
Aktivointilukon ohittaminen iPhonessa ja iPadissa (2021)

Kun aktivoit iPhonen tai iPadin, Apple käyttää laitteen yksilöllistä tunnusta ja yhdistää sen Apple ID: siisi. Näin varmistetaan, että joku, joka varastaa puhelimen, ei pysty aktivoimaan sitä uudelleen ja käyttämään sitä.Mutta jos ostat käytetyn iPhonen oikeilla tarkoituksilla ja huomaat sitten, että se on edelleen lukittu, voit ohittaa iPhonen aktivointilukon.

Lue lisää
Näyttökuvan ottaminen iPhonessa ja iPadissa (kaikki mallit)

On niin monia tapauksia, joissa joudut ehkä ottamaan kuvakaappauksen iPhonella tai iPadilla. Esimerkiksi, vaikka voit tallentaa kaikki viestikeskustelut, kuvakaappaus voi auttaa pitämään vain tietyn osan keskustelusta. Lisäksi se voi antaa sinun kaapata kohtaamasi virheilmoituksen tai jotain mielenkiintoista, jonka löydät verkossa.

Lue lisää
Safari Windows: Tunne Apple Touch Windows-tietokoneella

Apple on lopettanut Safarin Windows-tuen jo jonkin aikaa, eikä päivityksiä, virheenkorjauksia tai korjauksia ole saatavana. Sen lisäksi vanhempien Safari-versioiden käyttö tietokoneella saattaa kutsua haittaohjelmia tietyiltä verkkosivustoilta. Riskin vuoksi ei ole suositeltavaa ladata ja käyttää Safaria Windows-käyttöjärjestelmässä tavallisille käyttäjille.

Lue lisää
Kuinka korjata iPhonen kosketusnäyttö ei toimi

Eikö iPhonen kosketusnäyttö toimi tai ei vastaa? Jos kyllä, selvitämme sen ja korjaamme sen. Ennen kuin syvennämme asiaa, on kuitenkin välttämätöntä tietää, miksi näin tapahtuu. Joten, haluatko korjata iPhonen jäädytetyn näytön, voit siirtyä nopeasti tiettyyn osioon ja aloittaa viallisen näytön vianmäärityksen.

Lue lisää
Näyttökuvan ottaminen Macissa (täydellinen opas)

macOS: lla on erinomainen sisäänrakennettu kuvakaappaustuki. Jos sinulla on kiire, haluan kertoa sinulle heti, että otat kuvakaappauksen Macissa, paina yhdessä Komento + vaihto + 3. Jos kuitenkin työsi vaatii kuvakaappausten ottamista usein, lue lisää vaihtoehtoja, jotta voit tulla erittäin tuottavaksi tässä.

Lue lisää
Kuinka avata Sprint iPhone

"Aktivointikäytäntö ei tue tähän iPhoneen asennettua SIM-korttia." Etkö enää halua käyttää olemassa olevaa Sprint-verkkoa lukitussa iPhonessa? Sinun on ensin avattava Sprint iPhone -laitteen lukitus, ennen kuin vaihdat laitteesi uuteen verkkoon.

Lue lisää
Paras iPhone 6 / 6s -panssarilasi vuonna 2021

Tarvitseeko iPhone 6 / iPhone 6s näytönsuoja? Tämä on kysymys, joka kannattaa kysyä ostaessasi mitä tahansa näytönsuojaa iPhone 6: lle, koska sen mukana tulee olennaisesti ionivahvistettu Gorilla Glass. Se on naarmuuntumaton, mikä varmasti auttaa, mutta vain silloin, kun olet taipuvainen pudottamaan puhelinta vahingossa.

Lue lisää
Asiakirjojen ja tietojen poistaminen iPhonessa ja iPadissa

“Asiakirjat ja tiedot” on hieman hämmentävä osa iPhone-tallennustilaa, joka osoittautuu häiritseväksi, kun tila loppuu. Se vie paljon tallennustilaa, etkä ehkä edes tiedä, mitä se on tarkoitettu! Joten, tässä viestissä, anna meidän oppia lisää siitä ja nähdä kuinka poistaa asiakirjoja ja tietoja iPhonessa ja iPadissa.Mitk

Lue lisää
Käännä iPhone älypuhelimesi kaukosäätimeen

IPhone voi olla tehokas laite. Jep, puhumme enemmän kuin vain älypuhelimesta, joka yhdistää sinut ihmisiin, verkkosivustoihin, sosiaalisiin verkostoihin jne. Se on voimanpesä, joka voi hallita hankkimaasi älytelevisiota. iPhone television kaukosäätimenä? Todellakin.

Lue lisää
Parhaat ulkoiset CD / DVD-asemat Macille vuonna 2021

Apple on alkanut lopettaa CD / DVD-asemien asentamisen MacBook Airin käyttöönoton jälkeen tammikuussa 2008. Myöhemmin Apple lopetti MacBookin ja iMacin valmistamisen optisilla asemilla vuonna 2016 ja 2011 puolivälissä. Uusilla Mac-laitteillasi et voi käyttää CD- tai DVD-levyjä.

Lue lisää
Mitä muuta Mac-tallennustilassa on ja miten se poistetaan?

Kun tarkistat Mac-tietokoneesi tallennustilan, saatat nähdä merkittävän prosenttiosuuden tilasta, jota ns.Muu. ’MacOS ei mene paljon yksityiskohtiin. Saatat ihmetellä, mikä on Muu tallennustila Macissa, miksi se syö niin paljon tilaa ja miten voin poistaa sen? Haluan auttaa kertomalla sinulle lisää tästä vapauttamaan tilaa Macillasi.Ku

Lue lisää
Parhaat iPhone-virtapankit vuonna 2021

Tehonhimoiset älypuhelimemme tarvitsevat lisää mehua, jotta ne voivat jatkua esteettömästi! Varsinkin kun olet poissa kotoa tai toimistosta. Tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi tarvitset pedon, joka voi ladata laitteesi tehokkaasti tien päällä. Siksi olemme asettaneet sinulle joitain parhaita iPhone-virtapankkeja.

Lue lisää
Paras kahden pelaajan peli iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kun tunnet kyllästymistä tai kaipaat hauskaa, kahden pelaajan pelit voivat tulla pelastamaan. Näiden avulla voit muodostaa yhteyden ja pelata ystävien kanssa verkossa ja joskus jopa samalla laitteella. Lisäksi on monia vaihtoehtoja, kuten urheilu, pelihallityylinen toiminta, seikkailutehtävät, sanapulmat, tietokilpailut ja paljon muuta.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 / 6s -lompakkokotelot vuonna 2021

IPhone 6: n mukana tulee Apple Pay, NFC-tekniikka, jonka on tarkoitus auttaa luottokorttisi kuljettamisessa "digitaalisesti". Parhaimmillaan sinun ei tarvitse ottaa luottokortteja, koska tiedot tallennetaan iPhone 6: een. Mutta silti, iPhone 6 -lompakkokotelot ovat viehätys, joka ei poistu pian.

Lue lisää
Kuinka avata AT&T iPhone

AT&T iPhone on avattava, jos haluat käyttää toista SIM-korttia laitteellasi. Tämä johtuu siitä, että kun saat puhelimesi AT&T: ltä, se on lukittu toimimaan vain heidän SIM-korttinsa kanssa. Joten et voi yksinkertaisesti siirtyä uuteen operaattoriin milloin haluat.

Lue lisää
PDF-tiedostojen yhdistäminen Macissa: 3 naurettavan yksinkertaista tapaa

Teknologia on kehittynyt huomattavasti muutaman viime vuoden aikana, ja "henkilökohtainen tietojenkäsittely", kun tiedämme sen, on muuttanut tapaa, jolla saamme tehdä asioita jokapäiväisessä elämässä.Ohjelmistojen käyttöliittymät, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa tietokoneissamme, tableteissamme ja älypuhelimissamme, ovat myös kehittyneet joka päivä, mikä tekee niistä paitsi mukavampien käyttää myös tehokkaampia ja hauskempia.

Lue lisää
Parhaat langattomat iPhone 6 / 6s Plus -laturit vuonna 2021

Langaton lataus on ollut saatavilla monissa Android-laitteissa jo jonkin aikaa. IPhone ei kuitenkaan ole vielä tukenut sitä. Mutta se ei tarkoita, ettet voi sulattaa laitettasi langattomasti. Katso nämä parhaat iPhone 6 / 6s Plus -langattomat laturit.1. ANGELIOXANGELIOX tuo älykkään langattoman laturin, joka on rakennettu älykkäällä IT-sirulla latauksen hallintaan.

Lue lisää
Parhaat ilmaiset Mac-pelit vuonna 2021

Jotkut peliajat ovat täydellinen tapa pitää tauko työstä ja rentoutua. Macin monenlaisten pelien joukossa ilmaisia ​​pelejä on usein helppo ja helppo pelata samalla, kun pidät sinut mukana melkein missä tahansa iässä. Palapeleistä ja kilpa-ajoista ammuntaan ja maailmanrakentamiseen on jokaiselle jotakin houkuttelevaa. Jot

Lue lisää
Puhelu epäonnistui iPhonessa? 10 tapaa korjata ongelma

Se on erittäin ärsyttävää, kun valitset numeron iPhonessa, ja puhelu ei muodosta yhteyttä. Jos kohtaat tämän ongelman ja ihmettelet, "miksi puheluni epäonnistuvat jatkuvasti?" olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä tekninen häiriö näyttää selittämättömästi tapahtuvan melkein missä tahansa Applen älypuhelimessa, mukaan lukien uusimmat.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 -kotelot vuonna 2021

IPhone 6 on tietysti erittäin ohut laite - se on ohuempi kuin iPhone 5 / 5s, ja ohuimpien älypuhelinten luettelossa se on lähellä huipua. Vaikka jotkut ihmiset haluavat kääriä iPhone 6: nsa tavallisissa tapauksissa (jotka lisäävät irtotavaraa ja voittavat ohuen iPhonen tarkoituksen), jotkut muut haluavat olla erittäin nirsoita ja mennä erittäin ohuisiin iPhone 6 -koteloihin.

Lue lisää
Parhaat MMORPG-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

MMORPG: t, alias Massively Multiplayer Online Role-Play Games, sekoittavat kauniisti moninpelien hauskat, ystävyys- ja taitopaketit fantasiaan ja seikkailunhaluisiin elementteihin. Ei ihme, että genre on niin suosittu. Onneksi voit käyttää monenlaisia ​​tällaisia ​​pelejä iOS-laitteilla. Olemme

Lue lisää
Muotokuva-tilan saaminen iPhone 8, 7 ja vanhemmille iPhoneille

IPhone 7 Plus: n ainutlaatuinen myyntipiste (USP) on kaksoiskamerajärjestelmä. Siitä lähtien, kun se käynnistettiin suuren fanfarmin keskellä, sekä fanit että asiantuntijat ovat palvoneet sen kykyä kaapata upeita laukauksia. “IPhone-tapahtuman” aikana Apple esitteli iPhone 7 Plus -sovelluksen ainutlaatuisen ominaisuuden - “Portrait Mode”, joka on erinomainen valokuvien ottamisessa DSLR-kaltaisilla terävyysalueilla ja sumennus- / bokeh-tehosteilla. Siit

Lue lisää
Parhaat VR-kuulokkeet iPhonelle 6 / 6s Plus vuonna 2021

Mikään ei voi koskaan voittaa iloa elämästäsi kuningaskoossa. Mitä tulee virtuaalitodellisuuden nauttimiseen, en koskaan pidättäydy käyttämästä kehittynyttä tekniikkaa optimaalisesti. Loppujen lopuksi on ihanaa katsella 3D-elokuvia tai pelata korkean oktaaniluvun pelejä 360 asteen näkymässä.

Lue lisää
Kuinka muuttaa iCloud-tallennustilapakettia

iCloud voi varmuuskopioida valokuvia, videoita, laitteen varmuuskopioita, asiakirjoja, sovellustietoja, äänimuistioita, viestejä ja muuta. Jos sinulla on iso valokuvakirjasto tai sinulla on useita Apple-laitteita, olet todennäköisesti ylittänyt 5 Gt: n tason, joka tulee ilmaiseksi jokaisen Apple ID: n mukana.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s -kotelot vuonna 2021

iPhone 6s -käyttäjät ovat aina valittaneet akun kestosta. Riippumatta siitä, kuinka monta vinkkiä tai temppua yrität, olet aina tyytymätön iPhonen akun suorituskykyyn. Meidän on joko löydettävä latauspiste tai pidettävä mukana virtapankkia.

Lue lisää
Live-taustakuvien käyttö iPhonessa

Valokuvat taustakuvana ovat hienoja, ja useimmat ihmiset käyttävät sitä. Mutta jos haluat elävöittää iPhonen näyttöä, voit käyttää liikkuvaa taustakuvaa aloitusnäyttöön ja lukitusnäyttöön. iOS tukee kahdenlaisia ​​animoituja taustakuvia - Dynaaminen ja Live. T&#

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 Plus -lompakkokotelot vuonna 2021

Haluatpa sitten iPhone 6 Plus -lompakkokotelon, joka peittää ruudun etuosan tai ohuen ja takana pysyvän, markkinoilla on lukuisia vaihtoehtoja. Jokainen lompakkokotelo auttaa sinua kantamaan kourallisen tärkeitä korttejasi, mukaan lukien luottokortit ja käteissumman. Tämä on kätevää aina, kun verkkomaksut eivät toimi sinulle.

Lue lisää
iPhone jumissa Apple-logossa? Näin korjaat sen

Se voi olla pelottavaa, jos iPhone on jumissa Apple-logossa. Voit ajatella, että se on jäätynyt, ja näin ollen matka palvelukeskukseen on varma. Mutta ennen kuin teet niin, tässä on enemmän tästä ongelmasta. Ja sitten joitain todellisia korjauksia sen ratkaisemiseksi.

Lue lisää
Paras kynä iPadille ja iPad Prolle vuonna 2021

Olipa muistiinpanojen tekeminen, piirtäminen tai muokkaaminen, kynä on loistava iPad Pro -lisävaruste. Enemmän niin, että iPadOS 14: een lisätään joukko käteviä ominaisuuksia. Ja vaikka omistaminen ei ehkä ole vaikea päätös, omistamisen päättäminen on iso.

Lue lisää
Facebook ei toimi iPhonessa ja iPadissa? Tässä on todellinen korjaus!

Facebookin lataaminen ja puutteellinen toiminta ovat olleet melko yleisiä asioita iPhonessa. Lukuisat ongelman edessä olevat käyttäjät ottivat meihin yhteyttä eri välineiden kautta ja valittivat siitä. Onneksi asiaan voidaan puuttua onnistuneesti. Tässä opetusohjelmassa tuomme sinulle mahdollisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua korjaamaan Facebook ei toimi -ongelman iPhonessa ja iPadissa.

Lue lisää
Ei ääntä iPhonessa? Vinkkejä korjata iPhonen ääni ei toimi

Olemme kaikki kohdanneet joitain outoja ongelmia iPhonessa jossain tai toisessa vaiheessa. Ja yksi yleisimmistä ongelmista, joita monet meistä ovat kohdanneet, on "iPhone-ääni ei toimi" -ongelma.Syy miksi se näyttää olevan hieman monimutkainen asia, on se, että ongelma voi johtua sekä laitteistovaurioista että satunnaisista ohjelmistovirheistä.

Lue lisää
Parhaat Photo Holvin sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Vaikka iPhonen stock Photos -sovelluksessa on vuosien varrella nähty monia parannuksia, siitä puuttuu silti valokuva- tai videovarastotoiminto. Onneksi monet kolmannen osapuolen vaihtoehdot voivat auttaa sinua. Ne tarjoavat mahdollisuuden lukita valokuvat salasanalla tai kuviolla estääksesi ei-toivotun pääsyn.

Lue lisää
Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Video on valloittamassa maailmaa ja aivan oikein, kun otetaan huomioon kuinka hauskaa ja kiinnostavaa se on. Parasta on, että et tarvitse hienoja laitteita videoidesi luomiseen jaettavaksi ystävien ja perheen kanssa tai lataamista varten verkossa. On olemassa monia hämmästyttäviä sovelluksia, jotka ovat helppokäyttöisiä ja antavat ammattitaitoisia tuloksia muutamassa minuutissa.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6- ja iPhone 6s -kotelot vuonna 2021

Viime aikoina, kun tutkin pakollisia lisävarusteita, törmäsin parhaisiin iPhone 6 / 6s -koteloihin. Vaikuttanut heidän muotoilustaan ​​ja tunnelmastaan, haluan jakaa nämä parhaat kaikki teille. Joten, ei ole väliä oletko faneja tyylikkäästä nahasta vai pidätkö tyylikästä puvusta houkuttelevampaa. Voi

Lue lisää
Kuinka avata AT&T iPhone

AT&T iPhone on avattava, jos haluat käyttää toista SIM-korttia laitteellasi. Tämä johtuu siitä, että kun saat puhelimesi AT&T: ltä, se on lukittu toimimaan vain heidän SIM-korttinsa kanssa. Joten et voi yksinkertaisesti siirtyä uuteen operaattoriin milloin haluat.

Lue lisää
Parhaat iPhone-puhdistusohjelmat (Top 5 vuonna 2021)

On välttämätöntä, että iPhonellasi on hyvä puhdistusohjelma, jotta pysyt järjestyksessä ja pääset eroon roskapostista. Olipa yhteystietoja, tiedostoja tai valokuvia ja videoita, joita et enää tarvitse, se voi olla ylivoimainen, jotta pysyt ajan tasalla puhelimesi kaikista tiedoista.

Lue lisää
Parhaat iPad Air -näppäimistökotelot vuonna 2020

Huippuluokan suorituskyvyn ansiosta iPad Air näyttää ehdottomasti yhdeltä parhaimmista työkaluista liike- ja ammattityöhön. Vaikka suurin osa tableteista pysyy kaukana, kun siirretään suurin osa työstä, jonka teet PC: llä / kannettavalla tietokoneella, iPad on jatkuvasti osoittautunut vahvaksi esiintyjäksi.

Lue lisää
Touch ID ei toimi iPhonessa tai iPadissa? Kuinka korjata se

On hankalaa antaa iPhonen salasana tai Apple ID -salasana aina, kun haluat avata iPhonen lukituksen, ladata sovelluksia, automaattisen täytön tietoja tai todentaa Apple Pay -tapahtumia. Onneksi Touch ID huolehtii näistä asioista ja tekee prosessista vaivatonta. Jos sinulla on kuitenkin ongelmia Touch ID: n kanssa, et voi enää suorittaa näitä tarvittavia toimintoja vaivattomasti.

Lue lisää
WiFi ei toimi iOS 14: ssä iPhonessa tai iPadissa? 10 tapaa korjata!

Joskus saattaa olla vaikeaa saada Wi-Fi toimimaan oikein iPhonessa. Huolimatta yhteyden muodostumisesta verkkosivustot tai sovellukset eivät välttämättä lataudu. Joskus laitteesi on jopa mahdotonta liittyä WiFi-verkkoon. Onneksi olemme keksineet joitain testattuja ratkaisuja korjaamaan WiFi ei toimi -ongelman iPhonessa, jossa on iOS 14 tai 13.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot vuonna 2021

Tällä muovirahan aikakaudella melkein kaikilla meillä on erilaiset luotto-, maksukortit ja käteinen lompakossa. Sen lisäksi emme koskaan astu ulos talostamme tai toimistostamme ilman iPhonea. Emme voi myöskään jättää mitään taakse, koska näistä asioista on tullut välttämättömyys.

Lue lisää
26 hienoa WhatsApp-vinkkiä ja vihjeitä iPhonelle (2021)

Yli kaksi miljardia ihmistä rakastaa WhatsAppia, mikä tekee siitä maailman suosituimman pikaviesti- ja soittosovelluksen. Monet ystäväsi ja perheenjäsenesi saattavat jo käyttää sitä, ja jotta voit kommunikoida heidän kanssaan tehokkaasti, sinun on opittava tietyistä asetuksista ja ominaisuuksista, jotka auttavat sinua käyttämään sovellusta ammattilaisena.

Lue lisää
iPhone-mikrofoni ei toimi? Tässä on korjaus!

Mikrofoni on yksi iPhonen tai minkä tahansa älypuhelimen olennaisista osista. Puhelut, videotallenteet, äänimuistiinpanot ja erilaiset sovellukset riippuvat siitä. Jos iPhone-mikrofonit eivät kuitenkaan toimi oikein, sinulla on lamautunut kokemus, koska FaceTime-puhelut ovat epäselviä, tietyt sovellukset eivät toimi odotetulla tavalla ja niin edelleen.

Lue lisää
Kuinka avata RAR-tiedosto Macissa helposti

Pidän parempana käyttää RAR (Roshal Archive Compressed file) -tiedostoa muutamista tärkeimmistä syistä, kuten sujuva jakaminen ja korkea tiedonsiirto. Lisäksi siinä on AES-128-salaus ja sen pakkaussuhteet ovat korkeammat kuin ZIP-tiedostomuodossa. Valitettavasti ei ole suoraviivaista tapaa avata RAR-tiedosto Macissa.

Lue lisää
Kuinka ladata GIF-tiedostoja Twitteristä iPhoneen, Androidiin

GIF-tiedostot ovat aina kysyttyjä, kun on tarkoitus tuoda hauskaa viestintään. Niistä on tullut välttämättömiä minulle, koska en voi auttaa vapauttamaan heitä Twitterissä, koska ne aiheuttavat välittömästi valtavan tunteen. En koskaan anna koko kasvavan kirjastoni loppua vaihtoehdoista, olen varma, että tallennan nuo hilpeät leikkeet aina, kun silmäni on liitetty niihin.

Lue lisää
IPhonen tai iPadin uudelleenkäynnistys (kaikki mallit)

Aina kun käynnistät iPhonen tai iPadin uudelleen, se sammuu ja kytkeytyy sitten uudelleen päälle. Tämä yksinkertainen prosessi voi korjata useita pieniä ongelmia, joita laitteellasi voi esiintyä säännöllisen käytön aikana. Tietenkin, kun uudelleenkäynnistys ei toimi ja laite on reagoiva, voiman uudelleenkäynnistys on tarpeen, mutta se tapahtuu vain harvoin.

Lue lisää
Paras yksikkömuunnin iPhone-sovellus vuonna 2021

Oletko koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa sinulla on? Muuntaaksesi yksiköitä etkä rakasta matematiikkaa? No, siinä tapauksessa etsit usein yksinkertaista menetelmää tai käytät tekniikkaa yksiköiden muuntamiseen. Seuraavassa on luettelo sovelluksista, jotka voivat olla käteviä erityisesti yksikkömuunnosten yhteydessä, riippuen erityyppisistä yksiköistä ja niiden muunnoksista.

Lue lisää
Parhaat iPad Air 2 -näppäimistökotelot vuonna 2020

Haluan yhdistää iPad Air 2: n älykkään näppäimistökotelon kanssa kirjoittamisen parantamiseksi. Ensiluokkaisen suunnittelun ja toiminnallisuuden perusteella nämä ovat parhaat iPad Air 2 -näppäimistökoteloni. Sporttiset kosketusnäppäimet, trendikäs profiili, nämä näppäimistökuoret ovat erittäin suosittuja Amazonissa.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 / 6s -nauhat vuonna 2021

Kaipaatko iPhonea harjoittelun aikana tai haluatko seurata kaikkea, mitä älypuhelimellasi tapahtuu? Olemme järjestäneet parhaat iPhone 6 / 6s -hihnat auttamaan sinua valitsemaan älypuhelimellesi käytännöllisemmän kumppanin. tinkimättä tyylistä ja mukavuudesta.

Lue lisää
iPhone-kotipainike ei toimi? Näin voit korjata!

IPhonen kotipainike voi lakata toimimasta mistä tahansa syystä, koska repeytymisten enimmäismäärä repeytyy ja kuluu. Mikä tahansa syy on, tärkeämpää on sen korjaaminen. Tunnustamalla saman, tässä on lueteltu joitain mahdollisia ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan vastaamattoman iPhonen kotipainikkeen ongelman.

Lue lisää
LED-salaman ottaminen käyttöön hälytyksille iPhonessa

IPhonen esteettömyysominaisuudet ovat tehokkaita ja hyödyllisiä. Yhden tällaisen vaihtoehdon avulla voit kytkeä kameran LED-valon PALAUTumaan, kun saat puhelun tai ilmoituksen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on ongelmia kuulon kanssa. Vastaavasti tämä ominaisuus on hyödyllinen myös silloin, kun et halua jättää ilmoitusta väliin, kun laite on hiljaisessa tilassa tai kun soittoäänen voimakkuus on asetettu hyvin matalalle.

Lue lisää
Parhaat flash-asemat iPhonelle vuonna 2021

Kun laitteemme ovat edenneet, niin on myös tallennuslaitteemme. Ne eivät ole enää vain työkalu tiedostojen tallentamiseen ja siirtämiseen. Voit varmuuskopioida iPhonen flash-asemaan, käyttää tiedostoja suoraan, salata ne turvallisuuden vuoksi ja jopa kuvata valokuvia tai videoita suoraan asemalle.

Lue lisää
Parhaat iPhone 5s -kotelot vuonna 2021

Turistien ja matkailijoiden kannalta iPhone SE, 5- tai iPhone 5s -akkut ovat hyödyllisiä. Nämä tapaukset kaksinkertaistavat iPhonen valmiustilan ja puheajan, mikä on erittäin hyödyllistä, kun olet poissa latausportista. Olemme kirjoittaneet iPhone 5s: n akkukoteloista aiemmin.

Lue lisää
Mitä tehdä ennen vanhan iPhonen myyntiä

Vuosien käytön jälkeen iPhone on alkanut näyttää hieman tylsältä nyt. Joten, olet päättänyt myydä sen loppuun ja päivittää täysin uuteen älypuhelimeen. Mutta ennen vanhan iPhonen myyntiä sinun täytyy tehdä tiettyjä asioita, kuten varmuuskopioida tietosi turvallisesti ja pyyhkiä pois kaikki olemassa oleva sisältö sekä asetukset.

Lue lisää
Parhaat tietoturvasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Apple on pitänyt käyttäjien turvallisuutta ja yksityisyyttä äärimmäisenä huolenaiheena. Aina ja nyt, se on julkaissut päivitykset ja asettanut uudet standardit sen varmistamiseksi. Hieno esimerkki tästä on iOS 14 -päivitys. Äskettäinen päivitys paljasti useita uusia ominaisuuksia, jotka lisäävät käyttäjien turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Lue lisää
Kuinka korjata Bluetooth Not Available -virhe Macissa

Bluetooth tekee elämästä niin helppoa. Paljon ratsastaa sillä, kuten jatkuvuus, kanavanvaihto, tiedostojen jakaminen, langaton näppäimistö, hiiri ja AirPodit. Joskus Mac-tietokoneellasi saattaa näkyä Bluetooth Not Available -viesti.Tämän virheen esiintymiselle ei ole kiinteitä syitä.

Lue lisää
Näyttökuvan ottaminen iPhonessa ja iPadissa (kaikki mallit)

On niin monia tapauksia, joissa joudut ehkä ottamaan kuvakaappauksen iPhonella tai iPadilla. Esimerkiksi, vaikka voit tallentaa kaikki viestikeskustelut, kuvakaappaus voi auttaa pitämään vain tietyn osan keskustelusta. Lisäksi se voi antaa sinun kaapata kohtaamasi virheilmoituksen tai jotain mielenkiintoista, jonka löydät verkossa.

Lue lisää
6 helppoa korjausta itse määrättyyn IP-osoitteeseen Macissa

macOS-käyttäjät kokevat usein itselleen määritetyn IP-osoitteen ongelman, jonka avulla verkkoliitäntä voi luoda tarvittaessa ad-hoc-yhteyden. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinulla on toimiva Wi-Fi, Internet ei toimi -viestit jatkuvat.Järjestelmäsi luo ad-hoc-verkon vain, jos he löytävät laitteiston, mutta heillä on ongelmia yhteydenpidossa DCHP-palvelimen kanssa IP-osoitteesi saamiseksi.

Lue lisää
Miksi iPhoneni ei lataudu? 9 tapaa korjata ongelma

Voi olla useita syitä, miksi iPhone ei lataudu. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin lika latausportissa. Tai viallinen kaapeli ja sovitin. Samalla se voi olla jotain monimutkaista, kuten ohjelmistovirhe, joka estää iPhonea lataamasta. Mistä tahansa syystä katsotaan tässä oppaassa hyödyllisiä ratkaisuja ongelman korjaamiseen iPhone ei lataudu.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemat vuonna 2021

Pidän parempana telakointiasemasta muutamista syistä, kuten mukavammasta handsfree-kokemuksesta varsinkin työskennellessäsi ja turvallisesta latauksesta. Toinen tärkeä laatu, jota ei voida tarkistaa lataustelineessä, on kannettava muotoilu. Kaikkien näiden ominaisuuksien perusteella nämä ovat parhaita iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemia.

Lue lisää
Paras SD-kortinlukija iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Yksi asia, joka on edelleen yleistä kaikissa iPhoneissa, on SD-korttipaikan puuttuminen. Suurikokoisten kuvien ja videoiden myötä iPhonen sisäinen muisti jää usein alle erityisesti valokuvaajille. Lisäksi, jos budjetti on asia, voit jopa valita iPhonen tai iPadin, jolla on vähemmän muistia.

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot vuonna 2021

iPhone 7 Plus -lompakkokotelot voivat tuoda parhaat puolet maailman huippuluokan toiminnallisuudesta ja kaivatun suojan putoamisilta tai vaurioilta. Uusimmalla muotoilulla ja ultramodernilla profiililla lompakot antavat vaikuttavan tyylin. Ja uskokaa minua; he ovat nostaneet rimaa uudestaan! Haluatko vilkaista sitä parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot?

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2020

Pidä mielessä erilaiset makut ja vaatimukset, olen järjestänyt suuren kokoelman parhaista iPhone 7 Plus -koteloista. Jos et ole vielä löytänyt täydellistä vetoasi phabletillesi, voit varmasti löytää sille parhaiten sopivan parin - juuri nyt.

Lue lisää
Parhaat DJ-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Viime vuosina DJ-sovellukset ovat muuttuneet uutuuksista käytännön musiikkisekoitusehdotuksiin. Vaikka ne eivät koskaan voi korvata levysoittimien ja konsolien kaikkia toimintoja, ne ovat merkittävä resurssi talojuhliin tai muihin pieniin tapahtumiin. Täynnä ominaisuuksia, ne pitävät sinut budjetissa!

Lue lisää
iMobie AnyTrans iOS: lle: iTunes-vaihtoehto

IMobien AnyTrans on luultavasti paras vaihtoehto iTunesille, kun on kyse sisällön hallinnasta iPhonessa / iPadissa. Itse asiassa sen kutsuminen "vaihtoehdoksi" tekee vakavaa epäoikeudenmukaisuutta ohjelmistolle. Se on paljon parempi, yksinkertaisempi, nopeampi ja viileämpi kuin iTunes melkein kaikin tavoin.

Lue lisää
Parhaat erittäin ohut iPhone 5, 5s ja iPhone SE -kotelot vuonna 2021

Suuri kotelo tai puskuri iPhone 5: lle ei sovi hyvin. Tarkoitan, että puhelin on nyt suuri, ja sen ympärillä on vielä enemmän irtotavaraa - suojaamisen vuoksi - ei tee siitä mukavasti mobiilia.Siksi nämä erittäin ohuet iPhone 5 -kotelot ovat erinomaisia. Ne ovat suosittuja, ne ovat usein kustannustehokkaita (eivät kuitenkaan halpoja), ja ne ovat hyödyllisiä.

Lue lisää
Kuinka ajoittaa tekstiviestit iPhonessa?

Tekstiviestien ajoituksen avulla voit kirjoittaa viestin nyt ja lähettää sen automaattisesti määritettynä ajankohtana. Toisin kuin vaivaton sähköposti, viestien ajoitus ei ole yhtä suoraviivaista. Tämä johtuu siitä, että Applelta ei ole sisäänrakennettua tukea.

Lue lisää
iPad- ja iPhone-sovellukset ovat menneet ILMAISEKSI tänään!

Tutustu kaikkiin maksettuihin iPad- ja iPhone-sovelluksiin, jotka ovat tänään olleet ilmaiseksi lyhyeksi ajaksi. Nämä tarjoukset saattavat olla poissa liian aikaisin! Joten, vilkaise luetteloa ja hanki nopeasti ne, jotka innostavat sinua eniten!iPhone-sovellukset ovat menneet ilmaiseksi tänään Lataa QR-koodi PropFun Pro - taikakamera Kehittäjä: 才 琴 唐 Hinta: Ilmainen + Lataa QR-Code Grid Wallpaper -kehittäjä: Batbayar Batbaatar Hinta: Ilmainen Lataa QR-Code Finds -kehittäjä: Robert Gaddy Price: ilmainen Lataa QR-koodivaraus - S

Lue lisää