iPhone-sovellukset kaatuvat? Yritä ampua sovellus alas

Olet todennäköisesti kohdannut sen. Lataat sovelluksen, avaat sen ja * bam * - siinä se menee! Kaatui. Olen kuullut ihmisten puhuvan siitä, kuinka Facebook tai Instagram, Skype tai mikä tahansa muu sovellus kaatuu, kun he avaavat sen. On monia syitä, miksi asiat voivat mennä pieleen ja aiheuttaa sovelluksen kaatumisen, ja olisi väärin olettaa heti, että sovellus on buginen (ilman tietysti alentavaa mahdollisuutta).

Rick kirjoitti kerran mielenkiintoisen viestin siitä, kuinka suurin osa sovelluksen kaatumisista voidaan korjata vain tekemällä yksi pehmeä nollaus. Vaikka tämä toimiikin useimmiten, se ei ole lopullinen ratkaisu. Hän ei sano niin itse, mutta katsotaanpa myös muita mahdollisuuksia, jotka voivat auttaa sinua pääsemään eroon asiasta.

Sovellusten kaatuminen iPhonessa tai iPadissa: Vinkkejä ongelman korjaamiseen

# 1. Pehmeä nollaus

Ensimmäinen asia, jonka teet, kun havaitset, että iPhone-sovellus kaatuu, on "pehmeä nollaus". Mitä tämä periaatteessa tekee, on tyhjentää muisti tappamalla sovelluksia ja antaa sinulle etukäteen. Voit tehdä pehmeän palautuksen seuraavasti:

 • Paina koti- ja virtapainikkeita samanaikaisesti
 • Liukukansi iPhonen sammuttamiseksi tulee esiin, mutta älä tee mitään, mutta pidä painikkeita painettuna
 • IPhone sammuu, kun näyttö pimenee. Pidä painikkeita edelleen paikallaan ja sitten iPhone käynnistyy uudelleen, kun Apple-logo tulee näyttöön

 • Käynnistä iPhone 7/7 Plus uudelleen pitämällä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja virtapainiketta painettuna

 • Ja käynnistä iPhone 8, 8 Plus, X tai uudempi uudelleen napsauttamalla ja vapauttamalla äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta, napsauttamalla ja vapauttamalla äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja pitämällä sitten sivupainiketta painettuna

Se siitä. Kokeile nyt uutta sovellusta, joka kaatui aiemmin. Useimmissa tapauksissa ongelmasi on ratkaistu.

# 2. Asenna sovellus uudelleen Mac / PC: ltä

En voi sanoa, että ensimmäinen ratkaisu toimii koko ajan. Joskus iPhone-sovellukset kaatuvat jatkuvasti, kun ne avataan tai niitä käytetään. Mitä teet sitten?

Poistat sovelluksen ja asennat sen uudelleen. Vaikka tällä kertaa asennat sen iTunesin kautta ja siirrät sen sitten iPhoneen / iPadiin synkronoimalla sen. Ei aivan loistava tapa ottaa käyttöön, mutta jos mikään ei auta, sinun on kokeiltava tätä.

 • Poista sovellus iDevicestä
 • Etsi sovellus iTunesista (mieluiten ostohistoriastasi.)
 • Liitä iPhone tai iPad tietokoneeseen
 • Synkronoi iOS-laite: anna sovelluksen asentaa
 • Katkaise yhteys synkronoinnin jälkeen
 • Käynnistä iOS-laite uudelleen ja kokeile sovellusta

# 3. Tyhjennä muisti

Et tiedä kuinka monta kertaa näin tapahtuu. Ihmiset täyttävät iPhonen paljon kappaleita ja videoita (ja jopa sovelluksia), ja melko monet sovellukset jatkavat taustalla. Tämä syö paljon muistia (unohtamatta myös akkua).

Ja sitten kun yrität avata ja käyttää sovellusta, se kamppailee saadakseen hengitystilaa, kun kaikki tukehtuvat sovellukset kulkevat taustalla sen mukana. Joten iPhone laittaa sovelluksen pois kurjuudestaan ​​ja kaataa sen.

Sinun on tehtävä kaksi asiaa selvittääksesi asiat.

 • Kaksoisnapsauta kotipainiketta tuodaksesi esiin monitoimikytkentäpalkin ja sulje kaikki taustalla käynnissä olevat sovellukset pyyhkäisemällä kutakin sovellusta ylöspäin. Kokeile tämän jälkeen sovellusta

 • Jos kyseessä on tallennusongelma, yritä poistaa joukko kappaleita, jotka yleensä ohitat, kun se tulee soittolistaan. Tai joukko videoita, joita et ole nähnyt ikinä. Tämä vapauttaa tilaa, joka voi osoittautua hyödylliseksi sovelluksen kaatumiselle

# 4. Mene lämpöydin

Aavemainen, miltä se kuulostaa, saatat joutua siirtymään ydinvoimaan ja palauttamaan laitteen varmuuskopiosta tai uudeksi iPhoneksi, jos ongelmat jatkavat nousemista. Palauttaminen on viimeinen vaihtoehto, mutta odota! Jos sinusta tuntuu, että sovellus voi olla ongelma (eikä iPhone), voit säästää itsellesi tämän viimeisen vaiheen tuskat.

App Storessa on yli 1,2 miljoonaa sovellusta, mutta kaikki niistä eivät ole Gmail, Angry Birds tai Spotify. Paljon - ja tarkoitan todella valtavaa - heistä on bugisia, ongelmallisia ja huonosti kehitettyjä ja suunniteltuja. Jos mikään edellä mainituista menetelmistä ei toiminut ja sinulla on aavistustakaan siitä, että ongelma liittyy sovellukseen, sinun pitäisi todennäköisesti vain poistaa se ja etsiä vaihtoehto.

Siinä kaikki, kaveri!

Voit myös viitata seuraaviin:

 • iPhone pitää uudelleenkäynnistyksen
 • iMessages ei toimi (kuinka korjaan sen)
 • iPhone-kosketusnäyttö ei toimi

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit