Kuinka tallentaa Mac-näyttökuvat leikepöydälle macOS: ssä

”Universal Clipboard” tekee kopioinnista ja liittämisestä erittäin helppoa macOS: ssa ja iOS: ssä. Tällä jatkuvuusominaisuudella voidaan parantaa kokemustasi monin tavoin. Perinteinen tapaus, voit tallentaa kuvakaappaukset suoraan Macin leikepöydälle, jotta ne ovat saatavilla kaikilla laitteillasi.

Sanokaamme; olet ottanut kuvakaappauksen Mac-tietokoneellasi ja haluat tuoda sen iPhonen Notes-sovellukseen. Ota se leikepöydälle sen sijaan, että käyttäisit AirDropia tai muita keinoja. Sitten kuvasi on vain nopea liitä pois. Eikö se ole hieman suoraviivaisempi? Ota selvää miten se toimii!

Kuinka tallentaa Mac-näyttökuvat suoraan leikepöydälle macOS: ssa

  • Kun otat kuvakaappauksia Macissa, ne tallennetaan kuvina työpöydän PNG-tiedostomuodossa
  • Mutta kun painat muokkausnäppäintä (Shift, Control, Optio (Alt) ja Komentonäppäimet) ottaessasi kuvakaappausta, se lähettää kuvan järjestelmän leikepöydälle
  • Universal Clipboard on saatavana iOS 10: ssä tai uudemmassa ja macOS Sierrassa tai uudemmassa. Joten varmista, että laitteesi ovat täysin yhteensopivia

Siirry ensin kuvaruutuun, jonka haluat kaapata.

Seuraavaksi sinun on painettavaOhjaus () näppäintä. Nyt sinun täytyy pitää kiinni Vaihto () + Komento ()+4 pikakuvake lähettää kuvan osasta näyttöä leikepöydälle.

Pidä vainOhjaus ()+Vaihto () + Komento ()+3 ottaa kuvakaappaus koko näytöstä.

Se siitä!

Olet ottanut kuvakaappauksen onnistuneesti Universal Clipboardille. Avaa nyt mikä tahansa sovellus Mac- tai iOS-laitteellasi (yhdistettynä samaan iCloud-tiliin) ja liitä se sitten tavalliseen tapaan.

Käärimistä…

Ajatus kopioida mitä tahansa iPhonessa ja liittää se asiakirjaan Macissa tai päinvastoin on todella kätevä ja tuottava. Olen aina pitänyt sitä siistinä ja suosittelen siksi, että hyödynnät sitä kokemuksen parantamiseksi.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Vinkkejä Apple Notes -sovelluksen käyttämiseen Macissa taitavasti
  • Jatkuvuuskameran käyttäminen Macissa, iPhonessa ja iPadissa
  • Yleinen leikepöytä ei toimi Macin ja iPhonen / iPadin välillä? Vinkkejä sen korjaamiseen
  • Parhaat huomautussovellukset Macille: Napsauta muistiinpanoja nopeammin ja pidä ne järjestyksessä

Mitä mieltä olet tästä jatkuvuusominaisuudesta? Jaa arvokasta palautettasi meille.

Uusimmat viestit