Kuinka avata "Slide to Unlock" iOS 10: ssä iPhonessa ja iPadissa

iOS 10 on ollut enemmän tai vähemmän beetatestaajien joukossa. Täynnä tonnia mahtavia ominaisuuksia, sillä on taalaa varastaa iPhonen käyttäjien sydän, eikö olekin?

Huolimatta siitä, että olen vaikuttanut iOS 10: n ominaisuuksiin perusteellisesti, yksi asia, josta en pitänyt alun perin aivan kuten useimmat iPhonen käyttäjät, onLiu'uta avataksesi”-Ominaisuus.

Tärkeä muistiinpano: Tämä temppu toimi iOS 10 Beta 1: ssä. Se ei enää toimi nyt. Voit kuitenkin poistaa käytöstä painamalla Koti-painiketta lukituksen avaamiseksi, lue lisää.

Vaihtoehto painaa Koti-painiketta laitteen lukituksen avaamiseksi ei näyttänyt suosivan monia käyttäjiä. Jos et myöskään ole tyytyväinen uuteen toimintoon, on mahdollista ottaa käyttöön "Slide to Unlock" iPhonessa. Annetaan sille tarkistaa!

Dian avaamiseen -ominaisuuden käyttöönotto iOS 10: ssä iPhonessa / iPadissa

Vaihe 1. Aluksi sinun on tehtävä varmuuskopio iPhonesta iTunesin avulla. Varmuuskopion on oltava salaamaton.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on ladattava ja asennettava iBackupBot Mac / Windows-tietokoneellesi.

Vaihe # 3. Käynnistä nyt iBackupBot ja valitse varmuuskopiosi.

Vaihe # 4. Sivupalkissa on avattava / Järjestelmätiedostot / Kotialue / Kirjasto / Asetukset.

Vaihe # 5. Sitten sinun on kaksoisnapsautettava avataksesi com.apple.springboard.plist.

Vaihe # 6. Seuraavaksi sinun on lisättävä siihen seuraavat kaksi riviä otsikkotietojen jälkeen.

SBEnableDashBoard

Vaihe # 7. Tallenna tiedosto.

Vaihe # 8. Lopuksi sulje iBackupBot ja palauta varmuuskopio iTunesista.

(IBackBot-virheen vuoksi yksittäisen tiedoston palauttaminen laitteelle näyttää olevan ongelmallista. Varmistaaksesi, että ongelma ei esty tai estää prosessia, palautus on tehtävä iTunesissa.)

Vaihe # 9. Kun prosessi on suoritettu onnistuneesti, iPhone käynnistyy uudelleen. Kun se on käynnistynyt uudelleen, liu'uta lukituksen avaamiseksi takaisin laitteellesi.

Se siitä!

Katso videon läpikäynti

Videoluotto: Billy Ellis

Useimpien iOS 10: een saapuneiden uusien muutosten ja ominaisuuksien joukossa pidän eniten heikkolaatuisesta kuvatilasta. Kun olet ottanut tämän ominaisuuden käyttöön iOS-laitteessasi, se ei vain anna sinun säästää paljon mobiilidataa, vaan myös laitteen akun.

Uusimmat viestit